با سلام به اساتيدمحترم
لطفا راهنمايي بفرماييد
رسيور پرميوم اچ دي بنده وقتي مي خواهم ست جديدي وارد نماييم هنگ مي كند وتا آن را خاموش روشن نكنم درست نمي شود
اظافه كنم كه ست را درست ميكند ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم همچنين حالتي دست ميدهد .تمام ورژن هاي موجود را نيز آزمايش كرده ام
دستان راهنمايي بفرمايند
دروداستاد محترم
بنده مثلا ست 10 درجه را در ليست خود ندارم وقتي آن را از طريق تنظيمات وارد ميكنم به ليست اضافه ميشود ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم براي تعيين فركانس كل دستگاه هنگ ميكند
اگه لازمه عكس هم بذارم
استاد
بعد از ريختن نرم افزار ريست فكتوري هم كردم اما مشكل حل نشد چه نوع ايراد نرم افزاري دارد وراه حلش چيست؟
با درود خدمت اساتيد
از ديش گردان استفاده مي كنم يكي از تصاوير مربوط به هنگ دستگاه ودومي مربوط به تنظيمات دستگاه
مشاهده فایلپیوست 49080مشاهده فایلپیوست 49081
سلام.دوستان مشکل نداشتن سیگنال s2 رویه استارست 1000 پرمیوم همچنان پابرجاست و تویه چند صفحه پیش توضیح داده شده بود که به خاطر تنظیم نبودن دیش یا ساعت ال ان بی هستش که فکر نکنم از اون باشه چون قبلا من این فرکانسها را به خوبی دریافت میکردم و احتمالا به خاطر نرم افزار 2.12 باشه حالا سوال من اینه اگه ورژن 2.06 را به دستگاه منتقل کنم چون ورژن قبلیه مشکلی پیش نمیاد؟اگه مشکلی نیست تا امتحان کنم و اگه درست شد به بقیه هم بگم.
درودسلام.دوستان مشکل نداشتن سیگنال s2 رویه استارست 1000 پرمیوم همچنان پابرجاست و تویه چند صفحه پیش توضیح داده شده بود که به خاطر تنظیم نبودن دیش یا ساعت ال ان بی هستش که فکر نکنم از اون باشه چون قبلا من این فرکانسها را به خوبی دریافت میکردم و احتمالا به خاطر نرم افزار 2.12 باشه حالا سوال من اینه اگه ورژن 2.06 را به دستگاه منتقل کنم چون ورژن قبلیه مشکلی پیش نمیاد؟اگه مشکلی نیست تا امتحان کنم و اگه درست شد به بقیه هم بگم.
با درودسلام دوستان و استادان عزيز بنده استارست 1000 اچ دي با پانل جديد دارم اين رسيور اكانت سي سي كام شركتي داره من ميخواهم يه اكانت ديگه روش بزارم حركاري مي كنم نميتونم
لطفا" اگر ممكنه راه نمايم كنيد ممنون ميشم از كمك تون
با درودبا سلام خدمت دوست عزيز يك سوال داشتم و آن اينكه من قبلا از يك شركت اي اس پي اينترنت adsl گرفته بودم و بدون هيچ مشكلي يوزر و پسورد خود را درون مودم مي گذاشتم ولي الان با گرفتن adsl از مخابرات اينكار نميشه كرد مشكل كجاست و چگونه حل مي شود با تشكر