تاپيك ويژه پرسش وپاسخ ويژه1000HD-VX23-Premium استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
باتشکر از شما میشه راهنمایی کنید. سمی که به لن دستگاه میخوره به کجای کیس بزنم .لطفا کاملا من راهنمایی کنید. با تشکر

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام لطفا" راهنمایی کنید آقا من گیر کردم این شرینگ داخلی کار نمی کنه چیکار باید بکنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باتشکر از شما میشه راهنمایی کنید. سمی که به لن دستگاه میخوره به کجای کیس بزنم .لطفا کاملا من راهنمایی کنید. با تشکر
سیم اینترنت باید از مودم به رسیور وصل شود و مودم شما هم روتر باشد یعنی یوزر وپسورداینترنت شما داخل خود مودم ست شده باشد وموقعی که مودم به خط وبرق وصل شود اینترنت داشته باشید
با سلام لطفا" راهنمایی کنید آقا من گیر کردم این شرینگ داخلی کار نمی کنه چیکار باید بکنم؟
دوست گرامی در منوی اینترنت باید DHCP فعال کنید بعد auto IP
را بزنید ریستارت میشود واگر اینترنت داشته باشید باید فعال بشود.
اخرین ورژن 1.85 هم باید روی دستگاه نصب باشد برای پریمیوم1000

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
سیم اینترنت باید از مودم به رسیور وصل شود و مودم شما هم روتر باشد یعنی یوزر وپسورداینترنت شما داخل خود مودم ست شده باشد وموقعی که مودم به خط وبرق وصل شود اینترنت داشته باشید

دوست گرامی در منوی اینترنت باید DHCP فعال کنید بعد auto IP
را بزنید ریستارت میشود واگر اینترنت داشته باشید باید فعال بشود.
اخرین ورژن 1.85 هم باید روی دستگاه نصب باشد برای پریمیوم1000
با سلام کدام مدم.من مدم جدید که سیم کارت میخوره دارم که با ایرنسل کانکت میشم وبه usb میخوره.لطفا من راهنمایی کنی آیا مشه یا نه.با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام کدام مدم.من مدم جدید که سیم کارت میخوره دارم که با ایرنسل کانکت میشم وبه usb میخوره.لطفا من راهنمایی کنی آیا مشه یا نه.با تشکر
با درود
راه دارد ولی نیاز به یک فرد وارد به امور مودم واینترنت دارید تا از خروجی شبکه رایانه تان به رسیور اینترنت برسونید وایپی بدهید به رسیور:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nokia n73

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام آقا دمت گرم. من امتحان می کنم بعد خدمتتون عرض می کنم.پس با این عمل دیگه نیازی به ریست فکتوری ندارم درسته؟چون بعد از ریختن نرم افزار اینکار را نکردم نمی دونم اصلا" لازم هست یا نه؟

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با درود
راه دارد ولی نیاز به یک فرد وارد به امور مودم واینترنت دارید تا از خروجی شبکه رایانه تان به رسیور اینترنت برسونید وایپی بدهید به رسیور:eek:k:
با سلام با تشکر از راهنمایی شما .آیا شما متوانی توضیحات لازم این کار را به من بدهی.با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام آقا دمت گرم. من امتحان می کنم بعد خدمتتون عرض می کنم.پس با این عمل دیگه نیازی به ریست فکتوری ندارم درسته؟چون بعد از ریختن نرم افزار اینکار را نکردم نمی دونم اصلا" لازم هست یا نه؟
نیازبه ریست فکتوری بعد ازریختن نرم افزار جدید همیشه وجوددارد
با سلام با تشکر از راهنمایی شما .آیا شما متوانی توضیحات لازم این کار را به من بدهی.با تشکر
اینکار توسط راهنمایی برای شما امکان پذیر نیست باید شخص وارد به اینترنت وشبکه مورد را درمنزل راه اندازی کند:eek:k:

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام و تشکر از شما آقا شهرام من دیشب فرامین شما را انجام دادم ولی شرینگ داخلیش فعال نشد.حالا با فرمایش شما باید ریست فکتوری کنم.این کار را هم امشب انجام میدم جوابشو خدممتون عرض می کنم تشکر

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام آقا شهرام من ریست فکتوری کردم ولی ورژن دستگاه برگشت به 1.30 و همچنان شرینگ داخلیش قطعه چه کاری باید انجام بدم؟

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با سلام آقا شهرام من توانستم از طریقه کابل شبکه اینترنت را به ریسور برسانم. شبکها هم باز شدند .خیلی عالی باز شدند.پچ سفیرا نیمه فول بازشد.پچ sky ایتالیا نیمه فول همراه باکمی فریز.با تشکر خیلی خیلی فراوان از شما

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام آقا شهرام من ریست فکتوری کردم ولی ورژن دستگاه برگشت به 1.30 و همچنان شرینگ داخلیش قطعه چه کاری باید انجام بدم؟
ريست فكتوري لازم هست ونمي تواند ورژن را به عقب برگردونه شما دستگاه را اصلا آپگريد نكرده بوديد بايد دوباره فلش را وصل كنيد تا آپگريد انجام شود وبعد ان هم حتما ريست فكتوري لازم است.
با سلام آقا شهرام من توانستم از طریقه کابل شبکه اینترنت را به ریسور برسانم. شبکها هم باز شدند .خیلی عالی باز شدند.پچ سفیرا نیمه فول بازشد.پچ sky ایتالیا نیمه فول همراه باکمی فریز.با تشکر خیلی خیلی فراوان از شما
بسيار خوب كه شما نتيجه گرفتيد:eek:k:
پروگرم کردن کانالها
منظور شما از زدن اين پست چي بوده؟:sadwalk:

• Like

amir-h

کاربر
2007-08-17
1
0

سلام دوست عزیز

شما کدوم فرکانس ها از پکیج sky رو باز دارید من هیچ کدوم از شبکه های پکیج sky رو ندارم.

در ضمن سرعت اینترنت و ping time شما چقدر هست

ممنون

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام ، آقا شهرام من ریست فکتوری کردم درست شد الان اکانت داخلیش کار می کنه از شما هم ممنونم ولی الان یه مشکل جدید دارم وقتی مودم را روشن می کنم دستگاه هنگ می کند.لطفا" این را هم راهنمایی کنین متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام ، آقا شهرام من ریست فکتوری کردم درست شد الان اکانت داخلیش کار می کنه از شما هم ممنونم ولی الان یه مشکل جدید دارم وقتی مودم را روشن می کنم دستگاه هنگ می کند.لطفا" این را هم راهنمایی کنین متشکرم
با درود
دوست گرامی شما باید یوزر وپسورد را داخل مودم ست کرده باشید که نیاز به روشن بودن رایانه یا روشن کردن مودم نباشد مودم شما باید اینترنت را همیشه داشته باشه ویک ایپی هم به دستگاه بده که دایم با روشن وخاموش کردن مودم سیستم بهم نریزه!
پینگ هم زیر300 باشه خوب جواب میدهد:eek:k:

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
سلام با تشکر .من ای پی را چه جوری به دستگاه بدم؟ روی اتو ای پی هستش.مودم هم روتر هست مشکلی از بابت مودم ندارم چون بقیه دستگاهها مشکلی نداشتن.فقط این دستگاه با روشن کردن پاور هنگ می کنه چون نمیشه 24 ساعت روشن بمونه. با این وضع پرداخت (81 هزار تومان برای هر نفر) باید صرفه جویی کرد. خیلی ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام با تشکر .من ای پی را چه جوری به دستگاه بدم؟ روی اتو ای پی هستش.مودم هم روتر هست مشکلی از بابت مودم ندارم چون بقیه دستگاهها مشکلی نداشتن.فقط این دستگاه با روشن کردن پاور هنگ می کنه چون نمیشه 24 ساعت روشن بمونه. با این وضع پرداخت (81 هزار تومان برای هر نفر) باید صرفه جویی کرد. خیلی ممنون
با درود
دوست گرامی شما بهتره که مودم را خاموش نکنید اگر بیشتر از1 خروجی داره همواره ارتباط با کابلهای شبکه برقرار باشه.
چون اگر هر کدام از دستگاه ها را خاموش کنید احتمال داره ایپی مورد استفاده رامثلا رایانه بگیرد یا موبایل یا نوت بوک برای تعویض ایپی جدید هم منوی اینترنت رفته دوباره دکمه آبی را بزنید auto ip فعال شده ایپی جدید میگیرد
اگر ایپی عوض نشود دستگاه نیازی نیست همواره روشن بمونه بهتره نصب مودم را چک کنید باید یوزرها حداقل 4تا معرفی شده باشد dhcp هم on باشه

آخرین ویرایش:

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
درود آقا با پشتیبانی شرکت صحبت کردم یارو گفت اصلا" همچین چیزی نشنیدم یارو گفت اگه ای پی اختصاصی می خوای باید ای پی استاتیک بگیری.من حالا نمیدونم چرا دستگاههای قبلی همچین مشکلی نداشت؟ به هر حال فعلا" روشن می زارم ببینم چی میشه حالا اگه وقت داشتین یه خورده در مورد این مشکل توضیح بدهید با تشکر فراوان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا