Alireza-71
کاربر
- 2010-10-14
- 2
- 2
- 33
هنگ رسیورآیکلاس9696
چیکار کنم این پیغامرو میده
stb s/w dameged
stb s/w dameged
stb s/w dameged
دوست عزیزآخرین نرم افزاربه دستگاه منتقل کن (سعی کن با کابلr232 ازطریق کامپیوتر)وبعد آخرین سافتکم رابهش بده کانالها باز می شوندسلام من هایویون 9090 پلاس دارم میخوام درسلو باش بگیرم.میشه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون
دوست گرامی شما یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنیدبا عرض خسته نباشيد به همه همكاران و مديران سايت :
اولا در مورد اين دستگاه كه نحوه تشخيص اصل از تقلبي رو ميخوام
دوما بعد از نصب و اپگريد دستگاه هر بار كه ماهواره اينتل رو اسكن ميكنم دستگاه شبكه اي نمياره و شبكه هاي اسكن شده ماهواره هاي قبلي هم پاك ميشه ويك سري ماهواره خود دستگاه جايگزين ميكنه .
تشكر از همه
جرا وقتی ای کلاس9696 را از طریق فلش اپگرید می کنیم پیغامstb s/w dameged می دهد
دوست عزیز لودر مربوطه رو دانلود کن. نرم افزار کارخانه ای رو هم با کابل و رایانه انتقال بده. اخرین نرم افزار رو هم با همین روش انتقال بده و بعد ریست فکتوری هم یادت نره.ای کلاس9696 رو با فلش اپگرید کردم پیغامstb s/w damegedداد ایا نشانه تقلبی بودن دستگاه است
با سلام و خسته نباشبد
کمک کمک کمک
ریسیور 9696hdmiبه مشتری فروختم بعد از یک هفته کانالها به طور خودکار عوض میشد فکر کردم مال پچ است پچ s9f4a126-11294F.sgn را از یکی از دوستان که ظاهرا از این سایت دانلود کرده بود گرفتم و روی ریسیور ریختم پس از بالا امدن پیغام (سکیوریتی چیپ مشکل پیدا کرده ان را به فروشنده جهت گارانتی بازگردانید ) امد.
نه تنها مشکل تعویض کانال حل نشد این پیغام هم اضافه شد.
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
با تشکر
با درودبا سلام و خسته نباشبد
کمک کمک کمک
ریسیور 9696hdmiبه مشتری فروختم بعد از یک هفته کانالها به طور خودکار عوض میشد فکر کردم مال پچ است پچ s9f4a126-11294F.sgn را از یکی از دوستان که ظاهرا از این سایت دانلود کرده بود گرفتم و روی ریسیور ریختم پس از بالا امدن پیغام (سکیوریتی چیپ مشکل پیدا کرده ان را به فروشنده جهت گارانتی بازگردانید ) امد.
نه تنها مشکل تعویض کانال حل نشد این پیغام هم اضافه شد.
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
با تشکر
با درود ////دستگاه 9696pvrدر هنگام انتقال نرم افزار از طریق فلاش قبل از انتقال کامل نرم افزار فلش را بیرون کشیدن و حالا وقتی دستگاه را روشن میکنیم فقط led جلوروشن میشود حتی ساعت دستگاه هم روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید ///با سپاس:sadwalk:
با درود //////اگه میشه به زبان ساده برام توضیح دهید چون من با 232 کار نکردم وچگونگی کار با ان را اشنایی ندارم بعد از ان از چه :dast:نرافزاری استفاده کنم ////پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارمبا درود
نرم افزار رو از طریق کابل rs232 وکامپیوتر بهش تزریق کنید درست میشهk:
با درود //////اگه میشه به زبان ساده برام توضیح دهید چون من با 232 کار نکردم وچگونگی کار با ان را اشنایی ندارم بعد از ان از چه :dast:نرافزاری استفاده کنم ////پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم
سلام
یه رسیور آیکلاس 9595 xpvr دارم که بعد از انتقال پچ بهش پیغام no software رو صفحه ظاهر شده
در ضمن وقتی هم می خوام با کابل rs232 فایل clean یا پچ هم انتقال بدم برای فایل clean هیچ پیغامی نمیاد مبنی بر اینکه تمام شده یا نه و برای پچ هم MODEL ID IS NO MATCH ظاهر میشه
خواهش می کنم کمکم کنید
من قبل از اینکه بهش فایل کلین رو بزنم هم با لودر امتحان کردم که پچ و انتقال بشم ولی بازم همون پیغام رو میدادبا درود
دوست گرامی اگر به تایپیک های قبلی مراجعه میکردید متوجه میشدید که من ودیگر مدیران سایت بارها اعلام کردیم که از فایل کلین برای رسیورهای ایکلاس استفاده نکنید
چون امکان داره که ایدی رسیور رو پاک کنه
در ضمن شما وقتی فایل کلین رو از طریق لودر به رسیور تزریق میکنید هیچ گونه پیغام ونشانه ای دلیل برانتقال فایل نشون نمیده
شما اینقدر فایل کلین رو به رسیور دادید که به احتمال زیاد ایدی رسیور رو پاک کرده و پیغام
model id is no match رو میده
بار دیگر امتحان کنید و فقط پچ رو از طریق لودر به رسیور بدید اگر باز پیغام بهتون داد باید از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه بدید تا درست شهk:
من قبل از اینکه بهش فایل کلین رو بزنم هم با لودر امتحان کردم که پچ و انتقال بشم ولی بازم همون پیغام رو میداد
چندجایی سوال کردم گفتم فایل کلین بزنی درست میشه
بازم ممنون
میشه بگید چطوری میشه از طریق پرگرامر ایسی فلش رو بهش برنامه داد ؟