saman_best
کاربر
- 2007-05-04
- 9
- 12
اگر کسی برنامه ی ست استار مدل 100 دی رو داره خواهش می کنم این جا بذاره.
آخرین ویرایش توسط مدیر:
با سلام
2 هفته پیش یک دستگاه x30pvr خریدم و مشکلات زیر را دارد از دوستان خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
1.هنگ کردن کانالها در هنگام تعویض کانال
2.عدم انتقال کدها توسط پورت rs232 با dearmloader2.04
3.آشنا نبودن با منوی کد دهی دستی و شیوه دادن کد در این منو
4.عدم انتقال softcam توسط usb
با تشکر
:questionmark:
این دستگاه قدیمی استبا سلام
من یک رسیور مدل
xr-1500d super mkII
خریدم که بعد از 2 روز به مشکل خورد. کنترل هنگ می کنه از کار می افته . فکر کردم اشکال از کنترل هست. یکی دیگه خریدم اما باز هم هنگ کی کنه
فهمیدم اگه از پشت خاموش روشن کنم درست می شه البته دوباره 10 دقیقه بعد از کار می افته. کسی می تونه کمک کنه مشکل چیه و در ضمن اصلا این رسیور هنوز ساپورت می شه یا نه و قدیمیه یا جدید.
سلام
خسته نباشید
می خواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور می تونم ش ب ک ه 3 رو با کد دهی دستی در X290 باز کنم
دوم اینکه نحوه آپگرد اون چطوریه و اینکه اصلا برنامش هست یا نه
ممنون
سلام دوست عزيز من احتياج به فايل فلش استار ست 290d super دارم برنامه متاباكس روي ان ريختم حالا روي پنل جلو on نوشته اگر كمك كنيد ممنون ميشم در سايت هيچ قسمتي براي اين مدل رسيور نيست من منتظر راهنمائي شما عزيزان هستم متشكرم وموفق باشيد در ضمن ايا اين رسيور مثل متاباكس جيتك ميشود [/دوست عزیز شما فایل 1.4.4 متاباکس را بگیر و روی دستگاه خود بریز . اگر هم نگرفت چند بار دستگاه رو خاموش روشن کنید حتما میگیرد .احتیاج به فلش کردن ندارد
با سلام دوست گرامي تنها چيزي كه مربوط به اين مدل پيدا كردم:thumbdown:سلام برنامه استار ست 290 دي سوپر را مي خواستم اگر محبت كنيد ممنون ميشم در ضمن ايا برنامه رسيور ديگري را روي اين رسيور ميشود ريخت من منتظر راهنمائي شما مديران محترم هستم موفق باشيد