تاپيك پرسش وپاسخ درباره هيومكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
استاد شهرام سلام .
1 سوال .
استاد ، شما 1 کد جدید در سایت قرار دادید برای showtime و البته نوشتید که با امولاتور10.4 کار میکنه .
من اگه امیلاتور بالاتر داشته باشم کار نمیکنه ؟
ایا میتونم امیلاتور بالاتر رو به 10.4 تغییر بدم؟
و ایا باید این
ToH3.4-HoT10.4 Nagra2 Fixed رو نصب کنم و یا ToH3.4-HoT10.4 Ebrahim.B ؟

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
ادامه

سلام . من الان تونستم ببینم . دستگاه من ToH3.4-HoT10.4 ver. A است .
و ایا
ToH3.4-HoT10.4 Nagra2 Fixed رو نصب کنم و یا ToH3.4-HoT10.4 Ebrahim.B یا همون ورژن A که خودش هست الان خوبه ؟
فقط باید کلیدی که شما زحمت کشیدین و در باره کانال showtime قرار دادید رو روی دستگاه بریزم یا تنظیمات دیگری هم داره؟

ارادتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام . من الان تونستم ببینم . دستگاه من ToH3.4-HoT10.4 ver. A است .
و ایا
ToH3.4-HoT10.4 Nagra2 Fixed رو نصب کنم و یا ToH3.4-HoT10.4 Ebrahim.B یا همون ورژن A که خودش هست الان خوبه ؟
فقط باید کلیدی که شما زحمت کشیدین و در باره کانال showtime قرار دادید رو روی دستگاه بریزم یا تنظیمات دیگری هم داره؟

ارادتمند شما
امیر

با سلام دوست من شما ميتوانيد از نرم افزار استاد ابراهيم استفاده كنيد ديگر نيازي به نصب فايل P M C T هم نداريد فقط ديگر TPS-nagraII-tv globo را نخواهيدداشت. اگر براي شما ارزش دارد اينكاررا انجام بدهيد. ببخشيد كه باز روزگذشته تعدادزيادي از ادرسهاي داخلي ف ي ل ت ر شده وبايد با پ ر و كس ي وبسيار سخت ميشود وارد سايت شد.

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
استاد شهرام سلام .
پس من می تونم از همین ToH3.4-HoT10.4 ver. A که الان دارم استفاده کنم و فقط کافیه که فايل P M C T مربوط به شوتایم رو به دستگاه انتقال بدم . درست متوجه شدم ؟
تمامی کانالهای شوتایم باز میشوند ؟

ارداتمند شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
استاد شهرام سلام .
پس من می تونم از همین ToH3.4-HoT10.4 ver. A که الان دارم استفاده کنم و فقط کافیه که فايل P M C T مربوط به شوتایم رو به دستگاه انتقال بدم . درست متوجه شدم ؟
تمامی کانالهای شوتایم باز میشوند ؟

ارداتمند شما
امیر

با سلام دوست گرامي درپست قبلي توضيح دادم كه از پچ استاد ابراهيم استفاده كنيد نيازي به فايل P M C T هم ندارد ويرايش عالي داشته است فقط رم جديد بزنيد. ببخشيد كه با ف ي ل ت ر سري جديد اينترنت بنده خيلي مشكل ساز شده است.

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
ERROR FN هيومكس va-fox

سلام
استادان ارجمند من هیومکس va-fox را كه لودرآن 54/2 بود به 6/2 تغيير دادم وبعد دستگاه سيگنال نداد، آنوقت يك نرم افزاري كه يادم نيست دقيقا" مال چه تاريخي بود رو ريختم كه بعد از اتمام كار دستگاه كه ري استارت شد ديگه روشن نشد،كه پرسيدم گفتند بايد پروگرام بشه بعدش هم فايلهاي فلش مربوط به دستگاه رو كه قبلا" دانلود كرده بودم رو از طريق پروگرامر 3000 پروگرام کردم ، حالا که دستگاه را روشن میکنم چراغها شروع به چشمک زدن میکنند و روی صفحه تلویزیون مینویسه error fn ،در ضمن دقیقا" هم نمیدونم که آیا آی سیها را به همان ترتیب خودش روی برد نصب کردم یا جابجا شده ، منظورم از نظر 1 مگ و 2 مگ بودنشه ،اصلا" فرق ميكنه كه جابجا بشه يا نه چون روي برد جاي هر دو آي سي هم شماره 1 مگ رونوشته هم 2 مگ، بهر حال موندم و راه نمي افته خواهشمندم كمكم كنيد.
با تشکر:ُّـ

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
استادان ارجمند من هیومکس va-fox را كه لودرآن 54/2 بود به 6/2 تغيير دادم وبعد دستگاه سيگنال نداد، آنوقت يك نرم افزاري كه يادم نيست دقيقا" مال چه تاريخي بود رو ريختم كه بعد از اتمام كار دستگاه كه ري استارت شد ديگه روشن نشد،كه پرسيدم گفتند بايد پروگرام بشه بعدش هم فايلهاي فلش مربوط به دستگاه رو كه قبلا" دانلود كرده بودم رو از طريق پروگرامر 3000 پروگرام کردم ، حالا که دستگاه را روشن میکنم چراغها شروع به چشمک زدن میکنند و روی صفحه تلویزیون مینویسه error fn ،در ضمن دقیقا" هم نمیدونم که آیا آی سیها را به همان ترتیب خودش روی برد نصب کردم یا جابجا شده ، منظورم از نظر 1 مگ و 2 مگ بودنشه ،اصلا" فرق ميكنه كه جابجا بشه يا نه چون روي برد جاي هر دو آي سي هم شماره 1 مگ رونوشته هم 2 مگ، بهر حال موندم و راه نمي افته خواهشمندم كمكم كنيد.
با تشکر:ُّـ
با سلام دوست گرامي شما درابتدا بايد دقت ميكرديد كه فلش را از كجا باز كردي در مورد پروگرام هم نام فايلهايي را كه به فلش1 مگ و2 مگ زدي بنويسيد.
درهنگاميكه شما فايل اشتباه بزنيد ودستگاه سيگنال نده بااضافه كردن 420يا480 تا به فركانس دستگاه سيگنال ميده وبااستفاده از فايل ريست فلش از طريق پورت سريال ميشود دستگاه را بازسازي كرد.
حالا كه شما اشتباه بزرگي مرتكب شديد وهردوفلش را پاك كرديد وارورشما:
E-Fn
Invalid flash device
Flash memory is defected Need to change the flash memory so Pls
return the Main Board

بايد اگر واقعا شما واردهستيد. از برنامه WDN4OAK استفاده كنيد به طوري که اول بايد لودر را روي دستگاه انتقالبدهيد . بعد سيستم آي دي. و سپس پچ رسيو.
البته اين در صورتي است که رسيور برنامه را قبول کند.
در غير اينصورت بايد برنامه فلش ريست را روي رسيور انتقال بدهيد.
که باز تمام مسئوليت آن به عهده خودتان مي باشد.
rest flash for va-fox.zip (1.2
. بعد مجدد بايد مراحل بالا پيش برويد.
:thumbdown:VAFOX L254 TE28F160C3B Flash dump
دوست گرامي اسم فايل فلش 2مگ كه شما به رسيور انتقال دادي ايا اين بود؟
فلش 1مگ هم با نرم افزار ريست قابل بازسازي است.
ترتيب لحيم كردن شما چگونه است درحال حاضر فلش 1مگ به پانل نزديك است يا2مگ؟

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
ارور fn هیومکس va-fox

سلام
دوست عزیز ممنونم که زحمت کشیدید و جواب دادید، فایل فلشی که من استفاده کردم این بودflash-humax Va-fox Test Ok که داخلش هم فایل 2 مگ بود هم 1 مگ والآن هم روی برد ،فلش 1 مگ سمت چپ نزدیک برد تغذیه و 2 مگ سمت وسط برد اصلیه ، خواهشمندم اگه فکرمیکنید فایل فلش اصلی نیست ،اصلیش رو برام بزارید.بازم کمال تشکر رو دارم .

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پاسخ فلش هيومكس فوكس

سلام
دوست عزیز ممنونم که زحمت کشیدید و جواب دادید، فایل فلشی که من استفاده کردم این بودflash-humax Va-fox Test Ok که داخلش هم فایل 2 مگ بود هم 1 مگ والآن هم روی برد ،فلش 1 مگ سمت چپ نزدیک برد تغذیه و 2 مگ سمت وسط برد اصلیه ، خواهشمندم اگه فکرمیکنید فایل فلش اصلی نیست ،اصلیش رو برام بزارید.بازم کمال تشکر رو دارم .

سلام
دوست عزيز

طبق راهنمايي هايي که در خود سايت هيومکس هم موجود هست اين ارور براي فلش هست که درست پروگرام نشده.
نحوه قرارگرفتن فلشها درست است بايد فلش يك مگ نزديك تغذيه باشد اما فايلهاي فلش شما ممكن است اشتباه باشند اما نميدانم شما به فايل ريست هيومكس فوكس دسترسي داريد يا نه؟
اگربتوانيد اين فايل را به رسيور انتقال بدهيد ميتوانيد از نرم افزارهاي كارخانه اي هم بعدش استفاده كنيد.
اگر نتوانستيد ازفايلهاي ريست استفاده كنيد بايد بافايلهاي فلشي كه برايتان مگذارم فلشها را پروگرام كنيد وبه همان ترتيب دوباره نصب كنيد.:dast:

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
سلام استاد شهرام
وقتتون بخیر
استاد ، من فایل استاد بسیونی رو برای دیدن کانالهای شوتایم به دستگاه انتقال دادم. درقسمت فابل کلید برای ریسیور هیومکس 5400 تعداد کلیدهای متفاوتی قرار داده شده . ممنون میشم که بهم بگین که برای دیدن شوتایم کدام سری از کلیدها رو باید بریزم.
البته شما در چتد جا اشاره کردید که کلیدها برای شوتایم است ، اما من نتونستم شوتایم رو باز کنم با اون کلیدها .
ایا باید در منو اصلی هم تغییراتی بدم ؟
و ایا باید روی کانال خاصی صبر کنم تا مجموعه شو تاین باز بشه ؟
ارادتمتد شما
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استاد شهرام
وقتتون بخیر
استاد ، من فایل استاد بسیونی رو برای دیدن کانالهای شوتایم به دستگاه انتقال دادم. درقسمت فابل کلید برای ریسیور هیومکس 5400 تعداد کلیدهای متفاوتی قرار داده شده . ممنون میشم که بهم بگین که برای دیدن شوتایم کدام سری از کلیدها رو باید بریزم.
البته شما در چتد جا اشاره کردید که کلیدها برای شوتایم است ، اما من نتونستم شوتایم رو باز کنم با اون کلیدها .
ایا باید در منو اصلی هم تغییراتی بدم ؟
و ایا باید روی کانال خاصی صبر کنم تا مجموعه شو تاین باز بشه ؟
ارادتمتد شما
امیر
با سلام دوست گرامي بنده درتاپيك اپديتها فايلهاي Expired شده را حذف ميكردم تا كاربردرپست ارايه شده هميشه به جديدترين فايل كليددسترسي داشته باشد.
اما بدلايلي كه حذف اين پستها با اشكالاتي مواجه شد فعلا شما ازاخرين پست اين تاپيك استفاده كنيدامشب هم فايل جديدراقراردادم البته كدها شب ديروقت منتشر ميشود ونهايت هم 24ساعت اعتبار دارد واگر منوال اينگونه باشد احتمالا نرم افزاراتواپديت براي اين پكيج ارايه خواهدشد.

hamid20

کاربر
2008-06-21
3
6
باسلام ایادر ریسیور fox امکاندسترسی به جدول کدهای دستی وجود دارد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
راجع به سيستم كددهي به هيومكس فوكس

باسلام ایادر ریسیور Fox امکاندسترسی به جدول کدهای دستی وجود دارد؟
با سلام دوست گرامي اگر لودر دستگاهما 2.54. باشه ونرم افزار ويرايش شده براي امكان دريافت فايلهاي كد با فرمت Hdf را داشته باشد ميتوانيد از اپديتهاي روزانه با همين فرمت براي اين رسيور هم استفاده كنيد.:(

amirardallan

کاربر
2008-01-20
18
1
سلام استاد شهرام
کلید برای کانالهای شوتایم دیگه ارایه نمیشه ؟

ارادتمند
امیر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام استاد شهرام
کلید برای کانالهای شوتایم دیگه ارایه نمیشه ؟

ارادتمند
امیر
با سلام دوست گرامي همين الان هم چك كردم هيچ كدي براي سيستم Irdeto II اعلام نشده است.فايل كد جديد را در تاپيك اپديت كدها قرار دادم .موفق باشيد:(

اشيك

کاربر
2008-07-25
1
0
ببخشيد ميخواستم بدونم كه چه جوري ميشه با هيومكس va_fox كانال هاي كارتي رو ديد؟ آيا پچ 2008 اين مدل ميتونه كانال هاي كارتي رو باز كنه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پاسخ

ببخشيد ميخواستم بدونم كه چه جوري ميشه با هيومكس va_fox كانال هاي كارتي رو ديد؟ آيا پچ 2008 اين مدل ميتونه كانال هاي كارتي رو باز كنه؟
با سلام دوست گرامي ورود شما را به اين فوروم خوش امد ميگويم
براي اين رسيور پچ ويرايش شده اي توسط استاد عاطف ارايه شده كه در صفحه اصلي انجمن موجود است ولي فقط قابل انتقال برسيور هيومكسفوكس با لودر2.54 ميباشد وبايد فايل كارت واكسس دستگاه هم عوض بشود واز اپديتهاي روزانه كد با فرمت HDF استفاده كنيد.
اگر رسيور شما لودر ديگري بجز2.54 باشه كه بايد با مسوليت خودتان ان را به لودر 2.54 تبديل كنيد كه كار بسيار پرري س ك ي ميباشد.:eek:k:

morteza1339

کاربر
2006-10-03
2
0
هیومکس5400

سلام وعرض احترام

هیومکس5400 تازه به دستم رسیده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که برای بروز رسانی ان از چه لودری برای انتقال پچ استفاده کنم ونرم افزارهای جدید را از کجاتهیه کنم از شما بسیار متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پاسخ

سلام وعرض احترام

هیومکس5400 تازه به دستم رسیده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که برای بروز رسانی ان از چه لودری برای انتقال پچ استفاده کنم ونرم افزارهای جدید را از کجاتهیه کنم از شما بسیار متشکرم
با سلام دوست گرامي شما ابتدا مدل دستگاه را بطور كامل بنويسيد همينطور شماره لودر رسيور هنگاميكه روشن ميشود روي صفحه تلويزيون نمايش داده ميشود.
سپس در منوي ToH-ok خط اخر رسيور ورژن خود را معرفي ميكند همه را با حوصله در همين تاپيك مطرح كنيد.

khoram

کاربر
2007-10-16
1
0
ممنونم از تلاشتون. این نرم افزار که ضمیمه هست باز نمشه امتحان کنید من خیلی تلاش کردم در صورت امکان فایلی بزارید که قابل استفاده باشه یعنی باز بشه تا ما هم استفده کنیم من اشتباهی روی دستگاهم که هیوماکس وافوکس هست یه فایل ریست کلی ریختم و دستگاهم هیچی نشان نمده اگه این فایلی که در بالا اومده بریزم درست میشه انشا الله بخاطره این میگم خیلی سعی کردم که باز بشه اما باز نشد.[
هرگونه پرسشي را در تاپيك پرسش وپاسخ مطرح كنيد تا در اسرع وقت پاسخ داده شود:busted_red::busted_red:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا