تاپيك پرسش وپاسخ رسيورهاي متفرقه استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saman_best

کاربر
2007-05-04
9
12
اگر کسی برنامه ی ست استار مدل 100 دی رو داره خواهش می کنم این جا بذاره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

may

کاربر
2007-12-11
4
6
مشکلات starsat x30pvr

با سلام
2 هفته پیش یک دستگاه x30pvr خریدم و مشکلات زیر را دارد از دوستان خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
1.هنگ کردن کانالها در هنگام تعویض کانال
2.عدم انتقال کدها توسط پورت rs232 با dearmloader2.04
3.آشنا نبودن با منوی کد دهی دستی و شیوه دادن کد در این منو
4.عدم انتقال softcam توسط usb

با تشکر
:questionmark:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
2 هفته پیش یک دستگاه x30pvr خریدم و مشکلات زیر را دارد از دوستان خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
1.هنگ کردن کانالها در هنگام تعویض کانال
2.عدم انتقال کدها توسط پورت rs232 با dearmloader2.04
3.آشنا نبودن با منوی کد دهی دستی و شیوه دادن کد در این منو
4.عدم انتقال softcam توسط usb

با تشکر

دوست عزیز در مورد هنگ کردن از پچ جدید استفاده کنید و سافتکم را باید از طریق پورت 232 وتوسط درام لودر منتقل کنید usb برای آبدیت کارایی دارد در منو کد دهی هم کدها را باید براساس آیدینت مربوطه وارد کنید شما کد چه کانالی را می خواهید وارد کنید ؟

may

کاربر
2007-12-11
4
6
سلام خدمت مدیر عزیز علی
بسیار متشکر از راهنمایی شما
شما فرمدید از پچ جدید استفاده کنید می شه لطف کنید نام پچ را بگید
و درمورد انتقال سافتکم به دستگاه همین کار را میکنم (استفاده از rs232 و dreamloader2.04) ولی دو مشکل دارم
1. بعد از کانکت شدن نوارابزار همینطور می ماند و فایل را به داخل رسیور منتقل نمی کند
2.بعضی وقتها روی com ایراد می گیرد و اصلا نمی شناسد و این در حالی است که از سالم بودن پورت کابل تنظیمات و... مطمئن هستم

شما فرمودید کدام کانال مثلا کانال inxct چطور ودر کدام قسمت کدها را وارد کنم

با تشکر

may

کاربر
2007-12-11
4
6
با سلام به مدیر عزیز و تمامی دوستان
یک مشکل عجیب برای من رخ داده است شما نظر بدهید
زمانی که من این پچ(پچ جدید به تاریخ 12/12/2007) را آنزیپ کردم سه فایل داخل آن بود که یکی از آنها پروسیجر نصب بود که کامل توضیح داده که چه کار کنید من هم طبق آن عمل کردم بدین صورت فایلهای را داخل فلش ریخته از طریق usb شروع به اجرا کردم دستگاه ریست شد و شروع اعمال پچ کرد تا اینکه در انتهای کار دستگاه error داد و هنگ کرد که من مجبور شدم دستگاه را از پشت ریست کنم تا یک مدت زیادی هم بعد از این اتفاق دستگاه فلشم را نمی شناخت تا اینکه از بک آپ کمک گرفتم و آنرا به حالت قبلی برگرداندم
حال اگر کسی این پچ را زده و موفق شده و یا خطای کار منو فهمیده مرا یاری کند خیلی متشکر می شوم

با تشکر

hadikhan

کاربر
2007-12-04
1
2
مشکل برفکی وناخوانابودن (منوی)استارست

با سلام خدمت دوستان:
دررسیور استار ست مدل 550cx-سوپرمشکلی پیدا شده به طوری که
نوشته های منو خوانا نیست وبسیار برفکی می باشدو غیر قابل تنظیم.
آی سی 4053 تعویض نمودم اما سودی نبخشید قطعه ی سه پایه ای به
شماره یCTY8117TA تا حدی گرم می شود وولتاژپایه ی سمت راست آن حدود4 ولت وولتاژپایه ی وسط آن حدود 1 (یک )ولت می باشد و کد
قطعه ی مذکور U9 است .
دوستان لطفی کنند ودر مورد آن قطعه و عیب دستگاه بنده را راهنمایی کنند. متشکرم.

shafaghi

کاربر
2007-12-20
1
1
رسیور استارست 1500 super mkII xr-1500d

با سلام
من یک رسیور مدل
xr-1500d super mkII
خریدم که بعد از 2 روز به مشکل خورد. کنترل هنگ می کنه از کار می افته . فکر کردم اشکال از کنترل هست. یکی دیگه خریدم اما باز هم هنگ کی کنه
فهمیدم اگه از پشت خاموش روشن کنم درست می شه البته دوباره 10 دقیقه بعد از کار می افته. کسی می تونه کمک کنه مشکل چیه و در ضمن اصلا این رسیور هنوز ساپورت می شه یا نه و قدیمیه یا جدید.

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
با سلام
من یک رسیور مدل
xr-1500d super mkII
خریدم که بعد از 2 روز به مشکل خورد. کنترل هنگ می کنه از کار می افته . فکر کردم اشکال از کنترل هست. یکی دیگه خریدم اما باز هم هنگ کی کنه
فهمیدم اگه از پشت خاموش روشن کنم درست می شه البته دوباره 10 دقیقه بعد از کار می افته. کسی می تونه کمک کنه مشکل چیه و در ضمن اصلا این رسیور هنوز ساپورت می شه یا نه و قدیمیه یا جدید.
این دستگاه قدیمی است
این عیب اول از نرم افزار میتونه یاشه
2- از تغذیه
3- فلش

hadimtm

کاربر
2006-10-06
2
3
استارستي ها كمك...

سلام.رسيور استارست 4100cu دارم كه خاموش روشن ميشه.لطفا
كمك كنيد...چكارش كنم؟ با اخرين برنامه هم درست نشد:icon1366:

microbnaz

کاربر
2008-01-30
1
1
کمک در مورد Sr X290

سلام
خسته نباشید
می خواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور می تونم شبکه 3 رو با کد دهی دستی در X290 باز کنم
دوم اینکه نحوه آپگرد اون چطوریه و اینکه اصلا برنامش هست یا نه
ممنون

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
کد ش ب ک ه 3 سیستم بیس

سلام
خسته نباشید
می خواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که چطور می تونم ش ب ک ه 3 رو با کد دهی دستی در X290 باز کنم
دوم اینکه نحوه آپگرد اون چطوریه و اینکه اصلا برنامش هست یا نه
ممنون

عزیزم شما به قسمت کذ ذستی ذستگاهت به سیستم بیس برو و این کذ را وارذ کن
ident 0003 cod 1111113311111133
موقع فوتبال باز میشوذ
جهت اطلاعات بیشتر به انجمن مربوطه جهت یاذ گیری وارذ کرذن کذ ذستی مراجعه کن

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشكل 290 سوپر

سلام دوست عزيز من احتياج به فايل فلش استار ست 290d super دارم برنامه متاباكس روي ان ريختم حالا روي پنل جلو on نوشته اگر كمك كنيد ممنون ميشم در سايت هيچ قسمتي براي اين مدل رسيور نيست من منتظر راهنمائي شما عزيزان هستم متشكرم وموفق باشيد در ضمن ايا اين رسيور مثل متاباكس جيتك ميشود

omid_7441

کاربر
2006-10-21
3
3
290

سلام دوست عزيز من احتياج به فايل فلش استار ست 290d super دارم برنامه متاباكس روي ان ريختم حالا روي پنل جلو on نوشته اگر كمك كنيد ممنون ميشم در سايت هيچ قسمتي براي اين مدل رسيور نيست من منتظر راهنمائي شما عزيزان هستم متشكرم وموفق باشيد در ضمن ايا اين رسيور مثل متاباكس جيتك ميشود [/دوست عزیز شما فایل 1.4.4 متاباکس را بگیر و روی دستگاه خود بریز . اگر هم نگرفت چند بار دستگاه رو خاموش روشن کنید حتما میگیرد .احتیاج به فلش کردن ندارد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز من همين فايل را روي زسيور ريختم كه اينطور شد حالا شما اگر فايل فلش استار ست 290 دي سوپر را داريد محبت كنيد ممنون ميشم

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
تقاضاي نرم افزار

سلام برنامه استار ست 290 دي سوپر را مي خواستم اگر محبت كنيد ممنون ميشم در ضمن ايا برنامه رسيور ديگري را روي اين رسيور ميشود ريخت من منتظر راهنمائي شما مديران محترم هستم موفق باشيد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشكل نرم افزار

سلام دوست عزيز اقلا يك جواب به ادم بدهيدما در مورد 290 بايد چكار كنيم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام برنامه استار ست 290 دي سوپر را مي خواستم اگر محبت كنيد ممنون ميشم در ضمن ايا برنامه رسيور ديگري را روي اين رسيور ميشود ريخت من منتظر راهنمائي شما مديران محترم هستم موفق باشيد
با سلام دوست گرامي تنها چيزي كه مربوط به اين مدل پيدا كردم:thumbdown:
Hi,
I have a reciever which is compatible with Metabox. It has 1 CAS skycript card reader but no CAM interface. Also it has one USB port & Video Link menu. (It labled as StartSat SR-X290 super, but it is only a pirate lable)
I upgraded it many times with DreamSoft patch with no problem and hardware info @Sat fx-7220 @Sky.
But in last upgared, when restarting, the display showed 'ON' and no more activity.
I tested the flash file for Metabox 3. It restarted but Video Link menu disapeared and no channel search is down.
May anyone help me to solve the problem, please?
اينطور كه ميبينيد يك مدل غيراصلي است كه پچهاي متاباكس بهش ميخوره ويك مدل ديگه هم داشت250 كه انهم يك كارت ميخورد ومنوي متاباكس داشت وبراحتي بانرم افزار متاباكس كارميكرد.
اگرمتاباكس اپگريدكردي كه مشكلي نيست اگرنه مواظب باش كه بالودر اشتباه نفرستي كه مثل اين بنده خدا دچار مشكلon وعدم سرچ نشوي دوست گرامي
:ُّـ:)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا