تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hasan.agha

کاربر
2010-02-16
3
0
46
با سلام
من دستگاه هایویون 9696 pvr x دارم و پس از مدتی security chip fail نمایش می دهد. راهنمایی فرمایید.

چطوری فلشو پروگرام کنم؟؟؟

با سلام
چگونگی فلش کردن هایویون را توضیح دهید...:dast:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

khabar1384

کاربر
2008-04-07
6
2
با توجه به اينكه سيستم كد گذاري كانالهاي Animaux , action و .... هك شده چرا ديگه پچ با قابليت باز گشايي اين كانالها ارائه نميشه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با توجه به اينكه سيستم كد گذاري كانالهاي Animaux , action و .... هك شده چرا ديگه پچ با قابليت باز گشايي اين كانالها ارائه نميشه؟
با درود دوست گرامي
اين مربوط به دستگاه بخصوصي نميشود وبايد در بخش سيستم هاي كدگزاري مطرح ميكرديد!
در هر صورت چون سيستم وايكسس 2.6 هك شد وكدها هم شناسايي شدند امولاتور ها ارايه ورسيورمشتريها اين پكيج ها را باز كرد.
اما صاحب پروايدر اقدام به استفاده از خط كد 09
نمود كه براي امولاتورها ناشناس مينمود براي همين نرم افزارها از كار افتاد اما اين كد شناسايي شده وبايد براي نرم افزار معرفي شود واگر انها به تغيير كد ديگري دست نزنند پچهاي جديد مياد:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من دستگاه هایویون 9696 pvr x دارم و پس از مدتی security chip fail نمایش می دهد. راهنمایی فرمایید.

چطوری فلشو پروگرام کنم؟؟؟

با سلام
چگونگی فلش کردن هایویون را توضیح دهید...:dast:
اخطار:
چرا تاپيك هاي بيمورد ارسال ميكنيد؟
صبركنيد تا پاسخ شما داده بشود:busted_red:
به احتمال زياد رسيور شما جزو قلابي ها بوده ومشكل دار شده است
به تاپيك ورود ايكلاس قلابي به بازار
در همين بخش مراجعه كنيد تصاوير راهنما قرار دادم
اگر رسيور بوت ميشود از تاپيك نرم افزارهاي كاربردي هايوين ايكلاس فايلهاي كارخانه اي وكلين ولودر دانلود واستفاده كنيد.
اگر بالا نمي ايد كه بايد فلش ان برروي پروگرامر پروگرام شود وديگه نرم افزار جديد نزنيد:busted_red:

hasan.agha

کاربر
2010-02-16
3
0
46
نرم افزارهای کلین وپچهای کارخانه ای رسیور ایکلاس و هایویون

ایا نرم افزارهای کلین وپچهای کارخانه ای رسیور ایکلاس و هایویون مشابه هستند؟

hasan.agha

کاربر
2010-02-16
3
0
46
اخطار:
چرا تاپيك هاي بيمورد ارسال ميكنيد؟
صبركنيد تا پاسخ شما داده بشود:busted_red:
به احتمال زياد رسيور شما جزو قلابي ها بوده ومشكل دار شده است
به تاپيك ورود ايكلاس قلابي به بازار
در همين بخش مراجعه كنيد تصاوير راهنما قرار دادم
اگر رسيور بوت ميشود از تاپيك نرم افزارهاي كاربردي هايوين ايكلاس فايلهاي كارخانه اي وكلين ولودر دانلود واستفاده كنيد.
اگر بالا نمي ايد كه بايد فلش ان برروي پروگرامر پروگرام شود وديگه نرم افزار جديد نزنيد:busted_red:

باسلام وعرض معذرت ...:sadwalk:
دستگاه من hivion pvr x 9696 دارای شماره سریال یکسان روی کارتن وبدنه دستگاه و همچنین برچسب هولوگرام ایران هایویون است ... پس از چند روز از ارتقا به ورزن 28 صفحه اخطار security chip fail را روی صفحه ظاهر میکند ... آیا مطمین باشم که دستگاه کلون است؟؟؟
میخوام دستگاه را عودت دهم...:eek:k:
نقل قولي كه اورديد بزبان فارسي نوشتم به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد تصاوير موجود است!!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AS3

کاربر
2010-01-16
6
2
59
من يك i class 9696 دارم بهش يك هارد اكسترنال ١٦٠ وصل كردم اونو نشناخت لطفا راهنمايي كنيد ضمنا هارد من دو سيمه است . با تشكر

amss

کاربر
2010-02-17
1
0
45
من ميخوام رسيور َآي كلاس بخرم به نظر شما كدوم مدل از همه بهترهََََََََََََََََََََ َََََََََََََََََََََََََ َََََََََََََََََََََََََ ََََ؟

homan2

کاربر
2010-01-20
19
52
کد مادر ریسور ایکلاس9595 چند می باشد؟؟

باتشکر:eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: masood239

alireza035

کاربر
2006-10-27
16
2
با سلام

یه دستگاه ای کلاس دارم بین جابجایی کانال قفل کرد بعد از خاموش و روشن شدن حالا تنها چراغ قرمز پانل روشن میشه و هیچ برنامه ای قبول نمیکنه حتی برنامه کلین

ممنون میشم راهنماییم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

یه دستگاه ای کلاس دارم بین جابجایی کانال قفل کرد بعد از خاموش و روشن شدن حالا تنها چراغ قرمز پانل روشن میشه و هیچ برنامه ای قبول نمیکنه حتی برنامه کلین

ممنون میشم راهنماییم کنید
با درود دوست گرامي
شما بايد دستگاه را به يك تعميركار ماهر نشان بدهيد چون فلش ان بايد با پروگرامر باز سازي بشود:eek:k:

razyha

کاربر
2009-04-22
3
0
46
با سلام خدمت تمامی دوستان
در رسیورهای Iclass 9595x pvr چگونه می توان همزمان تمامی فایلهائی را که از قبل record کرده بودیم را با هم پخش کنیم (بصورت پشت سر هم پخش شوند؟)

razyha

کاربر
2009-04-22
3
0
46
رفع مشکل در هنگام لود کردن فایلهای ضبط شده در ریسیور ای کلاس 9595 x

بهترین Flash که برای Record بتوان استفاده کرد چه مارکی و چه ظرفیتی است ...؟ چون من تاحالا 2 یا 3 بار با Flash trancend 8 gb , 16 gb رکورد کردم موقع پخش فایل خیلی کند عمل میکنه و بعضی وقتها نیز در هنگام لود کردن فایلهای ضبط شده رسیور هنگ میکنه دلیلش چیست ؟

adel_826

کاربر
2006-10-09
21
51
سلام دوست من اگر امكان دارد نحوه وارد كردن اسم و فركانس ماهواره در رسيور اسي كلاس 9696pvrرا توضيح دهيد

payam 261

کاربر
2009-06-28
10
1
سلام من ای کلاس 9595 دارم . برای اپگرید چه کار کنم . فایل مورد نیاز را برای بگذارید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا