تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي استرانگ کلیه مباحث سخت افزاری

MEHDI SALIMI

کاربر
2009-07-23
15
15
44
با سلام به دوستان گرامی.من یک ریسیور 4622iiدارم که ازخروجی های avخودتصویر کاملا مات وبی کیفیت است اما با آراف یعنی همونتیونر شبیه تلویزیون تصویر کاملا شفاف است مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنید

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
نداشتن ولت خروجی تیونر در استرانگ 4610 تو

سلام رسیور استرانگ 4610 تو کره ای که از نظر ظاهر دقیقا

همشکل 4620 وان و تو میباشد بمغازه بنده مراجعه شده که

فاقد هردو سیگنال قدرت و کیفیت بوده و خروجی تیونر بجای

حد اقل 13 ولت 1 یا 2 ولت بیشتر ندارد در رسیورهای چینی

این عیب با تعویض چند خازن که معمولا باد کرده نیز میباشند

که در مسیر ولتاژهای خروجی تغذیه قرار دارند حل میشود

با توجه به اینکه در این رسیور خازنها از نظر ظاهر کاملا بی

نقص هستند و بنده با اطمینان به این که این خازنها سالمند از

تعویض انها صرفنظر کردم و چنین فکر میکنم که باید مشکل دیگری

داشته باشد ایا تشخیص بنده درست بوده یا خیر لذا از دوستان

قدر و با تجربه خودم کمک میخوام و پیشاپیش از شما دوستان عزیز

تشکر و قدر دانی میکنم کوچیک همه شما اکبر احمدی زاده

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

abdolak

کاربر
2010-08-29
5
4
43
با سلام
تغذیه استرانگ مدل تغذیه اش هم hts 1300 است درودی به ترانس داره اما خروجی نداره دیودهای خروجی ترانس رو خارج کردم اما فرقی نکردش احتمال داره مشکل از ترانسش باشه؟
ممنون

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استرانگ 4610ii با ایسی فلش M29W160DT هست که در ان سه چراغ روشن و چهار خطه است و بوت نمیشود و من ولتازهای تغذیه را تست کردم همگی سالم هستند به نظر دوستان مشکل از فلش است یا تجربه دیگری دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استرانگ 4610ii با ایسی فلش m29w160dt هست که در ان سه چراغ روشن و چهار خطه است و بوت نمیشود و من ولتازهای تغذیه را تست کردم همگی سالم هستند به نظر دوستان مشکل از فلش است یا تجربه دیگری دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم

با سلام
بعد از اینکه کلی مطلب در مورد تعمیر استرانگ خوندم و عمل کردم از جمله پروگرام کردن ایسی فلش و ... باز به نتیجه نرسیدم و با وجود اینکه تمام ولتاژها در تغذیه سالم بودند با تعویض خازنهای مسیر 3.3 ولت و 27 ولت رسیور بوت شده و راه افتاد

arta00

کاربر VIP
2009-05-19
17
17
با سلام.استرانگ 3741 از ریموت کنترل فرمان نمیگیره با این توضیح که درمدت چند روزی که این مشکل را داشت برای 2 بار مشکل موقتا برطرف شد اما دوباره به حالت اول برگشت.ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم

با سلام.استرانگ 3741 از ریموت کنترل فرمان نمیگیره با این توضیح که درمدت چند روزی که این مشکل را داشت برای 2 بار مشکل موقتا برطرف شد اما دوباره به حالت اول برگشت.ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
چرا کسی پاسخ نمیده

همانگونه که متذکر شده بودم رسیور 4610 تو کره ای قدیمی فاقد هردو سیگنال قدرت و کیفیت بوده
ولتاژ خروجی تیونر که به ال ان بی میرود کمتر از 2 ولت است در صورتیکه حداقل بایستی 13 ولت باشد با تعویض تیونر و ایسی lm317 مشکل حل نشد ضمن اینکه ولتاژ پایه های lm317 نیز صحیح و موجود میباشند با تشکر منتظر راهکارهای دوستان عزیزم خواهم ماند
این نیز بگذرد

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
معمولا در قسمت تعمیرات کسی نیست جواب بده ولی با این حال اینجا دوباره سئوال میکنم اگر کسی از دوستان تجربه داشت راهنماییم کنه
یک رسیور استرانگ 4610 ساده است که در ان سیگنال نداره و بعد از اینکه فیش تیونر را یک بار از تیونر جدا کرده و دوباره میزنیم سیگنال میاد و با تعویض کانال از یک فرکانس به فرکانس دیگه باز همین مشکل است ولی کانالهایی که در یک فرکانس هستند این مشکل بوجود نمیاد و تیونر این رسیور را هم گیرم نیومد تا بتونم تعویض یا امتحان کنم لطفا مشکل را برای حل ان توضیح و راهنمایی کنید ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

اول کنترل را باز کنید وبرد وزیر صفحه کلید را تینر بشویید وبا دقت خشک کنید احتمال داره کثیف شده باشه یا باتری خراب مواد پس داده باشه
حتما باتری مرغوب ونو هم استفاده کنید

با سلام
معمولا در قسمت تعمیرات کسی نیست جواب بده ولی با این حال اینجا دوباره سئوال میکنم اگر کسی از دوستان تجربه داشت راهنماییم کنه
یک رسیور استرانگ 4610 ساده است که در ان سیگنال نداره و بعد از اینکه فیش تیونر را یک بار از تیونر جدا کرده و دوباره میزنیم سیگنال میاد و با تعویض کانال از یک فرکانس به فرکانس دیگه باز همین مشکل است ولی کانالهایی که در یک فرکانس هستند این مشکل بوجود نمیاد و تیونر این رسیور را هم گیرم نیومد تا بتونم تعویض یا امتحان کنم لطفا مشکل را برای حل ان توضیح و راهنمایی کنید ممنونم
دوست گرامی
این رسیور تیونرش کمتر خراب میشود با توجه به عمر زیاد احتمال خرابی در خازن های پاور زیاد هست یکسری خازن های اصلی را تعویض کنید باید سیگنال درست بشود

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
دوستان کماکان منتظر جوابم

استفاده از فونت مناسب برای کاربر اجباری میباشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام چگونه میتوان تشخیص داد که سی پی یو خراب است با وجود سالم بودن تغذیه وجود ولتاج وپروگرام ای سی فلش ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام چگونه میتوان تشخیص داد که سی پی یو خراب است با وجود سالم بودن تغذیه وجود ولتژ وپروگرام ای سی فلش ممنون

با درود
چرا پردازنده خراب باشد ایا خازن های پاور را تعویض کردید؟
معمولا پردازنده به این راحتی خراب نمیشود ممکنه خود فلش نمیتواند دستگاه را بالا بیاره یا اینکه فایل فلش مورد داره بهتره مدل دستگاه وایراد اولیه را بیشتر توضیح بدهید درضمن اول باید خازن های 1000پاور راتعویض میکردید

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
دوست گرامی فلش رو با فایل فلش موجود تو سایت پزوگرام کردم یه تغذیه دیگه جایگزین نمودم دستگاه هم 4620 ایکس 2 میباشد ایرادش هم اینه که دستگاه اصلا روشن نمیشه و روی پانل وصفحه تلوزیون هیچ چیز موجود نیست رم دستگاه رو هم لحیم کشی کردم ممنون

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
دوست گرامی فلش رو با فایل فلش موجود تو سایت پزوگرام کردم یه تغذیه دیگه جایگزین نمودم دستگاه هم 4620 ایکس 2 میباشد ایرادش هم اینه که دستگاه اصلا روشن نمیشه و روی پانل وصفحه تلوزیون هیچ چیز موجود نیست رم دستگاه رو هم لحیم کشی کردم ممنون
===========================================

ایراد از سی پی یو بود بد جوری داغ میکرد

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام لطفا درمورد ولتاج یو اس بی 4620ایکس 2 راهنمائی بفرمائید که از کجا تامین میشود

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استرانگ 4620 اوردند که مشکل قطع سیگنال داره به طوری که اگه روی یک کانال باشیم و بخواهیم روی کانال دیگر برویم سیگنال قطع میشود و باید یک بار سیم انتن رو از تیونر جدا و دوباره وصل کنیم تا سیگنال بیاد و این کار رو برای هر کانالی که در یک فرکانس دیگر است تکرار کنیم من تغذیه رو با یک دستگاه سالم هم تعویض کردم اما مشکل از تغذیه نبود اگر دوستانی که چنین تجربه رو دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام لطفا درمورد ولتاج یو اس بی 4620ایکس 2 راهنمائی بفرمائید که از کجا تامین میشود
دوست گرامی
ولتاژ 5ولت یو اس بی از خط 5 ولت پاور تامین میشود

با سلام
یک رسیور استرانگ 4620 اوردند که مشکل قطع سیگنال داره به طوری که اگه روی یک کانال باشیم و بخواهیم روی کانال دیگر برویم سیگنال قطع میشود و باید یک بار سیم انتن رو از تیونر جدا و دوباره وصل کنیم تا سیگنال بیاد و این کار رو برای هر کانالی که در یک فرکانس دیگر است تکرار کنیم من تغذیه رو با یک دستگاه سالم هم تعویض کردم اما مشکل از تغذیه نبود اگر دوستانی که چنین تجربه رو دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم

این سری رسیور خرابی در سیگنال وتیونر زیاد دارند خصوصا دستگاه های تقلبی که تعداد پیچ قابشون کم هست 4پیچ
یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنید ببینید مشکل باز هم هست؟

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام لطفا شماره پایه سیگنالی که از سی پی یو خارج میشه در سری 4620ایکس دو کدومه راهنمائی بفرمائید ممنون

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام کار میکروکنترلر امنیتی mcq در استرانگ 4622ii چیست ایا مثل ایسی دریم در ایکلاس است لطفا دوستانی که اطلاع دارند توضیح دهند

بالا