تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sathivion

کاربر
2009-09-29
2
0
با درود دوست گرامی
من نمیدانم دنبال چی میگردید رسیور9090معمولی2سال هست که دیگه ساپورت نمیشود.
اپدیتها برای مدلهای جدید میباشد:eek:k:

با سلام
ممنون از جواب شما. من دنبال همين جواب بودم كه آيا رسيور 9090 معمولي ساپورت ميشه يا نه كه ظاهرا نميشه.
خب پس با اين وضع، امكان باز كردن كانالها با اين رسيور وجود نداره؟ حتي با softcam هاي جديد و همون پچ قديمي نميشه؟
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
ممنون از جواب شما. من دنبال همين جواب بودم كه آيا رسيور 9090 معمولي ساپورت ميشه يا نه كه ظاهرا نميشه.
خب پس با اين وضع، امكان باز كردن كانالها با اين رسيور وجود نداره؟ حتي با softcam هاي جديد و همون پچ قديمي نميشه؟
با تشكر
با درود دوست گرامی
استفاده از سافتکم وکدهای کوتاه مدت نیازی به نرم افزارخاص ندارد
ولی سیستم های جدیدکه هک میشودنیاز به الگوریتم وامولاتور داردکه درنرم افزار جدید ارایه میشود:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: serus

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
با عرض معذرت ،خیلی مختصر و مفید می خواهم بدانم اگر من بخواهم یک ایکلاس 9696 بخرم چگونه مطمئن شوم که حتما تقلبی نیست و حتما اصل است؟( راه درست و کامل تشخیص اصل از تقلبی)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
با عرض معذرت ،خیلی مختصر و مفید می خواهم بدانم اگر من بخواهم یک ایکلاس 9696 بخرم چگونه مطمئن شوم که حتما تقلبی نیست و حتما اصل است؟( راه درست و کامل تشخیص اصل از تقلبی)
با درود دوست گرامی
تاپیک مخصوص برای ورود ایکلاس تقلبی خیلی قبل قرار داده بودم مراجعه ودقت کنید!
بهترین راه شرط انتقال اخرین نرم افزاربه دستگاه توسط فروشنده هست اگر قبول کرد وورژن11245 را دستگاه نشان داد هیچ موردی نیست!

pedram325

کاربر
2010-04-11
1
0
49
با سلام و تشکر خدمت دوستان زحمت کش که به سوالهای ما با حوصله جواب میدند.
من تازه با سایت شما آشنا شدم.
من اول بگم که برای رفع مشکلم تمام 25 صفحه این تاپیک و چند تاپیک دیگه رو مطالعه کردم اما مشکلم حل نشد.
هر چند سوالهای مشابه بود اما با خوندن جوبابها نتونستم راه حلی پیدا کنم.
مشکل من اینه که من به تازگی یک دستگاه hivion 9696x pvr خریدم و امروز بعد از شطرنجی شدن صفحه که به دلیل بدی تنظیم دیش بود بعد از مدتی دستگاه به حالت استند بای رفت یعنی همون چراغ قرمز معروف روشن موند و دیگه بالا نیومد. با مطالعه پست ها متوجه شدم که باید دستگاه رو بوسیله فایل برنامه کارخونه ای با کابل و کامپیوتر فلش کنم. و شما گفتید فایل مورد نظر در تاپیک برنامه های کاربردی موجوده اما فایلهایی که موجود بود مربوط به سایر مدل های هایوون بود و مدل 9696ایکس پی وی آر در بینشون نبود.
خواهشی که از شما عزیزان دارم یانه که به دلیل آشنایی کمتر من با بعضی اصطلاحات مربوط به ریسیور لطفا توضیح دهید که این فایل برنامه کارخونه ای رو از کجا باید بگیرم و به کمک چه نرم افزاری باید توسط پی سی روی رسیور بریزم؟ و اون نرم افزار رو هم و نجوه انجام انتقال برنامه به رسیور رو هم اگر ممکنه توضیح بدید.
باز هم بگم که من همه صفحات این تاپیک و چند تاپیک دیگه رو قبلا خوندم و بعد این سوال رو مطرح کردم.
بی نهایت ممنون میشوم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و تشکر خدمت دوستان زحمت کش که به سوالهای ما با حوصله جواب میدند.
من تازه با سایت شما آشنا شدم.
من اول بگم که برای رفع مشکلم تمام 25 صفحه این تاپیک و چند تاپیک دیگه رو مطالعه کردم اما مشکلم حل نشد.
هر چند سوالهای مشابه بود اما با خوندن جوبابها نتونستم راه حلی پیدا کنم.
مشکل من اینه که من به تازگی یک دستگاه hivion 9696x pvr خریدم و امروز بعد از شطرنجی شدن صفحه که به دلیل بدی تنظیم دیش بود بعد از مدتی دستگاه به حالت استند بای رفت یعنی همون چراغ قرمز معروف روشن موند و دیگه بالا نیومد. با مطالعه پست ها متوجه شدم که باید دستگاه رو بوسیله فایل برنامه کارخونه ای با کابل و کامپیوتر فلش کنم. و شما گفتید فایل مورد نظر در تاپیک برنامه های کاربردی موجوده اما فایلهایی که موجود بود مربوط به سایر مدل های هایوون بود و مدل 9696ایکس پی وی آر در بینشون نبود.
خواهشی که از شما عزیزان دارم یانه که به دلیل آشنایی کمتر من با بعضی اصطلاحات مربوط به ریسیور لطفا توضیح دهید که این فایل برنامه کارخونه ای رو از کجا باید بگیرم و به کمک چه نرم افزاری باید توسط پی سی روی رسیور بریزم؟ و اون نرم افزار رو هم و نجوه انجام انتقال برنامه به رسیور رو هم اگر ممکنه توضیح بدید.
باز هم بگم که من همه صفحات این تاپیک و چند تاپیک دیگه رو قبلا خوندم و بعد این سوال رو مطرح کردم.
بی نهایت ممنون میشوم
با درود دوست گرامی
از لطف شما ممنون اگر تاپیکها را مطالعه کردید مشخص است انتقال توسط لودرemupgrade
که در همان تاپیک نرم افزارهای کاربردی موجود هست انجام میشود.
نرم افزارکارخانه ای دوست گرامی برای 9191-9595-9696pvr
یکی هست وخود من دران تاپیک قرار داده ام.
اگر موفق به انتقال نرم افزار نشوید ودستگاه نتواند فایل را دریافت کند بایدرسیور فلش شود ونیازبه پروگرامر دارید لابد در اینمورد هم توضیح زیاد دادیم دیده اید!:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pedram325

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
آقا این کانال های s1 تا s8 با کدوم برنامه الان باز میشن!!!!x95 دارم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
11727هاتبرد بسته شده برای استفاده با نرم افزار

آقا این کانال های s1 تا s8 با کدوم برنامه الان باز میشن!!!!x95 دارم
با درود بشما
واقعا 1ماه از خواب دیر بیدار شده اید!
ان مدت هم که کانالها باز شده بود تبلیغاتی وبرای فروش دستگاه های باد کرده شرکتها بود!
با هیچ نرم افزاری برای هیچ دستگاهی 11727هاتبرد باز نمیشود
پست نزنید که حذف خواهدشد:busted_red:

abol1344

کاربر
2009-08-24
25
24
آموزش باز کردن شبکه 3 در رسیورهایکلاس 9696

کسی طریقه باز دکردن شبکه 3 دررسیور هایکلاس 9696 یا9595 دارد راهنمئی کند

ali.dudu

کاربر
2009-04-25
3
1
39
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان میخواستم بپرسم کدوم پچ کانالهای Nova رو باز میکنه؟ یا اصلا واسه iclass همچین پچی اومده یا نه؟؟

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
سلام
iclass 9696 رو با برنامه 29E3USB_CAS ورژن 11245f آپگرید کردم. ورژن دستگاه 1.07 بود و هیچ مشکلی نداشت . الان برنامه که رو فلش ضبط میکنم موقع پخش همون اول گیر کرده وتصویر فریز دارم . دستگاه کاملا اصلی هست و شکی ندارم . چطوری میتونم برنامه اصلی کارخانه ای که روش بود دوباره بریزم . از کجا برنامه رو گیر بیارم ؟ ممنون میشم کمکم کنید.

abass

کاربر
2007-07-25
2
4
عزیزان لطفا لودر و فایل فلاش 9696hd را میخواستم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
iclass 9696 رو با برنامه 29E3USB_CAS ورژن 11245f آپگرید کردم. ورژن دستگاه 1.07 بود و هیچ مشکلی نداشت . الان برنامه که رو فلش ضبط میکنم موقع پخش همون اول گیر کرده وتصویر فریز دارم . دستگاه کاملا اصلی هست و شکی ندارم . چطوری میتونم برنامه اصلی کارخانه ای که روش بود دوباره بریزم . از کجا برنامه رو گیر بیارم ؟ ممنون میشم کمکم کنید.
با درود دوست گرامی
شما نرم افزار11160 را که در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون همین بخش موجود است به رسیور منتقل کنید.
اگر ما نرم افزارهای جدید را قرار میدهیم دلیل نمیشود حتما اپگرید کنید این شرکت هایویون هم خیلی با این نرم افزار نویسش خرابکاری راه انداخته!

عزیزان لطفا لودر و فایل فلاش 9696hd را میخواستم
دوست گرامی
دستگاه از طریق ورودیusb
فایل را که انزیپ وروی فلش قرار داده اید میشناسد وپیام میدهدکلیک مکنیداپگرید میشود نیازی معمولا به لودر نیست.
نرم افزارهای این سری هم توی بخش موجود است به عنوانهای تاپیک ها نگاه کنید:eek:k:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jamejam

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
علت قرار دادن نرم افزار جدید

با درود دوست گرامی
شما نرم افزار11160 را که در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون همین بخش موجود است به رسیور منتقل کنید.
اگر ما نرم افزارهای جدید را قرار میدهیم دلیل نمیشود حتما اپگرید کنید این شرکت هایویون هم خیلی با این نرم افزار نویسش خرابکاری راه انداخته!

با سلام خدمت شما استاد عزیزم . جسارت نباشه ولی اگه این نرم افزار تست نشده و هیچ کارایی ندارد جز خرابکاری / پس چه دلیلی داره این نرم افزار داخل سایت و در دسترس افرادی چون من قرار بگیره که همیشه به سایت و شما عزیزان اعتماد کامل داریم . من همون شب یه 550 آپگرید کردم چون دیدم پکیج نوا باز کرد با خودم فکر کردم شاید این برنامه هم قابلیتی داره . از کمک شما بسیار ممنونم:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامی

با سلام خدمت شما استاد عزیزم . جسارت نباشه ولی اگه این نرم افزار تست نشده و هیچ کارایی ندارد جز خرابکاری / پس چه دلیلی داره این نرم افزار داخل سایت و در دسترس افرادی چون من قرار بگیره که همیشه به سایت و شما عزیزان اعتماد کامل داریم . من همون شب یه 550 آپگرید کردم چون دیدم پکیج نوا باز کرد با خودم فکر کردم شاید این برنامه هم قابلیتی داره . از کمک شما بسیار ممنونم:eek:k:
با درود دوست گرامي
خواهش ميكنم موردي نيست ولي اگر ما نرم افزارجديد را در سايت قرار ندهيم50 تاپيك توسط كاربران باز خواهد شد كه نرم افزار جديد امده است وشما خوابيد!
اما در مورد قابليتها اين سايت دروپيت هايويون هيچ توضيحي براي فايلش قرار نميدهد مقصر مانيستيم
من هم در پستي كه زده بودم تذكر دادم بعيد است قابليت خاصي داشته باشه!
وفقط براي اطلاع رساني مجبوريم فايلها معرفي كنيم
بنظر من انها فقط ميخواهند با اين نرم افزارهاي متعدد دستگاههاي چيني را ازدور خارج كنند كه با كاربران حرف گوش نكن وپر ادعا كه كم هم نيستند موفق هستند زيرا تعداد زيادي دستگاه فلش پرونده به تعميرگاه ها سرازير است.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jamejam

nefratjiksa306

کاربر
2010-04-07
1
0
سلام به همه دوستان. .رسیور من ای کلاس 9696 ایکس هست. من 4 جهت را دارم. با هیچ کدوم مشکلی ندارم.به غیر از عربست.اونم فقط شبکهای ام بی سی رو نمی گیرم . هیچ کدومشونو.اولش فکر کردم دیشم میزون نیست دیشو کاملا میزون کردم ولی مشکلم حل نشد. ال ان بی را عوضش کردم حل نشد. سویچ را عوض کردم نشد. سیم را هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت. بعد با مموری اپگریدش کردم بازم مشکلم حل نشد. اخرین پچو روش ریختم.گفتند که باید با کابل آپگرید بکنی این کار را هم کردم نشد. این در حالی هست که رسیور به هیچ انوان کد دستی 11919 که فرکانس ام بی سی هست را قبول نمی کند. یعنی وقتی این فرکانس را دستی می دهی موقعی که میخواهی سرچ رسیور هنگ می کند وباید از پشت خاموشش کنیم.یک بار هم به تنظیم کارخانه ای برش گردوندم ولی نشد. لطفا بگویی مشکل چیست. ازتون واقعا ممنون هستم.

arkantos

کاربر
2010-04-12
19
8
29
با عرض سلام و خسته خدمت شما دوست عزیز
یه سوال داشتم ؟
میخواستم بدونم چجوری باید کد های 32 رقمی را وارد آی کلاس 9595 کنیم
ممنون میشم اگه پاسخ بدی .

ahrad

کاربر
2010-03-08
2
0
تعویض کانالها

من آیکلاس 9696ایکس دارم وسه ماهواره باسوئیچ استارست برروی دیش 90سانتی دارم

درهنگام رفتن از یک کانال به کانال دیگرازماهواره دیگر سیگنال نمیدهد ومدام باید دستگاه راخاموش

وروشن نمود.مشکل چیست؟

ضمنا"بعضی ازکانالهانمیگیره مثلpmc,irib

تذكرجدي:
كاربر گرامي براي يك پرسش نبايد تاپيك باز كنيد پرسش شمابه تاپيك پرسش وپاسخ منتقل شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

P E N D A R

کاربر
2010-01-21
101
405
مشكل شما احتمالا از lnb هستش كه با هم سوييچ نميشن در ضمن مشكل pmc و irib هم چون هردو فركانشون ضعيفه سعي كنيد ساعت lnb رو درست تنظيم كنيد

libero

کاربر
2009-05-03
122
303
من آیکلاس 9696ایکس دارم وسه ماهواره باسوئیچ استارست برروی دیش 90سانتی دارم

درهنگام رفتن از یک کانال به کانال دیگرازماهواره دیگر سیگنال نمیدهد ومدام باید دستگاه راخاموش

وروشن نمود.مشکل چیست؟

ضمنا"بعضی ازکانالهانمیگیره مثلpmc,irib
دوست عزیز رسیورت رو با آخرین نرم افزار و با کابل نه usb آپگرید کن مشکل حل میشه
ضمنا از لیست آماده کانال استفاده نکن :eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا