تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
چیکار کنم این پیغامرو میده

stb s/w dameged

دوست گرامی یه سوال رو چند مرتبه میپرسید؟؟؟
من که جوابتون رو دادم نیازی به ایجاد پست دوباره نبود
باید نرم افزار رو از طریق کابل و کامپیوتر به رسیور تزریق کنید
تا درست شه:in_love:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dangel

vahid0589

کاربر
2010-01-31
1
1
35
سلام من هایویون 9090 پلاس دارم میخوام درسلو باش بگیرم.میشه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام من هایویون 9090 پلاس دارم میخوام درسلو باش بگیرم.میشه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون
دوست عزیزآخرین نرم افزاربه دستگاه منتقل کن (سعی کن با کابلr232 ازطریق کامپیوتر)وبعد آخرین سافتکم رابهش بده کانالها باز می شوند

probit

کاربر
2009-09-08
1
1
40
ايراد در 9797xn

با عرض خسته نباشيد به همه همكاران و مديران سايت :
اولا در مورد اين دستگاه كه نحوه تشخيص اصل از تقلبي رو ميخوام
دوما بعد از نصب و اپگريد دستگاه هر بار كه ماهواره اينتل رو اسكن ميكنم دستگاه شبكه اي نمياره و شبكه هاي اسكن شده ماهواره هاي قبلي هم پاك ميشه ويك سري ماهواره خود دستگاه جايگزين ميكنه .
تشكر از همه

• Like

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
جرا وقتی ای کلاس9696 را از طریق فلش اپگرید می کنیم پیغامstb s/w dameged می دهد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض خسته نباشيد به همه همكاران و مديران سايت :
اولا در مورد اين دستگاه كه نحوه تشخيص اصل از تقلبي رو ميخوام
دوما بعد از نصب و اپگريد دستگاه هر بار كه ماهواره اينتل رو اسكن ميكنم دستگاه شبكه اي نمياره و شبكه هاي اسكن شده ماهواره هاي قبلي هم پاك ميشه ويك سري ماهواره خود دستگاه جايگزين ميكنه .
تشكر از همه
دوست گرامی شما یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنید
اخرین پچ موجوددربخش را اگر دستگاه تقلبی نیست انتقال بدهید تا ممکن است با کابل ورایانه
بعد ماهواره ها راتک تک سیم ببندید وسرچ کنید سوییچ را معرفی و وارد مدارکنید.
جرا وقتی ای کلاس9696 را از طریق فلش اپگرید می کنیم پیغامstb s/w dameged می دهد

دوست گرامی نرم افزارهای اخیر هایویون را بهتر است با کابل ورایانه منتقل کنید بعد هم حتما ریست فکتوری وکانال یابی
از لیست کانالهای قبلی واماده استفاده کنید

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
ای کلاس9696 رو با فلش اپگرید کردم پیغامstb s/w damegedداد ایا نشانه تقلبی بودن دستگاه است

• Like

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ای کلاس9696 رو با فلش اپگرید کردم پیغامstb s/w damegedداد ایا نشانه تقلبی بودن دستگاه است
دوست عزیز لودر مربوطه رو دانلود کن. نرم افزار کارخانه ای رو هم با کابل و رایانه انتقال بده. اخرین نرم افزار رو هم با همین روش انتقال بده و بعد ریست فکتوری هم یادت نره.

• Like

mehdiroshan

کاربر
2010-10-16
1
1
با سلام و خسته نباشبد
کمک کمک کمک
ریسیور 9696hdmiبه مشتری فروختم بعد از یک هفته کانالها به طور خودکار عوض میشد فکر کردم مال پچ است پچ s9f4a126-11294F.sgn را از یکی از دوستان که ظاهرا از این سایت دانلود کرده بود گرفتم و روی ریسیور ریختم پس از بالا امدن پیغام (سکیوریتی چیپ مشکل پیدا کرده ان را به فروشنده جهت گارانتی بازگردانید ) امد.
نه تنها مشکل تعویض کانال حل نشد این پیغام هم اضافه شد.
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
با تشکر

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام و خسته نباشبد
کمک کمک کمک
ریسیور 9696hdmiبه مشتری فروختم بعد از یک هفته کانالها به طور خودکار عوض میشد فکر کردم مال پچ است پچ s9f4a126-11294F.sgn را از یکی از دوستان که ظاهرا از این سایت دانلود کرده بود گرفتم و روی ریسیور ریختم پس از بالا امدن پیغام (سکیوریتی چیپ مشکل پیدا کرده ان را به فروشنده جهت گارانتی بازگردانید ) امد.
با تشکر

دوست گرامی کانال عوض کردن نشانه این است که ایسی دریم رسیور خراب و باید تعویض شود
به یک تعمیر کار مراجعه کنید:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samsat

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشبد
کمک کمک کمک
با تشکر
با درود
اگر دستگاه اصلی هست که ایسی دریم خراب شده وباید تعویض بشود
اگر دستگاه چینی وغیر اصلی باشه باید فلش اون پروگرام بشود ودیگه نرم افزار بالاتر از 11228 تزریق نشود:eek:k:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود ////دستگاه 9696pvrدر هنگام انتقال نرم افزار از طریق فلاش قبل از انتقال کامل نرم افزار فلش را بیرون کشیدن و حالا وقتی دستگاه را روشن میکنیم فقط led جلوروشن میشود حتی ساعت دستگاه هم روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید ///با سپاس:sadwalk:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود ////دستگاه 9696pvrدر هنگام انتقال نرم افزار از طریق فلاش قبل از انتقال کامل نرم افزار فلش را بیرون کشیدن و حالا وقتی دستگاه را روشن میکنیم فقط led جلوروشن میشود حتی ساعت دستگاه هم روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید ///با سپاس:sadwalk:

با درود
نرم افزار رو از طریق کابل rs232 وکامپیوتر بهش تزریق کنید درست میشه:eek:k:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود
نرم افزار رو از طریق کابل rs232 وکامپیوتر بهش تزریق کنید درست میشه:eek:k:
با درود //////اگه میشه به زبان ساده برام توضیح دهید چون من با 232 کار نکردم وچگونگی کار با ان را اشنایی ندارم بعد از ان از چه :dast:نرافزاری استفاده کنم ////پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود //////اگه میشه به زبان ساده برام توضیح دهید چون من با 232 کار نکردم وچگونگی کار با ان را اشنایی ندارم بعد از ان از چه :dast:نرافزاری استفاده کنم ////پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم

دوست گرامی سوال شما بارها در بخش توضیح داده شده
برای اینکار شما احتیاج به لودر داری که در بخش نرم افزارها موجود هست دانلود میکنی و از حالت فشرده خارج میکنی
کابل rs232تهیه وبه کامپیوتر و رسیور وصل میکنی
رسیور رو از دکمه پشت کاور خاموش میکنی لودر رو اجرا و روی browseکلیک و ادرس نرم افزار رو بهش میدی استارت میزنی و کلید پاور پشت رسیور رو روشن میکنی
صبر میکنی تا نرم افزار انتقال پیدا کنه وبهت پیغام بده
در ضمن اگر از اصل بودن رسیورت مطمئنید
نرم افزار زیاد فرقی نمیکنه اما اگر مطمئن نیستید از نرم افزار 11228 استفاده کنید:in_love::eek:k:

parpar2010

کاربر
2009-09-20
6
5
35
سلام
یه رسیور آیکلاس 9595 xpvr دارم که بعد از انتقال پچ بهش پیغام no software رو صفحه ظاهر شده
در ضمن وقتی هم می خوام با کابل rs232 فایل clean یا پچ هم انتقال بدم برای فایل clean هیچ پیغامی نمیاد مبنی بر اینکه تمام شده یا نه و برای پچ هم MODEL ID IS NO MATCH ظاهر میشه
خواهش می کنم کمکم کنید

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
یه رسیور آیکلاس 9595 xpvr دارم که بعد از انتقال پچ بهش پیغام no software رو صفحه ظاهر شده
در ضمن وقتی هم می خوام با کابل rs232 فایل clean یا پچ هم انتقال بدم برای فایل clean هیچ پیغامی نمیاد مبنی بر اینکه تمام شده یا نه و برای پچ هم MODEL ID IS NO MATCH ظاهر میشه
خواهش می کنم کمکم کنید

با درود
دوست گرامی اگر به تایپیک های قبلی مراجعه میکردید متوجه میشدید که من ودیگر مدیران سایت بارها اعلام کردیم که از فایل کلین برای رسیورهای ایکلاس استفاده نکنید
چون امکان داره که ایدی رسیور رو پاک کنه
در ضمن شما وقتی فایل کلین رو از طریق لودر به رسیور تزریق میکنید هیچ گونه پیغام ونشانه ای دلیل برانتقال فایل نشون نمیده
شما اینقدر فایل کلین رو به رسیور دادید که به احتمال زیاد ایدی رسیور رو پاک کرده و پیغام
MODEL ID IS NO MATCH رو میده
بار دیگر امتحان کنید و فقط پچ رو از طریق لودر به رسیور بدید اگر باز پیغام بهتون داد باید از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه بدید تا درست شه:eek:k:

parpar2010

کاربر
2009-09-20
6
5
35
با درود
دوست گرامی اگر به تایپیک های قبلی مراجعه میکردید متوجه میشدید که من ودیگر مدیران سایت بارها اعلام کردیم که از فایل کلین برای رسیورهای ایکلاس استفاده نکنید
چون امکان داره که ایدی رسیور رو پاک کنه
در ضمن شما وقتی فایل کلین رو از طریق لودر به رسیور تزریق میکنید هیچ گونه پیغام ونشانه ای دلیل برانتقال فایل نشون نمیده
شما اینقدر فایل کلین رو به رسیور دادید که به احتمال زیاد ایدی رسیور رو پاک کرده و پیغام
model id is no match رو میده
بار دیگر امتحان کنید و فقط پچ رو از طریق لودر به رسیور بدید اگر باز پیغام بهتون داد باید از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه بدید تا درست شه:eek:k:
من قبل از اینکه بهش فایل کلین رو بزنم هم با لودر امتحان کردم که پچ و انتقال بشم ولی بازم همون پیغام رو میداد
چندجایی سوال کردم گفتم فایل کلین بزنی درست میشه
بازم ممنون
میشه بگید چطوری میشه از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه داد ؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من قبل از اینکه بهش فایل کلین رو بزنم هم با لودر امتحان کردم که پچ و انتقال بشم ولی بازم همون پیغام رو میداد
چندجایی سوال کردم گفتم فایل کلین بزنی درست میشه
بازم ممنون
میشه بگید چطوری میشه از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه داد ؟

دوست من شاید هم نرم افزار رو اشتباه میدید
نرم افزار رو باید از حالت فشرده خارج کنید و از طریق لودر به رسیور بدید
این پیغام یعنی ایدی نرم افزار با ایدی رسیور همخونی نداره
در هرصورت باید از طریق پروگرامر برنامه بهش بدی که کار شما نیست وبه یک تعمیرکار مراجعه کنید
اموزش پروگرامر هم در سایت موجوده ومیتونید نگاه کرده واگر تجربه دارید انجام بدید:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا