تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asr614

کاربر
2007-10-10
21
46
با سلام به اساتید یه رسیور ایکس کروزر 400 اچ دی دارم که اخرین نرم افزار و اخرین پلاگین را به رسیور انتقال دادم و وقتی که توی منوی پلاگین میرم و دانگل میکرو را استارت میزنم بعد روی کانالها میرم بعضی ها رو باز میکنه و بعضی ها رو باز نمیکنه کانال را که عوض می کنم بعد دوباره روی کانال قبلی میرم باز میکنه روی رسیور های دیگه جهت نیل ست هیچ گونه مشکلی ندارم لطفا راهنمائم کنید ایا مشکل از تنظیمات هست یا مشکل از نرم افزار
با تشکر

raheem_007

کاربر
2010-10-09
1
4
با سلام به اساتید یه رسیور ایکس کروزر 400 اچ دی دارم که اخرین نرم افزار و اخرین پلاگین را به رسیور انتقال دادم و وقتی که توی منوی پلاگین میرم و دانگل میکرو را استارت میزنم بعد روی کانالها میرم بعضی ها رو باز میکنه و بعضی ها رو باز نمیکنه کانال را که عوض می کنم بعد دوباره روی کانال قبلی میرم باز میکنه روی رسیور های دیگه جهت نیل ست هیچ گونه مشکلی ندارم لطفا راهنمائم کنید ایا مشکل از تنظیمات هست یا مشکل از نرم افزار
با تشکر

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
سلام من یک رسیور ایکس کروزر 400 دارم که نمیشود از طریق یو اس بی آپدیتش کرد میخواهم از طریق کامپیوتر آپدیت کنم ولی بلد نیستم ونمیدانم چه برنامه ای میخواهد لطفا کمکم کنید

دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه و با لودر نرم افزار را انتقال دهید .

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=183251#post183251

gh2010

کاربر
2010-08-26
1
3
34
سلام من تو بوشهر هستم
ایکس کروزر 400 گیرم اومده ***** هزار تومن آیا قیمتش مناسبه

هر گونه اعلام قیمت خلاف قوانین است .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
سوال من اینه که فایلهای ظبط شده توسط دستگاه رو به چه نرم افزاری میشه تیکه تیکه و تبدیل به فرمتهای دیگه کرد

narmak98

کاربر
2010-08-21
11
26
45
سلام من تو بوشهر هستم
ایکس کروزر 400 گیرم اومده *** هزار تومن آیا قیمتش مناسبه

اگه آکبند باشه با توجه به کیفیت دستگاه به نظر من ارزشش رو داره من تو تهران ****** خریدم

هرگونه اعلام قیمت و خرید و فروش خلاف قوانین است .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
سوال من اینه که فایلهای ظبط شده توسط دستگاه رو به چه نرم افزاری میشه تیکه تیکه و تبدیل به فرمتهای دیگه کرد

دوست عزیز با نرم افزار مخصوصی که برای تبدیل فایلهای ts ضبط شده برای استارست x95 ارائه شد میتوید به mpg و بعد توسط نرم افزار های ویرایش فیلم میتونید فیلم را قطعه قطعه کنید .

kaspian7

کاربر
2010-11-30
6
4
با سلام. من تازه امروز ايكس كروز 400 اچ دي گرفتم.
اولين بار رسيور اچ دي و لينوكسي ميگيرم. فعلا نمي خوام از سي سي كم استفاده كنم.
از چه پچي استفاده كنم كه پكيچ بيس رو باز كنه؟روش آپگريد رو هم مي خواستم بهم ياد بدين. اموزشي هست؟؟؟براي آپگريت پچ رو تو فلش ريختم بعد كدوم قسمت رسيور بايد يرم؟؟؟؟در حال حاضر پچ رسيورو ورژن HS V1.08.31 هستش.

روش كد دهي دست براي كانال هاي NTV Sport & TV8 رو مي خواستم بهم ياد بدين.

fathid

کاربر
2007-10-07
31
91
با سلام. من تازه امروز ايكس كروز 400 اچ دي گرفتم.
اولين بار رسيور اچ دي و لينوكسي ميگيرم. فعلا نمي خوام از سي سي كم استفاده كنم.
از چه پچي استفاده كنم كه پكيچ بيس رو باز كنه؟روش آپگريد رو هم مي خواستم بهم ياد بدين. اموزشي هست؟؟؟براي آپگريت پچ رو تو فلش ريختم بعد كدوم قسمت رسيور بايد يرم؟؟؟؟در حال حاضر پچ رسيورو ورژن HS V1.08.31 هستش.

روش كد دهي دست براي كانال هاي NTV Sport & TV8 رو مي خواستم بهم ياد بدين.

به لینک زیر مراجعه کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=38639

kaspian7

کاربر
2010-11-30
6
4
با سلام.
مي خواستم بدونم فرق نرم افزار با پلاگين چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روش وارد كردن نرم افزار و پلاگين يكيه؟؟؟؟
الان رسيورم ورژن 10831 هست. از چه ورژني استفاده كنم بهتره؟ آخرين پلاگين كدومه. به چه تاريخي؟؟؟؟

ممنون ميشم بهم جواب بدين.

kaspian7

کاربر
2010-11-30
6
4
با سلام.
الان رسيورم ورژن 10831 هست. از چه ورژني استفاده كنم بهتره؟ آخرين پلاگين كدومه. به چه تاريخي؟؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

با سلام.

نرم افزار حجم بيشتري داره
و شامل قسمتهايي مثل پلاگين تم استيل فركانس بكراند سيستم گرافيك.........ميباشد
پلاگين و امولاتور حجم كمتري دارد و مخصوص سيستم كد دهي و سي سي كم .. اين دستگاه قابليت اين رو داره كه با حجم كم فقط قسمت امولاتور و پلاگين را به روز كنيد

mojtaba3131

کاربر
2010-12-16
2
2
سلام.از دوستان کسی تاحالا انیگما2نصب کرده ؟یاکسی اطلاعاتی در مورد مالتی بوت کردن ایکس کروزر400hdداره؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.از دوستان کسی تاحالا انیگما2نصب کرده ؟یاکسی اطلاعاتی در مورد مالتی بوت کردن ایکس کروزر400hdداره؟
با درود
دوست گرامی این رسیور مولتی بوت باید بشود چون open source
هست ولی تاکنون که فقط شرکت برایش نرم افزارداده وبیشتر گیرکارش سر پلاگین ها بوده که هنگ زیاد داشته.
ففط حال و روزش بد نیست من خودم با ورژن1.08.52 تست کردم خوب کار میکنه ولی نه با هر پلاگینی خصوصا پلاگین ها
:eek:k:

turan

کاربر
2010-09-07
3
6
با سلام من تازه این ریسیور را تهیه کردم و اخرین نرم افزار را هم ریختم طبق گفته فروشنده اکانت دارد ولی هیچ کانال کارتی را باز نمی کند ایا تنظیم خاصی باید انجام بدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من تازه این ریسیور را تهیه کردم و اخرین نرم افزار را هم ریختم طبق گفته فروشنده اکانت دارد ولی هیچ کانال کارتی را باز نمی کند ایا تنظیم خاصی باید انجام بدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
با درود
دوست گرامی اگر اکانت نصب شده باشد باید درقسمت utilities=>plugin
فقط یک ایتم استارت شده باشه
نمی دانم چه پلاگینی روی دستگاه شما نصب شده ولی داخل پلاگین ها که رفتید اگر هیچکدام استارت نشده بود شماmgcam
را بازدن دکمه سبز استارت کنید.
ببینید کانالها باز میشوند اگر اکانت داشته باشید باید کلمه started
جلوی خشاب باقی بماند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا