با درود دوست گرامیبازم ببخشید. میشه جملتون رو واضح تر بگید آخه من تازه واردم.
در ضمن فایل کلین رو چطور باید ریخت رو دستگاه؟
بازم ببخشییییییییییییییییییییییییییییید :s13: :dast:
با درود دوست گرامیرسیورخریدم به اشتباه فایل نصفه کین روریختم تودستگاه..الان روشن میشه چراغ قرمزروشن میشه حالت شمارهها روی رسیوربصورت دایره دورهم میچرخه وفقط روصفحه تلوزیون منویی که لودر نوشته رو نشون میده ایا فلاش دستگاه اسیب دیده خواهش میکنم کمک کنید شهرام ابادان hivisionمدل 96 96
با درود دوست گرامیسلام دوست عزيز
سوال داشتم اينكه
راهي وجود داره براي مدل رسيورهاي 9595 پي وي آر هايويژن كه سافتكم را از طريق يواس پي بشناسه چون سافتكمهايي كه زحمت مي كشيد در تاپيك مي گزاريد وقتي از طريق يو اس پي مي خواهيم انتقال دهيم روي قست نرم افزارقابل رويئت است ولي فعال نمي شود وانتقال صورت نمي گيرد لطفا راهنمايي كنيد ... متشكرم
با درود دوست گرامیسلام
من ريسور Iclass 9595 دارم كه تا به حال چند مرتبه با فايلهايي با پسوند sgn.* آپديت كردم ولي براي آخرين باري كه اين كار را انجام دادم ديگر هيچ فايلي را نمي شناسد و حتي از خود ريسور هم نمي توان پشتيبان تهيه كرد و بطور كل گزينه هاي داخل منوي Transfer Data هيچ عملي انجام نمي*دهد. به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه و چطوري ميشه آن را حل كرد؟
:busted_red:تذکر:
پست خودتان را در تاپیک مربوط به موضوع ارسال کنید تا پاسخ دریافت کنید.
به تاپیک پرسش وپاسخ منتقل شد
با سلام به شما دوستان عزیز
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید:
من حدود 1 هفته اس که این مدل ICLASS TWIN HD 9900 را خریده ام حالا هر کاری میکنم و رسیور را به adsl که وصل میکنم کانالها را باز نمیکنه ، رسیور هم آکبند بود (یکی از دوستانم از دبی برام آورد).
بزرگواری بفرمایید و منو راهنمایی کنید .در ضمن این نوع رسیورها ظاهرا یک سال اکانت رایگان جهت شیرینگ اینترنتی دارن
با سلام
براي ارتباط ميكرو باكس با رسيور 9696 در گزينه STB SETTING اصلا گزينه اي بنام Serial Portندارد آخرين پچ را هم انتقال دادم ولي فايده نداشت لطفا راهنمايي نمائيد. با تشكر
با سلام
می خواستم بدانم هایویژن 9696 کلا چه دانگلهایی را ساپورت می کند لیست این دانگلها را می خواستم