hamid_121
مدیر بازنشسته
- 2010-07-25
- 1,206
- 8,538
سلام
نرم افزارکارخانه ای x9191-pvr رومی خواستم؟؟؟؟؟
ممنون
به این تایپیک مراجعه کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31573
سلام
نرم افزارکارخانه ای x9191-pvr رومی خواستم؟؟؟؟؟
ممنون
با درودآیا نرم افزار11228که برای دستگاهای تقلبی استفاده می کردیم کانالهای کارتی آن قطع شدن یا نه ؟
اگر هم قطع شدن برای این دستگاها چه کارباید کرد که این کانالها باز بشن نرم افزار برای آنها ارایه می شود
*برای چندین نفر پروگرام کرده بودم که الان همه گفتند قطع شدن
آیا نرم افزار11228که برای دستگاهای تقلبی استفاده می کردیم کانالهای کارتی آن قطع شدن یا نه ؟
اگر هم قطع شدن برای این دستگاها چه کارباید کرد که این کانالها باز بشن نرم افزار برای آنها ارایه می شود
*برای چندین نفر پروگرام کرده بودم که الان همه گفتند قطع شدن
سلام-دستگاه من 9696x pvrهستش که بعد از آپگرید با پیغام دستگاه تقلبی است مواجه شدم.لطفا راهنمایی کنید از چه نرم افزاری استفاده کنم و لینکش را هم لطفا برام بزارید.متشکرم
کمک کمک کمک فوری من روی یک ریسیور هایویون 9800 pvr فایل کلین ریختم ولی حالا هر برنامه ای میریزم پیام model id is not matched میده وروی تلوزیون هم میگه no software از مدیران وکاربران عزیز خواهش میکنم اگه راه حلی دارن لطفا جواب بدن ممنون
با سلامبا اجازه اساتيد
شايد اين مطلب را شما بدانید اگر تکراری است میبخشید
اگر كنترل هر دستگاهي از كار افتاد و شما اطمينان پيدا كرديد كه كنترل سالم است به روش زير عمل كنيد كنترل با دستگاه درست ميشود.
زماني كه اين كار را ميكنيد كنترل درست ميشود ولي زماني كه روي كانالهاي كارتي برويد باز اين مشكل به وجود مي ايد و براي رفع دايم ان روش زير را اجرا كنيد
1-دستگاه را از برق در مياوريد و بعد به برق ميزنيد.
2-روي كانالي كه برنامه است قرار ميدهيد .
3- دگمه منو را ميزنيد.
4 عدد 2580را ميزنيد و شما هيچگونه عكس عمل در صفحه موجود نميبينيد.
5—دگمه خارج را ميزنيد و از منو خارج ميشود.
كنترل شما ديگر اين مشكل را به وجود نمياورد.
به اميد خدا
با سلام
من تست كردم مشكل برطرف نشد متاسفانه!
چند روزاست كه شبكه هاي جمهوري اسلامي روي عرب ست قطع شده كسي فركانس جديد دارد؟
با تشكر
دقیقا این مشکل برای رسیورمن هم صدق میکنه با این تفاوت که رسیور من I Class9696X PVR هستش و این را هم بگم که چند بار دیگه همClean کردم و پچ اورجینال کارخانه ای رو هم ریختم ولی پیغام MODEL ID IS NOT MATCH رو میده
ایا باید jtag کنم؟؟
با سلام من لودر واسه ریختن برنامه از روش rs232 می خواهم mer10+10+10
کمک کنید چگونه من پروتکل دانگل رو در ریسیور 9797iclass تنظیم کنم
آقا یکی نیست ما رو راهنمایی کنه