با درود دوستان گراميشما احتمالا فلشتون ويروسيه
با درود دوست گراميسلام از سایت خوبتون ممنونم
میخواستم ببینم که از کجا باید بفهمم که رسیور iclass 9595 تک کارت قلابی هست یا نه؟
با درود دوست گراميدوستان سال نو مبارک من از سال گذشته تا حالا دارم میپرسم مشگل روشن ماندن چراغ قرمز در آیکلاس 9696xpvrوبالا نیا مدن چیه ولی تا الان انگاری کسی از دوستان جوابشو نمیدونه .از عزیزانی که راه حل این مشگل رو بلد هستن تقاضا میکنم تا کمکم کنند.در ضمن تغذیه کاملا سالم است.(تست شد)ممنونم
با درود دوست گرامیبا تشكر از شما عزيزان و سروران گرامي :
دانگل تايمر در مسير w6 وصل ميباشد ؟
خواهشا يكي جواب دهد ... ميدونم كه جاش اينجا نيست .. من و ببخشيد .
دوستان جريان اينه كه هايويون 9800 خريدم و برنامه 9696 روش ريختم و شبكه ها كلا قطعند .
ميخواستم بدانم دانگل تايمر شما روي توين تي دي آِي هست يا روي توين ... براي مدل 9696 ......
چون هايويون 9800 گزينه توين تي دي آي 2 هم داشت .
و اگر ميدانيد كه كار اشتباهي كردم ... خواهشا برنامه كلين و طرز استفاده را برام بزاريد تا همان برنامه 9800 را رويش بريزم .
پيشاپيش از شما عزيزان و سروران گرامي سپاسگذارم و تشكر ميكنم .
باز هم از شما ممنونم .
با درود دوست گرامیمن احتیاج به نرم افزار11160دارم ولی نتونستم پیداکنم لطفا راهنماییم بفرمایید
با دروددوست گراميعزیزانی که تجربهای در رابطه با بالا نیامدن ایکلاس9696دارند اینجانب را راهنمایی بفرماییند دوتا دستگاه اورده اندکه فلش کردم نشد باکابل نرم افزارکارخانه ای ریختم بعد ورزن11160بازهم نشد لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم که پاسخگو هستیدولی مشکل سخت افزاری نیست چون شماره جلو شروع به گردش میکنه یه لحظه خیلی کوتاهonمیشه ولی دوباره شروع به گردش میکنهبا دروددوست گرامي
مشكلات نرم افزاري اينجا پاسخ داده ميشود اگر ايراد دستگاه شما رفع نشده است مشكل سخت افزاري داره ودر بخش تعميرات ومشكلات نرم افزاري كه مخصوص كاربران ويژه ميباشد مطرح وپاسخگويي ميشود.
اينجا پاسخس در ارتباط با سخت افزار نميگيريد!
با درود دوست گرامیسلام دوستان آیا میشه دستگاه ایکلاس 9696 رو که فقط چراغ قرمز جلوش روشن میشه و دیگه بالا نمیاد با یه رسیور سالم فلش کرد؟یعنی رسیور به رسیور اطلاعات رسیور سالم رو با استفاده از کابل 232 روی رسیور معیوب کپی کنیم؟