تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rx406

کاربر
2009-05-20
56
136
برنامه ميكرو براي hivion 9696x pvrموجود است يا اينكه كسي داره ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
برنامه ميكرو براي hivion 9696x pvrموجود است يا اينكه كسي داره ؟
با درود كليه
برنامه هاي جديدهايويون ايكلاس پروتكل شيرينگ براي اكثر دانگل ها دارد وميكروباكس را هم ساپورت ميكند.
ميتوانيد اخرين ورژن را از بخش هايويون تاپيك مربوطه دانلود واستفاده كنيد:eek:k:

mani84

کاربر
2010-01-25
1
0
قیمت جدید ریسور های موجود در بازار رو میخواستم اگه امکانش هست؟؟؟؟؟

Eileya

کاربر
2010-01-12
2
3
46
با سلام
من آبدیت جدید را وارد رسیور ( pvr 9595 ) کردم دیگه روشن نمیشه و Eror : s/w Domege میده بیزحمت راهنمایی کنید چکار کنم در ضمن کد جدید رو از سایت خودتون دانلود کردم و با فلش وارد رسیور کردم حالا دیگه Eror بالا رو میده

rx406

کاربر
2009-05-20
56
136
قیمت جدید ریسور های موجود در بازار رو میخواستم اگه امکانش هست؟؟؟؟؟

قيمت در بندرعباس:
اخطار:
در این سایت ما به قیمت وخرید وفروش رسیور ولوازم ماهواره کاری نداریم وممنوع است
اگر بار دیگر اعلام قیمت کنید جنبه تبلیغی داره اخراج خواهید شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mori_magic

کاربر
2009-08-12
6
6
سلام دوستان.آیا iclass از کدهای 32 تایی پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه بهش کد 32 تایی داد؟؟؟ آخه من تو همه قسمت های کد دهی که وارد میشم فقط 16 کد جاداره؟؟؟؟؟ اگه میشه وارد کرد لطف می کنید روشش رو بگید؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

کد CCW و DCW رو در iclass کجا باید وارد کرد؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darushsat

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام و درود
به خدا قسم قصد مزاحمت ندارم اما باور کنید مجبور بودم برای یک درخواست راهی بروم که شاید درست نباشد و دوستان ناظر و مدیران ارشد سایت ناراحت شوند بنده تا حدودی به صورت اماتوری برای دوستان رسیورهای مختلفشان را اپگرید می نمایم و اشنایی من به صورت کم است و رسیورهایی مثلx95usbاستارست را می توانم و آشنا هستم یکی از دوستان دستگاه خود را به نام ایکلاسx-95usbpvr را فرستاد تا آپگرید کنم که هرچه در سایت جستجو کردم این مدل را نیافتم می خواهم از شما دوستان عزیز برای این مدل ایکلاس مرا راهنمایی کنید و نرم افزار جدید را نشانم دهید و ایا برای این مدل نرم افزار امده یا نه و چه کانالهایی را باز می کند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darushsat

chetorii

کاربر
2010-01-24
5
2
36
با سلام خدمت همگي رسيور منhivion pvr 9090 x وقابلیت ضبت هم داره پچي براي اين دستگاه اومده كه پكيج art , biss , aljazeere رو باز كنه؟
کسی امتحان کرده رویhivion pvr 9090 x ایا جواب میده ولینک دانلودش رو داری؟

با سلام خدمت همگي رسيور منhivion pvr 9090 x وقابلیت ضبت هم داره پچي براي اين دستگاه اومده كه پكيج art , biss , aljazeere رو باز كنه؟
:dast:
تذكرجدي:
ارسال تكراري پست وتاپيك بيمورد خلاف قوانين سايت ميباشد:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام و درود
به خدا قسم قصد مزاحمت ندارم اما باور کنید مجبور بودم برای یک درخواست راهی بروم که شاید درست نباشد و دوستان ناظر و مدیران ارشد سایت ناراحت شوند بنده تا حدودی به صورت اماتوری برای دوستان رسیورهای مختلفشان را اپگرید می نمایم و اشنایی من به صورت کم است و رسیورهایی مثلx95usbاستارست را می توانم و آشنا هستم یکی از دوستان دستگاه خود را به نام ایکلاسx-95usbpvr را فرستاد تا آپگرید کنم که هرچه در سایت جستجو کردم این مدل را نیافتم می خواهم از شما دوستان عزیز برای این مدل ایکلاس مرا راهنمایی کنید و نرم افزار جدید را نشانم دهید و ایا برای این مدل نرم افزار امده یا نه و چه کانالهایی را باز می کند

با سلام

به احتمال زياد اين ريسيور شما ايكلاس 9595 پي وي ار است و فقطط ايكلاس اين مدل را دارد كه پسوند مدلش 9595 باشد شما در اين لينك برنامه جديد رو دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30125

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و درود
با درود دوست گرامي
هنگام ورود اين دستگاه تقلبي به بازار هشدار داديم وشما هم بهتر است انرا برگردانيد چون چيني هست وبه احتمال زياد با اپگريد دچار اشكال ميشود.
انموقع بايد دنبال فلش كردن وهزينه بيهوده خواهيد شد تا دستگاه را روشن كنيد.:eek:k:

chetorii

کاربر
2010-01-24
5
2
36

:dast:
تذكرجدي:
ارسال تكراري پست وتاپيك بيمورد خلاف قوانين سايت ميباشد:busted_red:
من همه صفحه های این تایپیک رو گشتم پستی مانند پست خودم پیدا نکردم شاید من اشتباه میکنم

sarbolanndd

کاربر
2008-05-18
14
41
با عرض سلام و خسته نباشید.بنده آخرین پچ جدید بازگشایی کانالهای art و غیره رو روی رسیور ریختم و شبکه های s1 و sct رو به مدت 15 ثانیه بیشتر باز نمیکنه.مشکل از کجاست؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام و خسته نباشید.بنده آخرین پچ جدید بازگشایی کانالهای art و غیره رو روی رسیور ریختم و شبکه های s1 و sct رو به مدت 15 ثانیه بیشتر باز نمیکنه.مشکل از کجاست؟
با درود دوست گرامی
یکبار دستگاه را ریست کنید وکانال یابی
را دستی انجام دهید از کانالهای اماده وچیده شده استفاده نکنید:eek:k:

sarbolanndd

کاربر
2008-05-18
14
41
با درود دوست گرامی
یکبار دستگاه را ریست کنید وکانال یابی
را دستی انجام دهید از کانالهای اماده وچیده شده استفاده نکنید:eek:k:
ممنون از راهنمائیتون.این کارو قبلا انجام دادم نشد.در ضمن حدود 3 سال هم هست با رسیورها کار میکنم

firefox3000

کاربر
2010-01-25
1
0
سلام نحوه وارد كردن كدهاي بيس مثل شبكه ctc در iclass چگونه است

payam 261

کاربر
2009-06-28
10
1
جدیدا ای کلاس 9595 خریدم .نصاب از دیش و سایر وسایل نو استفاده کرد . مشکلی ایجاد شد که به نظرم عنوان بشه مفید است .از سویچ و سه عدد ال ان بی استفاده کرد . ولی با هر تغییر کانال و عوض شدن ماهواره : دیگر کانالهای ماهواره قبلی سیگنال نداشت . و عملا سویچ در مدار نبود ولازم به خاموش و روشن بروی همان کانال برای دریافت بود . بعد از کلی بررسی تغییر برنامه مشخص شد عدم دقت در بستن فیش بروی سیم و اتصال یک رشته نازک از سیم با رشته وسطی باعث نیم سوز شدن سویچ و تمامی مشکلات بالا شده است .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون از راهنمائیتون.این کارو قبلا انجام دادم نشد.در ضمن حدود 3 سال هم هست با رسیورها کار میکنم
با درود دوست گرامی
شما اگر میدانید مشکل از لوازم وسخت افزار نیست این نرم افزار برای رفع موارد نرم افزاری معروف است.
استفاده کنید وبا خود این نرم افزار کانل یابی کنید:eek:k:

پیوست‌ها

serus

کاربر افتخاری
2008-04-06
522
1,768
با سلام
خدمت دوستان عزیز من یک رسیور 9191xpvr دارم وقتی میخوام فیلم های ضبط شده رو ببینم فیلمها رو به صورت تکه تکه نشان میده در ضمن فلش مموری را تعویض کردم و نرم افزار دستگاه رو عوض کردم.
آیا ممکن است از سخت افزار دستگاه باشه؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

امير300

کاربر
2009-12-25
3
0
56
سلام دوستان من هايويژن9696xpvr usb دارم وبر اثرانتقال اشتباهي پچ رسيورم در بوت شدن گير كرده اگر نرم افزار كاربردي دارين در لينك قرار بدين مرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا