آی سی فلش را تعویض کنید...استرانگ4652 چيني در اثر اپگريد فلش پروند پروگرامش كردم ولي بعد ازپروگرام وقتي كانالهارو سرچ مي كنه تازماني كه خاموش نكنم كار مي كنه ولي بعد از خاموش و روشن كردن كانالها پاك ميشود ومجبورم كه دوباره كانال يابي كنم دوبار فلشو پروگرام كردم علت چيست رم دستگاه رو هم عوض كردم فرقي نكرد
doste aziz ic bvcox shoma kharab ast4620دو که چهار خط شده از چپ به راست روشن یه حالت چرخش دارد فلاش روروی یه برد دیگر تست کردم سالم است رم و ای سی 401و402 را هم عوض کردم کریستال کنار سی پی یو رو هم تعویض کردم از نظر تغذیه هم درست است لطفا راهنماییم فرمایید
استرانگ4610 دو . بعد از چند دقیقه یا 1 ساعت کار کردن روی شماره کانال 34 رفته هنگ می کند تا برق رو قطع نکنیم روی همان کانال می ماند کانال ها رو پاک کردم ریست هم کردم. جای کانال رو هم عوض کردم فایلی هم از قبل داشتم ریختم نشد توی تغذیه خازن ها رو هم عوض کردم مشکل پابر جا ست لطفا راهنماییم فرمایید
استرانگ4620 ایکس روی کانال های فرکانس 11470 که میروم اول درصد سیگنال قرمز است بعد سبز می شود مکس دارد بغیه سیگنالها بهتر است اما این سیگنال خیلی تاخیر دارد ممنون روی یه رسیور از همین نو رو روی همین دیش امتحان کردم مشکلی نداشت
دوست عزیز این مشکل در اکثر موارد مربوط به تغذیه و بعد تیونر خازن های مسیر ولتاژ 3/3و5و24 ولت تعویض کنید موفق باشید
پایه 179سی پی یو که ولتاژ رو موقع تغییر قطبیت رو به ال ام 317 وترانزیستر مربوطه رو می دهد این پایه یه ولتاژ ثابت دارد اما روی یه رسیور سالم با تغییر قطبیت به صفر وچند ولت تغییر می کند ایا سی پی یو مشکل دارد؟