MEHDI SALIMI
کاربر
- 2009-07-23
- 15
- 15
- 44
با سلام به دوستان گرامی.من یک ریسیور 4622iiدارم که ازخروجی های avخودتصویر کاملا مات وبی کیفیت است اما با آراف یعنی همونتیونر شبیه تلویزیون تصویر کاملا شفاف است مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنید
با سلام
یک رسیور استرانگ 4610ii با ایسی فلش m29w160dt هست که در ان سه چراغ روشن و چهار خطه است و بوت نمیشود و من ولتازهای تغذیه را تست کردم همگی سالم هستند به نظر دوستان مشکل از فلش است یا تجربه دیگری دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم
اول کنترل را باز کنید وبرد وزیر صفحه کلید را تینر بشویید وبا دقت خشک کنید احتمال داره کثیف شده باشه یا باتری خراب مواد پس داده باشهبا سلام.استرانگ 3741 از ریموت کنترل فرمان نمیگیره با این توضیح که درمدت چند روزی که این مشکل را داشت برای 2 بار مشکل موقتا برطرف شد اما دوباره به حالت اول برگشت.ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم
با سلام.استرانگ 3741 از ریموت کنترل فرمان نمیگیره با این توضیح که درمدت چند روزی که این مشکل را داشت برای 2 بار مشکل موقتا برطرف شد اما دوباره به حالت اول برگشت.ممنون میشم از تجربیات دوستان استفاده کنم
دوست گرامیبا سلام
معمولا در قسمت تعمیرات کسی نیست جواب بده ولی با این حال اینجا دوباره سئوال میکنم اگر کسی از دوستان تجربه داشت راهنماییم کنه
یک رسیور استرانگ 4610 ساده است که در ان سیگنال نداره و بعد از اینکه فیش تیونر را یک بار از تیونر جدا کرده و دوباره میزنیم سیگنال میاد و با تعویض کانال از یک فرکانس به فرکانس دیگه باز همین مشکل است ولی کانالهایی که در یک فرکانس هستند این مشکل بوجود نمیاد و تیونر این رسیور را هم گیرم نیومد تا بتونم تعویض یا امتحان کنم لطفا مشکل را برای حل ان توضیح و راهنمایی کنید ممنونم
با سلام چگونه میتوان تشخیص داد که سی پی یو خراب است با وجود سالم بودن تغذیه وجود ولتژ وپروگرام ای سی فلش ممنون
===========================================دوست گرامی فلش رو با فایل فلش موجود تو سایت پزوگرام کردم یه تغذیه دیگه جایگزین نمودم دستگاه هم 4620 ایکس 2 میباشد ایرادش هم اینه که دستگاه اصلا روشن نمیشه و روی پانل وصفحه تلوزیون هیچ چیز موجود نیست رم دستگاه رو هم لحیم کشی کردم ممنون
دوست گرامیبا سلام لطفا درمورد ولتاج یو اس بی 4620ایکس 2 راهنمائی بفرمائید که از کجا تامین میشود
با سلام
یک رسیور استرانگ 4620 اوردند که مشکل قطع سیگنال داره به طوری که اگه روی یک کانال باشیم و بخواهیم روی کانال دیگر برویم سیگنال قطع میشود و باید یک بار سیم انتن رو از تیونر جدا و دوباره وصل کنیم تا سیگنال بیاد و این کار رو برای هر کانالی که در یک فرکانس دیگر است تکرار کنیم من تغذیه رو با یک دستگاه سالم هم تعویض کردم اما مشکل از تغذیه نبود اگر دوستانی که چنین تجربه رو دارند لطفا راهنمایی کنند ممنونم
دوست گرامی
ولتاژ 5ولت یو اس بی از خط 5 ولت پاور تامین میشود
با سلام این ولتاژ از آی سی 8پایه درست در پشت ال ام 317 تامین میشه