**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
کمک اا4610

من کابلمو برای جتک وصل کردم میخواستم اا4610 فلش کنم میخاستم کمکم کنید من که در برنامه jkeys دکمه detect را می زنم ایسی فلش و cpu میشناسه بعد که میخوام eress کنم زمانی که دکمه ereess میزنم که فلشو پاک کنه برای 15 ثانیه برنامه صبر میکنه بعد دوباره به حالت اولش بر می گرده حالا که میخوام پرگرام کنم زمانی که میخوام فایل دستگامو پیدا کنم برنامه دونبال فایلی با پسوند bin میگرده ولی هیچکدو از فایلایی که من در تمام سایتها پیدا کر دم bin نیست مخواستم بدونم چیکا ر کنم من یک بار روی all fill گزوشتم شرو ع به پرگرام کرد ولی روی 18 درصد ارور داد خواهشن کمکم کنید میخواستم ببینم مراحلو تا انجا درست انجام دادم درست فلشمو پاک کردم در موقع پاک کردن چیزی شبیه پرگرام کردن نباید بیاد شروع به پرکردن کنه ؟ بعدش میخواستم بدونم در مورد فا یل از چه فایلی استفاده کنم که پسوندش bin باشه ؟

alibobo

کاربر
2007-12-14
7
0
سلام دوست عزیز
من استرانگ 4610 دارم وان هستش این رسیور مشکل اینه موقعی که رسیور روشن می شه تصویر نمی یاد مثل تصویر برفکی تلویزیون نشون می ده بعد از مدتی که می گذره رسیور اتوماتیک خاموش و روشن می شه مشکل دیگه ایی که داره اینه که lcd اون وقتی روشن می کنم دارای لرزش هستش .
از شما دوست عزیز می خوام درخواست کنم مشکلش رو بهم بگی که من بتونم حلش کنم چون این رسیور اولین رسیور وارداتی دیجتال قدیمی هستش و گران با من در اومده.
این رسیور به دو نفر نشون دادن نتونستند یا نخواستند درستش کنند.
اگر شما نتوانستید لطف کنید بگید من برای تعمیر اون به کجا مراجع کنم
از زحمات شما تشکر می کنم .
منتظر پاسخ شما هستم

پاسخ من رو ندادی.................... دوست گرامی

alibobo

کاربر
2007-12-14
7
0
سلام دوست عزیز
من استرانگ 4610 دارم وان هستش این رسیور مشکل اینه موقعی که رسیور روشن می شه تصویر نمی یاد مثل تصویر برفکی تلویزیون نشون می ده بعد از مدتی که می گذره رسیور اتوماتیک خاموش و روشن می شه مشکل دیگه ایی که داره اینه که lcd اون وقتی روشن می کنم دارای لرزش هستش .
از شما دوست عزیز می خوام درخواست کنم مشکلش رو بهم بگی که من بتونم حلش کنم چون این رسیور اولین رسیور وارداتی دیجتال قدیمی هستش و گران با من در اومده.
این رسیور به دو نفر نشون دادن نتونستند یا نخواستند درستش کنند.
اگر شما نتوانستید لطف کنید بگید من برای تعمیر اون به کجا مراجع کنم
از زحمات شما تشکر می کنم .
منتظر پاسخ شما هستم

پاسخ من رو ندادی.................... دوست گرامی

alibobo

کاربر
2007-12-14
7
0
از کجا باید فرق 4610 وان رو با 4610 !! پی ببریم نشانه این در در چیست

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
من استرانگ 4630دارم كه بعد از اينكه لودر را باز ميكنم وميخواهم برنامه بريزم بعد از روشن شدن رسيور حدود 15 ثانيه بعد كانكت ميشود وبرنامه را نيز قبول ميكند ولي همچنان چهار خط روي پانل ديده ميشود -كانال آماده هم ريختم و dclهم زدم ولي مشكل باقيست --تغذيه هم ايراد ندارد چون خروجي ها همه درست هستند

مشكل چهار خط را چطوري حل كنم ؟روي سرويس منو يا منو مخفي هم نميرود

rw1345

کاربر
2007-03-09
43
32
رسیور 4620 ایکس اکبند باز کردم به برق زدم تمامی نوشتارهای جلو پنل با هم روشن وخاموش می شود برد تغذیه رو هم عوض کردم فلاش هم کردم نشد

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

رسیور 4620 ایکس اکبند باز کردم به برق زدم تمامی نوشتارهای جلو پنل با هم روشن وخاموش می شود برد تغذیه رو هم عوض کردم فلاش هم کردم نشد
معمولا این جور عیبها از کریستال میشه امتحان کن

kaktoos

کاربر
2007-12-28
1
1
سلام
من دستگاهمو با پچ 137 آپگريد كردم ولي ديگه روشن نميشه .
لطفا طريقه فلش كردن 4620x رو تو سايت بزاريد .
شنيدم كه اين دستگاه جي تگ نميشه آيا درسته و بايد آي سي فلشش رو عوض كرد و دوباره
پروگرام كرد 0
خواهش مي كنم كمكم كنيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: REZANW

azm1360

کاربر
2006-10-05
2
0
سلام من رسیور 4610 ii دارم روی تمام فرکانسها ی هاتبرد سیگنال هی قطعووصل میشه موقع کانال یابی هم هیچی سرچ نمی شه لطفا راهنمایی کنید

شعبانيان

کاربر
2006-12-24
23
74
كمك براي استرانگ

4620 معمولي ميباشد كه به اشتباه پچ را ريخته اندودستگاه level ان 075% و qual ان 10% ميباشد و روي ان هم برنامه ميريزم جواب منيدهد

از دوستان خواهش ميكنم دردر صورت امكان من را راهنمايي كنند و اگر برنامه خواصي است لطفا در سايت قرار دهند متشكرم
وايا اين دستگاه قابل اپگرد هست يا خير :}::}::}::}:

آخرین ویرایش:

mehdi 10

کاربر
2008-01-20
4
9
سلام دوستان محترم من 5 تا استران x4620 گرفتم هر 5 تا بعد از 2الی 3 روز کارکرد یکباره خاموش شدن بعد از تعویض منبع تغذیه قبلی دوباره روشن شدن مدیران محترم علت خرابی منبع تغذیه در 4620x رو میدونند لطفا منو راهنمایی کنید

ladan-mtv

کاربر
2008-01-21
5
0
با سلام استرانگ 4620دو اصلا تصوير خروجي ندارد از smdتصويرهستش ولي كدوميك از smdها smdتصوير هستش اگه ميشه باتصوير.ممنون ممنون ممنون

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
سلام.
يه دستگاه Strong 4610 -2 داريم كه روشن نميشه.
يعني وقتي به برق مي زنيم فقط 3 تا دكمه رنگي روي Panel اون ظاهر ميشه و هيچ تصويري نمياد
و گاهي اوقات هم فقط روي 4 تا خط ثابت ميمونه و تصويري نداره.
گويا چندين بارسيم پشتش كه به تلويزيون وصل ميشه توسط بچه كوچيكشون مورد هجوم قرار گرفته بوده و مدام از پشت كشيده ميشده و اين ها هيچ توجهي نداشتن.
اصلا نمي دونن كه چه نرم افزاري داره يا اصلا Upgarade بوده يا نه فقط اينو مي دونن كه تا آخرين لحظات خوب كار مي كرده.
(عجب آدم هايي پيدا ميشن)

لطفا راهنمايي كنيد.

mousa1348

کاربر
2006-10-24
3
0
باسلام خدمت شماوخسته نباشید من مدتی پیش برای رسیورم مدل استرانگ4650 کارت خور مشکلی پیش امد
رسیور هنگ میکند هروقط از کلید پشت خاموش وروشن میکنم رسیور به مدت 5 ثانیه تصوری دارد وبلا فاصله هنگ میکند وروی پانل جلوی دستگاه شماره صفر ظاهر میشود صدا قطع میشود وتصویرتلویزیو همچنان به کار خود ادامه میدهد ولی نه کنترل کار میکند ونه دکمهای روی دستگاه.. رسیور برنامه قبول میکند حتافایل بوت و نرم افزار کار خانه هم ریختم ولی همچنان بعد از 5 ثانیه هنگ میکند درضمن پاور دستگاه را چک کردم مشکلی نبودیکی از دوستا میگفت رسیور شما سی پی یو مرخص شده ودیگر درست نمیشود . از دوستان تقاظا دارم اگر راهی هست من را راهنمائی کند با تشکر فراوان از تمامی کار بران عزیز و زحمت کش این سایت

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
با تعویض ای سی Mcq2 پرگرام شده مشکل شما حل میگردد و ربطی به سی پی یو ندارد

آخرین ویرایش:

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
سلام.
يه دستگاه Strong 4610 -2 داريم كه روشن نميشه.
يعني وقتي به برق مي زنيم فقط 3 تا دكمه رنگي روي Panel اون ظاهر ميشه و هيچ تصويري نمياد
و گاهي اوقات هم فقط روي 4 تا خط ثابت ميمونه و تصويري نداره.
گويا چندين بارسيم پشتش كه به تلويزيون وصل ميشه توسط بچه كوچيكشون مورد هجوم قرار گرفته بوده و مدام از پشت كشيده ميشده و اين ها هيچ توجهي نداشتن.
اصلا نمي دونن كه چه نرم افزاري داره يا اصلا Upgarade بوده يا نه فقط اينو مي دونن كه تا آخرين لحظات خوب كار مي كرده.
(عجب آدم هايي پيدا ميشن)

لطفا راهنمايي كنيد.

مشکل شما در تغذیه می باشد .3.3ولت را چک کنید

HFakhraei

کاربر
2008-01-23
2
0
مشکل 4620x

با سلام
من چند روز پیش دستگاه خود را خاموش کردم و بعد از آن دیگر روشن نشد و فقط تصویری صورتی رنگ بر روی صفحه تلوزیون به نمایش در می آید و هیچ عددی نیز روی پنل جلوی دستگاه نمایش داده نمی شود.(حتی دستگاه را نیز از برق کشیدم ولی تاثیری نداشت) لطفا من را راهنمایی کنید.
اگر کسی را می توانید برای رفع مشکل به من معرفی کنید متشکر می شوم.
با تشکر

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
با سلام
من چند روز پیش دستگاه خود را خاموش کردم و بعد از آن دیگر روشن نشد و فقط تصویری صورتی رنگ بر روی صفحه تلوزیون به نمایش در می آید و هیچ عددی نیز روی پنل جلوی دستگاه نمایش داده نمی شود.(حتی دستگاه را نیز از برق کشیدم ولی تاثیری نداشت) لطفا من را راهنمایی کنید.
اگر کسی را می توانید برای رفع مشکل به من معرفی کنید متشکر می شوم.
با تشکر

شما یکبار فایل بوت را از لینک زیر بگیر و به دستگاه انتقال بده و بعد اخرین برنامه را بزن
فایل بوت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ladan-mtv

HFakhraei

کاربر
2008-01-23
2
0
روشن نشدن 4620x

شما یکبار فایل بوت را از لینک زیر بگیر و به دستگاه انتقال بده و بعد اخرین برنامه را بزن
فایل بوت

با تشکر از جواب شما
من دستگاه را برای انتقال فایل به کامپیوتر وصل کردم که فایل Boot را انتقال دهم ولی فایل انتقال پیدا نمی کند. در ضمن دستگاه را آخرین بار از طریق Remote Control خاموش کردم و دیگر روشن نشد.
آیا فایل بوت را باید از طریق برنامه دیگری غیر از Loader انتقال داد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا