تاپيك پرسش وپاسخ درباره هيومكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
رسیور هیومکس وافوکس مدتی در شمال واستفاده نمی شد بعد از روشن کردن اصلا سیگنال نداشت به تهران آوردم نرم افزار آخری مربوطه را ریختم یکبار درست شد و تعدادی کانال هم گرفت بعد از اینکه سرچ کلی را زدم مجددا سیگنال بطور کلی رفت ممنون میشم راهنمائی کنید ایراد از چیست ؟ تشکر

ضمنا چگونه میتوان به صفحه کددهی رسیور هیومکس وافوکس وارد شد ؟ ممنون
با درود دوست گرامی
دستگاه شما به 3 دلیل میتواند عدم سرچ داشته باشد:
1-نرم افزار اشتباه در هیومکس فوکس نرم افزاری که لودر ان برسیور شما نخورد باعث میشود فرکانسها470 تا بالاتر سرچ شود.
مثلا11013 میشود11583 وسرچ میشود
2-ایراد درپاور دستگاه که مرسوم است وبعلت خرابی خازن ها وبهم ریختن ولتاژها پیش میاد
3-مشکل پیش امده در تیونر دستگاه که باعث ایراد شده است
نرم افزارهای معمول هیومکس فوکس فقط با کارت وایکسس اورجینال کار میکند وپچ برای این رسیور با کدهای اضافه شونده با فرمت HDF ارایه میشود وپچ فقط برای یک نوع لودرهیومکس فوکس ارایه شده وبقیه باید 1.60 تبدیل شوند وکار خطرناکی میباشد وریسکدار.
بنظر بنده اگر رسیور شما مشکل از تیونر داشت اصلا ارزش تعمیر ندارد وبهتراست به فکر یک دستگاه دیگر باشید:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mnkh

hamid novin

کاربر
2008-06-03
8
14
مدیر محترم
نرم افزار 2008 از فنان ست را ریختم با لودر hcc ضمنا گلد کارت فابریک خودش را دارد ضمنا یکبار سرچ را انجام داد وکانال هم گرفت چون سرچ سریع زده بودم کانال کمتر گرفته بود ریست فکتوری کردم که دوباره سرچ کلی کنم دیگر کانال نگرفت. ضمنا به نرم افزار 2003 هم برگرداندم باز هم کانال نگرفت البته سرچ را تا 100 درصد انجام میدهد فقط کانال نمی آید با لودر wdn4 هم امتحان کردم نشد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مدیر محترم
نرم افزار 2008 از فنان ست را ریختم با لودر hcc ضمنا گلد کارت فابریک خودش را دارد ضمنا یکبار سرچ را انجام داد وکانال هم گرفت چون سرچ سریع زده بودم کانال کمتر گرفته بود ریست فکتوری کردم که دوباره سرچ کلی کنم دیگر کانال نگرفت. ضمنا به نرم افزار 2003 هم برگرداندم باز هم کانال نگرفت البته سرچ را تا 100 درصد انجام میدهد فقط کانال نمی آید با لودر wdn4 هم امتحان کردم نشد.
با درود
در صفحه مشخصات دستگاه لودر سیستم ایدی ان ببینید چیست بعد از تاپیک 50 مدل هیومکس نرم افزار کارخانه ای ان را انتقال بدهید باید مشکل سرچ حل بشود:eek:k:

• Like

silver

کاربر
2009-09-23
2
2
1344Shahram گفت:
silver گفت:
سلام شهرام جان من صادق هستم(silver) از لطف هايي كه مي كني خواستم تشكر كنم . و يه سوال من يه رسيور va-fox دارم مي خواسنم ببينم حداكثر كاري كه ميشه باهاش كرد چيه آيا مي تونم با كارت كانالهاي تركست باز كنم يا نه و اگه اصولا كار خاصي نميشه باهاش كرد چه رسيوري براي ديدن كانلهاي بسته بخرم
با تشك

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
1344Shahram گفت:
silver گفت:
سلام شهرام جان من صادق هستم(silver) از لطف هايي كه مي كني خواستم تشكر كنم . و يه سوال من يه رسيور va-fox دارم مي خواسنم ببينم حداكثر كاري كه ميشه باهاش كرد چيه آيا مي تونم با كارت كانالهاي تركست باز كنم يا نه و اگه اصولا كار خاصي نميشه باهاش كرد چه رسيوري براي ديدن كانلهاي بسته بخرم
با تشك
با درود دوست گرامی
رسیور شما فابریک تک کارت است ودستگاه هایی هم که به بازار ایران وارد شدند همگی با سیستم Viaccess همخوانی دارند یعنی شما میتوانید برای استفاده از کارتهای پکیجهایی که با این سیستم کد شده اند از هیومکس فوکس استفاده کنید وبرای سیستمهای کدینگ دیگر کارت خوان بی استفاده است.
امروزه رسیورهای کارت خور با 6تا8 سیستم کدگزاری همخوانی دارند ودر صورت تامین کارت قابل بهره برداری هستند.
بعضی ها هم برای باز کزدن کانالها از دانگل استفاده میکنند که این مورد نیز مشکلات خودش را دارد که همه راجع به قطعی وکلاه برداری شنیده ایم.
دیگه بستگی به میل واراده شما دارد از این رسیورهای تاحد 100 تومان توی بازار بخرید یا بخواهید از شرینگ اینترنتی یا رسیورهای لینوکسی که به مراتب گرانتر هستند بهره بگیرید:eek:k:

silver

کاربر
2009-09-23
2
2
كارت ويااكسس

استاد گرامي خيلي تشكر مي كنم من خيلي مبتدي هستم البته تمام صفحات پرسش و پاسخ رو خوندم ملي مطلبي راجع به كارتهاي ويااكسس نديديم حالا سوالم اينه كه روي رسيور va-fox من يه كارت با مارك lg هست ايا مي تونه سيستم كدينگ ويااكسس رو باز كنه يا نه و اگه نه من چه مارك كارت رو تهيه كنم و اينكه براي كانلهاي كارتي از كجا سيستم كد اونهارو بفهمم كه ايا ويااكسس هست يا نه؟ :a12:

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
استاد گرامي خيلي تشكر مي كنم من خيلي مبتدي هستم البته تمام صفحات پرسش و پاسخ رو خوندم ملي مطلبي راجع به كارتهاي ويااكسس نديديم حالا سوالم اينه كه روي رسيور va-fox من يه كارت با مارك lg هست ايا مي تونه سيستم كدينگ ويااكسس رو باز كنه يا نه و اگه نه من چه مارك كارت رو تهيه كنم و اينكه براي كانلهاي كارتي از كجا سيستم كد اونهارو بفهمم كه ايا ويااكسس هست يا نه؟ :a12:
با درود دوست من
کارتی که شما میفرمایید دیگه هیچ خاصیتی ندارد والان چند مدل کارت با سیستم وایکسس در بازار موجود است که بهترین کارت مناسب قیمت تعدادی کانال برروی 11681 هاتبرد ویک کانال برروی11411 هاتبرد باز میکند.
بهتر است اطلاعات بیشتر را از نصاب یا فروشنده خودتان کسب کنید:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: silver

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
باسلام رسیورهایومکس مدلf2ace دارم رمز مادرش می خواهم کمک کنید

davood nik

کاربر
2009-09-17
1
0
با سلام
من برنامه فاکتوری ریست آل را به روی هیومکس
انتقال دادم و بعد دستگاه دیگه کار نمیکند حال باید چه برنامه ای را به دستگاه انتقال دهم تا فعال شود

متشکرم humax 5400 z

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من برنامه فاکتوری ریست آل را به روی هیومکس
انتقال دادم و بعد دستگاه دیگه کار نمیکند حال باید چه برنامه ای را به دستگاه انتقال دهم تا فعال شود

متشکرم humax 5400 z
با درود دوست گرامی
با انتقال فایل ریست کلیه فایلهایHDF رسیور از بین رفته اند.
شمااول نرم افزار پیوست را با لودر فراخوان وارسال کنید بعد رسیور را از پشت روشن کنید تا فایل انتقال پیداکند وبعد از این رسیور بالا میاد.
بعد از اخرین ورژن موجود در بخش هم استفاده کنید تا دستگاه اماده استفاده بشود:eek:k:

پیوست‌ها

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
کمک در مورد هیومکس ir-ace ii

با سلام به اساتید محترم

یک دستگاه هیومکس ir-ace ii دارم . طریقه تبدیل پورت این دستگاه به پورت com رو میخواستم بدونم. اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه.

پیوست‌ها

• 72.2 کیلوبایت بازدیدها: 74
  • 48 کیلوبایت بازدیدها: 74
  • 46.4 کیلوبایت بازدیدها: 67

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به اساتید محترم

یک دستگاه هیومکس ir-ace ii دارم . طریقه تبدیل پورت این دستگاه به پورت com رو میخواستم بدونم. اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه.
با درود
اول از شما انتظار نداشتم براي يك پرسش تاپيك باز كنيد به تاپيك پرسش وپاسخ پست شما را منتقل كردم.
مورد بعدي هم شما يك كاربر با سابقه هستيد پورت232 شامل 3سيم اصلي هست كه در مورد9پين تمامي پين5 به شاسي يا منفي وصل هست وشما ميتوانيد 2 پين ديگه كه مربوط به 3و2 ميباشد با تعويض پيداكنيد.
اگر فيش براي اتصال نداريدهم ميتوانيد يك كابل 3سيم را با اتصال 2و3و5 اماده كنيد ويكسر انرا كه به پورت مادگي 9پين وصل وبه رايانه متصل ميكنيد وسيم هاي ازاد را هم روي برد لحيم موقت بزنيد:eek:k:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام به دوست گرامی خودم آقا شهرام

چون من خودم این کار رو کردم ولی جواب نگرفتم گفتم بپرسم شاید قلقی داشته باشه که ما ازش بی خبریم.
من 5 رو که منفیه به منفی و 2 و 3 رو همونطور که گفتین با تعویض به دستگاه وصل کردم ولی نشد. به نظرتون مشکل از کجاست؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به دوست گرامی خودم آقا شهرام

چون من خودم این کار رو کردم ولی جواب نگرفتم گفتم بپرسم شاید قلقی داشته باشه که ما ازش بی خبریم.
من 5 رو که منفیه به منفی و 2 و 3 رو همونطور که گفتین با تعویض به دستگاه وصل کردم ولی نشد. به نظرتون مشکل از کجاست؟
با درود دوست گرامي
كليه نرم افزارها ولودري كه براي اين مدل داشتم براي شما اپلود كردم اين رسيور 3مدل دارد اميدوارم بتوانيد اپگريدش كنيد:eek:k:

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
طریقه وصل کابل جهت برنامه ریزی به هیومکس ir-ase ii

طریقه وصل کابل جهت برنامه ریزی به هیومکس ir-ace ii

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

feri 58

Banned
2009-07-27
1
0
با سلام خدمت شما

ایا رسیور هیومکس icord مدل irci-pvr در اینده ساپورت میشه .

تقریبا 2 ساله که این رسیور رو از دبی خریداری کردم و تا الان حدودا 10 ساعت روشن نبوده چون فقط کارایی خوبی داره ولی ساپورت اصلا نداره .

ایا امکان داره این رسیور در اینده ساپورت بشه " اگر ساپورت دانگل داشت حرف نداشت ولی حیف .

با تشکر از شما

jjj2007jjj2007

کاربر
2008-06-01
2
0
با عرض سلام من یک دستکاه دارم که یک برنامه اشتباه دارم ودستگاه دیگر روشن نمیشود لذا ازشما درخواست کمک دارم
دستگاه من هیومکس 5400z
برنامهای که دارم برنامه فایل کارخونهای است که یک چیز دیگر دادم الان شما میتوانید دستگاه من را تعمیر کنید گویا فلش ان سوخته است با تشششششکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت شما

ایا رسیور هیومکس icord مدل irci-pvr در اینده ساپورت میشه .

تقریبا 2 ساله که این رسیور رو از دبی خریداری کردم و تا الان حدودا 10 ساعت روشن نبوده چون فقط کارایی خوبی داره ولی ساپورت اصلا نداره .

ایا امکان داره این رسیور در اینده ساپورت بشه " اگر ساپورت دانگل داشت حرف نداشت ولی حیف .

با تشکر از شما
با دروددوست گرامي
متاسفانه مدلهاي بغير از هيومكس5400 ساپورت نرم افزارهاي پچ يا غير مجاز ندارند وفقط با كارتهاي اصلي كار ميكنند.:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام من یک دستکاه دارم که یک برنامه اشتباه دارم ودستگاه دیگر روشن نمیشود لذا ازشما درخواست کمک دارم
دستگاه من هیومکس 5400z
برنامهای که دارم برنامه فایل کارخونهای است که یک چیز دیگر دادم الان شما میتوانید دستگاه من را تعمیر کنید گویا فلش ان سوخته است با تشششششکر
با درود دوست گرامي
دستگاه 5400 2تا فلش دارد وبه اين سادگي هاهم فلش ان نميسوزد!
ايا هنگاميكه از كليدپشت دستگاه را خاموش وروشن ميكنيد چيزي روي صفحه پانل دستگاه نمايش داده ميشود؟
يا هيچ اتفاقي با روشن وخاموش كردن رسيور نمي افتد؟

jjj2007jjj2007

کاربر
2008-06-01
2
0
با سلام از شما که وقت گذاشتی و جواب ما را می دهی با تبریک واغاز سال جدید به شما ومدیریت سایت

متاسفانه هیچ عکس عملی رخ نمیدهد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا