کد مادر دستگاه iclass9595xچیه یعنی برای صفر کردن کد روی stbکه هستیم چه کدی رو وارد کنیم ؟
با درودسلام دستگاه من 9696 hd و يه مدتي هستش كه خودش شبكه عوض مي كنه خلي زياد
با درود/////دوست گرامی کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی وقتی استارت را میزنم کامپیوتر با دستگاه ارتباط بر قرار نمیکنه وهیچ پیامی هم نمیده لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس:dast:دوست گرامی سوال شما بارها در بخش توضیح داده شده
برای اینکار شما احتیاج به لودر داری که در بخش نرم افزارها موجود هست دانلود میکنی و از حالت فشرده خارج میکنی
کابل rs232تهیه وبه کامپیوتر و رسیور وصل میکنی
رسیور رو از دکمه پشت کاور خاموش میکنی لودر رو اجرا و روی browseکلیک و ادرس نرم افزار رو بهش میدی استارت میزنی و کلید پاور پشت رسیور رو روشن میکنی
صبر میکنی تا نرم افزار انتقال پیدا کنه وبهت پیغام بده
در ضمن اگر از اصل بودن رسیورت مطمئنید
نرم افزار زیاد فرقی نمیکنه اما اگر مطمئن نیستید از نرم افزار 11228 استفاده کنید:in_love:k:
بادرودبا درود/////دوست گرامی کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی وقتی استارت را میزنم کامپیوتر با دستگاه ارتباط بر قرار نمیکنه وهیچ پیامی هم نمیده لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس:dast:
سلام
ای کلاس تک کارته 9696 دارم موقع ضبط وقتی بیشتر از 2گیگ فلشم پر میشه (فلش8گیگ) هرچی که ضبط میکنم شطرنجی و خراب و اکثر اوقات خیلی بدتر میشه 3تا فلشم عوض کردم نرم افزاریم که آخرین پچ هارو میریزم ولی همچنان رو ضبط بالا 2 گیگ مشکل دارم دردش از کجاست خیلی کلافه کنندست هی باید فلشو خالی کنم دوباره به دستگاه وصلش کنم واسه شما اینطوری نیست یا هست کمککککککککککککککککککککک
دوست عزیز مدل دستگاه من هم مانند شماست .من با فلش 8 گیگ ضبط می کنم و چنین مشکلی هم ندارم.سلام
ای کلاس تک کارته 9696 دارم موقع ضبط وقتی بیشتر از 2گیگ فلشم پر میشه (فلش8گیگ) هرچی که ضبط میکنم شطرنجی و خراب و اکثر اوقات خیلی بدتر میشه 3تا فلشم عوض کردم نرم افزاریم که آخرین پچ هارو میریزم ولی همچنان رو ضبط بالا 2 گیگ مشکل دارم دردش از کجاست خیلی کلافه کنندست هی باید فلشو خالی کنم دوباره به دستگاه وصلش کنم واسه شما اینطوری نیست یا هست کمککککککککککککککککککککک
شما پورتی که کابل rs232 را به رسیور وصل کردی را درست انتخاب می کنی؟مثلا com 1 هست یا com 2 ....com3....com ?با درود/////دوست گرامی کارهایی را که فرمودید انجام دادم ولی وقتی استارت را میزنم کامپیوتر با دستگاه ارتباط بر قرار نمیکنه وهیچ پیامی هم نمیده لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس:dast:
من یک دستگاه مدل hivion 9797 xs pvr دارم. ظاهرا در این سایت هیچ کس این مدل را نمیشناسد چون همه از مدلهای آیکلاس صحبت میکنند. تمام نرم افزارهای مربوطه را تست کردم ورژن دستگاه عوض میشود اما هیچ تغییر دیگری اتفاق نمی افتد هیچ کانالی باز نمیشود مطمئن باشید تمام مراحل یعنی ریست فکتوری ، اجرای فایل آپگرید مربوط به انواع مدلهای مشابه ، اجرای سافتکم و در صورت لزوم وارد کردن کدها به صورت دستی را انجام داده ام اما بی نتیجه بوده است. از مدیران سایت تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید از کدام قسمت باید فایلهای مربوطه را بردارم و یا فایل مشابه را معرفی کنید. لطفا به مدل دستگاه بنده توجه بفرمایید. با سپاس فراوان.
دکمه okرو روی کنترل زده وبعد دکمه زرد رنگ رو بزنk:سلام خدمت دوستان کلید فووریت روی کنترل ایکلاس 9696 hd کدام کلید هست متشکرم
با درود/////دوست گرامی دستگاه را وقتی که روشن میکنیم فقط ledاستندبای روشن میشود وپنل کاملا خاموش میباشد هنگامی که به کامپیوتر هم وصل میشود و لودر را استارت میکنیم هم به همین صورت است و هیچ کدام از اعداد داخل نمایشگر جلو روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید//////////////////////با سپاسبادرود
اگر تمام این کارهارو که گفتم به ترتیب انجام دادید
باید هنگام انتقال نرم افزار روی پنل رسیور چند تا خط ممتد نشون بده
که نشون دهنده انتقال نرم افزار میباشد
شما کابل rs232 رو چک کنیدk:
با درود/////دوست گرامی دستگاه را وقتی که روشن میکنیم فقط ledاستندبای روشن میشود وپنل کاملا خاموش میباشد هنگامی که به کامپیوتر هم وصل میشود و لودر را استارت میکنیم هم به همین صورت است و هیچ کدام از اعداد داخل نمایشگر جلو روشن نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید//////////////////////با سپاس