تاپيك ويژه پرسش وپاسخ ويژه1000HD-VX23-Premium استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sirous

کاربر
2007-04-04
52
121
اگر منظور 1000hd پرمیوم است با برنامه 2.12 کانالها بازه

sarab2011

کاربر
2011-03-20
8
28
با سلام به اساتيدمحترم
لطفا راهنمايي بفرماييد
رسيور پرميوم اچ دي بنده وقتي مي خواهم ست جديدي وارد نماييم هنگ مي كند وتا آن را خاموش روشن نكنم درست نمي شود
اظافه كنم كه ست را درست ميكند ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم همچنين حالتي دست ميدهد .تمام ورژن هاي موجود را نيز آزمايش كرده ام
دستان راهنمايي بفرمايند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به اساتيدمحترم
لطفا راهنمايي بفرماييد
رسيور پرميوم اچ دي بنده وقتي مي خواهم ست جديدي وارد نماييم هنگ مي كند وتا آن را خاموش روشن نكنم درست نمي شود
اظافه كنم كه ست را درست ميكند ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم همچنين حالتي دست ميدهد .تمام ورژن هاي موجود را نيز آزمايش كرده ام
دستان راهنمايي بفرمايند

با درود
دوست گرامی شما اخرین ورژن رامنتقل کنید
ریست فکتوری انجام دهید واز لیست کانال اماده استفاده نکنید ماهواره هایی که می خواهید سرچ شوند با انتخاب درگاه ورودی سوییچ مشخص کنید
اگر هم که موتور دارید تنظیمات موتور را انجام دهید وسرچ کنید
درهنگام سرچ اولیه اینترنت کانکت نباشه بهتر است

sarab2011

کاربر
2011-03-20
8
28
استاد محترم
بنده مثلا ست 10 درجه را در ليست خود ندارم وقتي آن را از طريق تنظيمات وارد ميكنم به ليست اضافه ميشود ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم براي تعيين فركانس كل دستگاه هنگ ميكند
اگه لازمه عكس هم بذارم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
استاد محترم
بنده مثلا ست 10 درجه را در ليست خود ندارم وقتي آن را از طريق تنظيمات وارد ميكنم به ليست اضافه ميشود ولي وقتي آن را انتخاب ميكنم براي تعيين فركانس كل دستگاه هنگ ميكند
اگه لازمه عكس هم بذارم
درود
اگر بعد از انتقال نرم افزار ریست فکتوری کرده باشید این ایراد برای نرم افزار رسیور است شما یک بار بعد از انتقال پج ریست کنید اگر باز هم درست نشد ایراد نرم افزاری هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sarab2011

sarab2011

کاربر
2011-03-20
8
28
استاد
بعد از ريختن نرم افزار ريست فكتوري هم كردم اما مشكل حل نشد چه نوع ايراد نرم افزاري دارد وراه حلش چيست؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
استاد
بعد از ريختن نرم افزار ريست فكتوري هم كردم اما مشكل حل نشد چه نوع ايراد نرم افزاري دارد وراه حلش چيست؟

با درود
شما مشخص نکردید از سوییچراستفاده میکنید یا موتور؟
اگر موتور چگونه موتور را به دستگاه معرفی کردید؟

sarab2011

کاربر
2011-03-20
8
28
با درود خدمت اساتيد
از ديش گردان استفاده مي كنم يكي از تصاوير مربوط به هنگ دستگاه ودومي مربوط به تنظيمات دستگاه

1573.jpg1576.jpg

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود خدمت اساتيد
از ديش گردان استفاده مي كنم يكي از تصاوير مربوط به هنگ دستگاه ودومي مربوط به تنظيمات دستگاه

مشاهده فایل‌پیوست 49080مشاهده فایل‌پیوست 49081

با درود
شما اگر موتور جدید دارید که از تنظیمات usals
استفاده کنید واینترنت را هم تا کار نصب تمام نشده است وصل نکنید فقط کافیست مختصات جغرافیایی شهر خودتان را بدهید به موتور ودر تمام ماهواره ها هم قابل دریافت هست لحاظ کنید اگر موتور خوب تنظیم شده باشه در ابتدا این دستگاه با دیشگردان موردی نداره خصوصا با تنظیم usals

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sarab2011

morteza_dada

کاربر
2009-05-31
3
2
سلام.دوستان مشکل نداشتن سیگنال s2 رویه استارست 1000 پرمیوم همچنان پابرجاست و تویه چند صفحه پیش توضیح داده شده بود که به خاطر تنظیم نبودن دیش یا ساعت ال ان بی هستش که فکر نکنم از اون باشه چون قبلا من این فرکانسها را به خوبی دریافت میکردم و احتمالا به خاطر نرم افزار 2.12 باشه حالا سوال من اینه اگه ورژن 2.06 را به دستگاه منتقل کنم چون ورژن قبلیه مشکلی پیش نمیاد؟اگه مشکلی نیست تا امتحان کنم و اگه درست شد به بقیه هم بگم.

morteza_dada

کاربر
2009-05-31
3
2
سلام.دوستان مشکل نداشتن سیگنال s2 رویه استارست 1000 پرمیوم همچنان پابرجاست و تویه چند صفحه پیش توضیح داده شده بود که به خاطر تنظیم نبودن دیش یا ساعت ال ان بی هستش که فکر نکنم از اون باشه چون قبلا من این فرکانسها را به خوبی دریافت میکردم و احتمالا به خاطر نرم افزار 2.12 باشه حالا سوال من اینه اگه ورژن 2.06 را به دستگاه منتقل کنم چون ورژن قبلیه مشکلی پیش نمیاد؟اگه مشکلی نیست تا امتحان کنم و اگه درست شد به بقیه هم بگم.

ورژن قبلی را هم ریختم درست نشد.کسی راه حلش را نمیدونه؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
عزیز این فرکانس ها را سعی کنید با یک النبی خوب دریافت کنید مثلا inverto یکی از بهترین ها هست برای دریافت سیگنال s2 در مورد نرم افزار هم موردی ندارد میتواند از ورژن قدیمی استفاده کنید موفق باشید

khommkk

کاربر
2009-11-10
2
0
34
سلام دوستان و استادان عزيز بنده استارست 1000 اچ دي با پانل جديد دارم اين رسيور اكانت سي سي كام شركتي داره من ميخواهم يه اكانت ديگه روش بزارم حركاري مي كنم نميتونم
لطفا" اگر ممكنه راه نمايم كنيد ممنون ميشم از كمك تون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان و استادان عزيز بنده استارست 1000 اچ دي با پانل جديد دارم اين رسيور اكانت سي سي كام شركتي داره من ميخواهم يه اكانت ديگه روش بزارم حركاري مي كنم نميتونم
لطفا" اگر ممكنه راه نمايم كنيد ممنون ميشم از كمك تون
با درود
دوست گرامی این اطلاعات اشتباه را کی به شما داده؟
دستگاه 1000پانل جدید اکانت سی سی کم داره وشما راضی نیستید!
جهت اطلاع شما ودیگران 1000اچ دی پانل قدیم وپانل جدید با اکانت جی شیر شرکتی کار میکنند برای یکسال از زمان اتصال به اینترنت واصلا نمی توانید برای این 2مدل سی سی کم استفاده کنید چون ساپورت نمیکنه
اما استارست 1000پریمیوم اچ دی فقط با اکانت سی سی کم سازگاری داره ولی بازهم اکانت شرکتی که برایش ارایه میشود ویکساله هست همان جی شیر هست

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
با سلام خدمت دوست عزيز يك سوال داشتم و آن اينكه من قبلا از يك شركت اي اس پي اينترنت adsl گرفته بودم و بدون هيچ مشكلي يوزر و پسورد خود را درون مودم مي گذاشتم ولي الان با گرفتن adsl از مخابرات اينكار نميشه كرد مشكل كجاست و چگونه حل مي شود با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوست عزيز يك سوال داشتم و آن اينكه من قبلا از يك شركت اي اس پي اينترنت adsl گرفته بودم و بدون هيچ مشكلي يوزر و پسورد خود را درون مودم مي گذاشتم ولي الان با گرفتن adsl از مخابرات اينكار نميشه كرد مشكل كجاست و چگونه حل مي شود با تشكر
با درود
دوست گرامی اینمورد باید توسط فروشنده برای شما حل شود یا به پشتیبانی انها تماس بگیرید یا مودم را به دفترشون ببرید تا یوزر پسورد را برای شما تعویض کنند وتنظیمات مودم را هم طبق روش شرکت مخابرات انجام دهند

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با سلام آقا شهرام من کد cwرا که به استارست 1000 با پنل قدیم مدهم اول باز میکند ولی کانال را که عوض میکنم تصویر قطع میشود وباید همینجور کد را بدهم باید چکار کنم.آیا راه حلی دارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا