**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

omdm

Banned
2006-10-04
24
50
با سلام​

**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

از كاربران گرامي مي خواهيم كه هرگونه مشگل نرم افزاري و سخت افزاري در موارد تعميرات

استرانگ ها داشته باشند در اين تاپيك مطرح كنند تامديران بخش در حل مشگل رسيور شما

. اقدام نمايند

image.php

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mirzaie

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
كمك كنيد

با سلام :

رسيور استرانگ 3850 ارور e017 ميدهد لطف كنيد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

yazdani

کاربر VIP
2007-01-23
8
6
استرانگ 4610iiدر يك لحظه تصوير رفت در صفحه نمايش تنها 001 ظاهر شد و غير قابل تعويض كانال ميباشد.اما منو قابل كنترل است .دقتي دستگاه را خاموش و بعد روشن ميكنم منوي انتخاب نوع زبان ظاهر ميشود دلي همچنان بدون تصوير .ضمنا در صفحه نمليش اولين عدد از چپ نيم خط روشن است يعني صفر كامل نيست .ايا شبكه تغذيه مختل شده و به تيونر ولتاژ نميرست يا؟ از عزيزان مطلع تقاضاي راهنملئي دارم. متشكرم

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

استرانگ 4610iiدر يك لحظه تصوير رفت در صفحه نمايش تنها 001 ظاهر شد و غير قابل تعويض كانال ميباشد.اما منو قابل كنترل است .دقتي دستگاه را خاموش و بعد روشن ميكنم منوي انتخاب نوع زبان ظاهر ميشود دلي همچنان بدون تصوير .ضمنا در صفحه نمليش اولين عدد از چپ نيم خط روشن است يعني صفر كامل نيست .ايا شبكه تغذيه مختل شده و به تيونر ولتاژ نميرست يا؟ از عزيزان مطلع تقاضاي راهنملئي دارم. متشكرم
دوست عزیز دستگاه تنظیم کارخانه شده زبان فارسی رو انتخاب کن و بعد به نصب برو و ماهواره انتخاب کن و بعد در قسمت جستجو اسکن کن درست میشه

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

با سلام :

رسيور استرانگ 3850 ارور e017 ميدهد لطف كنيد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم
منم یه همچین مشکلی داشتم ایرادشو پیدا نکردم اگه کسی تجربه کرده لطفا اینجا مطرح کنه

yazdani

کاربر VIP
2007-01-23
8
6
سلام بر همه خوبان مشگل گشا
رسيور Nitv را وقتي روشن ميكنم صفحه تصوير On و وقتي دگمه كانال را فشار ميدهم
عدد 5ee نشان ميدهد و كانال ها غير قابل تغيير ميبلشند و هيچ تصويري مشاهده نميشود . دوستان راهنمائي بفر مايند .
ا يا به تنظيم كارخانه باز گشته ؟ چه بايد كرد؟ تا تصوير ظاهر شود.

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

سلام بر همه خوبان مشگل گشا
رسيور Nitv را وقتي روشن ميكنم صفحه تصوير On و وقتي دگمه كانال را فشار ميدهم
عدد 5ee نشان ميدهد و كانال ها غير قابل تغيير ميبلشند و هيچ تصويري مشاهده نميشود . دوستان راهنمائي بفر مايند .
ا يا به تنظيم كارخانه باز گشته ؟ چه بايد كرد؟ تا تصوير ظاهر شود.
دوست من اگه اطلاعات راجع به نصب نداری بهتره به یک نصاب مراجعه کنی اون تشخیص میده که مشکل از دستگاه هست یا نصب
یا باید به قسمت نصب برید و اونجا ماهواره مورد نظر را اسکن کنید

aaaaa

کاربر
2006-12-20
15
8
استرانگ 3620 موقع جی تگ ارور میدهد
error reading from ird (dcu peek)
تغذیه سالم است
برنامه wall راهم امتحان کردم نشد
پایه 115 سی پی یو را به بدنه رسیور وصل کردم باز همان ارور را میدهد
شماره فلاش M29W160ED

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
استرانگ 3620 موقع جی تگ ارور میدهد
error reading from ird (dcu peek)
تغذیه سالم است
برنامه wall راهم امتحان کردم نشد
پایه 115 سی پی یو را به بدنه رسیور وصل کردم باز همان ارور را میدهد
شماره فلاش M29W160ED
دوست عزیز اگر هربار بعد از تخلیه ولتاژها پی در پی این ارور را بدهد از قلع مردگی پایه های ایسی سی پی یو وفلش است اگر خوب لحیم کاری شود مشکل حل می شود در ریسیورهایی که فلش بار اول به راحتی شناسایی می شود وپاک می شود ولی در مرحله بعد موقع پروگرام به ارور برخورد می کنند ودیگر شناسایی نمی شود باید بیش از هزار بار سعی کرد تا به ارور برخورد نکنید من پیشنهاد می کنم ریسیور را بعد از هر بار که ارور داد 10 دقیقه از برق در بیاورید وتمامی ولتاژها را تخلیه کنید ودوباره به برق بزنید وهمزمان برنامه جی کی را اجرا کنید اگر بااین کارها راه نیفتاد باید فلش را توسط پروگرامر پر کنید موفق باشید

mohamad m

کاربر
2007-04-07
4
0
سلام
من یه 4620ii دارم که خرابه
پاورش رو چک کردم کاملا سالمه
جلوی لنزش هم خاموشه - به تلویزیون زدم رو تصویرهیچ تاثیری نداشت
فلش رو پروگرام کردم درست نشد

ولی وقتی روی یه قسمتی از برد با دست فشار می دم جلوی لنز هر دو چراغ با هم روشن شده گه گاه هم 88:88 نوشته میشه
و همچنین تصویر تلویزیون هم در این صورت سیاه می شه(تحت فشار بر روی قسمتی از برد)
با ذره بین برد رودیدم ولی جایی از قعطی ندیدم

حالا نمی دونم مشکل از کجاست از سی پی یو باشه یا جای دیگه
یه نکته مهم: وقتی سیم به برقه LM317 ای که پشت RF هست به شدت داغ شده عوضش کردم باز هم بشدت داغ می کنه
منظورم خیلی داغ که دس رو می سوزونه با یه 4620ii دیگه هم مقایسه کردم اون کجا و این کجا
انگار برق زیاد از حد مجاز به LM میاد
مشکل از کجاست
لطفا راهنمایی کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست گرامی علت داغ کردن ایسی Lm317 به دلیل اتصالی هست تیونر را ازبرد خارج کنید ودوباره امتحان کنید اگر تیونر خراب شده باشد باعث داغ کردن این ایسی بیش از حد می شود ترانزیستورهای اطراف این قطعه را چک کنیدورودی ولتاژ به این ایسی 24 ولت است ایسی فلش وسی پی یو را قلع کشی کنید اکثر ریسیورهای استرانگ مشکل تغذیه پیدا می کنند که ولتاژها را در این مورد داریم ولی ریسیور کار نمی کند که این فقط به دلیل کم بودن ولتاژها هست ولتاژ3/3 اگر کمی کمتر باشد ریسیور کار نمی کندبقیه ولتاژها هم همین طور موفق باشید

mohamad m

کاربر
2007-04-07
4
0
دوست گرامی علت داغ کردن ایسی Lm317 به دلیل اتصالی هست تیونر را ازبرد خارج کنید ودوباره امتحان کنید اگر تیونر خراب شده باشد باعث داغ کردن این ایسی بیش از حد می شود ترانزیستورهای اطراف این قطعه را چک کنیدورودی ولتاژ به این ایسی 24 ولت است ایسی فلش وسی پی یو را قلع کشی کنید اکثر ریسیورهای استرانگ مشکل تغذیه پیدا می کنند که ولتاژها را در این مورد داریم ولی ریسیور کار نمی کند که این فقط به دلیل کم بودن ولتاژها هست ولتاژ3/3 اگر کمی کمتر باشد ریسیور کار نمی کندبقیه ولتاژها هم همین طور موفق باشید

سلام
منظورم از LM317 ای سی LM پشت RF هست نه تیونر
فلش رو یک بار در اوردم و پروگرام کردن پس قلع مردگی فکر نکنم تو کار باشه
سی پی یو پرسیه که امکانش نیست

تغذیه کاملا سالم است حتی با یه تغذیه سالم هم چک کردم
انگار برق بیش از حدی وارد LM مورد نظر می شود برق این LM از کجا میاد
مستقیم از تغذیه می گیره یا از جای خاصی دور میزنه

حالا با این حرف ها شما چه فکری می کنید؟

avrcore

کاربر
2007-04-07
1
0
با سلام و تشکر این عیب در رسیور استرانگ 4620p پیدا شده زمانیکه با کنترل رسیور را خاموش و روشن میکنیم و بعد کانال عوض میکنیم دیگرپائین تصویر منو نمایان نمی شود ولی ازکلید پشت خاموش و روشن مکنیم این عیب بر طرف میشود . دوستان راهنمائي بفر مايند .

majid555

کاربر
2007-04-02
1
0
عزيزان اگر امكان دارد مرا راهنمائي كنيد ممن دستگاه استرانگ مدل 4620دارم كه ديگر براي آن پچ نمي آيد اگر امكان دارد راهنمائي بفرمائيد آيا امكان تبديل اين نوع ريسيور به ساير ريسيور ها وجود دادر يا خير

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
مشگل در جيتك اا4610

باسلام به دوستان ومديران محترم منيك اا4610را ميخواهم جيتك كنم ايسي فلش اين رسيور همانطوري كه شما دوستان بهتر ميدانيد(M29W160DT) ميباشد وپايه جيتك هم 20 پين ميباشد
مشگل اينجاست كه JKEYSبعد از اينكه CPUرا شناسائي كرد من درقسمتIRD Modelبايد چه گزينه اي را انتخاب كنم تا فلش من با همين شمارهاي كه برايتان نوشتم شناخته شود .
آ خر در گزينه هاي داخل اسمي از STRONGومدلهاي آن وجود ندارد در ضمن من آموزشي را كه دوستان لطف
فرمودند و به صورت PDFقرار دادند گرفتم وخواندم وهمان كار ها راكردم ولي
قسمتي كه بايد فلش را بشناسد را متوجه نشدم لطفا مرا ياري نمائيد پاي آبرو در ميان است
مشتري راالآن چند هفته هست سر ميدوانم ولي هنوز نتيجهاي نگرفتم ممنونم

آخرین ویرایش:

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام
منظورم از LM317 ای سی LM پشت RF هست نه تیونر
فلش رو یک بار در اوردم و پروگرام کردن پس قلع مردگی فکر نکنم تو کار باشه
سی پی یو پرسیه که امکانش نیست

تغذیه کاملا سالم است حتی با یه تغذیه سالم هم چک کردم
انگار برق بیش از حدی وارد LM مورد نظر می شود برق این LM از کجا میاد
مستقیم از تغذیه می گیره یا از جای خاصی دور میزنه

حالا با این حرف ها شما چه فکری می کنید؟

دوست عزیز cpu رو با هویه بادی یه قلع مردگیش کن

در ضمن داغ شدن LM از اتصالیداشتن هست یا سوختن یه دیود در اطراف آن

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
عزيزان اگر امكان دارد مرا راهنمائي كنيد ممن دستگاه استرانگ مدل 4620دارم كه ديگر براي آن پچ نمي آيد اگر امكان دارد راهنمائي بفرمائيد آيا امكان تبديل اين نوع ريسيور به ساير ريسيور ها وجود دادر يا خير

دوست عزیز نمیشه و باید منتظر بمونید

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
باسلام به دوستان ومديران محترم منيك اا4610را ميخواهم جيتك كنم ايسي فلش اين رسيور همانطوري كه شما دوستان بهتر ميدانيد(M29W160DT) ميباشد وپايه جيتك هم 20 پين ميباشد
مشگل اينجاست كه JKEYSبعد از اينكه CPUرا شناسائي كرد من درقسمتIRD Modelبايد چه گزينه اي را انتخاب كنم تا فلش من با همين شمارهاي كه برايتان نوشتم شناخته شود .
آ خر در گزينه هاي داخل اسمي از STRONGومدلهاي آن وجود ندارد در ضمن من آموزشي را كه دوستان لطف
فرمودند و به صورت PDFقرار دادند گرفتم وخواندم وهمان كار ها راكردم ولي
قسمتي كه بايد فلش را بشناسد را متوجه نشدم لطفا مرا ياري نمائيد پاي آبرو در ميان است
مشتري راالآن چند هفته هست سر ميدوانم ولي هنوز نتيجهاي نگرفتم ممنونم

دوست عزیز حتما نباید اسم رسیور باشه

شما به شماره آی سی توجه کنید

در ضمن اگه با برنامه جدید جی کیز جیتگ می کنید استرانگ داره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا