تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
یه نفر پیدا شد از ای استار رازی باشه بازم جای شکرش باقیه
رازی که کاشف الکل بود!! ولی اره. من راضیم .من فروشندم و خوب و بد دستگاها و مارکهای مختلف رو از امار مرجوعی هاش تشخیص میدم. ای استار تا حالا واسه من مرجوع نشده. این یعنی رزایت...! نه ببخشید رضایت!!:d

ali vali

کاربر
2009-01-05
4
1
39
سلام
من همين الان يه دونه x98 گرفتم ولي يه مشكلي دارم دستگاهو كه وصل ميكنم بعضي از كانالاي هاتبردم يا نمياد يا خيلي ضعيف هستن ولي با استرانگ اين مشكلو ندارم ميخاستم بدونم وضعيت تيونر اينا چه جوريه؟شايدم ايني كه من گرفتم مشكل داره!!!!!؟؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام
من همين الان يه دونه x98 گرفتم ولي يه مشكلي دارم دستگاهو كه وصل ميكنم بعضي از كانالاي هاتبردم يا نمياد يا خيلي ضعيف هستن ولي با استرانگ اين مشكلو ندارم ميخاستم بدونم وضعيت تيونر اينا چه جوريه؟شايدم ايني كه من گرفتم مشكل داره!!!!!؟؟

سلام دوست گرامي
Istar مشكل تيونر ندارد
فقط يه مشكل كوچيك نرم افزاري در قسمت سويچ دارد كه دير سيگنال مياد كه حل خواهد شد.
موفق باشيد

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام
دوست عزیز بهتره ساعت ال ان بی رو یه دستگاری کوچیکی بکنی. چون من هم به یکی همچین دستگاهی دادم رو بعضی کانال ها همین مشکل رو داشت که با انگولک کردن ال ان بی درست شد. راستی مبارک باشه باید بگم که دستگاه خوبی گرفتی. اگه adsl هم داری سریع بهش وصل کن و از ریسیور و کانال هایی که می بینی لذت ببر چون می تونم بگم یه همچین کانال های جذابی رو تا حالا ندیدی.
پیروز باشید

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
چه میکنه این آی استار زود باش تا تموم نکردیم!!!

سلام دوست گرامي
istar مشكل تيونر ندارد
فقط يه مشكل كوچيك نرم افزاري در قسمت سويچ دارد كه دير سيگنال مياد كه حل خواهد شد.
موفق باشيد

جالبه. تا دیروز این مشکل رو چند جا که این دستگاهو بستم بهش بر خوردم. ولی الان که چک کردم دیدم مشکلی نداره!! به هر حال ممنونم از پاسخگوییتون. در کل دستگاهه خوبیه. تو این اشفته بازار که انواع و اقسام ارورها و پیغام ها و باگ های مختلف تو برندهای دیگه دیده میشه جایگزین خیلی خوبیه

سلام دوست گرامي
اگر منظور شما كانال هايي است كه از سيستم ( cryptoworks ) استفاده ميكنند
هيچ مشكلي نيست و كانال ها باز ميشود .
موفق باشيد

سلام. یه مشکل هست. اینکه کانالهای 12111 روی سایروس تو دستگاه 98 قطع و وصلی زیاد داره. یعنی 30 ثانیه تصویر هست بعدش قطع میشه. با همه ی نرم افزارای ارایه شده هم تست کردم. مشکل کماکان پابرجاست. اگه راهی هست لطف کنین بفرمایید . مشتری هام نه که علاقه شدیدی به کانال teravel دارن!!!!! کچلم کردن بس که زنگ زدن.

آقایون ، خانم ها، دقت بکنید ، یکبار برای همیشه میگم، توجه توجه،

رسیور های istar در انواع مدلهای مختلف چه اونهایی که اومده ، چه اونهایی داره میاد ، چه اونهایی که قراره بیاد ، چه اونهایی که اصلا نمیاد و چه اونهایی که خواسته بیاد ولی وسط راه برگشته
1- از کلیه پکیج ها پشتیبانی میکنه، حداقل مال ما که اینطوره!
2- اصلا فریز نداره ( البته مال هر کی داره ربطی به ما نداره )
3- کیفیت تصویرش عالیه اگه نمیدونی از 118 بپرس!
4- هیچ ایراد سخت افزاری نداره اگه داشت تو نرم افزار جدید بر طرف میشه!
5- اگه از قیافه کنترلش خوشتون نمیاد اونم تو نرم افزار جدید انشاء ا... بر طرف میشه، اگه نشد بندازینش دور از دکمه های خود دستگاه استفاده کنید!
6- نور پنل جلوی دستگاه هم اگه نرم افزار جدید رو دانلود کنید و ضرب در دو کنید تقسیم بر شش اگه شد، شد .اگه نشد که نشد!
7- هر چی کانال hd توی هر چی ماهواره و پکیج و دی وی دی و ... هست باز میکنه اگه نکرد که هیچی ...ولی مال ما می کنه!
8- این ریسور کپی رایت داره اگه بهش دست بزنی سنگ میشی!در ضمن از روی هیچ رسیوری هم کپی نکردیم.اینم مدرکش! ( کو مدرکش؟؟؟)
9 - خلاصه هر چی بگم ( بازم میگم) کم گفتم.
10 - راستی جنسش کره ایه اما دوخت....... هست.با آب گرم نشورین که ممکنه نرم افزارش تو سوییچش گیر کنه روشن نشه!
خدا رو شکر همه هم از این رسیور رازین " اوه ببخشید " راضین شایدم راظین.منم 1،675،195 تا از این رسیور فروختم 1 دونشم بر نگشته( احتمالا آدرسم رو عوضی داشتن!)

فقط دوست دارم همه عزیزان این مطلب را با فرمایشات بعضی از دوستانی که در این تاپیک جواب سوالات را می دهند مقایسه کنید!
قضاوت با شما.البته زود قضاوت کنید تا مطلب حذف نشده!

ali vali

کاربر
2009-01-05
4
1
39
مرسي عزيزم
من خودم نصاب هستم اينم گرفتم واسه تست البته مشكلم حل شد يعني يكي ديگه گرفتم.من وصلش كردم ولي زياد با سرعت باز كردن كانالاي كارتيش حال نكردم در ضمن طبق آموزشي كه براي راه اندازي cccam گذاشته بودن مراحلشو انجام دادام ولي نشد.

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
کمک فوری از اساتید

:in_love:سلام دوستان. من یه رسیور istar مدل 98 دارم میگیرم"اینترنت adsl هم داره وصل میشه.یه مشکلی که دارم تا به حال از شیرینگ اینترنتی استفاده نکردم .می خواستم درخواست کنم یک به یک مراحل وصل کردن ارتباط بین رسیور و اینترنت را واضح بگید؟و اینکه رسیور ایا از طریق کابل lan (پشت رسیور جای lan داره؟)به lan مودم باید وصل بشه؟یعنی یه مودم چند پورت می خوایم چون یک lan که به مادربرد کیس وصل میشه و یکی هم باید به پشت رسیور بخوره...؟ روی کامپیوتر یا منوی رسیور باید چه کارهایی باید بکنیم تا تنظیم بشه؟ ما مبتدی هستیم ومنتظر کمک دوستان که با حوصله پاسخ دهند.ممنون میشم از اساتید پاسخ دهند:bs_iloveyou:

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
آقایون ، خانم ها، دقت بکنید ، یکبار برای همیشه میگم، توجه توجه،

رسیور های istar در انواع مدلهای مختلف چه اونهایی که اومده ، چه اونهایی داره میاد ، چه اونهایی که قراره بیاد ، چه اونهایی که اصلا نمیاد و چه اونهایی که خواسته بیاد ولی وسط راه برگشته
1- از کلیه پکیج ها پشتیبانی میکنه، حداقل مال ما که اینطوره!
2- اصلا فریز نداره ( البته مال هر کی داره ربطی به ما نداره )
3- کیفیت تصویرش عالیه اگه نمیدونی از 118 بپرس!
4- هیچ ایراد سخت افزاری نداره اگه داشت تو نرم افزار جدید بر طرف میشه!
5- اگه از قیافه کنترلش خوشتون نمیاد اونم تو نرم افزار جدید انشاء ا... بر طرف میشه، اگه نشد بندازینش دور از دکمه های خود دستگاه استفاده کنید!
6- نور پنل جلوی دستگاه هم اگه نرم افزار جدید رو دانلود کنید و ضرب در دو کنید تقسیم بر شش اگه شد، شد .اگه نشد که نشد!
7- هر چی کانال hd توی هر چی ماهواره و پکیج و دی وی دی و ... هست باز میکنه اگه نکرد که هیچی ...ولی مال ما می کنه!
8- این ریسور کپی رایت داره اگه بهش دست بزنی سنگ میشی!در ضمن از روی هیچ رسیوری هم کپی نکردیم.اینم مدرکش! ( کو مدرکش؟؟؟)
9 - خلاصه هر چی بگم ( بازم میگم) کم گفتم.
10 - راستی جنسش کره ایه اما دوخت....... هست.با آب گرم نشورین که ممکنه نرم افزارش تو سوییچش گیر کنه روشن نشه!
خدا رو شکر همه هم از این رسیور رازین " اوه ببخشید " راضین شایدم راظین.منم 1،675،195 تا از این رسیور فروختم 1 دونشم بر نگشته( احتمالا آدرسم رو عوضی داشتن!)

فقط دوست دارم همه عزیزان این مطلب را با فرمایشات بعضی از دوستانی که در این تاپیک جواب سوالات را می دهند مقایسه کنید!
قضاوت با شما.البته زود قضاوت کنید تا مطلب حذف نشده!
دوست عزیز سلام. بچه با استعدادی هستی. افرین. ولی تو که انقدر گوله نمکی تا حالا نشستی فکر کنی تو این وضعیت افتضاح مارکهای دیگه که رو هیچ قابلیتشون نمیشه مانور داد یه دستگاهی مثل ای استار تو این رنج قیمت با 1 سال اکانت رایگان( که اگه این کاره باشی میدونی چقدر می ارزه که البته نیستی)نمیتونه دستگاه بدی باشه. پول سوسن کوری میدی می خوای تاتیانا برات برقصه

I

Istar-Korea

Guest
:in_love:سلام دوستان. من یه رسیور istar مدل 98 دارم میگیرم"اینترنت adsl هم داره وصل میشه.یه مشکلی که دارم تا به حال از شیرینگ اینترنتی استفاده نکردم .می خواستم درخواست کنم یک به یک مراحل وصل کردن ارتباط بین رسیور و اینترنت را واضح بگید؟و اینکه رسیور ایا از طریق کابل lan (پشت رسیور جای lan داره؟)به lan مودم باید وصل بشه؟یعنی یه مودم چند پورت می خوایم چون یک lan که به مادربرد کیس وصل میشه و یکی هم باید به پشت رسیور بخوره...؟ روی کامپیوتر یا منوی رسیور باید چه کارهایی باید بکنیم تا تنظیم بشه؟ ما مبتدی هستیم ومنتظر کمک دوستان که با حوصله پاسخ دهند.ممنون میشم از اساتید پاسخ دهند:bs_iloveyou:

سلام دوست گرامي
اگر من توضيح دهم شايد كمي گيج كننده باشد ( به اين دليل كه به گفته خودتون رسيور در حال حاضر نداريد )
زماني كه رسيور به دستتون رسيد پچ ورژن 1.88 را نصب كنيد ( فكتوري كنيد )
در اينجا اعلام كنيد تا من شما را كاملا راهنمايي كنم
موفق باشيد

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
دوست عزیز سلام. بچه با استعدادی هستی. افرین. ولی تو که انقدر گوله نمکی تا حالا نشستی فکر کنی تو این وضعیت افتضاح مارکهای دیگه که رو هیچ قابلیتشون نمیشه مانور داد یه دستگاهی مثل ای استار تو این رنج قیمت با 1 سال اکانت رایگان( که اگه این کاره باشی میدونی چقدر می ارزه که البته نیستی)نمیتونه دستگاه بدی باشه. پول سوسن کوری میدی می خوای تاتیانا برات برقصه
شما خیلی دیگه موضوع رو کش دادی .شما که اینجور حرف میزنی کدوم دستگاه و می شناسی که 1سال شیرینگ رایگان داشته باشه؟ ملومه دیگه تاحالا یه همچین چیزی ندیدی بدش داری عیب هم روش میزاری . شما اول برو یه همچین دستگاهی بگیر . استفاده کن بعد بیا اینجا بگو چه عیبی داره

armin_aryan

کاربر
2010-09-27
8
6
39
شما خیلی دیگه موضوع رو کش دادی .شما که اینجور حرف میزنی کدوم دستگاه و می شناسی که 1سال شیرینگ رایگان داشته باشه؟ ملومه دیگه تاحالا یه همچین چیزی ندیدی بدش داری عیب هم روش میزاری . شما اول برو یه همچین دستگاهی بگیر . استفاده کن بعد بیا اینجا بگو چه عیبی داره
شما که کلا خارج میزنی!!
من کجا عیب روش گذاشتم!؟؟

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سلام دوست گرامي
اگر من توضيح دهم شايد كمي گيج كننده باشد ( به اين دليل كه به گفته خودتون رسيور در حال حاضر نداريد )
زماني كه رسيور به دستتون رسيد پچ ورژن 1.88 را نصب كنيد ( فكتوري كنيد )
در اينجا اعلام كنيد تا من شما را كاملا راهنمايي كنم
موفق باشيد
:in_love: دوست عزیز ممنون میشم اموزش وصل کردنشو بگید تمام قسمت های داخل منو را دیدم شما بگید انشا الله یاد میگیریم. یه چیز مهم کابل lan پشت رسیور و مودم هست واینکه ایا کابل ابگرید هم باید وصل باشه یا نه؟؟؟ این مراحل را خواهشا بگید واسه شیرنگ مرحله به مرحله...

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزیز دستگاههای x98 , وx96
قادر به پخش چه پسوند هایی هستند؟
ایا kmv , 3gp هم پخش میکنند؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519

خدمت دوست عزیزم، خیار شور(اینکاره!)

بهتره قبل از اینکه پا برهنه داخل معرکه بشید کمی پستهای قبلی را بخوانید و سعی کنید در حیطه سواد خودتون جواب بدید.
در ضمن این وضعیت افتضاح و خر تو خر و شیر تو شیر و وا نفسای مارکهای دیگه را شما دوست عزیز اینکاره ( اگه باشی! ) و امثال شما برای سود بیشتر برای خودتان و زحمت بیشتر برای مشتری ایجاد کردید که دارید مثلا ( اگه دوست مدیر کلمون ناراحت نشوند!) سنگ Istar و محصولات مشابه را به سینه میزنید.البته این تاپیک مربوط به چیز دیگه ای هست و معمولا دوستان علاقه دارند در اینجا ازشون به وسیله شما اینکاره ها! تعریف بشه تا امثال مایی که اینکاره نیستیم( از قول شما !) انتقاد! بهر حال برای شما دوست عزیز اینکاره! آرزوی سلامتی و طول عمر و ... می کنم.

I

Istar-Korea

Guest
خدمت دوست عزیزم، خیار شور(اینکاره!)

بهتره قبل از اینکه پا برهنه داخل معرکه بشید کمی پستهای قبلی را بخوانید و سعی کنید در حیطه سواد خودتون جواب بدید.
در ضمن این وضعیت افتضاح و خر تو خر و شیر تو شیر و وا نفسای مارکهای دیگه را شما دوست عزیز اینکاره ( اگه باشی! ) و امثال شما برای سود بیشتر برای خودتان و زحمت بیشتر برای مشتری ایجاد کردید که دارید مثلا ( اگه دوست مدیر کلمون ناراحت نشوند!) سنگ istar و محصولات مشابه را به سینه میزنید.البته این تاپیک مربوط به چیز دیگه ای هست و معمولا دوستان علاقه دارند در اینجا ازشون به وسیله شما اینکاره ها! تعریف بشه تا امثال مایی که اینکاره نیستیم( از قول شما !) انتقاد! بهر حال برای شما دوست عزیز اینکاره! آرزوی سلامتی و طول عمر و ... می کنم.

يك نفر آدم نظم بخش را بهم ريخته
واقعا شما اگر به اين شكل ميخواهي ادامه بدي مجبور هستم به مديريت محترم سايت گزارش كنم .

I

Istar-Korea

Guest
دوست عزیز دستگاههای x98 , وx96
قادر به پخش چه پسوند هایی هستند؟
ایا kmv , 3gp هم پخش میکنند؟

عرض سلام و خسته نباشد خدمت مديريت محترم سايت
Istar x20000 قادر به پخش Mkv-3gp ميباشد .
موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
متوجه سوال شما نشدم .

2000

Banned
2006-10-23
11
15
با سلام دستگاه 98 یو اس بی اچ دی ام ای اکانتش فعال نمیشه تمام مقاله هارو دان کردم قدم به قدم پیش رفتم یک 99 را هم از طریق دانگل و هم اینترنت فعال کردم اما با این 98 اچ دی مشکل دارم ببنید از اول میگم دستگاه را با اخرین پچ اپ کردم اف وان سه تا صفر رو زدم اف وان سه تا یک رو هم زدم گزینه اینترنت پروتکل را انتخاب کردم وارد سرور شده با دکمه سمت راست سرور رو روی 39 قرار داده اف وان رو میزنم صفحه تغییر میکنه وگزینه جی شیر میاد ولی در صفحه سرور 40 تارخ شروع یا اختتام نمییاد روی گزینه اول اوتو ای پی هم که اوکی میکنم دستگاه ریاستارت میشه ولی هیچ اتفاقی نمی افته اینترنتم هم مکش ریسته و وصل میباشد چیکار کنم اکانتم راه اندازی بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا