تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majidnourollahi

کاربر
2011-04-19
7
1
سلام دوستان من میخام کانالهای کارتیو ببینم میخام از دانگل استفاده کنم. اما اطلاعاتی ندلرم. راهنمایی میکنین لطفا؟

مدل خاصی از دامگل رو باید بخرم؟ اصلا دانگل رو xcruise400 خوب جواب میده؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام دوستان من میخام کانالهای کارتیو ببینم میخام از دانگل استفاده کنم. اما اطلاعاتی ندلرم. راهنمایی میکنین لطفا؟

مدل خاصی از دامگل رو باید بخرم؟ اصلا دانگل رو xcruise400 خوب جواب میده؟
درود
عزیز کار دانگل شرینگ هوایی میباشد و شما با با یک دیش جدا برای دیتا که وصل می شود به دانگل می توانید کانال های کارتی را تماشا کنید و ایکس کروزر هم با دانگل کار می کند دانگل های زیادی در بازار است اما اگر نظر من را می خواهید دانگل Mini1 یکی از بهترین ها میباشد موفق باشید.

majidnourollahi

کاربر
2011-04-19
7
1
درود
عزیز کار دانگل شرینگ هوایی میباشد و شما با با یک دیش جدا برای دیتا که وصل می شود به دانگل می توانید کانال های کارتی را تماشا کنید و ایکس کروزر هم با دانگل کار می کند دانگل های زیادی در بازار است اما اگر نظر من را می خواهید دانگل Mini1 یکی از بهترین ها میباشد موفق باشید.
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون. به نظر شنا دانگل بهتر یا cccam که از طریق اینترنت هست؟

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون. به نظر شنا دانگل بهتر یا cccam که از طریق اینترنت هست؟
با سلام دوست عزیز اکانت cccam بگیری خیلی بهتره دانگل یک زمانی کار میکرد و خوب بود الان افتضاحه
cccam با دانگل قابل مقایسه نیست

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان آیا از شما کسی هست که نرم افزار جدید به تاریخ 21/05/2011 رو به رسیورش داده و تست کرده باشه؟آیا واقعا هارد اکسترنال با فرمت ntfs رو شناسایی میکنه؟چون من دسترسی به این هارد رو ندارم لطفا اگه کسی داره امتحان کنه.ممنون.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام.دوستان من از سی سی کم استفاده میکنم.امروز پلاگین جدید 21/05/2011 را روی رسیورم نصب کردم.کانالهایی رو که قبل از انتقال پلاگین جدید قابل مشاهده بود دیگه باز نشد.تصمیم گرفتم پلاگین قبلی یعنی 21/01/2011 رو بهش بدم و دادم.ولی باز هم کانالها باز نشدند.به منوی پلاگین دستگاه رفتم و گزینه آخر یعنیXcamconfigure رو استارت کردم.ولی از من سرور میخواد.یعنی میگید اکانتم پاک شده؟یا باید رو گزینه دیگه ای برم.درضمن اکانت رو خود فروشنده روش ریخته بود و من مشخصاتش رو ندارم لطفا راهنماییم کنید.ممنون.

hamid562000

کاربر
2011-05-09
2
0
با سلام دوستان من زمانی که روی کانال hd میروم کانالهایی که صدای دالبی دارند روی lcd sony bx-400 صدا ندارند مثل کانالهای sky cinema . با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.دوستان من از سی سی کم استفاده میکنم.امروز پلاگین جدید 21/05/2011 را روی رسیورم نصب کردم.کانالهایی رو که قبل از انتقال پلاگین جدید قابل مشاهده بود دیگه باز نشد.تصمیم گرفتم پلاگین قبلی یعنی 21/01/2011 رو بهش بدم و دادم.ولی باز هم کانالها باز نشدند.به منوی پلاگین دستگاه رفتم و گزینه آخر یعنیXcamconfigure رو استارت کردم.ولی از من سرور میخواد.یعنی میگید اکانتم پاک شده؟یا باید رو گزینه دیگه ای برم.درضمن اکانت رو خود فروشنده روش ریخته بود و من مشخصاتش رو ندارم لطفا راهنماییم کنید.ممنون.
بارها اعلام شده در دستگاه های 400کروزر
برای انتقال پلاگین جدید اول باید پلاگین قبلی را پاک کنید
بعد دستگاه ریست شد امد بالا پلاگین جدید را نصب کنید
پلاگین 21.1.2011 بسیار خوب وکامل هست وبا سی سی کم بسیارجالب جواب میدهد
وقتی از کار دستگاه راضی هستید بیخود برنامه نزنید
نرم افزار جدید هارد ntfs را شناسایی میکند وبسیاری باگها را برطرف کرده اند ومی توانید نرم افزار جدید را بزنید با همان پلاگین 21.1.2011 را بعد نصب کنید
هماره قبل از انتقال نرم افزار پلاگین را ریست کنید بعد که دستگاه بالا امد ریست فکتوری کنید پلاگین خودتون را نصب کنید

با سلام دوستان من زمانی که روی کانال hd میروم کانالهایی که صدای دالبی دارند روی lcd sony bx-400 صدا ندارند مثل کانالهای sky cinema . با تشکر
دوست گرامی شما صدای دالبی را خاموش کنید ببینید صدای دستگاه درست میشود؟
ولی بنظر من بهتره ریست فکتوری کنید پلاگین را پاک کنید ونرم افزار جدید بریزید بعد ریست فکتوری وپلاگین خودتون را نصب کنید
همواره بعد از نرم افزار جدید باید ریست فکتوری کنید

آخرین ویرایش:

bs1331

کاربر
2009-05-20
35
31
سلام نرم افزار جدید با دانگل کار نمیکنه میشه دوستانی که دارن چک کنن و به من جواب بدن تا من بفهمم عیب از دستگاه یا برنامه در ضمن من برنامه قدیم دباره ریختم و با دانگل کار کرد

pouya7810

Banned
2009-06-16
53
69
45
با سلام
من ميخوام ازnascam استفاده كنم.ولي هر كاري ميكنم پيام server fail ميده و كد رو هم قبول نميكنه.ممنون ميشم راهنايي كنين.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام نرم افزار جدید با دانگل کار نمیکنه میشه دوستانی که دارن چک کنن و به من جواب بدن تا من بفهمم عیب از دستگاه یا برنامه در ضمن من برنامه قدیم دباره ریختم و با دانگل کار کرد
درود عزیز اول اینکه چه دانگلی میباشد؟و در ضمن تنظیمات بعد از تزریق نرم افزار بهم میخورد دوباره چک کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
با سلام
من ميخوام ازnascam استفاده كنم.ولي هر كاري ميكنم پيام server fail ميده و كد رو هم قبول نميكنه.ممنون ميشم راهنايي كنين.
درود عزیز بسیاری از دوستان مشکل دارند و این ایراد می توانید از طرف شما باشد یا اینترنت شما به هر حال من آموزش را در لینک زیر قرار دادم می توانید استفاده کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=229194#post229194

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

دوست عزیز من هم مثل شما وقتی که سافتور جدید رو زدم به رسیور دانگل از کار افتاد...ولی آخرین پلاگین رو که تزریق کردم درست شد...شما هم باید آخرین پلاگین رو به رسیورت تزریق کنی تا دانگل راه اندازی بشه...البته اول باید پلاگین قبلی رو پاک کنی...فایل آموزشی طریقه دادن پلاگین رو اول بخون بعد این کار رو بکن.موفق باشی.

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
چرا این رسیور پسوند dat رو شناسایی نمیکنه؟
چون من یک فیلم با پسوند dat رو روی فلش ریختم و وصل کردم به رسیور اصلا اسمش هم توی لیست نبود.
ولی رسیور تیتانیوم 10000 راحت اون فیلم رو پخش کرد؟
ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
چرا این رسیور پسوند dat رو شناسایی نمیکنه؟
چون من یک فیلم با پسوند dat رو روی فلش ریختم و وصل کردم به رسیور اصلا اسمش هم توی لیست نبود.
ولی رسیور تیتانیوم 10000 راحت اون فیلم رو پخش کرد؟
ممنون
درود
خوب عزیز این رسیور قابلیت ساپورت این فرمت را ندارد به خاطر همین است که در تیتانیوم نشان میدهد اما ایکس کروزر نشان نمیدهد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fattom

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
سلام دوستان من با نرم افزار کانال ادیتور کانال ها رو ادیت کردم وبه رسیور از usbانتقال دادم البته با usb بک آپ گرفته بودم الان که به رسیور انتقال دادم اسم ستلایتا رو حذف کرد ولی اسم فیو ها درست بود تو را خدا کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من با نرم افزار کانال ادیتور کانال ها رو ادیت کردم وبه رسیور از usbانتقال دادم البته با usb بک آپ گرفته بودم الان که به رسیور انتقال دادم اسم ستلایتا رو حذف کرد ولی اسم فیو ها درست بود تو را خدا کمکم کنید

با درود
بک اپ اصلی را منتقل کنید تا وضعیت درست بشود
منظم کردن کانالها در این رسیور کار سختی نیست با امکانت ویرایش کانالهای خودش کار کنید

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
ممنون دوست عزیز ولی من وقتی کانل ها رو با دستگاه فیو می کنم بعد اگر بخواهم در فیوی ها جابجایی داشته باشم نظم کانال ها در ستلایت های اصلی به هم میریزد تو را خدا دوست عزیز کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون دوست عزیز ولی من وقتی کانل ها رو با دستگاه فیو می کنم بعد اگر بخواهم در فیوی ها جابجایی داشته باشم نظم کانال ها در ستلایت های اصلی به هم میریزد تو را خدا دوست عزیز کمکم کنید

با درود
دوست گرامی توجه داشته باشید شما وقتی کانالهارا توی فیو می ریزید طبق فرکانس سرچ شده پشت هم قرار میگیرند
پس اینکار را بکنید وتمام کانالها مورد علاقه تان را داخل فیو بریزید وذخیره کنید
بعد همان فیو را برای جابجا کردن کانالها انتخاب کنید
در این مرحله کانالها را به ترتیبی که می خواهید به داخل لیست بغل بفرستید منتهی باید همه را تا دونه اخر بچینید درانتها هم دکمه سبز رنگ را بزنید تا ذخیره شود
حالا تمام کانالهای فیو مورد نظر شما طبق ترتیبی که منتقل کردید چیده شده است

kamaliedris

کاربر
2009-06-15
45
51
lممنون دوست عزیز از جوابتون ولی من همین کار رو انجام میدم ولی مثلا من از توی هاتبرد چند تا گلچین میکنم از نیل از یوتلست از بدر هم گلچین میکنم بعد توی فیوی که ساختم باز ادیت میکنم و جابجا میکنم بعد که جابجایی تمام شد به ستلایتهای اصلی که میرم میبینم که نظمی که قبلا به ستلایت ها داده بودم به هم ریخته درستش میکنم میبینم نظم فیوم به هم ریخته خواهش میکنم کمکم کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا