با درود دوست گراميسلام من یه دستگاه 9696 را ریست کارخانه ای کردم بعد از ریست فقط چراغ قرمز دستگاه روشن
میشه و دستگاه بالا نمیاد! چی کار کنم؟ ممنون
با درود دوست گرامي11160f
تغییرات 11160 تست شد
تغییرات این نرم افزار نشان میدهد این نرم افزار بهترین نرم افزار ای کلاس تا کنون می باشد:ایا می شود این نرم افزار را به رسیور هایو یون 9191 تک کارته استفاده کرد
با درود دوست گراميبرنامه آبگریت 9191xllدوکارت
دوست عزیز . دکمه لیست را بزن و بعد کلید رنگ زرد را روی کنترل بزن . رمز را وارد کن . و روی کانال مورد نظر برو و اولین گزینه از سمت راست را انتخاب کن . و یکی یکی کنالها را میتونی قفل کنی . در پایان خارج شوبا سلام من یک ایکلاس 9696 دارم می خواستم کانالهاش را قفل کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمای کنید
دوست من اون 10درصد که میگین ننوشته در حقیقت برای save کردن برنامه هستش و هیچ مشگلی وجود نداره . :dast:رسیور یکی از بستگانم هم 9696 است با بوت لودر 1.6 وقتی پچ 11235 رو خواستم با کابل بهش انتقال بدم تا 90 % رفت و تو کامپیوتر نوشت انتقال با موفقیت انجام شد اما روی پنل نوشت Fail و وقتی رسیور را روشن کردم دستگاه کار کرد و شماره پچ هم در منوی STB نوشته شده بود .
میخواستم بدونم که چرا تا 90% رفت و 100% نشد ؟ و چگونه میتوان وژن بوت لودر رو به 1.8 تغییر داد ؟