تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roa1

کاربر
2008-06-25
20
26
کد مادر دستگاه iclass9595xچیه یعنی برای صفر کردن کد روی stbکه هستیم چه کدی رو وارد کنیم ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
سلام دستگاه من 9696 hd و يه مدتي هستش كه خودش شبكه عوض مي كنه خلي زياد

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دستگاه من 9696 hd و يه مدتي هستش كه خودش شبكه عوض مي كنه خلي زياد
با درود
دوست گرامی تعویض خودبخودی کانال در دستگاه های اصلی مربوط به خرابی ایسی دریم ودر دستگاه های تقلبی مربوط به نرم افزار های شرکت که این مشکل را برای دستگاه تقلبی ایجاد میکند.

• Like

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
دوست گرامی سوال شما بارها در بخش توضیح داده شده
برای اینکار شما احتیاج به لودر داری که در بخش نرم افزارها موجود هست دانلود میکنی و از حالت فشرده خارج میکنی
کابل rs232تهیه وبه کامپیوتر و رسیور وصل میکنی
رسیور رو از دکمه پشت کاور خاموش میکنی لودر رو اجرا و روی browseکلیک و ادرس نرم افزار رو بهش میدی استارت میزنی و کلید پاور پشت رسیور رو روشن میکنی
صبر میکنی تا نرم افزار انتقال پیدا کنه وبهت پیغام بده
در ضمن اگر از اصل بودن رسیورت مطمئنید
نرم افزار زیاد فرقی نمیکنه اما اگر مطمئن نیستید از نرم افزار 11228 استفاده کنید:in_love::eek:k:
با درود/////دوست گرامی کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی وقتی استارت را میزنم کامپیوتر با دستگاه ارتباط بر قرار نمیکنه وهیچ پیامی هم نمیده لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس:dast:

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود/////دوست گرامی کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی وقتی استارت را میزنم کامپیوتر با دستگاه ارتباط بر قرار نمیکنه وهیچ پیامی هم نمیده لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس:dast:
بادرود
اگر تمام این کارهارو که گفتم به ترتیب انجام دادید
باید هنگام انتقال نرم افزار روی پنل رسیور چند تا خط ممتد نشون بده
که نشون دهنده انتقال نرم افزار میباشد
شما کابل rs232 رو چک کنید:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia.t

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
سلام
ای کلاس تک کارته 9696 دارم موقع ضبط وقتی بیشتر از 2گیگ فلشم پر میشه (فلش8گیگ) هرچی که ضبط میکنم شطرنجی و خراب و اکثر اوقات خیلی بدتر میشه 3تا فلشم عوض کردم نرم افزاریم که آخرین پچ هارو میریزم ولی همچنان رو ضبط بالا 2 گیگ مشکل دارم دردش از کجاست خیلی کلافه کنندست هی باید فلشو خالی کنم دوباره به دستگاه وصلش کنم واسه شما اینطوری نیست یا هست کمککککککککککککککککککککک

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
ای کلاس تک کارته 9696 دارم موقع ضبط وقتی بیشتر از 2گیگ فلشم پر میشه (فلش8گیگ) هرچی که ضبط میکنم شطرنجی و خراب و اکثر اوقات خیلی بدتر میشه 3تا فلشم عوض کردم نرم افزاریم که آخرین پچ هارو میریزم ولی همچنان رو ضبط بالا 2 گیگ مشکل دارم دردش از کجاست خیلی کلافه کنندست هی باید فلشو خالی کنم دوباره به دستگاه وصلش کنم واسه شما اینطوری نیست یا هست کمککککککککککککککککککککک

با درود
از این تایپیک که ادرسش رو برات میزارم نرم افزار رو دانلود و فلش مموری رو با این نرم افزار فرمت کرده و در منوی رسیور به قسمت تنظیمات ضبط رفته
حجم ماشین زمان رو روی 64mb زمان ضبط پیش فرض رو به دلخواه و یا روی 10 ساعت بگذارید در ضمن فرمت ضبط رو روی mpgباشه بهتره :eek:k:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34262

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سلام
دوست عزیز مدل دستگاه من هم مانند شماست .من با فلش 8 گیگ ضبط می کنم و چنین مشکلی هم ندارم.
قسمت ماشین زمان را از حالت خودکار به دستی و یا کلا خاموش کنید.
مقدار ضبط تصویر را در بیشترین حالت ( 10 ساعت ) قرار دهید.
ترجیحا فلش خودتون را fat32 با کامپیوتر فرمت کنید.

اگر باز هم نشد دستگاه شما چینی تقلبی است و مشکل دارد.( دستگاهتون را عوض کنید ... حتما درست میشود!:blow:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BEHROOZ

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
شما پورتی که کابل rs232 را به رسیور وصل کردی را درست انتخاب می کنی؟مثلا com 1 هست یا com 2 ....com3....com ?

ali monz

کاربر
2006-11-20
4
4
آپگرید hivion 9797 xs pvr

من یک دستگاه مدل hivion 9797 xs pvr دارم. ظاهرا در این سایت هیچ کس این مدل را نمیشناسد چون همه از مدلهای آیکلاس صحبت میکنند. تمام نرم افزارهای مربوطه را تست کردم ورژن دستگاه عوض میشود اما هیچ تغییر دیگری اتفاق نمی افتد هیچ کانالی باز نمیشود مطمئن باشید تمام مراحل یعنی ریست فکتوری ، اجرای فایل آپگرید مربوط به انواع مدلهای مشابه ، اجرای سافتکم و در صورت لزوم وارد کردن کدها به صورت دستی را انجام داده ام اما بی نتیجه بوده است. از مدیران سایت تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از کدام قسمت باید فایلهای مربوطه را بردارم و یا فایل مشابه را معرفی کنید. لطفا به مدل دستگاه بنده توجه بفرمایید. با سپاس فراوان.

• Like

sz 2829

کاربر
2007-12-19
58
29
سلام خدمت دوستان کلید فووریت روی کنترل ایکلاس 9696 hd کدام کلید هست متشکرم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من یک دستگاه مدل hivion 9797 xs pvr دارم. ظاهرا در این سایت هیچ کس این مدل را نمیشناسد چون همه از مدلهای آیکلاس صحبت میکنند. تمام نرم افزارهای مربوطه را تست کردم ورژن دستگاه عوض میشود اما هیچ تغییر دیگری اتفاق نمی افتد هیچ کانالی باز نمیشود مطمئن باشید تمام مراحل یعنی ریست فکتوری ، اجرای فایل آپگرید مربوط به انواع مدلهای مشابه ، اجرای سافتکم و در صورت لزوم وارد کردن کدها به صورت دستی را انجام داده ام اما بی نتیجه بوده است. از مدیران سایت تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از کدام قسمت باید فایلهای مربوطه را بردارم و یا فایل مشابه را معرفی کنید. لطفا به مدل دستگاه بنده توجه بفرمایید. با سپاس فراوان.

دوست من رسیورشما خیلی وقته که توی بازار عرضه شده
و از نرم افزار هم از طریق شرکت ساپورت میشه ایدی رسیور شماsdf2a126هست
که نرم افزارش در بخش موجود هست
برای باز کردن پکیج اب ست هم که با ریختن سافتکم شبکه ها باز میشند
اخرین سافتکم رو از بخش دانلود کن وروی رسیورت بریز
و از این تاییپکی که ادرسش رو میزارم نرم افزار برای اپگرید رو هم دانلود کن
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=37450

سلام خدمت دوستان کلید فووریت روی کنترل ایکلاس 9696 hd کدام کلید هست متشکرم
دکمه okرو روی کنترل زده وبعد دکمه زرد رنگ رو بزن:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

amato

کاربر
2009-07-30
1
1
44
سلام خدمت اساتید گرام: 9797hdدارم که بعد از ابگرید بیغام میده که چیپ دستگاه اسیب دیده . لطفا"راهنمایی کنید چکارش کنم . متشکرم

• Like

امین ش

کاربر
2010-08-31
28
39
47
با سلام اول دستگاه هایویون 9696 رابخر البته اصلیشو دوم برنامه را روی فلش بریز بعد فلش را به دستگاه بزن اگر از شما ok خواست اکزیت را بزن واین مراحل را طی کن.منو@نصب@رمز @انتقال داده ها@انتقال ازطریق یو اس بی@انتخاب برنامه مورد نظر@وok کن .در زمان انتقال برنامه به دکمه های کنترل یا دستگاه دست نزنید0 اگر روی دستگاه کانال دارید کانال اکشن را انتخاب کنید ومراحل فوق را طی کنید اما این بار به جای پچ سافکم را با شماره 1 و ok وارد نمایید.بعد از ان ازبرنامه خارج شو ببین کانال باز شده یا نه (امین)

• Like

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
بادرود
اگر تمام این کارهارو که گفتم به ترتیب انجام دادید
باید هنگام انتقال نرم افزار روی پنل رسیور چند تا خط ممتد نشون بده
که نشون دهنده انتقال نرم افزار میباشد
شما کابل rs232 رو چک کنید:eek:k:
با درود/////دوست گرامی دستگاه را وقتی که روشن میکنیم فقط ledاستندبای روشن میشود وپنل کاملا خاموش میباشد هنگامی که به کامپیوتر هم وصل میشود و لودر را استارت میکنیم هم به همین صورت است و هیچ کدام از اعداد داخل نمایشگر جلو روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید//////////////////////با سپاس

sami2009

کاربر
2009-05-29
34
89
34
با دورد

دوست عزيز اگر روي پنل يك چراغ قرمز هست دستگاه شمـــــــــا ايراد سخت افزاري داره

هم ميشه از قل دور سي پي يو هم ميشه از پاور هم ميشه از فلش شما برو به قسمت تمير كاه اين سايت توضيح داده شده

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با درود/////دوست گرامی دستگاه را وقتی که روشن میکنیم فقط ledاستندبای روشن میشود وپنل کاملا خاموش میباشد هنگامی که به کامپیوتر هم وصل میشود و لودر را استارت میکنیم هم به همین صورت است و هیچ کدام از اعداد داخل نمایشگر جلو روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید//////////////////////با سپاس

با درود
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم
اگر درحال حاظر وقتی رسیور را روشن میکنی و هیچ گونه تصویر و هیچ گونه خطی روی پنل رسیورت نداری و فقط ledرسیوروچراغ قرمز روشن میمونه پس مشکل سخت افزاری ست به این تایپیک مراجعه و سوال خودتون رو در اونجا مطرح کنید

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=638

آخرین ویرایش:

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
سلام دوستان

کسی در مورد ایکلاس 9898 xs pvr hdmi اطلاعاتی داره بزاره ؟؟؟

مثلا استفاده از کابل ؟؟

رسیور خوبی هست ؟؟

کارایی های این رسیور ؟؟

در کل رسیور خوبی هست یا ....؟؟؟

با تشکر

• Like

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
سلام دوستان

کسی در مورد ایکلاس 9898 xs pvr hdmi اطلاعاتی داره بزاره ؟؟؟

مثلا استفاده از کابل ؟؟

رسیور خوبی هست ؟؟

کارایی های این رسیور ؟؟

در کل رسیور خوبی هست یا ....؟؟؟

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا