تاپيك سوالات و مشكلات مربوط به رسيورهاي Istar X96-X98HDMI

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
I

Istar-Korea

Guest
با سلام دستگاه 98 یو اس بی اچ دی ام ای اکانتش فعال نمیشه تمام مقاله هارو دان کردم قدم به قدم پیش رفتم یک 99 را هم از طریق دانگل و هم اینترنت فعال کردم اما با این 98 اچ دی مشکل دارم ببنید از اول میگم دستگاه را با اخرین پچ اپ کردم اف وان سه تا صفر رو زدم اف وان سه تا یک رو هم زدم گزینه اینترنت پروتکل را انتخاب کردم وارد سرور شده با دکمه سمت راست سرور رو روی 39 قرار داده اف وان رو میزنم صفحه تغییر میکنه وگزینه جی شیر میاد ولی در صفحه سرور 40 تارخ شروع یا اختتام نمییاد روی گزینه اول اوتو ای پی هم که اوکی میکنم دستگاه ریاستارت میشه ولی هیچ اتفاقی نمی افته اینترنتم هم مکش ریسته و وصل میباشد چیکار کنم اکانتم راه اندازی بشه

سلام دوست گرامي
پچ 1.88 را نصب كن ( ريست فكتوري شد )
وارد Server Setting شده صفحه 39 انتخاب شود در پايين صفحه Enable server به Disable server تغيير پيدا كند ( با رنگ آبي كنترل ) وارد Ip setting شده Auto ip كرده بر روي شبكه هاي كارتي قرار بگيريد در صورتي كه باز نشد مجدد ريست فكتوري كنيد و جست و جو كنيد
( بعد از جست و جو ) مستقيم بر روي شبكه هاي پولي قرار بگيريد ( ديگر نيازي نيست Auto ip كنيد ) .

موفق باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
خوب بالاخره رسیور رو گرفتم x98 . سوالات اساسی دارم هنوز که شیرینگ را روش کار نکردم یه مشکلات مقدماتی!1- چرا این رسیور سازگاری با سوییچ را خوب انجام نمیده من چند سوییچ را lain هاشو عوض کردم اصلا جواب نمیداد! با هزار مکا فات که روی یک سوییچ گرفتم بعضی موقع ها روی یکی از 4 ماهواره سیگنال نداره! وبا خاموش و روشن کردن تازه درست میشه؟! 2-روی کانال میرم قفلش می کنم تو قسمت ویرایش کنار کانال قفل را نشان میده وقتی خارج میشم می بینم کانال باز هست؟! دستگاه هم خاموش روشن میکنم بازم کانال بازه!؟چرا؟! 3- دوستان عزیز هنوز به خدا روش کددهی دستگاه رو نمی دونم میشه واضح بگید کدهای dcw و biss رو چه جوری ویرایش کنیم؟

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
چند سوال اساسی ?1-نیاز به کابل ابگریدrs نیست که به رسیور وکیس وصل بشه؟ فقط یه سیم اتصال lan می خوایم که بخوره به مودم همین؟ 2-من یه مقاله ای را دانلود کردم تحت عنوان طریق اتصال اینترنت به رسیور از طریق کابل شبکه که داخل ان توضیحات خوبی که اول باید network conecction کامپیوتر تتظیم بشه بعد بریم سراغ تنظیم servic seting رسیور واسهip... ایا باید مراحل این مقاله مفید را انجام بدم؟ 4-نحوه کد دستی را یه کم واضح بگید که به فرض یه کد 32 رقمی dcw یا 16 رقمی biss را چه جوری تو این دستگاه ویرایش کنم؟
57.gif
ممنون میشم به این دو متن پاسخ دهید دقیق نماینده شرکت istar istar-korea

I

Istar-Korea

Guest
خوب بالاخره رسیور رو گرفتم x98 . سوالات اساسی دارم هنوز که شیرینگ را روش کار نکردم یه مشکلات مقدماتی!1- چرا این رسیور سازگاری با سوییچ را خوب انجام نمیده من چند سوییچ را lain هاشو عوض کردم اصلا جواب نمیداد! با هزار مکا فات که روی یک سوییچ گرفتم بعضی موقع ها روی یکی از 4 ماهواره سیگنال نداره! وبا خاموش و روشن کردن تازه درست میشه؟! 2-روی کانال میرم قفلش می کنم تو قسمت ویرایش کنار کانال قفل را نشان میده وقتی خارج میشم می بینم کانال باز هست؟! دستگاه هم خاموش روشن میکنم بازم کانال بازه!؟چرا؟! 3- دوستان عزیز هنوز به خدا روش کددهی دستگاه رو نمی دونم میشه واضح بگید کدهای dcw و biss رو چه جوری ویرایش کنیم؟

سلام دوست گرامي

1-) دستگاه مشكل با سويچر ندارد ( مشكل تاخير سويچ دارد ) كه در ورژنهاي بعدي حل خواهد شد مدت زيادي است كه ما به تيم ساپورت اعلام كرديم ( شما مثلا اگر از ماهواره هاتبرد به ماهواره عرب ميرويد 2 الي 3 ثانيه صبر كنيد سيگنال مياد .
2-) به راحتي شبكه ها قفل ميشود ( به دليل اينكه تازه با اين دستگاه آشنا شديد كمي براتون شايد سخت باشد )
3-) اول بگم نيازي به ويرايش كد نيست ( به اين دليل كه كليه كدها آپديت ميباشد ) براي دادن كددستي منو وارد شده تنظيم سيستم اگر اشتباه نكنم آخرين گزينه كددستي است
فقط پچ بايد در حالت Enable باشد تا اين قسمت رويت شود

موفق باشيد

I

Istar-Korea

Guest
چند سوال اساسی ?1-نیاز به کابل ابگریدrs نیست که به رسیور وکیس وصل بشه؟ فقط یه سیم اتصال lan می خوایم که بخوره به مودم همین؟ 2-من یه مقاله ای را دانلود کردم تحت عنوان طریق اتصال اینترنت به رسیور از طریق کابل شبکه که داخل ان توضیحات خوبی که اول باید network conecction کامپیوتر تتظیم بشه بعد بریم سراغ تنظیم servic seting رسیور واسهip... ایا باید مراحل این مقاله مفید را انجام بدم؟ 4-نحوه کد دستی را یه کم واضح بگید که به فرض یه کد 32 رقمی dcw یا 16 رقمی biss را چه جوری تو این دستگاه ویرایش کنم؟
57.gif
ممنون میشم به این دو متن پاسخ دهید دقیق نماینده شرکت istar istar-korea

سلام دوست گرامي
مقاله اي كه شما دانلود كردي مرتبط با تنظيم Pc است ( براي كساني كه ميخواهند با Pc شرينگ را برقرار كنند ) شما اگر مودمت خروجي LAN دارد فقط كافيست كابله شبكه از لن دستگاه به خروجي مودم وصل شود . ( تنظيمات دستگاه هم انجام دهيد )

موفق باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سلام دوست گرامي
مقاله اي كه شما دانلود كردي مرتبط با تنظيم Pc است ( براي كساني كه ميخواهند با Pc شرينگ را برقرار كنند ) شما اگر مودمت خروجي LAN دارد فقط كافيست كابله شبكه از لن دستگاه به خروجي مودم وصل شود . ( تنظيمات دستگاه هم انجام دهيد )

موفق باشيد
ممنون پس تنظیمات کامپیوتر این مقاله احتیا ج نیست؟؟؟ باید lan رسیور به خروجی laN مودم وصل بشه بعد باید تنظیمات مربوط به رسیور اون مقاله( طریق اتصال اینترنت به رسیور از طریق کابل شبکه)را انجام بدم یا تنظیمات رسیور چیز دیگری است؟ اگه فرق می کنه لطفا بگید به چه صورت اموزش ان را بگید؟ ممنون از istar-korea عزیز:bs_iloveyou:

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
لطفا پاسخ پست بالا را بدید istar-korea منتظریم

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سلام به lovex عزیز
خدمت شما عرض کنم که شما کابل لن رو به مودم و ریسیورت وصل کن و و یک بار ریسیور رت از کلید پشت خاموش روشن کن وقتی دستگاه روشن میشه اصولا بطور اتوماتیک خودش به اینترنت وصل میشه اگر نشد باید تنظیمات وصل کردن ریسیور با کابل لن بدون کامپیوتر را از روی مقاله ای که داری انجام بدی . به این نکته توجه داشته باش که از مومدمی که ازش استفاده مکنی رو با کامپیوتر کانفیک کنی بنی پسورد و یوزر adsl بهش بشناسونی که مودم بدون کامپیوتر به اینترنت وصل میشه ولی بعضی از مودم ها این ویژگی رو داره که کانفیک شه

I

Istar-Korea

Guest
ممنون پس تنظیمات کامپیوتر این مقاله احتیا ج نیست؟؟؟ باید lan رسیور به خروجی lan مودم وصل بشه بعد باید تنظیمات مربوط به رسیور اون مقاله( طریق اتصال اینترنت به رسیور از طریق کابل شبکه)را انجام بدم یا تنظیمات رسیور چیز دیگری است؟ اگه فرق می کنه لطفا بگید به چه صورت اموزش ان را بگید؟ ممنون از istar-korea عزیز:bs_iloveyou:

سلام دوست گرامي
شما اگر ميخواهي شرينگ را با مودم راه اندازي كني
كابل شبكه از لن دستگاه به خروجي لن مودم وصل ميشود
زماني كه وصل كردي بايد تنظيمات رسيور را انجام بدي ( در پست هاي بالا نحوه تنظيم كردن توضيح داده شده ) . ( در صورتي كه شبكه ها باز نشد بايد طبق فرمايش دوستمون كه بالا گفتند مودم را اتو كني ) البته اين مرحله آخر باشد اگر باز نشد

موفق باشي

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سوال؟ 1- امروز اتفاقی دستم به شماره1 و دکمه دیگری خورد روی صفحه id .index و key شبکه اومد نفهمیدم پجوری اومد دوستان شما میدونید؟ 2-اگر یه 24 ساعت از شیرینگ استفاده کنیم محاسبه کنید چه حجمی از adsl رو هدر میده؟ من adsl سرعت 520 و 2گیگ در ماه دارم وصل میکنم.3-دوستانی که شیرینگشون وصله دقیق بگن در ماهواره هاتبرد. سایروس .عرب ست. استرا 1m. کانالهای باز شده همراه با فرکانسشون را همگیشون را بگید تا کانال بسته ای جا نمونه...ممنون میشم با حوصله بگید(ممنون میشم واضح پاسخ سوالات را بدید

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
می خوام بدونم تو این قسمت کد دستی biss چرا add را میزنم اضافه نمیشه واسه یک کانال جدید؟ راستی index و id یه شبکه رو از کجا بیاریم؟ الان با اینکه کد شبکه tet روی سایروس رو دستگاست کانالش باز نیست... تو قسمت dw هم یه قسمت واسه id و index داره اونها رو از کجا بیارم در ضمن add هم نمیشه که چند کانال را با کد باز کنیم؟! یه مثال بزنید نحوه کددهی 32 رقمی dcw و 16 رقمی biss چجوری ویرایش کنیم .؟؟

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
سوال؟ 1- امروز اتفاقی دستم به شماره1 و دکمه دیگری خورد روی صفحه id .index و key شبکه اومد نفهمیدم پجوری اومد دوستان شما میدونید؟ 2-اگر یه 24 ساعت از شیرینگ استفاده کنیم محاسبه کنید چه حجمی از adsl رو هدر میده؟ من adsl سرعت 520 و 2گیگ در ماه دارم وصل میکنم.3-دوستانی که شیرینگشون وصله دقیق بگن در ماهواره هاتبرد. سایروس .عرب ست. استرا 1m. کانالهای باز شده همراه با فرکانسشون را همگیشون را بگید تا کانال بسته ای جا نمونه...ممنون میشم با حوصله بگید(ممنون میشم واضح پاسخ سوالات را بدید
سلام خدمت شما
دوست من عرض کنم که شما کلید F1 رو زدید بعد کید 1 رو زدی که جدول کدهات وا شده. در مورد ADSL هم باید بگه حجمش کمه شاید تو یه 24 ساعت 5 تا 10 مگابایت مصرف کنه.در مورد سوال سوم هم بگم که سرعت ADSL خوبه و به راحتی میتونی کانال هارو تما شا کنی بجز کانال های SKY italia که کانال ها با فریز باز میشه چون برای تماشا کردن این کانال ها حداقل سرعت adsl باید 1 باشه ولی بقیه کانال هارو بدون فریز و بدون مشکل میتونی نگاه کنی. تو ماهواره هاتبرد تمام پچ ها بازه البته فکر میکنم کانال های sky الان یه 3روزی هست که قطع است. تو ماهواره سایروش پچ akta بدون فریز بازه .تو استراm1 همه پچ ها قطه هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
می خوام بدونم تو این قسمت کد دستی biss چرا add را میزنم اضافه نمیشه واسه یک کانال جدید؟ راستی index و id یه شبکه رو از کجا بیاریم؟ الان با اینکه کد شبکه tet روی سایروس رو دستگاست کانالش باز نیست... تو قسمت dw هم یه قسمت واسه id و index داره اونها رو از کجا بیارم در ضمن add هم نمیشه که چند کانال را با کد باز کنیم؟! یه مثال بزنید نحوه کددهی 32 رقمی dcw و 16 رقمی biss چجوری ویرایش کنیم .؟؟
در مورد این سوال هم بگم که شما احتیاجی نداری که کدهارو بخوای با دست وارد کنی چون این دستگاه ساپورت نرم افزاریش خوبه و هر وقت کدها عوض بشه . دها آپدیت میشه و داخل سایت گذاشته میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
در مورد این سوال هم بگم که شما احتیاجی نداری که کدهارو بخوای با دست وارد کنی چون این دستگاه ساپورت نرم افزاریش خوبه و هر وقت کدها عوض بشه . دها آپدیت میشه و داخل سایت گذاشته میشه
دکمه f1 و 1 کد index و id شبکه رو نمییاره mansori جان... نه دوست عزیز باید حتما طریقه کد دستی را شرح دهند به خصوص از طرف نماینده istar. کدهای dw لحظه ای هستند وباید سریع وارد کرد. ما منتظر مثالی از این کدها روی دستگاه هستیم؟ هم dcw و هم biss که index و هی هم داره؟!

I

Istar-Korea

Guest

سلام دوست گرامي
كليدهاي مهم و مخفي Istar x98

F1.000
F1.111
F1.555
F1... با اعداد ديگر وارد كنيد

دوست گرامي بارها گفتيم نگران حجم Adsl خود نباشد ( بسيار ناچيز است ) حجم زيادي مصرف نميشود .

من دقيقا نميتوانم كامل شبكه ها را نام ببرم به عنوان مثال ( پكيج هاي Nova cyfra polsat Sky Jsc , ) مربوط به هاتبرد ميشود
ماهواره نايلست كليه شبكه هاي پولي باز است
ماهواره سايروس پكيج Akta

بد نيست به اين آدرس رجوع كنيد http://www.istarkorea.com/Forum/Topic.aspx?ID=59

موفق باشيد

ali17ba

کاربر
2010-08-22
8
10
با سلام خدمت همه ی دوستان. من در زمینه ی شیرینگ مشکلی ندارم. تنها مشکلم با کانالهایه biss است. با این که سافتکم جدید و به دستگاه منتقل کردم هیچکدام از کانالهای biss دستگاه من باز نمیشه. مثلا امروز نه TRT3 باز شد نه IDMAN. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ایا کسه دیگه ای این مشکلو داره؟

I

Istar-Korea

Guest
با سلام خدمت همه ی دوستان. من در زمینه ی شیرینگ مشکلی ندارم. تنها مشکلم با کانالهایه biss است. با این که سافتکم جدید و به دستگاه منتقل کردم هیچکدام از کانالهای biss دستگاه من باز نمیشه. مثلا امروز نه TRT3 باز شد نه IDMAN. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ایا کسه دیگه ای این مشکلو داره؟

سلام دوست گرامي
چك كنيد پچ فعال باشد ( F1.000 ) بايد Enable باشد .
موفق باشيد

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
از دوستان می خوام وضعیت شیرینگ رو اعلام کنند به فرض الان شبکه هایی مثل conto tv فرکانس 11662 یا hrt فرکانس 12520 یا red hot یا SCT فرکانس 11727فرکانس 10815 بازند؟؟ می خوام ببینم این کانالها که روی پکیج مشخصی نیستن هم باز می شوند... (یه سوال دکمه back واسه کانال چیه اگه می خوایم بین دو کانال سریع بریم وبیایم؟)

I

Istar-Korea

Guest
از دوستان می خوام وضعیت شیرینگ رو اعلام کنند به فرض الان شبکه هایی مثل conto tv فرکانس 11662 یا hrt فرکانس 12520 یا red hot یا SCT فرکانس 11727فرکانس 10815 بازند؟؟ می خوام ببینم این کانالها که روی پکیج مشخصی نیستن هم باز می شوند... (یه سوال دکمه back واسه کانال چیه اگه می خوایم بین دو کانال سریع بریم وبیایم؟)

سلام دوست گرامي
من نميتوانم هر سوالي كه شما ميگيد من پاسخ دهم
شما دقيقا ميگيد اعلام وضعيت اين شبكه ها را بكنيد خودتون اينكار رو ميتوانيد انجام دهيد تست بگيريد من فقط پاسخ مشكلات شما رو ميدهم ( دكمه Recal چند شبكه قبلي را ميتوانيد نشان دهد )

موفق باشيد

mansoory

کاربر
2010-09-30
52
65
جناب istar علی جان درست میگه من هم وارد کردم همین مشکل رو داشتم . برای من کانال های CTC تو ماهواره اکسپرش 22AM هم باز نمی کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali17ba
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا