تاپيك سوالات و مشكلات Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
آقایون محترم مشکل من باموتوره دستگاه منم آ ی استار 99 بعد از ماه واره اینتلست 902 به سمت شرق ماهواره های دیگه روذخیره نمیکنه البته ماهواره اینتل ست 902 وه ماهواره های قبلش به سمت غرب همه رو به خوبی ذخیره میکنه

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
سه روزه تایپیک زدهام ولی کسی جواب من را نمی دهد کسانی که شیرینگ هاتبرد را اطلاع رسانی می کنند بفرمایند که چگونه ماهواره هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم چون موجود نمی باشد.
سلام دوست من
شما در تيونر دوم كه نبايد هاتبرد را ذخيره كني .تيونر اول را به ديش هاتبردو و تيونر دوم را به ديش مثلا دبليو 3 كه من خودم اين كار را كردم وصل مي كني.شما ميتوانيد روي ديش هاتبرد هم دبليو 3 را قيچي بزني و از شيرينگ لذت ببري.بقيه تو ضيحات رو از مقاله سايت استفاده كن

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
خواهشمندم راهنمائی بفرمائید که در تنظیم تیونر دوم چگونه نام هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم.سپاسگزارم
سلام
دوست من شما در تيونر دوم بايد ماهواره اي رو بدي كه مي خواي ازش ديتا دريافت كني(كد كانال)كه بهترينش به نظر من دبليو 3 (يوتلست 3)مي باشد

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
هیچ کس نیست جواب منو بده همه کارهایی رو که توی آموزش بود انجام دادم ولی فکر می کنم توی قسمت آی پی ستینگ دستگاه باید تغییراتی انجام بدم
یکی راهنمائیم کنه چی کار باید بکنم
سلام
چرا شرينگ هوايش را نمي ندازي اخه دانگلش تاريخ داره ولي شرينگ اينترنتيش از زمان اولين اتصال ا سال اعتبار داره خرجش هم 1 ال ان بي و يك قيچي هستش.حالا اگه دوست داري شرينگ اينترنتي استفاده كني تجربيات خودم در اختيارت مي زارم.لازم نيست در قسمت تنظيمات كاري بكني.اگه تمام كارهاي داخل مقاله رو انجام دادي و بازم نشد از تنظيمات مودم هست.مودم رو روي اتو كانكت بزار به اين طريق كه در قسمت تنظيمات داخلي به جاي بريدج پي پي ا اي رو انتخاب كن و تنظيمات رو ذخيره كن.اين جوري به محض روشن كردن مودم،خودكار كانكت مي شه ونيازي به pc نداري و اينجوري كيفيت و سرعت شرينگ هم خيلي بهتر مي شه.اگه مودم شما نشانگري به نام اينترنت داشته باشه وقتي اتو كانكت بشه اون نشانگر بايد روشن بشه و بعد كارهاي مقاله سايت رو انجام بدين تا نتيجه بگيريد.موفق باشيد

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
با سلام خدمت مدیران عزیز لطفا راه اندازی دستگاه برای اتصال به شرینگ اینترنتی رو شرح بدید هرچی زور زدم نشد آموزشها رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
سلام ببين ديش شما مركز هاتبرد،يه قيچي دبليو 3 روي ديش ميزني.از ال ان بي هاتبر به تيونر اول و از ال لان بي يوتلست به تيونر دوم باقيش هم مقاله سايت

nazir32

کاربر
2010-07-29
32
38
آقای مدیر اگه به سوالات جواب نمیدین چرا این تاپک رو را انداختید من که تاحالاراجع به هر مشکلی پست زدم اصلآ توجهی به پستم نشده سوالم کماکان همان پست 41

آخرین ویرایش:

سهال

کاربر
2010-12-17
2
3
رسیور ای استار من در حال بخش کانال کارتی قطع شد ودیگه نمیاد جمعه 27 اذر 3 .10 دقیقهبعداز ظهر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nsahzabi

سهال

کاربر
2010-12-17
2
3
دوباره بعداز 1 ساعت برگشت البته دوستان بدانند بچ 95 باید دستگاه از بشت با دکمه خاموش روشن بشه

I

Istar-Korea

Guest
آقایون محترم مشکل من باموتوره دستگاه منم آ ی استار 99 بعد از ماه واره اینتلست 902 به سمت شرق ماهواره های دیگه روذخیره نمیکنه البته ماهواره اینتل ست 902 وه ماهواره های قبلش به سمت غرب همه رو به خوبی ذخیره میکنه

سلام دوست گرامي
بارها گفتيم موتور خود را از قسمت Usals تنظيم كنيد ( مختصات را وارد كنيد ).
موفق و پيروز باشيد

rezanik1355

کاربر
2010-11-28
1
2
با عرض سلام وخسته نباشید لطفا روش بکاب گیری از کانلها با فلش مموری رد ریسیور istar x99 شرح دهید

I

Istar-Korea

Guest
با عرض سلام وخسته نباشید لطفا روش بکاب گیری از کانلها با فلش مموری رد ریسیور istar x99 شرح دهید

سلام دوست گرامي
به منوي Usb رفته در پايين گزينه اي هست با نام Upload اگر اشتباه نكنم با رنگ آبي مشخص شده. ( دكمه آبي رنگ را از كنترل بزنيد ). در قسمتي كه باز ميشود دو گزينه هست يكي نوشته Upload Data آپلود ديتا را بزنيد كمي صبر كنيد تا از شبكه ها كپي بگيرد.
موفق و پيروز باشيد

goodlooking

کاربر
2007-08-13
12
15
سلام براي رفتن به تنظيمات شرينگ تو مقاله نوشته كه دكمه f1و سه بار عدد 1
من رو كانالها كه دكمه f1و سه بار عدد 1 رو ميزنم هيچ چيزي نمياد.
ايا بايد برم تو قسمت خاصي و دكمه f1و سه بار عدد 1 رو بزنم؟

der de vil 2006

کاربر
2006-10-22
3
4
سلام براي رفتن به تنظيمات شرينگ تو مقاله نوشته كه دكمه f1و سه بار عدد 1
من رو كانالها كه دكمه f1و سه بار عدد 1 رو ميزنم هيچ چيزي نمياد.
ايا بايد برم تو قسمت خاصي و دكمه f1و سه بار عدد 1 رو بزنم؟

سلام دوست عزيز شماوارد منو شده ودر همان حالت دكمه قطع صدا(mute)را ميزنيد بعدسه با 9 ميزنيد وارد تيونرشرينگ شده بعد روي گزينه sdsmode مسير ماهواره شرينگي خودرا انتخاب كنيد.
موفق باشيد.

goodlooking

کاربر
2007-08-13
12
15
سلام.....
من هر كاري كردم كه بتونم وارد تنظيمات شيرينگ بشم يا اپگريدش كنم نشد...

هم اين روش كه وارد منو شده ودر همان حالت دكمه قطع صدا(mute)را ميزنيد بعد سه بار 9 ميزنيد وارد تيونرشرينگ شده بعد روي گزينه sdsmode مسير ماهواره شرينگي خودرا انتخاب كنيد.

دكمه f1و سه بار عدد 1 رو ميزنم

هيچ چيزي نمياد..

ور*زن نرم افزاري دستگاه
1.89
ورزن سخت افزاري

101013003656-1

ميخوام از طريق usb و كابل rs-232اپگريد كنم ميگه عدم موفقيت.
چيكارش كنم......
چطوري با usb ميتونش اپگريدش كنم؟

dr_sat_2006

کاربر
2007-08-01
2
3
ورزن 1.97 رو بريز رو دسگات.
همون مراحل معمول شيرينگ رو برو تموم.
دسگات شايد خامه.
بعد 1.97 بايد مشكلت حل

goodlooking

کاربر
2007-08-13
12
15
دوست عزير مشكل اينه كه اپگريد هم نميشه..
با usb كه ميزنم ميگه عدم موفقيت...
با rs232 هم هيچ واكنشي نشان نميده ..وقتي نرم افزار اپگريد رو تو لودر ,لود ميكنم و كليد دستگاه رو از پشت خاموش روشن ميكنم بوت ميشه مياد تو كانال و اپگربد نميشه....

چيكار بايد بكنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا