درباره 4400 توضیح بدین
دوست عزیز دستگاه تنظیم کارخانه شده زبان فارسی رو انتخاب کن و بعد به نصب برو و ماهواره انتخاب کن و بعد در قسمت جستجو اسکن کن درست میشهاسترانگ 4610iiدر يك لحظه تصوير رفت در صفحه نمايش تنها 001 ظاهر شد و غير قابل تعويض كانال ميباشد.اما منو قابل كنترل است .دقتي دستگاه را خاموش و بعد روشن ميكنم منوي انتخاب نوع زبان ظاهر ميشود دلي همچنان بدون تصوير .ضمنا در صفحه نمليش اولين عدد از چپ نيم خط روشن است يعني صفر كامل نيست .ايا شبكه تغذيه مختل شده و به تيونر ولتاژ نميرست يا؟ از عزيزان مطلع تقاضاي راهنملئي دارم. متشكرم
منم یه همچین مشکلی داشتم ایرادشو پیدا نکردم اگه کسی تجربه کرده لطفا اینجا مطرح کنهبا سلام :
رسيور استرانگ 3850 ارور e017 ميدهد لطف كنيد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم
دوست من اگه اطلاعات راجع به نصب نداری بهتره به یک نصاب مراجعه کنی اون تشخیص میده که مشکل از دستگاه هست یا نصبسلام بر همه خوبان مشگل گشا
رسيور Nitv را وقتي روشن ميكنم صفحه تصوير On و وقتي دگمه كانال را فشار ميدهم
عدد 5ee نشان ميدهد و كانال ها غير قابل تغيير ميبلشند و هيچ تصويري مشاهده نميشود . دوستان راهنمائي بفر مايند .
ا يا به تنظيم كارخانه باز گشته ؟ چه بايد كرد؟ تا تصوير ظاهر شود.
دوست عزیز اگر هربار بعد از تخلیه ولتاژها پی در پی این ارور را بدهد از قلع مردگی پایه های ایسی سی پی یو وفلش است اگر خوب لحیم کاری شود مشکل حل می شود در ریسیورهایی که فلش بار اول به راحتی شناسایی می شود وپاک می شود ولی در مرحله بعد موقع پروگرام به ارور برخورد می کنند ودیگر شناسایی نمی شود باید بیش از هزار بار سعی کرد تا به ارور برخورد نکنید من پیشنهاد می کنم ریسیور را بعد از هر بار که ارور داد 10 دقیقه از برق در بیاورید وتمامی ولتاژها را تخلیه کنید ودوباره به برق بزنید وهمزمان برنامه جی کی را اجرا کنید اگر بااین کارها راه نیفتاد باید فلش را توسط پروگرامر پر کنید موفق باشیداسترانگ 3620 موقع جی تگ ارور میدهد
error reading from ird (dcu peek)
تغذیه سالم است
برنامه wall راهم امتحان کردم نشد
پایه 115 سی پی یو را به بدنه رسیور وصل کردم باز همان ارور را میدهد
شماره فلاش M29W160ED
دوست گرامی علت داغ کردن ایسی Lm317 به دلیل اتصالی هست تیونر را ازبرد خارج کنید ودوباره امتحان کنید اگر تیونر خراب شده باشد باعث داغ کردن این ایسی بیش از حد می شود ترانزیستورهای اطراف این قطعه را چک کنیدورودی ولتاژ به این ایسی 24 ولت است ایسی فلش وسی پی یو را قلع کشی کنید اکثر ریسیورهای استرانگ مشکل تغذیه پیدا می کنند که ولتاژها را در این مورد داریم ولی ریسیور کار نمی کند که این فقط به دلیل کم بودن ولتاژها هست ولتاژ3/3 اگر کمی کمتر باشد ریسیور کار نمی کندبقیه ولتاژها هم همین طور موفق باشید
سلام
منظورم از LM317 ای سی LM پشت RF هست نه تیونر
فلش رو یک بار در اوردم و پروگرام کردن پس قلع مردگی فکر نکنم تو کار باشه
سی پی یو پرسیه که امکانش نیست
تغذیه کاملا سالم است حتی با یه تغذیه سالم هم چک کردم
انگار برق بیش از حدی وارد LM مورد نظر می شود برق این LM از کجا میاد
مستقیم از تغذیه می گیره یا از جای خاصی دور میزنه
حالا با این حرف ها شما چه فکری می کنید؟
عزيزان اگر امكان دارد مرا راهنمائي كنيد ممن دستگاه استرانگ مدل 4620دارم كه ديگر براي آن پچ نمي آيد اگر امكان دارد راهنمائي بفرمائيد آيا امكان تبديل اين نوع ريسيور به ساير ريسيور ها وجود دادر يا خير
باسلام به دوستان ومديران محترم منيك اا4610را ميخواهم جيتك كنم ايسي فلش اين رسيور همانطوري كه شما دوستان بهتر ميدانيد(M29W160DT) ميباشد وپايه جيتك هم 20 پين ميباشد
مشگل اينجاست كه JKEYSبعد از اينكه CPUرا شناسائي كرد من درقسمتIRD Modelبايد چه گزينه اي را انتخاب كنم تا فلش من با همين شمارهاي كه برايتان نوشتم شناخته شود .
آ خر در گزينه هاي داخل اسمي از STRONGومدلهاي آن وجود ندارد در ضمن من آموزشي را كه دوستان لطف
فرمودند و به صورت PDFقرار دادند گرفتم وخواندم وهمان كار ها راكردم ولي
قسمتي كه بايد فلش را بشناسد را متوجه نشدم لطفا مرا ياري نمائيد پاي آبرو در ميان است
مشتري راالآن چند هفته هست سر ميدوانم ولي هنوز نتيجهاي نگرفتم ممنونم