سلام دوست منسه روزه تایپیک زدهام ولی کسی جواب من را نمی دهد کسانی که شیرینگ هاتبرد را اطلاع رسانی می کنند بفرمایند که چگونه ماهواره هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم چون موجود نمی باشد.
سلامخواهشمندم راهنمائی بفرمائید که در تنظیم تیونر دوم چگونه نام هاتبرد را به لیست شیرینگ اضافه کنم.سپاسگزارم
سلامهیچ کس نیست جواب منو بده همه کارهایی رو که توی آموزش بود انجام دادم ولی فکر می کنم توی قسمت آی پی ستینگ دستگاه باید تغییراتی انجام بدم
یکی راهنمائیم کنه چی کار باید بکنم
سلام ببين ديش شما مركز هاتبرد،يه قيچي دبليو 3 روي ديش ميزني.از ال ان بي هاتبر به تيونر اول و از ال لان بي يوتلست به تيونر دوم باقيش هم مقاله سايتبا سلام خدمت مدیران عزیز لطفا راه اندازی دستگاه برای اتصال به شرینگ اینترنتی رو شرح بدید هرچی زور زدم نشد آموزشها رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد
آقایون محترم مشکل من باموتوره دستگاه منم آ ی استار 99 بعد از ماه واره اینتلست 902 به سمت شرق ماهواره های دیگه روذخیره نمیکنه البته ماهواره اینتل ست 902 وه ماهواره های قبلش به سمت غرب همه رو به خوبی ذخیره میکنه
با عرض سلام وخسته نباشید لطفا روش بکاب گیری از کانلها با فلش مموری رد ریسیور istar x99 شرح دهید
سلام براي رفتن به تنظيمات شرينگ تو مقاله نوشته كه دكمه f1و سه بار عدد 1
من رو كانالها كه دكمه f1و سه بار عدد 1 رو ميزنم هيچ چيزي نمياد.
ايا بايد برم تو قسمت خاصي و دكمه f1و سه بار عدد 1 رو بزنم؟