تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با درود
دوست گرامی ورژن دستگاه که من تصویر گرفتم 52بود نمی دانم اگر خواستید یک بک اپ از کانالها بگیرید ودستگاه را ریست کلی کنید ببینید منوی زبان تغییر میکند یا خیر چون مقایسه تصاویر نشان میدهد جزییات منو با هم کمی فرق میکند برای فونت منو بی تاثیر هست

آقا با تشکر از راهنمایی شما.بنده تمام مراحلی که فرمودید را انجام دادم یعنی1-بکاب از سیستم و کانالها2-بازگشت به کارخانه3-تزریق ورژن52 روی دستگاه.ولی متاسفانه هیچ تاثیری روی آیکن فونت در قسمت زبان دستگاه نداشت.من که گیج شدم.چرا رسیور من این آیکن رو نداره؟

redman2

کاربر
2011-02-20
22
43
به نام خدا
دوستان من به مشکل عجیب برخوردم از زمانی که reseller id رو با رسیور ip box hd عوض کردم و کنترل از کار افتاد و به هزار بدبختی با برنامه aaf recovery رسیلر ایدی رو دوباره به ایکسکروزر برگردوندم و برنامه ایکسکروزر رو بهش دادم هر بار که رسیت فکتوری میکنم و با برنامه dcc محتویات پوشه etc رو پاک میکنم دوباره لیست کانال ها بر میگرده(لیست کانال هایی قبل از اینکه به ip box تبدیل کنم) مکسی بوت هم نمیشه و تو همون قسمت uploading image میمونه وقتی که برنامه 1.08.34 رو که کارخونه ای هست بهش میدم لوگوی ایکسکروزر که قبلا با این برنامه بالا نمیومد الان لوگوی ایکسکروزر با این برنامه هم بالا میاد و وقتی که این برنامه رو بهش میدم محتویات فلش مموری که مثلا برنامه 1.08.94 توش هست رو شناسایی نمیکنه و نمیتونم با فلش مموری بهش برنامه بدم و باید دوباره با لودر برنامه 1.08.94 رو بریزم
لطفا دوستان راهنمایی کنند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقا با تشکر از راهنمایی شما.بنده تمام مراحلی که فرمودید را انجام دادم یعنی1-بکاب از سیستم و کانالها2-بازگشت به کارخانه3-تزریق ورژن52 روی دستگاه.ولی متاسفانه هیچ تاثیری روی آیکن فونت در قسمت زبان دستگاه نداشت.من که گیج شدم.چرا رسیور من این آیکن رو نداره؟
با درود
شما پلاگین 21.1.2011 شرکتی را بعد از ریست کامل ونصب وکانال ونرم افزارتون نصب کنید احتمالا پلاگین شما ناقص هست

آخرین ویرایش:

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
با سلام خدمت مدیر بخش ، من از دیروز به بعد هیچ کانالی را باز نمیکنم ، تمام نرم افزار ها و پلاگین ها رو هم چک کردم و هیچ مشکلی نبوده . لطفا راهنمایی کنید .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت مدیر بخش ، من از دیروز به بعد هیچ کانالی را باز نمیکنم ، تمام نرم افزار ها و پلاگین ها رو هم چک کردم و هیچ مشکلی نبوده . لطفا راهنمایی کنید .

با درود
دوست گرامی در پوشه پلاگین کلیه ایتمها را استاپ کنید بعد بزارید دستگاه ایپی بگیرد بعد به پوشه پلاگین برگردید وگزینهxcamclient
را استارت کنید ببینید به سرور کانکت میشود وپیغام اتصال صحیح را میدهد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: davood259

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
مدیر عزیز سلام مجدد ، نمیدونم چرا پورت usb دستگاه من از کار افتاده و هیچ فلشی را نمیپذیره ، کمک لطفا" .

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
دوست عزیز سلام ، تمام آیتم ها را استاپ کردم و دستگاه مجدد آی پی میده ولی وقتی به xcamclient میروم و استارت میکنم no connect میده و از صفحه خارج میشه .

afshar_sat

کاربر
2007-09-07
12
26
با درود درنوع خودش جالبه
در شاخه پلاگین همه اش استارت شده!
جهت اطلاع شما باید بعد از نصب اینترنت به منوی شبکه رفته ویکبار dhcp را خاموش و روشن کنید تا ایپی بگیره بعد به شاخه پلاگین رفته تمام اجزاء را غیر فعال کنید ومثلا اگر اکانت cccam دارید وفایل کافیگ شده را نصب کرده اید فقط همان امولاتور سی سی کم را استارت کنید وروی کانالهای کارتی مثل پکیج نوا11938 هاتبرد رفته چک کنید

با عرض شرمندگي از مزاحمت
تمام مراحل را انجام دادم به هيچ عنوان وقتي پلاگين ها استارت ميشن روي انها اوكي ميزنم نو نتورك كانت ميدن
xcamclient هم يه لحظه استارت ميشه و بعد ميره!!
دستور شما استاد گرامي چيست ؟
ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
شهرام عزیز سلام ، نمیدونم چرا اینقدر مشکل برایم بوجود می آید ، مشکل جدید اینه که من ریسیور را set as factory کردم ولی بعد از اینکه سیستم بالا میاد تمام کانال های موجود که از قبل بودند دوباره مرتب شده هستند . چطوری میتونم سیستم را کاملا پاک کنم و مجدد از ابتدا برنامه ریزی کنم براش ؟

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
دوست عزیز منم هم همین مشکل را دارم اگر به نتیجه رسیدین به من هم اطلاع بدید ممنون میشم از لطفتون

davood259

کاربر
2011-04-15
6
0
با عرض شرمندگي از مزاحمت
تمام مراحل را انجام دادم به هيچ عنوان وقتي پلاگين ها استارت ميشن روي انها اوكي ميزنم نو نتورك كانت ميدن
xcamclient هم يه لحظه استارت ميشه و بعد ميره!!
دستور شما استاد گرامي چيست ؟
ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد

دوست عزیز منم هم همین مشکل را دارم اگر به نتیجه رسیدین به من هم اطلاع بدید ممنون میشم از لطفتون​

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
با سلام وخسته نباشيد.
ميخواستم بدون طريقه استفاده از پلاگين چطوري هست؟
و آيا به وسيله اين نرم افزار ميشه بعضي شبكه ها را باز كرد؟
تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز منم هم همین مشکل را دارم اگر به نتیجه رسیدین به من هم اطلاع بدید ممنون میشم از لطفتون​

با درود
دوستان گرامی قبلا هم توضیح دادم فقط یکی از ایتم های داخل پلاگین باید استارت باشد وهیچکدام دیگر نه استارت باشند ونه روی auto باشه از پلاگین 21.1.2011 استفاده کنید اکانت خودتان را هم باید کانفیگ کنید ودر شاخهvar=>etcقرار دهید اگر هم بلد نیستید چند تا فایل راهنما در بخش قرار دادم خوب مطالعه کنید
در هنگامیکه به اینترنت متصل شدید باید در قسمت نتورک ایپی بگیرد
بعد به پلاگین مراجعه کنید وcccamرا بازدن دکمه سبز استارت کنید:eek:k:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان عزیز من 2 تا سئوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. بنده از شرینگ اینترنتی و اکانت استفاده میکنم و همچنین دیش گردان و ال ان بی هایویژن. 1-الان چند روزه که این فرکانسها سیگنال ندارند11681 اچ 27500 روی جهت هاتبرد و فرکانس 12054 اچ 27500 که کانال اچ دی است روی جهت یورو بیرد9a.آیا این فرکانسها تعقیر کرده یا مشکل چیز دیگه ای است؟ممنون.2-هنوز اکانت و شارج اینترنت ام تموم نشده.وقتی رسیور را روشن میکنم کانالهای کارتی بازه ولی 5تا10 دقیقه که مشاهده میکنم قطع و وصل میشه (به مدت 5 ثانیه)ولی بعد از 15 تا 20 دقیقه مشاهده کلا قطع میشه و باید دوباره رسیور رو خاموش و روشن کنم تا کانالها باز بشه ولی دوباره همون مشکل پیش میاد؟ممنون.ببخشید طولانی شد.

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
با سلام و تشكر از مدير بخش، بنده با توجه به توصيه هميشگي و خوب شما، پاسخ مربوط به سوال خود را قبل از مطرح نمودن، در تاپيك*هايي كه دوستان ايجاد نموده اندجستجو نمودم ولي با عرض پوزش چند سوال دارم:1- ريسيور بنده داراي نرم افزار 1.8.75 مي باشد ولي متاسفانه در هنگام ديدن كانالها دچار هنگ ميشود(توصيه هاي شما رو نيز جهت عدم هنگ نمودن نيز هميشه رعايت مي نمايم) كه پس از ريست نمودن كليه كانالهاي مرتب شده و جهت هاي گرفته شده ازبين رفته كه تنظيم جهتها و مرتب نمودن كانالها وقت زيادي مي طلبد(بنده از كانالها بك*آپ نيز گرفتم ولي پس از ريست شدن در هنگام انتقال اطلاعات مربوط به كانالها توسط فلش به ريسيور تغييري در كانالها بوجود نمي آيد)، علي هذا خواشمند است راهنمايي فرماييد جهت هنگ كمتر از كدام نرم افزار استفاده كنم، آيا از نرم افزار1.8.94 استفاده نمايم-2- قبل از نصب نرم افزار معرفي شده توسط شما به كمك فلش، آيا بايد كار خاصي را انجام دهم مانند ريست فكتوري كه اگر همينطور است طريقه ريست نمودن را راهنمايي فرماييد. باتشكر فراوان

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
در بــاب نرم افــزار باید به شما دوست عزیز بگــم که یا از ورژن 1.8.94 و یا 1.8.52 استفـــاده کنید.

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
ميشه يه برنامه به من معرفي كنيد كه به وسيله آن فايلهاي ويدئويي رو با پسوند هاي مختلف تبديل به فايلهايي كنيم كه قابل پخش در رسيور ايكس كروز 400 hd باشد؟
تشكر

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
با سلام و تشكر از مدير بخش، بنده با توجه به توصيه هميشگي و خوب شما، پاسخ مربوط به سوال خود را قبل از مطرح نمودن، در تاپيك*هايي كه دوستان ايجاد نموده اندجستجو نمودم ولي با عرض پوزش چند سوال دارم:1- ريسيور بنده داراي نرم افزار 1.8.75 مي باشد ولي متاسفانه در هنگام ديدن كانالها دچار هنگ ميشود(توصيه هاي شما رو نيز جهت عدم هنگ نمودن نيز هميشه رعايت مي نمايم) كه پس از ريست نمودن كليه كانالهاي مرتب شده و جهت هاي گرفته شده ازبين رفته كه تنظيم جهتها و مرتب نمودن كانالها وقت زيادي مي طلبد(بنده از كانالها بك*آپ نيز گرفتم ولي پس از ريست شدن در هنگام انتقال اطلاعات مربوط به كانالها توسط فلش به ريسيور تغييري در كانالها بوجود نمي آيد)، علي هذا خواشمند است راهنمايي فرماييد جهت هنگ كمتر از كدام نرم افزار استفاده كنم، آيا از نرم افزار1.8.94 استفاده نمايم-2- قبل از نصب نرم افزار معرفي شده توسط شما به كمك فلش، آيا بايد كار خاصي را انجام دهم مانند ريست فكتوري كه اگر همينطور است طريقه ريست نمودن را راهنمايي فرماييد. باتشكر فراوان
جناب آقاي مدير بخش منتظر جواب شما هستم، لطفا

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان عزیز من 2 تا سئوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. بنده از شرینگ اینترنتی و اکانت استفاده میکنم و همچنین دیش گردان و ال ان بی هایویژن. 1-الان چند روزه که این فرکانسها سیگنال ندارند11681 اچ 27500 روی جهت هاتبرد و فرکانس 12054 اچ 27500 که کانال اچ دی است روی جهت یورو بیرد9a.آیا این فرکانسها تعقیر کرده یا مشکل چیز دیگه ای است؟ممنون.2-هنوز اکانت و شارج اینترنت ام تموم نشده.وقتی رسیور را روشن میکنم کانالهای کارتی بازه ولی 5تا10 دقیقه که مشاهده میکنم قطع و وصل میشه (به مدت 5 ثانیه)ولی بعد از 15 تا 20 دقیقه مشاهده کلا قطع میشه و باید دوباره رسیور رو خاموش و روشن کنم تا کانالها باز بشه ولی دوباره همون مشکل پیش میاد؟ممنون.ببخشید طولانی شد.

جناب آقاي مدير بخش منتظر جواب شما هستم، لطفا
با درود
دوستان همانگونه که میبینید نماینده شرکت ایکس کروزر در سایت ما فعالیت نداره وباید ما جور این شرکت را بکشیم پس لطفا کمی صبر داشته باشید تا پاسخ ارایه شود
در مورد نرم افزار اگر از موتور ودیشگردان استفاده میکنید باید حتما از ورژن اخر یا94 استفاده کنید با پلاگین 21.1.2011
اگر هم با دیش معمولی کار میکنید ورژن 52 مشکلی نداره واکثرا راضی هستند
در موقع تغییر نرم افزار برای مواجه نشدن با اشکال بهتره اول از کانالها بک اپ داشته باشید بعد ریست فکتوری کلی انجام بدهید
در هنگام انتقال نرم افزار جدید دستگاه نباید پلاگین داشته باشه وحتما باید ریست کرده باشید بیشتر کاربران 10بار نرم افزارهای مختلف را روی دستگاه ریخته وامتحان میکنند بدون اینکه رعایت کنند پلاگین ریست شده باشه
همیشه در مرحله اخر بعد از نصب نرم افزار وکانالیابی یا تنظیم وکانالیابی جهت ها با گردان اقدام به نصب پلاگین بنمایید
برای انتقال نرم افزار وپلاگین کافیست فقط فایلها را انزیپ کرده روی فلش مموری بریزید وپلاگین را با اکانت cccamخودتان کانفیگ کنید یعنی مشخصات سرور که فروشنده به شما داده توی فایلها جایگزین وذخیره کنید
یکسری از فرکانس های عادی تبدیل به s2شده اند که دیگر با دستگاه معمولی دریافت نمیشود ولی تیونر کروزر 400مشکلی برای دریافت ندارد مانند11681و12692هاتبرد که بشدت ضعیف شده وتنظیم بسیار دقیق دیش وساعت ال ان بی را میطلبد
پکیج اسکای ایتالیا هم از خیلی وقت قبل شروع کرده بود به تغییر سیمبل ریت کانالها به 29900

اگر از این کانالها استفاده میکنید بهتره یکی از فرکانس ها مثل12731را انتخاب وگزینه جستجوی شبکه را فعال کنید تا بقیه را با سیمبل جدید دریافت کنید البته در هاتبرد
در مورد هنگ کردن دستگاه هم قطعی اینترنت جنس بدکابل اینترنت هم ایپی شدن دستگاه با یک یوزر دیگه زیاد دیده شده است تعویض زیاد ایپی خصوصا در خطوط کابل نوری مخابرات
بعضی وقتها خاموش وروشن کردن خود رسیور یا مودم مفید است
البته مشکل هنگ جاهایی که بارازیت منطقه ای قوی هست بیشتر بچشم خورده وازار دهنده هست
خروجی تصویر دستگاه را باتلویزیون به حالت اتو قرار بدهید تا همواره با هم مچ شوند خصوصا اگر از کابل اچ دی استفاده میکنید بعد متوجه میشوید هر کانال یک خروجی دارد ونباید خروجی اچ دی را فیکس کرد
در مورد فرمت فایلهای قابل پخش تا جاییکه من دیدم این دستگاه ذخیره خودش را بسیار خوب پخش میکند بسیار هم به نوع وسرعت فلش مموری حساس هست وبهتره شما فلش مموری را با تستر دستگاه برای کار قبلا حتما تست کنید بعد خواهید دید چقدر موضوع فرق میکند برای اطمینان یکبار فلش را با دستگاه فرمت کنید بعد ببینید سرعت چقدر اضافه خواهد شد
در مورد تبدیل فایلها برای پخش در دستگاه فکر نمی کنم ارزش داشته باشه فایلهای ضعیفتر را به TS تبدیل کنید چون حجم زیاد خواهد شد ولی در کل اگر به منوی فایلهای موجوددر فلش مراجعه کنید خواهید دید فایلهای قابل پخش تا انتخاب کنید در همان منو کوچک نمایش داده میشود
اگر همکاران در این مورد اطلاعات بیشتری ذاشته باشند تکمیل خواهند کرد

آخرین ویرایش:

Mr.Omid

کاربر
2008-05-26
48
153
مــرسی از تــوضیــحات شــهرام عزیز...در مــورد پخش هم باید بگــم این دستگــاه حتی فــرمت mkv رو هم پخش میکنه..من فایلی به حجم 2 گیگ و با کیفیت 720 با فرمت mkv در این دستگــاه مشــاهده کــردم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا