تاپيك پرسش وپاسخ براي نصب وراه اندازي كارتهاي dvb در ارتباط با سيگنال سوييچر وغيره

sourosh

کاربر
2006-10-31
1
2
سلام خسته نباشید
من یک کارت dvb snazio مدل usb خریده ام و هیچگونه اطلاعی درمورد نصب و راه اندازی و شکارتی در این ریسیور ندارم تقاضا دارم از مدیران محترمی که در این سایت فعالیت دارند در این مورد به من کمک کنند . پیشاپیش از همه متشکرم قربان شما.:ُّـ:ُّـ:ُّـ

آخرین ویرایش توسط مدیر:

behrooz_hg

کاربر
2007-06-06
2
2
Snazio Dtv Pvr-s Usb2

سلام
دوستان من هم یک کارت SNAZIO DTV PVR-S USB2 که مسلما اکسترنال هست خریدم اما وقتی دارم progDVB رو نصب میکنم (اخه قبلا skystar2 داشتم خیلی کمک بود) نصب میکنم در حین نصب وقتی میخوام که اسم دستگاه یا دیوایس رو بدم هسم اسنازیو رو انتخاب کنم پیداش نمیکنم بعدش هم هنگ میکنه اخه باید بگم من لپ تاپ HP9000 با Vista OS دارم اگه کمکم کنید ممنون میشم.
موفق باشید

ALIREZA4232

کاربر
2008-07-12
1
0
تغیر جهت از هاتبرد روی ترکست

باسلام وخسته نباشید
من یه کارت اسکای 2 ویه دیش ویه ال ان بی و یه دستگاه فایندر دارم که همشون
روهاتبرد تنظیمه سوئیچ وقیچی ندارم میخوام همون یه دونه دیشو طرف ترکست تنظیم کنم چیکار کنم که دستگاه فایندرم طرف ترکست بوق بزنه بجای هاتبرد
امید وارم منضورمو فهمیده باشید
یه دنیاممنون

omidsaghezi

کاربر
2008-07-23
1
3
جواب همه سوالات شما درباره Snazio

با اجازه مدیر سایت وامکان نداشین کپی مطالب سایت
شما به لینک زیر مراجعه کنیدو بعد از ثبت نام با مطالعه همه صفحات . . .
من omidsaghezi مدیر انجمن snazio DVB card پاسخگوی سوالات شما هسنم

لینک مرجع Snazio

لینک سایت

فقط تشکر یادتون نرهههههههههههه!!!:eek:ky:​

mahdinb

کاربر
2008-11-03
1
0
راهنمای

سلام
میخواستم انتن گردان روی کارت sky star2روی prog DVBوDVB dreamتسب کنم
اگر امکان دارد کمک کنید
مشکرم

amiranms

کاربر
2007-06-29
9
12
استاد ارجمند
با سلام
من یک کارت سنوزا خریده ام کارت خوبی هم هست اما هنگام سرچ کردن اکثر کانالها پروگرام فایل می نویسد
آیا کانال لیست برای آن هست یا نه
کانال های کارتی را چگونه باز کنیم .

amiranms

کاربر
2007-06-29
9
12
کمک . کمک . کمک
چطور میشود روی کارت اسنوزیاپروگ دی وی بی را نصب کرد یا چطور میشود کانالهای کارتی را باز کرد با چه برنامه ای ومتشکرم

amiranms

کاربر
2007-06-29
9
12
کمک . کمک . کمک
چطور میشود روی کارت اسنوزیاپروگ دی وی بی را نصب کرد یا چطور میشود کانالهای کارتی را باز کرد با چه برنامه ای ومتشکرم

saeed131

کاربر
2008-08-02
3
8
سلام
با اجازه از اساتید محترم
من زیاد با usb کار نکردم ولی فکر کنم باید به صورت BDA در progdvb معرفی بشه چون من sky star 2 usb رو اینجوری معرفی کردم و جواب داد
در ضمن من واسه usb از آداپتور lnb استفاده کردم که جواب داد.چون نمیتونست ولتاژ لازمو به lnb بده.
ببخشید که فزولی کردم
موفق باشید

Zirnevis

کاربر
2007-08-21
26
24
درخواست پك جديد transponder

دوستان من جديد ترين مجموعه ترنسپوندر رو مي خوام ممنون ميشم

vahidflower

کاربر
2009-08-07
2
1
37
سلام من يك DVB از نوع Snazio DTV_PVR_S USB2 حدود سه سال پيش خريدم و توسط يك سوييچ آنرا به دو ديش وصل نمودم توسط ديش اول از اينترنت و توسط ديش دوم از كانالهاي ماهواره اي استفاده ميكردم از سال دوم بعضي از شبكه ها را كه با رسيور ميتوانستم آنها را ببينم با اين DVB امكان مشاهده آنها وجود نداشت و اكنون هم علاوه بر اينكه اكثر شبكه ها را نمايش نميدهد با سوييچ هم هيچ ارتباطي برقرار نميكند و بايد بصورت دستي سيم آنرا هرگاه بخواهم از ديش اولي استفاده كنم آنرا دستي به ديش اولي و هرگاه بخواهم از ديش دوم هم استفاده كنم بايد سيم آنرا از ديش اولي بكنم و به ديش دومي متصل كنم و با اينكه سوييچ كاملا سالم است ولي به هيچ عنوان ديگر نميتوان از سوييچ براي تغيير دو ديش استفاده نمود حالا بگوييد من چكار كنم

sayda

کاربر
2009-09-02
7
7
سلام ، تشکر ودرخواست

با اجازه مدیر سایت وامکان نداشین کپی مطالب سایت
شما به لینک زیر مراجعه کنیدو بعد از ثبت نام با مطالعه همه صفحات . . .
من omidsaghezi مدیر انجمن snazio DVB card پاسخگوی سوالات شما هسنم

لینک مرجع Snazio

لینک سایت

فقط تشکر یادتون نرهههههههههههه!!!:eek:ky:​

امید جان سلام من pmسنندجی هستم که با نام جدید Sayda به معنی معلم پس از مدت ها نام جدید سایت رو پیدا کردم.وتونستم یک باردیگه به خاطر کمکهاتون تشکرکنم. ولی راستش را بخواهید هنوز هم نتونستم کارت snazio مو با DVBDream و My teatre راه اندازی کنم. البته مراحل نصب DVBDream رو ازخودت یاد گرفتم ولی هنوز نمی تونم انرانصب و راه اندازی کنم.

rostampalang

کاربر
2008-02-02
16
22
کمک برای نصب کارت دی وی بی

با سلام ؛
دی وی بی من با نرم افزاری به نام
v-sat
کار میکند که با ارور
vbs.exe
ناگهان بسته میشود ؛ لطفآ مرا راهنمایی کنید
مدل:
dvbs 2388 bda
digiphoenix
dvb plus

mhd62

کاربر
2009-09-20
5
0
41
دوست عزیز باید نرم افزار satcalc را از اینترنت دانلود کرده و با دادن مختصات جغرافیایی محل خود به آن نرم افزار
آنرا تنظیم کنی. سپس می تونی با کمک اون میزان تغییرات در دیش خود را به دست بیاوری.
در مورد فایندر هم بهتره نرم افزار پرشین فایندر را دانلود کنی و ازش استفاده کنی اگه نصبش کنی همه چی دستت میاد.

بالا