تاپيك پرسش وپاسخ درباره هيومكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
خدمت استاد شهرام با سلام مجدد

ایا بر روی ریسیور میشه از چند تا فایل HDF بصورت همزمان استفاده کرد ؟ مثلا اگه من اخرین فایل استادابراهيم بسيونيToH3.4-HoT10 رو روی دستگاهم بریزم، می تونم از فایلهای HDF دیگه هم استفاده کنم ؟
یک مثال بزنم با اجازتون : من 1 برنامه پیدا کردم به اسم catonev33.hdf که در داخل این برنامه یم فولدر وجود داره به اسمه
firmwaredatabase .
این فولدر هم چند تا فایل داره که یکیش که فکر کنم از بقیه مهمتره اسمش اینه: firmwaredatabase.xml
استاد . من باید با این فایل چی کار کنم و اگه که باید به ریسیور منتقل بشه برنامه ای که باید باهاش انتقال بدم چیه؟
ایا با انتقال این فایل برنامه استاد استادابراهيم بسيونيToH3.4-HoT10 بهم نمیخوره ؟
و یک مورد دیگه :
فایلهای PMCt چیه ؟ به چه درد می خوره ؟ کی و کجا باید به دستگاه انتقال داده بشه ؟

ممنونم از توجهتون
ارادتمند
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي شما بهتراست از همان ورژن امولاتور10ويرايش شده استاد ابراهيم استفاده كنيد چون اين نرم افزارفول ورژن وفري ايدي ميباشد ومن بدليل سهولت استفاده ازان و همراه داشتن فايلهاي PMCT كه تمامي اطلاعات فركانسي وسيستم هاي كدينگ پكيجهاي كارتي راشامل ميشودوهرزمان نرم افزارهاي امولاتور نياز به فايل PMCT جديدداشته باشداين فايل ارايه ميشود بهمراه فايل HDFجديد. همچنين Catoe3.3 كه اخرين ورژن براي انتقال كددستي وامكانات كددادن باريموت دستگاه ميباشد اين نرم افزاررا ارايه كردم.
شمابايدحتما ازفايلهاي معتبر ومناسب استفاده كنيد وهر جا فايل بود كه قابل استفاده نيست در ضمن نرم افزارجديدكه ارايه ميشود بايدورژن جديدتري باشد كه شما اقدام به ارتقاء دستگاه خودبنماييد.
من هميشه جديدترين امولاتور هيومكس5400رادر يك تاپيك مهم براي اطلاع وسهولت دوستان قرار ميدهم
در موردFrimwarte database هم يك فايل اپديت براي لودرHDFSmart هيومكس است كه همراه بانرم افزار جديدارايه ميشودوفقط براي كپي كردن در پوشه نرم افزار لودرHDFSmart ميباشد تا نرم افزارجديدرا بشناسد نه براي انتقال به رسيورشما بعلت پيچيده بودن ان لودر من بشما يك لودرعالي HCC131 راپيشنهاددادم
دوستان گرامي توجه داشته باشيداستفاده از فايلهاي نا مناسب وغيرموثق باعث عدم سرچ وحتي صدمات جدي برسيورشما ميشود وگاهي شايدنتوان انرا به حالت اول برگرداند!

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
مشکل برای اپدیت

سلام اقا شهرام
من 1 مشکلی پیدا کردم . وقتی که میخوام فایل استادابراهيم بسيونيToH3.4-HoT10
به دستگاه انتقال بدم چنین پیغامی میده .
ERROR-UT
حالا باید چی کار کنم ؟
دستگاه رو هم که روشن می کنم اولش میزنه VER.2.8

ارادتمند
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي بنده كه گفتم فايلهاي گوناگون برسيور انتقال ندهيدازمسير:
منو OK OK خط اخر OK رسيورورژني كه برروي ان نصب است از نظر امولاتوررابرروي صفحه تلويزيون نمايش ميدهد.انراذكركنيد ازمسير:
menu
instalation
status
reciever status
system ID رسيور خودتان را پيدا كنيد ودر همين تاپيك اعلام كنيددرضمن كارهايي را كه از اولين فايلي كه جديدا انجام دادي تا بحال انچه بيادداري اينجا مطرح كنيدتاببينم مشكل شما از كجا بوجود امده است.
اين پست را بدقت بخوانيد وپاسخ سوالات را تماما ارايه كنيد.
درموردلودر دستگاه هم كه نوشتيد2.08 دونوع لودراست.1-H2.08 بعديL2.08 كداميك متعلق برسيور شماست؟

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
استاد شهرام سلام
استاد من تا حالا ریسیور رو خودم اپدیت نکردم . 1 بنده خدایی 10 هزار تومان می گرفت و این کار رو می کرد و اخرین بار هم شاید 1 سال پیش دستگاه رو اپدیت کرد .

اما سوالات شما .
من در قسمت menu
instalation
status
(من در اینجا گزینه
STB status رو دارم .
کلیه اطلاعات به این شرح است :

S/W version : HIc 1.05.00+

device driver version : HIC1.05.00+

S/W last update : 4Mar2002

Loader version : L2.08

SYSTEM ID :0016.0200

یک سری اطلاعات دیگه هم پیدا کردم به این شرح :

+cam TOH3.3 plugged Hot6.5 version c
planet hemp us

ارادتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اپديت هيومكس5400

با سلام دوست گرامي نرم افزاررسيور شما بسيارقديمي ميباشد امولاتورورژن10.1 كه فول ورژن واصلي ميباشد بهمراه فايل PMCT مربوطه در بخش قرارگرفت انرا دريافت وامولاتوررا به رسيور انتقال بدهيداگرارورداد از دوفايل پيوست اين پست براي ريست رسيورتان استفاده كنيد وبعد امولاتور10.1 را به ان انتقال بدهيد.
سپس فايلهاي كدوPMCT رابعداز كانال يابي برسيور انتقال بدهيد
:ُّـ

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
با سلام مجدد خدمت استاد شهرام
با کمک و لطف شما ریسیور اپدیت شد .
البته برای انتقال فایل catonev33.hdf همان پیغام قبلی را می دهد ، اما امولاتورورژن10.1 به دستگاه انتقال پیدا کرد.

استاد من با این نرم افزار جدید چه کانالهایی رو می توانم داشته باشم ؟

کانالهای uero sports را هم میتوانم ببینم ؟ یا کانالهای سوییس ؟
کانالهای فرانسه ؟

ایا باید کلید جدید به سیستم اضافه کنم ؟

ارادتمند
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي ازاينكه دستگاه اپديت شد خوشحالم وقتي نرم افزارفول ورژن اعلام ميشوددوست گرامي ورژن كددستي catone راهم شامل ميشودپس نيازي به انتقال ان فايل نداريد.
كانالهاي فعلي شامل پكيج TPS-Polsat-SRG Swiss12399+11526
براي داشتن كانالهاي سوييس از اخرين رم بروز شده استفاده كنيد كانالهاي TPS بازهستند.
براي داشتن كانالهاي ناگراويژن پلست برروي يكي از كانالها مثلا فركانس 12188 رفته حدوديك دقيقه صبركنيدتا كدها اپديت شوددر تاپيك فايل كليدهيومكس يك پست باذكر فركانسهاي پلست وجوددارد.
هنگاميكه كدهاي ناگراويژن اپديت شودشما كانالهاي يورواسپرت راهم خواهيدداشت.
تاارايه نرم افزارجديدشمانيازي به اپگريدنداريد مگرانتقال فايل كليد بروشي كه قبلاتوضيح دادم در ضمن منوي config را هم طبق تصئويرراهنما كه گذاشتم حتماتنظيم كنيد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
با عرض سلام خدمت استاد شهرام

اقا من دچار 2 تا مشکل هستم !!!

1: وقتی که میخواهم فایلهای کلید رو به دستگاه با نرم افزار "sumsung dsr studio" انتقال بدم ، بعد از زدن گزینه open file و انتخاب کلید چنین پیغامی رو بصورت اخطار مینویسه :
Sumsung Violation at address 006011f0 in muodule "sumsung dsr studio.exe "address 00c2df80
و البته بعد از ok کردن و انتخاب گزینه write شروع به انتقال فایل میکنه و حتی گزینه write finish رو هم مینویسه ، اما فکر میکنم که واقعا فایلی به ریسیور منتقل نمیشه چون هیچ کانالی رو باز نمیکنه .
ایا نرم افزار دیگه ای وجود داره که شما به من پیشنهاد کنین برای انتقال فایلهای key به ریسیور ؟

اما مشکل دوم : وقتی میرم روی کانالهای کارتی بطور مرتب برای 3 تا 4 بار پیغام
" Invalid cardT, please check the card " رو مینویسه . ایا این پیغام نشانه مشکلی در ریسیور است یا نه ؟

1 سوال دیگه : ایا انتقال کد دستی برای 1 کانال دارای قوانین و تکنیکی خاصی است یا نه ؟
میشه لطفا اینجا رو ببینید :
http://1.irantks.biz/biss-t15884/index.html?t=15884
مثلا من الان میخواهم که کدهای دستی کانال NBA TV رو به این مشخصات به دستگاه انتقال بدم :
1FFF 12716:05925:V:042: 000000FF000000FF ;NBA TV - 42°E (12716/V/05925-5/6)OF
از کجا باید شروع کنم ؟ چیدمان خاصی داره استاد شهرام ؟
ممنونتون میشم اگه که آموزشی از این مدل انتقال فایل دارید لینکش رو برای من بفرستید .
اقا امیدوارم 1 روز بتونم جبران کنم . خیلی خیلی مزاحم شما شدم .
راستی استاد ، من می خواهم از سیستم شیرینگGBOX استفاده کنم .
شما این سیستم رو تایید می کنید یا نه ؟

ارادتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي پيامي كه نرم افزارانتقال كدبراي رايانه شما داده به احتمال زيادمربوط به ويندوزي است كه شمااستفاده ميكنيد چون اين لودر احتياج به نصب هم ندارد فقط كافيست انزيپ شود من خودم روي چندين رايانه نصب كردم ولي اين مشكل راتاكنون نديدم.
براي كنترل اينكه كدها نتقال يافته ميتوانيدازروي كانال كارتي به منوي HoT-----parser--------ram editor
رفته ببينيدايا كد انتقال يافته يا تمامي خطوط با 0 پرشده اند؟
براي انتقال كد ميتوانيداز نرم افزارED 5.6 _CW هم كه در تاپيك نرم افزارهاي كاربردي هيومكس موجود است استفاده كنيد كه تنظيم ان سخت تر ومقداري هم قديمي شده است.
براي افزودن كدهاي Biss به فايل رم شما بانرم افزار DSRStudio ميتوانيد اينكار را انجام دهيد
براي دادن كد دستي هم از همان مسير كه بالا گفتم وارد صفحه كدها شده وبا تعويض سيستمهاي كدگذاري بادكمه وسط رديف پايين سيستم موردنظررايافته وبارفتن روي خط ان بوسيله ريموت اقدام به اپديت كدها نموده وپس از Save خارج شويد.
پيغام كارت يا شما كارت را برعكس زدي يا منوي config كه تصويرش را گذاشتم درست تنظيم نكرديد يا كارت شما مشكل دارد.
دستگاه هيومكس5400 با جيباكس هم كار ميكند بشرط اينكه سرور و اينترنت خوبي داشته باشيد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
سلام استاد شهرام .
اقا از طرف خودم و خانواده از شما و وقتی که گذاشتین نهایت تشکر رو دارم . امیدوارم بتونم جبران کنم.
اقا فایلها منتقل شد . مشکل از کامپیوتر بود .
اما مشکل کارت حل نشد ، و وقتی که دستگاه کارت رو نشناسه طبیعی که من هم هیچ کانالی رو نداشته باشم .می خوام که کارت رو عوض کنم. احتمال می دم که کارت خراب شده باشه.
اگه کسی رو سراغ دارید که من می تونم ازش هم کارت و هم یک عدد کنترل دستگاه رو بگیرم(( البته کارت در اولویته )) ، ممنونتون میشم که به من پیغام خصوصی بدید .
منزل ما سمت غرب تهران ( آریاشهر) و محل کارم در خیابان افریقا است . هر کسی رو که در این مناطق می شناسید ممنون میشم بصورت خصوصی برای من پیغام بفرستید و اگه هم که کسی هست که با پیک برام بفرسته باز موردی نداره .

قیمت کارت رو می دونید استاد ؟

ارادتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي شما از چه كارتي استفاده ميكنيد؟
كارت شما fun از نوع گلد ميباشد هردو مدل بافايل مخصوص قابل پروگرام شدن ميباشند

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
سلام استاد شهرام
کارت من از نوع فان می باشد , و البته سعی کردم با این برنامه ای که در اینجا معرفی کردید کارت دستگاه رو اپدیت کنم تا شاید مشکل حل بشه http://1.irantks.biz/-t11288/index.html
و البته اطمینان نداشتم که منظور شما هم همین برنامه بوده باشه .
البته موفق نشدم از این برنامه استفاده کنم ، چون که اخطار I/O میداد و فایلی رو منتقل نمی کرد و البته من هم مطمعن نبودم که دستگاه قابلیت شاژ کارت داشته باشه (write) .استاد اگه که فکر می کنید که من می تونم خودم کارت رو برنامه ریزی مجدد کنم و ممکنه که کارت درست بشه ، ممنونتون میشم که برنامه این کار رو بهم معرفی کنید .

اما بعد از خواندن نظر شما که ممکنه خود کارت خراب باشه ، ترجیح دادم که دنبال یک کارت جدید بگردم و چند دقیقه پیش از همسایه کارتشون رو قرض کردم و الان تصویر دارم و کانالهام باز شده :ُّـ
اما باید کارت همسایه رو پس بدم و باید 1 کارت جدید برای خودم پیدا کنم .
شما کسی رو دارید و البته ممنون میشم که بصورت خصوصی بهم معرفی کنید ؟

ارادتمند
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پروگرام كردن كارت فان با هيومكس5400

با سپاس از لطف شما دوست عزيز اين پست بنده دقيقا براي پروگرام كردن كارت فان با هيومكس5400 ميباشد وبنده چندين مرتبه با همين برنامه كارت را پروگرام كرده ام.
براي اين برنامه بايد دستگاه روشن وبرروي يك كانال ازاد غيركارتي باشد ازقسمت فايل Hex ادرس فايل پيوست را كه انزيپ كرده ايد بدهيد بعد كارت را با برنامه جديد برنامه ريزي كنيد.:)

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
استاد شهرام سلام .
اقا یک سوال دارم از خدمتتون .
من تا حالا دستگاه رو با یک PC اپدیت می کردم .
اما از الان مجبورم با یک laptop دستگاه رو اپدیت کنم که متاسفانه این دستگاه پورت ورودی مثل pc نداره .( com1 ,com2 نداره) و فقط پورت USB داره .
سوالم اینه که ، ایا شما تا حالا کابلی دیدی که یک سرش USB باشه و سر دیگش به ریسیور 5400 بخوره ؟
و اگه که هست کجا باید برم دنبالش بگردم ؟

شما شیرینگ خوب برای هیومکس کجا رو پیشنهاد می کنید که خودتون قبولش داشته باشید ؟

ارادتمند
امیر
:cool:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
استاد شهرام سلام .
اقا یک سوال دارم از خدمتتون .
من تا حالا دستگاه رو با یک PC اپدیت می کردم .
اما از الان مجبورم با یک laptop دستگاه رو اپدیت کنم که متاسفانه این دستگاه پورت ورودی مثل pc نداره .( com1 ,com2 نداره) و فقط پورت USB داره .
سوالم اینه که ، ایا شما تا حالا کابلی دیدی که یک سرش USB باشه و سر دیگش به ریسیور 5400 بخوره ؟
و اگه که هست کجا باید برم دنبالش بگردم ؟

شما شیرینگ خوب برای هیومکس کجا رو پیشنهاد می کنید که خودتون قبولش داشته باشید ؟

ارادتمند
امیر
:cool:
با سلام دوست گرامي بنده خشاب PCMCIA to Serial ديدم كه توي تمامي لوازم جانبي فروشها موجود است براحتي از مجتمع كامپيوتر ميتوانيد تهيه كنيد براي اكانت هم ميتوانيد به بخش شرينگ اينترنتي مراجعه كنيد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
سلام استاد شهرام
اقا دیشب پسرعموم بهم گفت که یک ریسیور دریم باکس در بازار وجود داره که خودش ورودی مودم و Adsl و یک سری تجهیزات اضافی همراهش وجود داره .
1 سوال : ایا برای ریسیور 5400 هم تجهیرات اضافی که در بازار بطور مجزا فروخته بشه ،وحود داره یا نه ؟
و اگه وجود داره ، چه کارایی هایی داره ؟

ارادتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست گرامي رسيورهاي دريم باكس بسيارحرفه اي وبا امكانات كاملي ارايه شده اند ولي متاسفانه بيشتر مدلهاي ان ديگر توليدنميشود وهمچنين يكسري افرادسودجوهم رسيورهاي تقلبي چيني واردبازاركرده اند وبه اسم دريم باكس اصلي خصوصا مدل 500 ان ميفروشند.
شما براي كار جيباكس5400 هيومكس فقط به يكسري نرم افزار ويك كابل رابط با رايانه نياز داريد واينترنت واكانت از يك سرور كه براي شما كارتها راshare كند.
بنظر بنده كار با دريم باكس ويافتن مدل اصلي ان براي شما دوست گرامي سخت باشد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
استاد شهرام سلام
اقا من دچار یک مشکلی هستم . بعد از انتقال اخرین فایل کلید ، نهایت استفاده از کانالهای کارتیم ، نهایتا 5 ثانیه بیشتر نمیشه . دلیل خاصی داره ؟

ارادتمتد
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سيستم كدگذاري Tps به تالس كريپت تغييريافته است

استاد شهرام سلام
اقا من دچار یک مشکلی هستم . بعد از انتقال اخرین فایل کلید ، نهایت استفاده از کانالهای کارتیم ، نهایتا 5 ثانیه بیشتر نمیشه . دلیل خاصی داره ؟

ارادتمتد
امیر

با سلام دوست گرامي اگر منظور شما پكيج TPS است كه اين كانالها از ديروز به سيستم كدگذاري تالس كريپت برگشته اند وبايد ساعت رسيور به +1 تغيير كند وبراي باز شدن پكيج روي يكي از كانالهاي فركانس 10873 هاتبرد رفته صبركنيد تا كانال باز شود سپس بقيه كانالها باز خواهند شد.براي مثال ميتوانيد روي كانال france4 رفته ومنتظر باز شدن اين كانال بمانيد تا امولاتور فعال بشود.:)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا