**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrdaad

کاربر
2009-09-22
1
0
سلام
من یک رسیور strong 4620 دارم بعد از چند روزی که نبودم وقتی رسیور را روشن کردم دیدم که سه چراغ جلوش همگی روشن میشه و هیچ تصویری هم روی صفحه تلویزیون نمی بینم.در ضمن این چند روز هوا بارونی ورعد و برق بوده ممکنه علت از این باشه.اگر ممکنه من را راهنمائی کنید که چگونه میتونم مشکلم را حل کنم.یک توضیح اینکه بعد از این اشکال منرسیور را از برق جدا کرد ولی بازهم مشکلم حل نشد.
با نهایت تشکر از راهنمائیتون.

shahryar_21

کاربر
2009-08-01
5
29
40
با سلام دوست عزیز tip42c تعویض کن مشکلت حل میشه

lotfan beshtar rahnamai kon

albate 2ta hast yekisho ke pishe tionere avaz kardam javab nadad

age hasti javab bede lotfan

omidvaram haja ke hasti salamat piroooz tandrost bashi aziz tip42c bood damet garm dorost shood
:busted_red:تذکر:
فقط فارسی تایپ کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
من یک دستگاه 4610!! دارم وقتی دستگاهو خاموش میکنم روشن میشه تمام اطلاعات lnb؟؟؟؟؟ میشه dsl زدم نشد ic فلشم پرگرام کردم بازم نشد بنظرتون از کدوم قطعه میتونه باشه که حتی اگرم با دستم مشخصات lnb درست میکنم بعد از خاموش کردن دوباره ????? میشه

jnouri

کاربر
2009-05-05
5
1
سلام من استرانگ srt 4620 دارم با نرم افزار srt 4820 آپگريد كردم بعدازاينكه مشكل پيدا كرد تنظم كارخانه اي كردم به غيرازچندكانال انگشت شمار اكثركانالها را نميگيرد چه كار كنم به حالت قبلي برگردد يا آپگريد صحيح صورت گيرد. متشكرم

jnouri

کاربر
2009-05-05
5
1
سلام لطفا" لودر ونرم افزاركارخانه اي وهر برنامه اي كه در مورد استرانگ srt 4620 وجود دارد برايم بگذاريد . متشكرم

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
سلام،یه 4620ii دارم که موقع کار خاموش میشه.
دو سه باری پشت سر هم اینطور میکنه.
لطفا راهنمایی کنیند.ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا