**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

behzadba

کاربر
2007-08-04
3
1
سلام.رسيور من
strong 4610II هست.از ديروز تصوير نميده.front pannel ledروشنه و كار مي كنه و كانالها جابجا ميشن ولي هيچ تصويري نمياد. نميدونم ايرادش سخت افزاريه يا نه؟حتي تصوير منوش هم نميادهمه چي سياهه!!! الان 7 ساله اين رسيور رو دارم تا حالا كه خيلي ازش راضي بودم.لطفا راهنماييم كنيد.ممنون.

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

سلام.رسيور من
strong 4610II هست.از ديروز تصوير نميده.front pannel ledروشنه و كار مي كنه و كانالها جابجا ميشن ولي هيچ تصويري نمياد. نميدونم ايرادش سخت افزاريه يا نه؟حتي تصوير منوش هم نميادهمه چي سياهه!!! الان 7 ساله اين رسيور رو دارم تا حالا كه خيلي ازش راضي بودم.لطفا راهنماييم كنيد.ممنون.
دوست عزيز دكمه sat رو بزن درست ميشه اگه نشد از اسكارت تصوير بگير ببين درست ميشه اگه نشد ديگه مشكل سخت افزاريه

behzadba

کاربر
2007-08-04
3
1
آقا نشد مشكل سخت افزاريه ولي از كجاست؟چرا اينطوري شد؟

mimi

کاربر
2007-11-28
1
0
ریسور من این اواخر تند تند ریستارت میشد و از دیروز به برق میزنی سه تا لامپش روشنه و چهار خط رو نشون میده و هیچ دکمه دیگش کار نمیکنه برنامم نمیخوره 4610 دو است خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر

behzadba

کاربر
2007-08-04
3
1
دوست عزیز باید جیتگ کنی.روش کار خیلی ساده است به تاپیکهای جیتگ استرانگ مرجعه کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mimi

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
سلام.رسيور من
ایا این دستگاه هنگامی که کلید تعویض کانل p+را می زنی در پنل جلو کانال تعویض می شود
اگر نمی شود از ای سی فلش می تواند باشد و اگر تعویض شد از ای سی تصویر به شماره 4053 می تواند با شد

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
ریسور من این اواخر تند تند ریستارت میشد و از دیروز به برق میزنی سه تا لامپش روشنه و چهار خط رو نشون میده و هیچ دکمه دیگش کار نمیکنه برنامم نمیخوره 4610 دو است خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر
این دستگاه دلایل می ختلفی می تواند داشته باشد
1- مشکل پاور
2_مشکل رم
3_مشکل cpu

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mimi

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
مشگل نداشتن تصویر در استرانگ4610ii

با سلام به دوستان و استادان عزیز
من یک 4610IIدارم که هر موقع با کلید اصلی (برق)خاموش و روشن میکنم یا دوشاخه را از برق قطع و دوباره وصل کنم تصویر دارم و مشگلی نیست حالا اگر همین دستگاه را با کلید پاور کنترل یا کلید جلوی رسیور خاموش وروشن کنم دیگر هیچ تصویری حتی منو نیز در صفحه تلویزیون نمیاید لازم به ذکر است که ایسی تصویر این ریسیور stv6412aمیباشدکه ما در هر دو حالت گفته شده فوق ما در ورودی این ایسی تصویر داریم(که خیلی پر رنگ و کم نور است)لطفا راهنما ئیم کنید مشگل کجاست و راه حلش چیست؟

آخرین ویرایش:

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
من تعدادي رسيور 4620iiدارم كه بعد از آپگريد فقط يكي دو روز كار ميكند و در پانل فقط ledها روشن ميشوند ودوباره كمرنگ ميشوند واين ايراد را حداقل در 100مدل ديده ام --از برنامه هم نيست فقط مشكلي هست كه در رسيورهاي چيني اتفاق ميافتد و هر نرم افزاري هم كه ميزنم همين اتفاق ميافتد --در رسيور هاي اصلي هيچ مشكلي ندارم ----يك نفر در شهر مجاورمان هست كه 20000تومان ميگيرد ودرست ميكند وبا تضمين ميگويدكه هربرنامه اي كه خواستيد بزنيد وديگر هربرنامه هاي كه ميزنيم رسيور درست كار ميكند ---من خودم فلش را با پروگرامر فلش كرده ام ولي باز اين اتفاق ميافتد --رم وكريستال را هم تعويض كردم --تغذيه را با تغذيه نو عوض كردم
--با برنامه هاي مختلف وبوت 4620iiپروگرام كردم ولي ..........................
ايراد همچنان وجود دارد

abadan3000

کاربر
2007-12-05
2
0
باسلام:دستگاه من 4610iiمیباشدمن پچSRT4610IIp_070503.bin رو بطور کامل ریختم ولی بعد از وصل کردن به آنتن بیشتر کانالها پاک شده بود ومن دستگاه روبه حالت کارخانهای بردم و ال ان بی را روی یونیورسال تنظیم کردم ولی هیچگونه سیگنالی نداره البته قبل از ریست فاکتوری هم سیگنال نداشت خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایید بایدچه کار کنم با ممنون میشم کمکم کنید .

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

باسلام:دستگاه من 4610iiمیباشدمن پچSRT4610IIp_070503.bin رو بطور کامل ریختم ولی بعد از وصل کردن به آنتن بیشتر کانالها پاک شده بود ومن دستگاه روبه حالت کارخانهای بردم و ال ان بی را روی یونیورسال تنظیم کردم ولی هیچگونه سیگنالی نداره البته قبل از ریست فاکتوری هم سیگنال نداشت خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایید بایدچه کار کنم با ممنون میشم کمکم کنید .
دوست عزیز از چند چیز میتونه باشه شما فقط یک مسیر دارید؟ اگر بیشتر از یک مسیر باشد باید سوئیچ تنظیم کنید دوم اینکه چند تا فرکانس بالا و یا پاین کنید در ضمن اول از تنظیم دقیق دیش مطمئن شوید

azm1360

کاربر
2006-10-05
2
0
من پچ جدید 133را به رسیور 4620xخودم دادم اما دسیورم روشن نشد

emra

کاربر
2007-12-31
3
0
شماره ای سی

سلام
لطفا شماره ای سی تغذیه استرانگ 4620 دو را بدهید

alibobo

کاربر
2007-12-14
7
0
سلام دوست عزیز
من استرانگ 4610 دارم وان هستش این رسیور مشکل اینه موقعی که رسیور روشن می شه تصویر نمی یاد مثل تصویر برفکی تلویزیون نشون می ده بعد از مدتی که می گذره رسیور اتوماتیک خاموش و روشن می شه مشکل دیگه ایی که داره اینه که lcd اون وقتی روشن می کنم دارای لرزش هستش .
از شما دوست عزیز می خوام درخواست کنم مشکلش رو بهم بگی که من بتونم حلش کنم چون این رسیور اولین رسیور وارداتی دیجتال قدیمی هستش و گران با من در اومده.
این رسیور به دو نفر نشون دادن نتونستند یا نخواستند درستش کنند.
اگر شما نتوانستید لطف کنید بگید من برای تعمیر اون به کجا مراجع کنم
از زحمات شما تشکر می کنم .
منتظر پاسخ شما هستم

alibobo

کاربر
2007-12-14
7
0
سلام دوست عزیز
من استرانگ 4610 دارم وان هستش این رسیور مشکل اینه موقعی که رسیور روشن می شه تصویر نمی یاد مثل تصویر برفکی تلویزیون نشون می ده بعد از مدتی که می گذره رسیور اتوماتیک خاموش و روشن می شه مشکل دیگه ایی که داره اینه که lcd اون وقتی روشن می کنم دارای لرزش هستش .
از شما دوست عزیز می خوام درخواست کنم مشکلش رو بهم بگی که من بتونم حلش کنم چون این رسیور اولین رسیور وارداتی دیجتال قدیمی هستش و گران با من در اومده.
این رسیور به دو نفر نشون دادن نتونستند یا نخواستند درستش کنند.
اگر شما نتوانستید لطف کنید بگید من برای تعمیر اون به کجا مراجع کنم
از زحمات شما تشکر می کنم .
منتظر پاسخ شما هستم

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
من تعدادي رسيور 4620iiدارم كه بعد از آپگريد فقط يكي دو روز كار ميكند و در پانل فقط ledها روشن ميشوند ودوباره كمرنگ ميشوند واين ايراد را حداقل در 100مدل ديده ام --از برنامه هم نيست فقط مشكلي هست كه در رسيورهاي چيني اتفاق ميافتد و هر نرم افزاري هم كه ميزنم همين اتفاق ميافتد --در رسيور هاي اصلي هيچ مشكلي ندارم ----يك نفر در شهر مجاورمان هست كه 20000تومان ميگيرد ودرست ميكند وبا تضمين ميگويدكه هربرنامه اي كه خواستيد بزنيد وديگر هربرنامه هاي كه ميزنيم رسيور درست كار ميكند ---من خودم فلش را با پروگرامر فلش كرده ام ولي باز اين اتفاق ميافتد --رم وكريستال را هم تعويض كردم --تغذيه را با تغذيه نو عوض كردم
--با برنامه هاي مختلف وبوت 4620iiپروگرام كردم ولي ..........................
ايراد همچنان وجود دارد

به جای فلش دستگاه ازاین ای سی فلش استفاده کنیدM29W160ET یاM29W160DT

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا