باعرض سلام به دوست عزیز
رسيورم 9797xnpvrhdmi هست,جدیدا یه صفحه روی تصویر میاد که میگه s/w دستگاه تا 4 ماه بیشتر آبدیت نیست و باید ببرم مغازه برای آپدیت کردن
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان من دو دستگاه ایکلاس 9696 و 9797 اچ دی ام ای خریدم که هر دو دستگاه خود به خود کانال عوض میکردن هر کارش هم کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم
دوستان عزیز ، من دستگاه 9696x pvr دارم موقع ضبط تنظیمات رو روی ضبط 2 گیگ میذارم ولی 4 گیگ ضبط می کنه و فیلم 4 گیگم هیچ برنامه کامپیوتری نمی تونه ادیت کنه اگه می شه لطفا کمکم کنید بتونم 2 گیگ 2 گیگ شب تا صبح بذارم اتوماتیک برام ضبط کنه ... قبلا این سوال رو مطرح کردم کمک دوستان مشکلم را حل نکرد ممنون می شم اول مطب رو بخونید و کمکم کنید .... با تشکر
با درودبا سلام و خسته نباشید دستگاه من 9696xpvrپچ اشتباه بهش زدم خاموش روشن میشد پچ خودشو با کابل وارد کردم روشن میمونه ولی یدنه 0افتاده وسط صفحه نمایشگر اگر باید فلش بشه میتونید بگید چطوری میتونم این کارو انجام بدم
باعرض سلام به دوست عزیز شما اگر تایپک به دقت بخوانی مشکلت حل می شودبه نام خدا
با سلام و ادب و احترام.
ضمن عرض خسته نباشید و تشکر فراوان از شما به خاطر زحمات فراوانتان ، مشکلی دارم که از شما دوست و استاد گرامی تقاضای راهنمایی و کمک دارم .
من یک دستگاه " ای کلاس 9595 ایکس پی وی ار" دارم.
9595X PVR
پچ این دستگاه را دانلود نموده و نصب کردم اما به هیچ وجه هیچ کانالی را باز نمیکند!!!
حال از شما خواهش میکنم:
1- نرم افزار ( پچ) ویژه این دستگاه را که صد در صد کار کند را برایم ارسال نمایید
یا لینک دانلود بدهد.
2- اگر باز کردن کانالها در این رسیور قلق و روش خاصی دارد برایم بنویسید.
3- در رسیور استرانگ 4622 باز روشن کردن و خاموش کردن پچ( on - off)
باید عدد 6969 را وارد نمود . میخواستم بدانم در رسیور " ای کلاس 9595X PVR چه عددی را برای on – off کردن پچ زد؟؟؟
سلام
من 9898 ايكلاس دارم كه شديد مشكل ارتباط كنترل با ريسيور دارد گاهي مواقع با فشردن يك كليد مثلا تعويض كانال،كانالهاي زيادي را تعويض مي كند يا بعضي مواقع ارتباط كنترل با ريسيور كاملا قطع مي گردد.
پروگرم هم كردم فايده اي نداشت.ايا كسي با اين ريسيور به اين مشكل برخورد كرده؟اگر نرم افزار خاصي دارد لطفا راهنمايي كنيد.(ضمنا كنترل كاملا سالم بوده و عيب از كنترل نمي باشد)
با تشكر
من چند وقت پیش دستگاهی که خریداری کرده بودم یکی از آنها مشکل شما را داشت آن را به دوستانم که تعمیر کارهستند بردم وآن را درست کردند وکنترل به خوبی کار می کندسلام
من 9898 ايكلاس دارم كه شديد مشكل ارتباط كنترل با ريسيور دارد گاهي مواقع با فشردن يك كليد مثلا تعويض كانال،كانالهاي زيادي را تعويض مي كند يا بعضي مواقع ارتباط كنترل با ريسيور كاملا قطع مي گردد.
پروگرم هم كردم فايده اي نداشت.ايا كسي با اين ريسيور به اين مشكل برخورد كرده؟اگر نرم افزار خاصي دارد لطفا راهنمايي كنيد.(ضمنا كنترل كاملا سالم بوده و عيب از كنترل نمي باشد)
با تشكر
سلام
با تشكر
با سلام . لطفا راهنمایی کنید آی سی درام را از کجا تهیه کنیم ؟ پشت شهرداری گشتم ولی ! نبود . متشکرم