تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فرح منیر

کاربر
2010-03-31
6
1
سلام
بنده امروز یک دستگاه
هايويژندو تیونره گرفته ام اما هیچگونه اطلاعاتی راجبش ندارم از اساتید اگر کسی اطلاعاتی راجب مسیر شرینگ ان (البته گفتهاند nss) و طرز کار با ان اطلاعاتی دارندمثلا سیم شرینگ باید کجایش بخورد و چراغ باید قرمز یا سبز باشد و چه کانالهائی را باز میکند ممنون میشوم راهنمائیم نمایند
محض اطلاعات بیشتر عرض کنم که اسم مدلش 9696 است و اطلاعات سیستمش این است
هویت مدل : S9f2a126
نوع سخت افزار : 2.32.00
نوع نرم افزار : 11.24.0f

hamzeh_mah

کاربر
2010-01-09
5
6
سلام .من 2 تا ال ان بی روی یک دیش و یک سوئیچر 4به1 دارم . یکی از ال ان بی هام روی سایروس واون یکی روی هاتبرد . چطوری باید توی منو سوئیچر رو تنظیم کرد. در ضمن قبلا انگولک کردم تنظیمات رو سوئیچر دار فانی رو وداع گفت .اینقدر رفتم روی سیم جا به جا کردم خسته شدم... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
سلام
بنده امروز یک دستگاه هايويژندو تیونره گرفته ام اما هیچگونه اطلاعاتی راجبش ندارم از اساتید اگر کسی اطلاعاتی راجب مسیر شرینگ ان (البته گفتهاند nss) و طرز کار با ان اطلاعاتی دارندمثلا سیم شرینگ باید کجایش بخورد و چراغ باید قرمز یا سبز باشد و چه کانالهائی را باز میکند ممنون میشوم راهنمائیم نمایند
محض اطلاعات بیشتر عرض کنم که اسم مدلش 9696 است و اطلاعات سیستمش این است
هویت مدل : S9f2a126
نوع سخت افزار : 2.32.00
نوع نرم افزار : 11.24.0f

سلام . کی به شما گفته 9696 دو تیونره ؟ مدل رسیور را کامل بنویسید

سعید پانته

کاربر
2010-01-26
3
0
با درود بی پایان
رسیور من 9191pvrهایوژن هست در موقع پخش برنامه هایی که روی فلش ظبط کردم درهنگام پخش از روی ریسیورمرتب قطع و وصل میشه یا باید اونو خاموش و روشن کنم تا شاید درست بشه لطفا مرا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
خوب حالا باید چکار کنم
با درود دوست گرامی
تابحال فقط دستگاه9800 با دانگل تایمرارایه میشد
اما اگر این دستگاه دانگل تایمر داخلش باشه شما باید از منوی پورت سریال گزینه TwinTDI
را انتخاب کنید تا برق دانگل توسط رابط داخلی تامین شود
اگر بعد از ریست شدن دستگاه چراغ دانگل روشن بشود باید انرا بانرم افزاردانگل تایمرTDIکه مخصوص دستگاه های ساخت هایویون میباشد
توسط کابل ورایانه اپگرید کنید.
اول کابل را به پورت سریال دانگل وصل کنید وتوسط لودر برنامه را بفرستید سپس از پشت رسیور برق دستگاه را وصل کنید
دانگل اپگرید میشود:eek:k:

فرح منیر

کاربر
2010-03-31
6
1
سلام
متاسفانه دانگلش تایمر نیست چون برنامه را قبول نمیکند اگر کسی از دوستان اطلاعاتی از این دستگاه داشته باشد ممنون میشوم راهنمائیم نماید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shapoor32

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
سلام من یک رسیور 9696 دارم با اطمینان از این که رسیور من کره ای است (طبق عکسی که که از طرف شرکت در مورد مدار دستگاه منتشر شده ) پچ 11234 رو ریختم که متاسفانه آیدی دستگاه رو عوض کرد و پیغام دستگاه شما چینی هست رو نشون می ده طبق دستور العمل سایت رسیور رو کلین کردم و پچ کارخانه رو ریختم ولی متاسفانه درست نشد مجدد آی سی رو با یک پروگرام که از یک دستگاه سالم برداشته بودم با نرم افزار پروگرام کردم حدود یک هفته هیچ پیغامی نمی داد ولی بعدش دوباره همون آش و همون کاسه نتیتجه اینکه کسانی که با این مشکل روبرو می شوند بدونند من تمام راه ها رو رفتم ولی متاسفانه درست نشد و نمی شه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shapoor32

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یک رسیور 9696 دارم با اطمینان از این که رسیور من کره ای است (طبق عکسی که که از طرف شرکت در مورد مدار دستگاه منتشر شده ) پچ 11234 رو ریختم که متاسفانه آیدی دستگاه رو عوض کرد و پیغام دستگاه شما چینی هست رو نشون می ده طبق دستور العمل سایت رسیور رو کلین کردم و پچ کارخانه رو ریختم ولی متاسفانه درست نشد مجدد آی سی رو با یک پروگرام که از یک دستگاه سالم برداشته بودم با نرم افزار پروگرام کردم حدود یک هفته هیچ پیغامی نمی داد ولی بعدش دوباره همون آش و همون کاسه نتیتجه اینکه کسانی که با این مشکل روبرو می شوند بدونند من تمام راه ها رو رفتم ولی متاسفانه درست نشد و نمی شه
با درود دوست گرامی
شما که دسترسی به پروگرامر دارید یکبار دیگه فلش دستگاه را پروگرام کنید واز نرم افزارهای جدیدتراز09.2009
استفاده نکنید.
نرم افزارهای بعد از ماه9میلادی2009 دوباره برای دستگاه شما مشکل ساز میشود:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
متاسفانه دانگلش تایمر نیست چون برنامه را قبول نمیکند اگر کسی از دوستان اطلاعاتی از این دستگاه داشته باشد ممنون میشوم راهنمائیم نماید
با درود دوست گرامی
شرکت هایویون دانگل دیگه ای توی دستگاه خودش نصب نمیکنه !
میتوانید تصویری از دانگل داخلی قرار بدهید؟
چندباردستگاه را هنگام اپگریددانگل خاموش وروشن کنید تا شروع شود
از داخل منوباید گزینه فعال بشود تا ولتاژدانگل تامین بشه:eek:k:

فرح منیر

کاربر
2010-03-31
6
1
دقت بفرمائید روی قسمت مشکی ali حک شده و یک یو اس پی نیز دارد

اینرا نیز در نظر بگیرید که همان کلمه ali در روی برد ریسیور نیز حک شده است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامی
همانطور که قبلا هم توضیح دادم این دانگل برای برق مصرفی نیاز به اتصال سوکت 4سیم خود به برد اصلی رسیور میباشد.
رسیورباید اپگرید واز منوی پورت سریال گزینه TWIN TDI
فعال کنید تا چراغ قرمز ان روشن نشود نرم افزار نمیگیرد:busted_red:

فرح منیر

کاربر
2010-03-31
6
1
به نظر شما استاد عزیز دانگلش چیست چون نه تایمر است و نه موریباکس چون هر دو را امتحان کردیم و نرم افزار را قبول نکرد و اینکه چراغ قرمز روشن میشود و یک مطلب نیز که یک عدد کابل ابگرید مانند نیز داخلش موجود می باشد

ایماغیان

کاربر
2010-04-08
1
0
رسیور من پیغام stb sw damage میده باید چیکار کنمش. ممنونم سریع راهنماییم کنی.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
به نظر شما استاد عزیز دانگلش چیست چون نه تایمر است و نه موریباکس چون هر دو را امتحان کردیم و نرم افزار را قبول نکرد و اینکه چراغ قرمز روشن میشود و یک مطلب نیز که یک عدد کابل ابگرید مانند نیز داخلش موجود می باشد
بادرود دوست گرامی
اگرچراغ روشن میشود که باید دانگلش تایمر باشه ولی نرم افزار برد اصلی فکر نمیکنم بجز9800 امادگی استفاده از دانگل داخلی را داشته باشد.

رسیور من پیغام stb sw damage میده باید چیکار کنمش. ممنونم سریع راهنماییم کنی.
دوست گرامی
شمااز تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس فایل کارخانه ای ولودر را دریافت کنید.
اول فایل کارخانه ای رابا لودر ورایانه منتقل کنید بعد هم ورژن11160

sathivion

کاربر
2009-09-29
2
0
سلام
من يك رسيور هايويون تقريبا مدل قديمي HV-9090X دارم (بدون USB و تك كارت، كره اي و كارتون زرد). پچ هاي قديمي معمولاً با شماره S0fa126-100-1164 ارائه مشد (مثلا آيدي 126 و سخت افزار ورژن 1.00 و نرم افزار 11.64 و ...) ولي پچ هاي جديد كه ارائه شده اند براي HV-9090X Plus 3 هست كه شماره فايل هم معمولا بصورت 160Z3-CAS و S7fa126-11600- نوشته شده كه البته موقع دانلود ورژن سخت افزار هم يه چيز ديگه نمايش داده ميشه.

سوال من اينه، آيا اين همون پچ استاندارد براي آپگريد اين رسيور هست و ميشه استفاده كرد؟ با توجه به اينكه ورژن سخت افزار پچ جديد با قبلي تفاوت داره مشكلي پيش نمياد؟ (ورژن سخت افزار رسيور با پچ فعلي كه توي رسيور هست 1.00 مي باشد) ؟
در غير اينصورت آخرين پچ رسمي مربوط به اين رسيور رو چطور ميشه تهيه كرد؟
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من يك رسيور هايويون تقريبا مدل قديمي HV-9090X دارم (بدون USB و تك كارت، كره اي و كارتون زرد). پچ هاي قديمي معمولاً با شماره S0fa126-100-1164 ارائه مشد (مثلا آيدي 126 و سخت افزار ورژن 1.00 و نرم افزار 11.64 و ...) ولي پچ هاي جديد كه ارائه شده اند براي HV-9090X Plus 3 هست كه شماره فايل هم معمولا بصورت 160Z3-CAS و S7fa126-11600- نوشته شده كه البته موقع دانلود ورژن سخت افزار هم يه چيز ديگه نمايش داده ميشه.

سوال من اينه، آيا اين همون پچ استاندارد براي آپگريد اين رسيور هست و ميشه استفاده كرد؟ با توجه به اينكه ورژن سخت افزار پچ جديد با قبلي تفاوت داره مشكلي پيش نمياد؟ (ورژن سخت افزار رسيور با پچ فعلي كه توي رسيور هست 1.00 مي باشد) ؟
در غير اينصورت آخرين پچ رسمي مربوط به اين رسيور رو چطور ميشه تهيه كرد؟
با تشكر
با درود دوست گرامی
من نمیدانم دنبال چی میگردید رسیور9090معمولی2سال هست که دیگه ساپورت نمیشود.
اپدیتها برای مدلهای جدید میباشد:eek:k:

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
کمک

سلام iclass9696روی چراغ قرمز مانده با کابل برنامه قبول نمیکندباپروگرامردicدستگاه را فلش کردم بازهم تغییری نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا