با درود كليهبرنامه ميكرو براي hivion 9696x pvrموجود است يا اينكه كسي داره ؟
قیمت جدید ریسور های موجود در بازار رو میخواستم اگه امکانش هست؟؟؟؟؟
با سلام و درود
به خدا قسم قصد مزاحمت ندارم اما باور کنید مجبور بودم برای یک درخواست راهی بروم که شاید درست نباشد و دوستان ناظر و مدیران ارشد سایت ناراحت شوند بنده تا حدودی به صورت اماتوری برای دوستان رسیورهای مختلفشان را اپگرید می نمایم و اشنایی من به صورت کم است و رسیورهایی مثلx95usbاستارست را می توانم و آشنا هستم یکی از دوستان دستگاه خود را به نام ایکلاسx-95usbpvr را فرستاد تا آپگرید کنم که هرچه در سایت جستجو کردم این مدل را نیافتم می خواهم از شما دوستان عزیز برای این مدل ایکلاس مرا راهنمایی کنید و نرم افزار جدید را نشانم دهید و ایا برای این مدل نرم افزار امده یا نه و چه کانالهایی را باز می کند
با درود دوست گراميبا سلام و درود
به خدا قسم قصد مزاحمت ندارم اما باور کنید مجبور بودم برای یک درخواست راهی بروم که شاید درست نباشد و دوستان ناظر و مدیران ارشد سایت ناراحت شوند بنده تا حدودی به صورت اماتوری برای دوستان رسیورهای مختلفشان را اپگرید می نمایم و اشنایی من به صورت کم است و رسیورهایی مثلx95usbاستارست را می توانم و آشنا هستم یکی از دوستان دستگاه خود را به نام ایکلاسx-95usbpvr را فرستاد تا آپگرید کنم که هرچه در سایت جستجو کردم این مدل را نیافتم می خواهم از شما دوستان عزیز برای این مدل ایکلاس مرا راهنمایی کنید و نرم افزار جدید را نشانم دهید و ایا برای این مدل نرم افزار امده یا نه و چه کانالهایی را باز می کند
من همه صفحه های این تایپیک رو گشتم پستی مانند پست خودم پیدا نکردم شاید من اشتباه میکنمبا سلام خدمت همگي رسيور منhivion pvr 9090 x وقابلیت ضبت هم داره پچي براي اين دستگاه اومده كه پكيج art , biss , aljazeere رو باز كنه؟
کسی امتحان کرده رویhivion pvr 9090 x ایا جواب میده ولینک دانلودش رو داری؟
با سلام خدمت همگي رسيور منhivion pvr 9090 x وقابلیت ضبت هم داره پچي براي اين دستگاه اومده كه پكيج art , biss , aljazeere رو باز كنه؟
کسی امتحان کرده رویhivion pvr 9090 x ایا جواب میده ولینک دانلودش رو داری؟
:dast:
تذكرجدي:
ارسال تكراري پست وتاپيك بيمورد خلاف قوانين سايت ميباشد:busted_red:
با درود دوست گرامیبا عرض سلام و خسته نباشید.بنده آخرین پچ جدید بازگشایی کانالهای art و غیره رو روی رسیور ریختم و شبکه های s1 و sct رو به مدت 15 ثانیه بیشتر باز نمیکنه.مشکل از کجاست؟
ممنون از راهنمائیتون.این کارو قبلا انجام دادم نشد.در ضمن حدود 3 سال هم هست با رسیورها کار میکنمبا درود دوست گرامی
یکبار دستگاه را ریست کنید وکانال یابی
را دستی انجام دهید از کانالهای اماده وچیده شده استفاده نکنیدk:
با درود دوست گرامیممنون از راهنمائیتون.این کارو قبلا انجام دادم نشد.در ضمن حدود 3 سال هم هست با رسیورها کار میکنم