تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

afi

کاربر
2006-10-22
17
41
شما پنل جلو رو باز کن و چشمی رو یه نمه تکون بده
حل میشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بازم ببخشید. میشه جملتون رو واضح تر بگید آخه من تازه واردم.
در ضمن فایل کلین رو چطور باید ریخت رو دستگاه؟

بازم ببخشییییییییییییییییییییییییییییید :s13: :dast:
با درود دوست گرامی
شما اول لودرEMUpgrade را نصب کنید
بعد روی ایکون شکل دیش ماهواره دبل کلیک کنید بعد جایی که فایلهای دیگر مربوط را در رایانه تان قرار دادید ادرس بدهید.
مرحله اول فایل کلین را انتخاب وارسال کنید حالا کلید پشت دستگاه را روشن کنید فایل ارسال میشود
دستگاه را خاموش کنید فایل کارخانه ای تک کارت را انتخاب وارسال کنید دستگاه را روشن کنید مدت ارسال بیشتر از قبل است صبر کنید تا مرحله تمام شود
حالا دستگاه راخاموش کنید واخرین نرم افزار را بدستگاه ارسال کنید صبر کنیدتا تمام شود وکار به اتمام رسیده است.
اگر مشکل دارید :
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=15613
یک فایل اموزشی اینجا قرار دارد دانلود واستفاده کنید:eek:k:

bland73

Banned
2009-07-24
3
7
رسیورخریدم به اشتباه فایل نصفه کین روریختم تودستگاه..الان روشن میشه چراغ قرمزروشن میشه حالت شمارهها روی رسیوربصورت دایره دورهم میچرخه وفقط روصفحه تلوزیون منویی که لودر نوشته رو نشون میده ایا فلاش دستگاه اسیب دیده خواهش میکنم کمک کنید شهرام ابادان hivisionمدل 96 96

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیورخریدم به اشتباه فایل نصفه کین روریختم تودستگاه..الان روشن میشه چراغ قرمزروشن میشه حالت شمارهها روی رسیوربصورت دایره دورهم میچرخه وفقط روصفحه تلوزیون منویی که لودر نوشته رو نشون میده ایا فلاش دستگاه اسیب دیده خواهش میکنم کمک کنید شهرام ابادان hivisionمدل 96 96
با درود دوست گرامی
شما به پست قبلی توجه کنید مشکل تان همانطور که توضیح دادم رفع میشود نرم لفزار هم از این تاپیک دریافت کنید
لودر توضیحات نرم افزارهای کارخانه ای موجود هست باید از طریق پورت سریال رسیور را کلین وبعد با پچ کارخانه ای اپگرید کنید:eek:k:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=23326

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shihan

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
سلام دوست عزيز
سوال داشتم اينكه
راهي وجود داره براي مدل رسيورهاي 9595 پي وي آر هايويژن كه سافتكم را از طريق يواس پي بشناسه چون سافتكمهايي كه زحمت مي كشيد در تاپيك مي گزاريد وقتي از طريق يو اس پي مي خواهيم انتقال دهيم روي قست نرم افزارقابل رويئت است ولي فعال نمي شود وانتقال صورت نمي گيرد لطفا راهنمايي كنيد ... متشكرم

jabbarinik

کاربر
2009-11-13
1
0
53
مشكل در شناسايي فايلهاي program كردن (فايلها با پسوند sgn)

سلام
من ريسور Iclass 9595 دارم كه تا به حال چند مرتبه با فايلهايي با پسوند sgn.* آپديت كردم ولي براي آخرين باري كه اين كار را انجام دادم ديگر هيچ فايلي را نمي شناسد و حتي از خود ريسور هم نمي توان پشتيبان تهيه كرد و بطور كل گزينه هاي داخل منوي Transfer Data هيچ عملي انجام نمي*دهد. به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه و چطوري ميشه آن را حل كرد؟
:busted_red:تذکر:
پست خودتان را در تاپیک مربوط به موضوع ارسال کنید تا پاسخ دریافت کنید.
به تاپیک پرسش وپاسخ منتقل شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزيز
سوال داشتم اينكه
راهي وجود داره براي مدل رسيورهاي 9595 پي وي آر هايويژن كه سافتكم را از طريق يواس پي بشناسه چون سافتكمهايي كه زحمت مي كشيد در تاپيك مي گزاريد وقتي از طريق يو اس پي مي خواهيم انتقال دهيم روي قست نرم افزارقابل رويئت است ولي فعال نمي شود وانتقال صورت نمي گيرد لطفا راهنمايي كنيد ... متشكرم
با درود دوست گرامی
عده ای اعتقاد دارنداین ایراد نرم افزارهای جدید ایکلاس است وباید با لودر سافتکم بزنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من ريسور Iclass 9595 دارم كه تا به حال چند مرتبه با فايلهايي با پسوند sgn.* آپديت كردم ولي براي آخرين باري كه اين كار را انجام دادم ديگر هيچ فايلي را نمي شناسد و حتي از خود ريسور هم نمي توان پشتيبان تهيه كرد و بطور كل گزينه هاي داخل منوي Transfer Data هيچ عملي انجام نمي*دهد. به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه و چطوري ميشه آن را حل كرد؟
:busted_red:تذکر:
پست خودتان را در تاپیک مربوط به موضوع ارسال کنید تا پاسخ دریافت کنید.
به تاپیک پرسش وپاسخ منتقل شد
با درود دوست گرامی
پاسخ شما در پست 82 همین صفحه داده شده است استفاده کنید:eek:k:

Abee1363

کاربر
2009-10-16
1
0
باعرض سلام خدمت دوستان من تازه ‏9595xخريدم مشكلم با اين كه وقت كد دادن biss ‎كانال را باز نمي كنه ونوع نرم افزار11.19.0fمي باشد

hivion_2009

کاربر
2009-08-11
6
6
35
نحوه دادن كدهاي موقت به هايويژن

كمك فوري ميخوام در مورد اموزش وارد كردن كد هاي موقت .
خواهش ميكنم كمك كنيد:busted_red:

meran

کاربر
2006-11-25
8
11
روشن ماندن چراغ قرمز رسيور آي كلاس9595 تك كارت

سلام
از دوستاني كه تجربه كردن و موفق شدن اين مشكل را حل كنند تقاضاي مساعدت دارم.

متشكرم

arbaba20

کاربر
2009-11-08
3
3
55
راهنمایی جهت رسیور مدل iclass twin hd 9900

با سلام به شما دوستان عزیز
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید:
من حدود 1 هفته اس که این مدل ICLASS TWIN HD 9900 را خریده ام حالا هر کاری میکنم و رسیور را به adsl که وصل میکنم کانالها را باز نمیکنه ، رسیور هم آکبند بود (یکی از دوستانم از دبی برام آورد).
بزرگواری بفرمایید و منو راهنمایی کنید .در ضمن این نوع رسیورها ظاهرا یک سال اکانت رایگان جهت شیرینگ اینترنتی دارن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به شما دوستان عزیز
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید:
من حدود 1 هفته اس که این مدل ICLASS TWIN HD 9900 را خریده ام حالا هر کاری میکنم و رسیور را به adsl که وصل میکنم کانالها را باز نمیکنه ، رسیور هم آکبند بود (یکی از دوستانم از دبی برام آورد).
بزرگواری بفرمایید و منو راهنمایی کنید .در ضمن این نوع رسیورها ظاهرا یک سال اکانت رایگان جهت شیرینگ اینترنتی دارن

با درود
دوست گرامی برای یک پرسش نباید تاپیک جدید بزنید اینجا محل صحیح ارسال شما بود که متتقل شد
اما نرم افزار رسیور خودتان را ازتاپیک همین بخش دانلود کنید وبرسیور انتقال بدهید.
اگر نرم افزار جدید نزده باشید مشکل همان است وباید رفع شود:eek:k:

sadegh88

کاربر
2008-04-07
26
39
با سلام
براي ارتباط ميكرو باكس با رسيور 9696 در گزينه STB SETTING اصلا گزينه اي بنام Serial Portندارد آخرين پچ را هم انتقال دادم ولي فايده نداشت لطفا راهنمايي نمائيد. با تشكر

آخرین ویرایش:
  • Like

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
با سلام
براي ارتباط ميكرو باكس با رسيور 9696 در گزينه STB SETTING اصلا گزينه اي بنام Serial Portندارد آخرين پچ را هم انتقال دادم ولي فايده نداشت لطفا راهنمايي نمائيد. با تشكر

دوست من شما منو روبزن بعد گزینه stb رو انتخاب کن داخل این گزینه سریال پورت رو می بینی

• Like

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
عکس گرفتن با 9696 به چه صورته من هر کاری کردم نتونستم

• Like

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
می خواستم بدانم هایویژن 9696 کلا چه دانگلهایی را ساپورت می کند لیست این دانگلها را می خواستم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
می خواستم بدانم هایویژن 9696 کلا چه دانگلهایی را ساپورت می کند لیست این دانگلها را می خواستم

لیست دانگلهای که ساپورت می کند

تایمر-میکرو باکس -دانگل گلد و مدلهای مشابه مانند دارک -بلک -دانگل y6

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
عکس گرفتن با 9696 به چه صورته من هر کاری کردم نتونستم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا