تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان دوست عزیز شما اول مشخص کنید برند و مدل ال سی دی تون رو مشخص کنید

و آقای 1344 shahram میشه بگین که این رسیور برای( sony 40v550(1080p کیفیت تصویرش چتوریه مرسی
با درود
دوستان گرامی من گفتم که تصویر با کانالهای فول اچ دی که همه با cccam باز میشوند تست شد.
شما اگر نمی خواهید اکانت تهیه کنید بنظر من خریدن رسیور لینوکسی واچ دی مناسب نیست.
بسیار دستگاه های معمولی که فقط یک برد ساده برای هماهنگی با ورودی اچ دی تلویزیون دارند مناسبتر هستند چون چشم بیننده به ان تصویر بیشتر عادت دارد.
والا شما هنگامیکه یک تصویر بسیار خوب اچ دی از کانال یورواسپورت میبینید بعد به کانال فارسی1 یا شبکه3 بروید اصلا برای چشم تصویر جدید در مقایسه با تصویر قبلی قابل قبول نیست!

گیلا س

کاربر
2009-05-28
37
21
25
نمایی از سخت افزار ایکس کروز 400hd

نمایی از ایکس 400hd حیف این سخت افزار به این ظریفی نیست امید وارم بر نا مه های نرم افزاریه بهتری برای این مدل بیادکه کلا هیچ مشگلی از ریست وووو نداشته باشه واقعا تصویر خوبی داره فقط چند مشگل کو چیکه که امید وارم همگی حل بشه.ممنونم حمید.:dast:

پیوست‌ها

• 161.3 کیلوبایت بازدیدها: 252
  • 141.3 کیلوبایت بازدیدها: 245

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اقا من از وقتی این دستگاه رو خریدم یک مشکل اساسی با هاش دارم من چهار مسیر رو دارم بعضی وقتا می بینی کانالها ترکست رو نشون میده بعد یهو کلا قطع میشه تو اروپا هم بعضی کانالها یکدفعه قطع میشه و بعد درست میشه دلیلش چی می تونه باشه درضمن این کانالهای pg با چه روشی می تونم ببینم اخرین پچ رو بهش تزریق کردم و همچنین پلاگین اما اتفاقی نیفتاد در ضمن قسمت پلاگین هم رفتم ولی چیز داخلش نبود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اقا من از وقتی این دستگاه رو خریدم یک مشکل اساسی با هاش دارم من چهار مسیر رو دارم بعضی وقتا می بینی کانالها ترکست رو نشون میده بعد یهو کلا قطع میشه تو اروپا هم بعضی کانالها یکدفعه قطع میشه و بعد درست میشه دلیلش چی می تونه باشه درضمن این کانالهای pg با چه روشی می تونم ببینم اخرین پچ رو بهش تزریق کردم و همچنین پلاگین اما اتفاقی نیفتاد در ضمن قسمت پلاگین هم رفتم ولی چیز داخلش نبود
بادرود
دوست گرامي شما اگر داخل پلاگين چيزي نميبينيد خوب منتقل نشده است
مديريت بخش پلاگين جديد قرار داده اند
پلاگين را دانلود وانزيپ كرده وبه فلش مموري خودتان توسط رايانه بفرستيد انتقال كه تموم شد فلش را برسيورمتصل كنيد ودستگاه راروشن كنيد
بعد چند ثانيه انرا ميشناسد واگر نرم افزارداخل فلش باشد براي 400 كروزر انرا ميشناسد براي انتقال پلاگين بايد بامثبت ولوم يكي بزنيد تا روي پلاگين قراربگيره
اگرداخل فلش فقط پوشه پلاگين ريخته باشيد اول همان پلاگين را ميشناسد
فقط موردي كه هست يكبار بازدن دكمه سبز ديتا را پاك كنيد
ريست شده ودستگاه بالا مياد دوباره كه پلاگين را شناخت كافي هست دكمه قرمز را بزنيد تا پلاگين منتقل بشود.:eek:k:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
من قبل از خرید ایکس کروز 400 استرانگ داشتم اونموقع این مشکل نبود تمام 4 ماهواره ای دریافتی با تعریف سوئیچ راحت کار می کرد اما از وقتی ایکس کروز 400 گرفته عشقی کار می کنه روشن می کنم می بینم ترکست رو نشون می ده بعد از یک ساعت کلا قطع میشه یک وقت هم می بینی نیمی از کانالهای اروپا پخش نمیشه یک وقت هم می بینی تمام کانالها پخش می شن دلیلش چی می تونه باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abdanan11

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با درود
دوستان گرامی من گفتم که تصویر با کانالهای فول اچ دی که همه با cccam باز میشوند تست شد.
شما اگر نمی خواهید اکانت تهیه کنید بنظر من خریدن رسیور لینوکسی واچ دی مناسب نیست.
بسیار دستگاه های معمولی که فقط یک برد ساده برای هماهنگی با ورودی اچ دی تلویزیون دارند مناسبتر هستند چون چشم بیننده به ان تصویر بیشتر عادت دارد.
والا شما هنگامیکه یک تصویر بسیار خوب اچ دی از کانال یورواسپورت میبینید بعد به کانال فارسی1 یا شبکه3 بروید اصلا برای چشم تصویر جدید در مقایسه با تصویر قبلی قابل قبول نیست!

با سلام شما کاملا درست میگید ولی من منظورم کانال های hd هست نه sd من اگر این رسیورو بخرم معلومه که cccam میگیرم تازه دانگل میکرو باکس چند کانال hd رو باز میکنه میشه بگین که cccam چه کانال های hd رو باز میکنه مرسی از شما دوست عزیز

shahramdo

کاربر
2011-01-19
1
1
در مورد تیونر و قدرت گیرندگی دستگاه هم ممکنه توضیحی بدید . و ضعیف شدن تیونر در چه مواردی رخ میده؟

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اموزش بکاپ گرفتن از کانالها را لطفا اموزش دهید

ارين123

کاربر
2009-06-04
2
1
56
سلام
رسيوراچ دي400دارم وقتي خاموش ميكنم ودوباره روشنش ميكنم سيگنال نميده .بايدبرم تومنوودرقسمت تنظيمات آنتن برق ال ان بي روخاموش وروشن كنم تاسيگنال بده.لطفاراه برطرف كردن اين مشكلوبگيد
ضمنانرم افزاراخري روبهش دادم (10875).ناگفته نمونه من ازسويچ استفاده كردم.
متشكرم

usef-2010

Banned
2010-09-25
29
103
35
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم - من در حال حاضر 4622 دارم - آیا 400 اچ دی می تونه جایگزین 4622 باشه ؟
ممنون از راهنمایی تون

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان من میخوام رسیور اچ دی بخرم آیا ایکس کروز 400 رو تائید میکنید؟ من میخوام کانال های کارتی رو باهاش باز کنم. آیا این رسیور میتونه باز کنه اون ها رو؟ آیا به کامپیوتر نیاز داره برای باز کردن کانال های کارتی ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من میخوام رسیور اچ دی بخرم آیا ایکس کروز 400 رو تائید میکنید؟ من میخوام کانال های کارتی رو باهاش باز کنم. آیا این رسیور میتونه باز کنه اون ها رو؟ آیا به کامپیوتر نیاز داره برای باز کردن کانال های کارتی ؟
تذکر:
در معرفی این رسیور کلی توضیح داده شده داخل بخش بیشتر دقت کنید تمام پاسخ ها هست:sadwalk:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اقا یکی به ما بگه چطوری میشه از کانالها در ایکس کروز بکاپ گرفت .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اقا یکی به ما بگه چطوری میشه از کانالها در ایکس کروز بکاپ گرفت .
menu
system tools
data transfer
transfer service data
نام براش انتخاب میکنید
ذخیره سازی روی فلش مموری که به دستگاه متصل هست:eek:k:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوست عزیز برای باز کردن کارتی باید یا از شیرینگ هوایی استفاده کنی یا از شیرینگ زمینی سی سی کم استفاده کنی

از آخر ما نفهمیدیم که این رسیور 1080پی هست یا ای مرسی از شما دوستان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان لطفا نهوه راه اندازی و باز کردن کانالهای اچ دی رو توسط cccom روی رسیور ایکس کروزر 400 فول اچ دی را توضیح دهید.ممنون.
تذکرجدی:
به عوض ارسال پست نابجا وبیهوده در بخش مربوط به رسیورتان یک بررسی بکنید همه چیز موجود هست!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
می خواستم بدونم چرا فایلهای ام پی ج رو ایکس کروز 400 پخش نمی کنه و اصلا هنگ می کنه وقتی روش اوکی می کنی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
می خواستم بدونم چرا فایلهای ام پی ج رو ایکس کروز 400 پخش نمی کنه و اصلا هنگ می کنه وقتی روش اوکی می کنی
با درود دوست گرامي
اين رسيور براي پخش ذخيره هاي خودش برنامه ريزي شده وبا فايل هاي متفرقه فعلا مشكل دارد اينكار را تكرار نكنيد مگر نرم افزار جديد با قابليت شناسايي فايل هاي متفرقه ارايه كنند.:eek:k:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من میخوام ایکس کروزر 400 بخرم آیا این رسیور منوی فارسی داره؟آیا خوب ساپورت میشه و مرتب براش برنامه میاد؟آیا این مدل رو چین هم زده یا فقط کره؟ممنون.

iranshahi

کاربر
2008-02-22
1
1
یک سوال مبتدیانه
اینترنت منزل ما وای فای هست و روتر هم قابلیت نزدیک شدن به رسیور رو نداره. اگه بخوایم بدون سیم کشی شبکه این رسیور رو به روتر وصل کنیم آیا راهی وجود داره؟ آیا امکان اضافه کردن کارت شبکه بی سیم به رسیور لینوکسی وجود داره؟ اگه جواب خیر هست دوستان چه راه حلی رو پیشنهاد میدن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا