تاپيك پرسش وپاسخ درباره هيومكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یک ریسیور هیومکس va-foxدارم که با کنترل کار نمیکند کلید های روی خود دستگاه هم کار میکند تصویر هم مشگلی ندارد خود کنترل را هم به تنهائی با دستگاه تست کنترل تست کردم ظاهرا سالم است و کار میکند. به نظر شما مشگل کجاست؟ آیا ریسیورم نیاز به جیتک دارد؟ اگر دارد فایل اموزش جیتکش را از کجا میتوانم بگیرم؟ لطفا مرا راهنمائی کنید ممنونم
با سلام دوست گرامي ريموت براثر ضربه بيشتر اوقات مشكل كريستال پيدا ميكند وموج توليدشده فركانس قبلي را ندارد بعيد ميدانم مشكل از دستگاه باشد اول با يك ريموت سالم يا ريموت خودتان را با يك هيومكس ديگه 5400 هم باشه فرق نميكنه تست كنيد اگر به مشكل از رسيور رسيديد احتمال بسيار زياداز گيرنده مادون قرمز پانل دستگاه بايد باشد.:)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سباس ار استاد :ههمانظور که فرمودید به وسیله PMCTool خواستم فایل PMCTرا به رسیور انتقال دهم اما با کلیک روی PMCTool بیغام زیر را میداد که با اینیستال دوباره هم بیغام تکرار شده ولودر آشکار نمی شود:
This application has failed to start becouse FV3DLL.dll Was not found ,Re -installing the application may fix probem
با سلام دوست گرامي درتاپيك نرم افزارهاي كاربردي دوتا برنامه براي انتقال P M C T موجوداست كاربران تا بحال مشكلي با لودرها نداشتند بازهم ازان تاپيك دانلود كنيد ودوباره نرم افزاررا نصب كنيد:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANAZ2008

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
ممنونم دوست عزیز از اینکه به سوالم جواب دادی ولی دوست خوبم من هم کریستال کنترل رو عوض کردم هم کنترل سالم دیگه ای آوردم هم سنسور روی کیبورد جلوی دستگاه رو عوض کردم ولی ولی هیچ نتیجه ای نداشت اونوقت اومدم یه کار احمقانه ای کردم و فایل Reset_humax_Al را ریختم روش دیگه دستگاه روشن نشد دوباره اومدم فایل
VA-Fox0032 0000 0032 0601
را روش ریختم ولی بازم دستگاه روشن نمیشه .من احساس میکنم (البته شما استاد ما هستید) باید فایل پچ روش بریزم که انو هم ندارم لطفا کمکم کنید صاحب دستگاه هم مارو نمود(معذرت)

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنونم دوست عزیز از اینکه به سوالم جواب دادی ولی دوست خوبم من هم کریستال کنترل رو عوض کردم هم کنترل سالم دیگه ای آوردم هم سنسور روی کیبورد جلوی دستگاه رو عوض کردم ولی ولی هیچ نتیجه ای نداشت اونوقت اومدم یه کار احمقانه ای کردم و فایل Reset_humax_Al را ریختم روش دیگه دستگاه روشن نشد دوباره اومدم فایل
VA-Fox0032 0000 0032 0601
را روش ریختم ولی بازم دستگاه روشن نمیشه .من احساس میکنم (البته شما استاد ما هستید) باید فایل پچ روش بریزم که انو هم ندارم لطفا کمکم کنید صاحب دستگاه هم مارو نمود(معذرت)

با سلام دوست گرامي شما اشتباه بسياربزرگي انجام داديدتعويض گيرنده مادون قرمز هميشه با اولين نصب درست از اب درنمياد چون همانطور كه ديديد اين قطعه 3پايه دارد كه 1-شاسي 2-پايه5 ولت 3-پايه سيگنال ميباشد هميشه پايه شاسي مشخص است ولي پايه5 ولت وخروجي سيگنال به CPU رويش5 ولت برق دارد فقط هنگاميكه كنترل پالس ميفرسته پايه خروجي ولتش كم وزياد ميشود وشما بايد اين را روي سنسور خوددستگاه چك ميكرديد بعداقدام به تعويض درهرصورت اگرچيزي جلوي پانل دستگاه روشن نميشود فقط بايد فلش دستگاه پروگرام شودونياز به فايل فلش هيومكس فوكس داريد نه پچ بارها گفتم اين رسيور پچ ندارد.

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
دوست من قبول دارم اشتباه کردم حالا ازت خواهش میکنم راهنمائیم کنی چطوری میتونم این دستگاه رو پاراگرام کنم . من دستگاهای دیگه مثل استار ت-استرانگ -و... پاراگرام کردم و کابل 20پایه و10 پایه را هم دارم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد پاراگرام کردن هیومکس ندارم در ضمن روی این دستگاه 2 ای سی فلش وجود دارد.لطفا در مورد جای پایه های کابل فلش روی برد دستگاه و نرم افزار فلش کردن و نحوه فلش و فایل فلش این دستگاه به من کمک کنید. ممنون از زحمات شما

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست من قبول دارم اشتباه کردم حالا ازت خواهش میکنم راهنمائیم کنی چطوری میتونم این دستگاه رو پاراگرام کنم . من دستگاهای دیگه مثل استار ت-استرانگ -و... پاراگرام کردم و کابل 20پایه و10 پایه را هم دارم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد پاراگرام کردن هیومکس ندارم در ضمن روی این دستگاه 2 ای سی فلش وجود دارد.لطفا در مورد جای پایه های کابل فلش روی برد دستگاه و نرم افزار فلش کردن و نحوه فلش و فایل فلش این دستگاه به من کمک کنید. ممنون از زحمات شما
با سلام دوست گرامي 2 فايل براي شما قراردادم اگرفايل ريست هيومكس فوكس را بتوانيد به دستگاه انتقال دهيد با فايل دوم رسيور بايد روشن بشود اگر امكان انتقال فايل نباشد كه فلش رسيور بايد با پروگرامر بيرون از دستگاه پروگرام شود:):thumbdown:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sheyda

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
شهرام جان من فایل ریستی که برام گذاشتی رو تونستم بریزم ولی فایل دومی خطای eror-idمیده

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
هيومكس VAfox

با سلام دوست من خوشحالم نرم افزاررا قبول كرد دراين پست هم نرم افزاربراي فوكس گذاشته بودم لطفا امتحان كنيد:thumbdown:
http://1.irantks.biz/t12148.html

orang

کاربر
2007-10-30
27
24
5400 من هیچ کانال کارتی حتی babytv را باز نمیکنه
کارهای انجام شده:
- ریختن آخرین پچ
- ریختن آخرین کدها
- ریست دستگاه
-پاک کردن تمامی کانالها و سرچ دوباره
شاید تنظیماتی داره که من نمیدونم
اگه میشه یک نفر توضیح کامل تنظیمات امولاتور در 5400 رابگه

آخرین ویرایش:

orang

کاربر
2007-10-30
27
24
با عرض پوزش کارت یادم رفته بود داخل دستگاه بزارم:)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام اينجور كه معلومه شما در جريان نبوديد كه هيومكس 5400 بهمراه امولاتور براي فعال سازي نياز به يك كارت فان با فايل خشاب داره!

ardavan_71

کاربر
2008-02-16
2
2
با سلام وخسته نباشید خدمت استاد محترم شهرام عزیز: من دو دستگاه هیومکس 5400دارم .اولی 5400معمولی با ایدی 1600600 بانرمافزاراشتباه اپگرید شده وچراغ پانل روشن نمیشود وهیچ نرمافزار دیگری نیز قبول نمیکند. دومی5400z میباشدکهبااخرین نرمافزار3.4 10.4اپگرید کردم واخرینpmctرانیز انتقال دادم ولی کد قبول نمیکند وباهر نرمافزاری کد را میریزم داخل جدولram ediخالی وهمه اعداد صفر میباشد چکاری انجام بدهم ببخشید طولانی شد.از توجه وراهنمایی شما صمیمانه تشکرمیکنم.

orang

کاربر
2007-10-30
27
24
با سلام اينجور كه معلومه شما در جريان نبوديد كه هيومكس 5400 بهمراه امولاتور براي فعال سازي نياز به يك كارت فان با فايل خشاب داره!
نه چون خیلی وقت بود با هیومکس کار نکرده بودم فکر کردم مثل سامسونگ دیکه نیازی به کارت نداره
به هر حال عذر بنده را پذیرا باشید..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
راهنمايي

با سلام وخسته نباشید خدمت استاد محترم شهرام عزیز: من دو دستگاه هیومکس 5400دارم .اولی 5400معمولی با ایدی 1600600 بانرمافزاراشتباه اپگرید شده وچراغ پانل روشن نمیشود وهیچ نرمافزار دیگری نیز قبول نمیکند. دومی5400z میباشدکهبااخرین نرمافزار3.4 10.4اپگرید کردم واخرینpmctرانیز انتقال دادم ولی کد قبول نمیکند وباهر نرمافزاری کد را میریزم داخل جدولram ediخالی وهمه اعداد صفر میباشد چکاری انجام بدهم ببخشید طولانی شد.از توجه وراهنمایی شما صمیمانه تشکرمیکنم.

با سلام دوست گرامي شما ابتدا ازدستگاه سالم كه روشن ميشود پاورراباز كرده وبرروي دستگاهي كه روشن نميشود چك كنيد كه مشكل سخت افزاري نباشد.
اگرباتعويض پاورنتيجه نگرفتيد وفايل قبول نميكنه تنها را جداكردن فلش از برد وپروگرام كردن ان ميباشدفايل فلش در بخش موجوداست.
در مورد دستگاه دوم از لودرHCC كه در بخش نرم افزارهاي كاربردي هيومكس موجوداست براي انتقال امولاتور10.4 استفاده كنيد تا تمامي اجزاء نرم افزاررابه رسيور انتقال دهد چون لودرهايHDFSmart بايد اجزاء نرم افزار را شما حتما تيك بزنيد تا منتقل شود وبيشتر كاربران اين رارعايت نميكنند.
از فايل كد معتبر در بخش خودمان استفاده كنيد با لودرDSRStudio1.3
يكبارهم طبق فايل اموزشي پيوست رم خالي برسيور انتقال دهيد بعد يك فايل كليد بفرستيد البته دستگاه بايد روشن وبرروي يك كانال غير كارتي قرارداشته باشد بعداز انتقال هم رسيوررا با كنترل خاموش كنيد سپس از رايانه جدا سازيد. موفق باشيد:):thumbdown:

majid1361

کاربر
2006-11-17
11
3
درخواست ادیتورکانال

با سلام وخسته نباشید خدمت مدیران محترم .
من امروزشنیدم 5400 یه ادیتور با حجم بالا داره که با همه ای دیها همخونی دارد وارور ای دی نمیده خواهشا اگر چنین چیزی هستش لطفا اپلود کنید یا لینگ مستقیم دانلود را برام بزارید با تشکر فراوان.

majid1361

کاربر
2006-11-17
11
3
ازاینکه تاپیک اضافه باز کردم عضر خواهی میکنم فقط خواهشا کارمو را بندازید
به این نرم افزارنیازفوری دارم.

leon

کاربر
2008-04-06
1
0
سلام اساتیدمحترم.

رسیور humax-5400 من دوروزاست که ازکارافتاده... با صدای تیک بلندی خاموش شد.
وپس ازآن دیگرروشن نمی شود(حتی LED و panel هم روشن نمی شوند)
فقط صدای تیک تیک می دهد(به محض روشن شدن)
لطفا کمکم کنید....چه کار باید بکنم؟

gold00

کاربر
2008-01-04
1
0
با سلام
برای جیتک humax 5400 از چه کابلی باید استفاده کنیم
اگه ممکن هست نحوه ساخت کابل رو اموزش بدید

ANAZ2008

کاربر
2008-02-18
6
0
با درود به استادان گرامی .هیومکس 5400 با مشخصات زیر صفحه ابتدا اینکه بعد از سیو یک کانال درحال سیوینگ هنگ شد با خاموش و روشن کردن .فقط لودرروی تلویزیون دیده میشود و روی ال سی دی سه نقطه یکسره چشمک می زند بفرمایید چه کاری باید انجام دهم؟ ضمنآ نرم افزار 10.2 را روی رسیور داشتم آیا درم افزار جدیدتری میتوانم بریزم؟IRCI5400-LODER H1.33-
system ID 00160400

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود به استادان گرامی .هیومکس 5400 با مشخصات زیر صفحه ابتدا اینکه بعد از سیو یک کانال درحال سیوینگ هنگ شد با خاموش و روشن کردن .فقط لودرروی تلویزیون دیده میشود و روی ال سی دی سه نقطه یکسره چشمک می زند بفرمایید چه کاری باید انجام دهم؟ ضمنآ نرم افزار 10.2 را روی رسیور داشتم آیا درم افزار جدیدتری میتوانم بریزم؟IRCI5400-LODER H1.33-
system ID 00160400
با سلام دوست گرامي شما ابتداازنرم افزارDelete all the channels استفاده كنيد بعدرسيوربالا ميادوبايددوباره كاناليابي كنيد.
درنظرداشته باشيد همواره كانالهاي اضافه را پاك كنيد هيومكس5400 به پرشدن حافظه بسيار حساس است فقط كانالهاي مورداستفاده تان را نگهداريد.
همواره در هنگام ويرايش يك عمل را انجام داده مثلا ابتدا كانالهاي زيادي راتيك زده در انتها پاك كنيد بعد به جابجايي يا قفل كردن بپردازيد ودر انتهاء هر مرحله OK فراموش نشود.
هاتبرد هميشه برروي انتنB تنظيم شود منظور شماره انتن است نه درگاه ورودي سوييچر
اخرين ورژن11.1 ميباشد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANAZ2008
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا