سلام خسته نباشيد من يك دستگاه استرانگ 4620 ايكس دارم كه كانالها رو ذخيره نميكنه و بعد از هر بار خاموش و روشن كردن بايد سرچ كنم. لطفا راهنمايي كنيد.
:a12:
ایراد نرم افزار داریدبا سلام به دوستان گرامی بنده استرانگ مدل (srt 4610 ) دارم که گاهی اوقات وقتی می خواهم از کانالهای بالا به کانال پایین بیایم دیگر تصویر ندارم و باید دستگاه را خاموش روشن کنم تا تصویر بیاید در صورت امکان مرا راهنمایی کنید
سلام من 4620ii دارم این ریسیور فکر کنم تو گرما روشن بوده به مدت زیاد امروز صبح روی پنل عددی نشون داده ولی تصویر به تلویزیون نمی ده من یک بار خاموش کردم دیگه روشن نمیشه 2 تا led پنل وقتی ریسیور رو از کلید پشت روشن می کنم خیلی ضعیف روشن میشه و خاموش میشه مشکل از چیه؟
در دستگاه 4620 level سيگنال هست ولي كوواليتي نداريم ؛ بطور نرم افزاري تمام كارها را انجام دادم ولي فرقي نكرد از جمله نرم افزار كارخانه اي و غيره خواهشمندم كمكم كنيد.
سلام. يك سوال دارم. برادرم يه استرانگ 4620 ii داره كه وقتي روشن ميكنه روي پنل ال سي دي شماره ي كانال مياد تعويض كانال هم انجام ميشه ولي هيچ نوع صدا و تصويري در تلوزيون مشاهده نميشود. مثل وقتي كه فيش صدا و تصوير به تلويزيون وصل نباشه. ميشه راهنمايي كنيد؟
استرانگ 4620 تو شبيه اسكاي ايكس با صفحه ي ال سي دي گرد.
سلامسلام من جدیدترین فایل فلش رسیور اسرانگ 4610 را می خواستم