برخی پرسش ها واقعا جای تفکر داره مقایسه دستگاه لینوکسی با دستگاه معمولی که مشکل تصویر مادرزادی هم داره!!باسلام.من چندتا سوال داشتم
1.به نظر شما این ریسیور بهتر است یا هایویژن 9797؟؟
2.ایا میشه در این ریسیور از سافتکم x95 استفاده کرد؟؟
با تشکر
همکاران کلی در معرفی این سری زحمت کشیدند شما هیچکدام از پستهارا نخوندید بعد>>>سلام آیا رسیور استارست1000 پرمیوم اچ دی با رسیور 10
00 اچ دی پنل جدید و قدیم فرق داره؟
سلام رسيور استارست پريميوم ارزش خريدن داره يعني كيفيت تصوير با ال سي دي خوبه واختلاف سخت افزاري ان با ديگر رسيورهاي اچ دي چند درصد مي باشد بطور كلي جه امتيازي به اين ريسور مي دهيد
سلام رسيور استارست پريميوم ارزش خريدن داره يعني كيفيت تصوير با ال سي دي خوبه واختلاف سخت افزاري ان با ديگر رسيورهاي اچ دي چند درصد مي باشد بطور كلي جه امتيازي به اين ريسور مي دهيد
با درودسلام كسي نيست جوابم بده
با درودسلام بنده تازه رسيور 1000 پريميوم خريدم وبا اخرين نرم ورژن 1.80 پرگرامش كردم اما پس ازوصل كابل لن براي استفاده از شرينگ مجاني وزدن دكمه ابي رسيور بوت مي كند اما منو بالا نمي يادتا اينكه كابل لن جدا كنم منو بالا ميادمشكل كجا مي بيند
درودسلام براي رسيور 1000 پريميوم ار سافتكم رسيورهاي مانند اي استار 20000 يا تيتانيوم 20000 براي باز كردن پچBis مي شه استفاده كرديا نه چون هر چه گشتم براي اين رسيور سافتكمي پيدا نكردم
درود
دوست عزیز شما نیاز به سافتکم ندارید برای باز کردن پکیج bis tv کافی است از آخرین پچ دستگاه استفاده کنید
درودسلام باز نشدن
سلام
پکیج sky تو رسیور من باز شده
و قتی اف و 3 تا 6 میزنم تو لیستم یک پکیج دیگه هم اومده که من نمیدونم کدوم کانالها رو باز میکنه
اسم اون csat_hd هست کسی میدونه این برای کدوم پکیج هست و فرکاس چه کانالی رو باز میکنه؟
سلام يعني چي اف و3تا6 مي زني ممكن بيشتر توضيح بدي
درودسلام بنده رسيور 1000 پريميوم تازه خريدم وهنوز به اينترنت وصل نكردم و مي خواهم از سي سي كام استفاده كنم وشرينگ رايگان ان غير فعال كنم بايد كار خاصي انجام بدهم تا شرينگ جي شر ان تاريخ مصرفش محاسبه نشود