تاپيك ويژه پرسش وپاسخ ويژه1000HD-VX23-Premium استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
باسلام ...مشكلي كه من دارم اينه كه فركانس كانالهائي كه بصورت hd هستند اصلا سيگنال نميده مثل 11881 در عربست كه شبكه هاي سراسري روش هست يا اين فركانس جديد انيماكس و اكشن 12692 اصلا سيگنال نميده به من بگيد مشكلم چيه رسيور هم 1000hd perimium است..2 ايا اين رسيور ديگر ساپورت نمي شه

alireza540m

کاربر
2010-12-11
34
47
salam agar momkene rahnamaei konin ke chera hd1000 man nilesat ro baz namikone naba sharing naba dangel dar sorati ke jahayaye digaro baz mikone
ba sepas

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام ...مشكلي كه من دارم اينه كه فركانس كانالهائي كه بصورت hd هستند اصلا سيگنال نميده مثل 11881 در عربست كه شبكه هاي سراسري روش هست يا اين فركانس جديد انيماكس و اكشن 12692 اصلا سيگنال نميده به من بگيد مشكلم چيه رسيور هم 1000hd perimium است..2 ايا اين رسيور ديگر ساپورت نمي شه
بادرود
براي داشتن كانالهايي كه گفتيد ديش وساعت ال ان بي بايد كاملا دقيق تنظيم بشود چون سري فركانس هاي s2خيلي تنظيمش فرق ميكنه كانالهاي معمولي 26درجه سيگنال قوي داره وگرفتن اون ها دليل بر تنظيم بودن انتن شما نيست.
در ماهواره هاتبردهم همينطوره سيگنال 11681خيلي ضعيف وحساس شده ومن نديدم كسي با ديش 90سانتي12692را داشته باشه
اين دستگاه اخرين بار نرم افزار براي رفع فريز پكيج اسكاي داده والان هم اكانت خودش درست داره كار ميكنه ديگه بايد چيكار كنند؟

salam agar momkene rahnamaei konin ke chera hd1000 man nilesat ro baz namikone naba sharing naba dangel dar sorati ke jahayaye digaro baz mikone
ba sepas
اينجا فوروم فارسي زبان هست فارسي تايپ كنيد پاسخ بگيريد

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام و خسته نباشید.آقا پرمیوم من 3 روز که سرورش قطع شده می خواستم بدونمچرا اتفاق افتاده در حالیکه هنوز یک سال نشده که گرفتم و البته اینم بگم که سی سی کمش هم دیس کانکت زده اینترنت هم ردیف مشکلی نیست لطفا" راهنمایی کنید با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشید.آقا پرمیوم من 3 روز که سرورش قطع شده می خواستم بدونمچرا اتفاق افتاده در حالیکه هنوز یک سال نشده که گرفتم و البته اینم بگم که سی سی کمش هم دیس کانکت زده اینترنت هم ردیف مشکلی نیست لطفا" راهنمایی کنید با تشکر
با درود
دوست گرامی اگر سرورها وپشتیبانی این رسیور قطع شده بود تا بحال 100بار صدای همه در اومده بود
مشکل مربوط به شماست اخرین ورژن روی دستگاه نصب باشه
یکبار رسیوررا ازپشت خاموش وروشن کنید
ایپی بگیره ببینید سرورهای جی شیر کانکت نشان میدهد؟
این دستگاه اکانت مجانی سی سی کم نداره که برای شما وصل نشان بده!

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
دستت دردنکنه از اینکه سریع جواب مشکل منو دادین ولی آخرین ورژن نصبه و تا امروز نزدیک 20 بارخاموش و روشن کردم و آیپی گرفتم ولی سرور دیس کانکت میزنه و در مورد سی سی کم هم اکانت خودمو عرض کردم ممنون میشم کمک کنین .آیا می تونم سرور را عوض کنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دستت دردنکنه از اینکه سریع جواب مشکل منو دادین ولی آخرین ورژن نصبه و تا امروز نزدیک 20 بارخاموش و روشن کردم و آیپی گرفتم ولی سرور دیس کانکت میزنه و در مورد سی سی کم هم اکانت خودمو عرض کردم ممنون میشم کمک کنین .آیا می تونم سرور را عوض کنم؟

با درود
متاسفانه شما توضیح کامل نداده بودید و وضعیت دستگاه روشن نبود
اما اگر کانالها زیاد وچیده شده هستند بهتره طبق اموزش که در بخش قرار دادم یک بک اپ روی فلش خود رسیور بگیرید
بعد دستگاه را ریست فکتوری کنید
اگر اکانت سی سی کم خریدید که دیگه ناز به اکانت خود رسیور ندارید
به منوی سرورها رفته f1بزنید وجی شیر دستگاه را فعلا پاک کنید تا تداخل ایجاد نکنه
بعد از ریست دستگاه خودش ایپی میگیره وشروع به کانکت به سرورها خواهد کرد
برای امتحان چند فرکانس در هاتبرد سرچ کنید وببینید اکانت سی سی کم فعال شد یا خیر؟

mohammad#ali

کاربر
2008-02-22
3
1
باسلام خدمت دوستان..بنده رسیوراچ دی1000پنل قدیم راازطریق کارت شبکه جهت رسوندن انترنت به رسیور اقدام کردم .مشکل اینجاست که در قسمت ست تینگ سرور موقع فعال کردن دیس کانت میزنه دوستان خواهشا راهنمایی کنید
46.gif
IP Address و Subnet mask هم بدرستی وارد کردم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
باسلام خدمت دوستان..بنده رسیوراچ دی1000پنل قدیم راازطریق کارت شبکه جهت رسوندن انترنت به رسیور اقدام کردم .مشکل اینجاست که در قسمت ست تینگ سرور موقع فعال کردن دیس کانت میزنه دوستان خواهشا راهنمایی کنید
46.gif
ip address و subnet mask هم بدرستی وارد کردم
درود بر شما عزیز اگر تمام تنظیمات setting را درست انجام داده باشید فقط میماند مودم شما که باید ببینید که با رسیور شما مچ می شود یا خیر

mohammad#ali

کاربر
2008-02-22
3
1
درود بر شما عزیز اگر تمام تنظیمات setting را درست انجام داده باشید فقط میماند مودم شما که باید ببینید که با رسیور شما مچ می شود یا خیر
میشه قربونت یکم بیشتر توضیح بدی..آخه من از کارت شبکه میخوام کانکشن بدم از مودم نمیتونم .مودم من وایرلس خروجی نداره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
46.gif
IP Address و Subnet mask هم بدرستی وارد کردم

بادرود
دوست گرامی اول اینکه مگر مودم شما تک خروجی هست؟
شما برای رساندن اینترنت به رسیور باید مودم را روتر ست کرده باشید یعنی یوزر پسورد داخل خود مودم ست شده باشد وبا روشن شدن مودم اینترنت داشته باشید
در این حالت مودم اگر4خروجی باشه که به راحتی رسیور ورایانه میتوانند اینترنت داشته باشند

ombero

کاربر
2010-08-09
23
23
45
بهترین دانگل برای استارست 1000

سلام
با توجه به نزدیک شدن تاریخ اتمام شرینگ اینترنتی استارست 1000 از مدیران و اساتید عزیز درخواست دارم تا یه دانگل ماهواره ای مناسب برای این رسیور معرفی کنید
با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام
با توجه به نزدیک شدن تاریخ اتمام شرینگ اینترنتی استارست 1000 از مدیران و اساتید عزیز درخواست دارم تا یه دانگل ماهواره ای مناسب برای این رسیور معرفی کنید
با تشکر
درود عزیز اگر از cccam استفاده کنید خیلی بهتر است و کانال های hd بیشتری نسبت به دانگل باز میکند برای دانگل هم می توانید از دانگل mini 1 استفاده کنید موفق باشید.

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
با سلام

قرار نیست برنامه جدیدی برای این مدل بیاد 4 ماهه هیچ برنامه ای نیومده

ساپورتش تمام شد ؟

قرار نیست مشکلاتش حل بشه ؟
لطفا اگه کسی در جریان ست جواب بده

با تشکر

منظورم مدل 1000 پرمیوم هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ombero

کاربر
2010-08-09
23
23
45
درود عزیز اگر از cccam استفاده کنید خیلی بهتر است و کانال های hd بیشتری نسبت به دانگل باز میکند برای دانگل هم می توانید از دانگل mini 1 استفاده کنید موفق باشید.

ممنون از پاسخ شما ولی رسیور من 1000 پنل جدید یا همون 1001 هست که ظاهرا سی سی کم رو ساپورت نمیکنه
نظر شما رو در مورد 1001 میخواستم
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون از پاسخ شما ولی رسیور من 1000 پنل جدید یا همون 1001 هست که ظاهرا سی سی کم رو ساپورت نمیکنه
نظر شما رو در مورد 1001 میخواستم
با تشکر

با درود
دوست گرامی دستگاه های 1000پانل قدیم وپانل جدید بااکانت جی شیر خودشان که فعلا قابل خریداری نیست کار میکنند
اما با پایان یافتن یکسال اکانت مجانی همه کاربران دچار مشکل شده اند چون جایگزین باید از شیرینگ سیستم نیوکامد که زیاد متداول نیست ولی باین رسیور کار میکند استفاده کنند البته من خودم روی چندین رسیور تست کردم با بهترین اکانت سرورهای موجود هم بسختی به سرور کانکت میشود وقطعی هم زیاد داره
اگر تمایل به نگه داشتن دستگاه دارید باید با دانگل های موجود تست بگیرید ولی تعداد کانالها نسبت به شیرینگ اینترنتی خیلی محدود میشود

ombero

کاربر
2010-08-09
23
23
45
با درود
دوست گرامی دستگاه های 1000پانل قدیم وپانل جدید بااکانت جی شیر خودشان که فعلا قابل خریداری نیست کار میکنند
اما با پایان یافتن یکسال اکانت مجانی همه کاربران دچار مشکل شده اند چون جایگزین باید از شیرینگ سیستم نیوکامد که زیاد متداول نیست ولی باین رسیور کار میکند استفاده کنند البته من خودم روی چندین رسیور تست کردم با بهترین اکانت سرورهای موجود هم بسختی به سرور کانکت میشود وقطعی هم زیاد داره
اگر تمایل به نگه داشتن دستگاه دارید باید با دانگل های موجود تست بگیرید ولی تعداد کانالها نسبت به شیرینگ اینترنتی خیلی محدود میشود

ممنون اقای شهرام عزیز
شما میتونید دانگل مناسبی رو معرفی کنید ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lilion

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
با سلام

قرار نیست برنامه جدیدی برای این مدل بیاد 4 ماهه هیچ برنامه ای نیومده

ساپورتش تمام شد ؟

قرار نیست مشکلاتش حل بشه ؟
لطفا اگه کسی در جریان ست جواب بده

با تشکر

منظورم مدل 1000 پرمیوم هست

???????????

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا