تاپيك پرسش وپاسخ وكليه مسايل مربوط به ورلدباكس سيلوروبلك

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من رسیور وردباکس سیلور 2 دارم.آیا میشه با دانگل کانالهای شوتایم رو نگاه کرد.روی این دستگاه دانگل خوب جواب میده یا روی استرانگ یا استارست یا هایویژن 9595.منظورم حاقل فریز هست ممنون
با درود دوست گرامی
دستگاه شما فقط با دانگل Y5 قابل استفاده بود که متاسفانه در اخرین نرم افزاری که برای این دانگل ارایه شد برای تیونر B رسیور وردباکس سیلور دیگه نرم افزاری ارایه نشده است.
در نتیجه شما در حال حاضر از ان رسیور فقط بعنوان یک رسیور معمولی میتوانید استفاده کنید:eek:k:

asb

کاربر
2010-02-02
2
3
40
درود
من ریسیور ورلد بکس بلک دارم با استفاده از دیتای هلاست تمامی کانالها بدون دانگل y5 باز میباشد . دو سئوال از شما عزیزان داشتم
1 - باز بودن کانالها با این رویه تا چه مدتی ادامه خواهد داشت .
2 - آیا دانگل جدیدی برای این مدل ریسیور ارائه خواهد شد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
من ریسیور ورلد بکس بلک دارم با استفاده از دیتای هلاست تمامی کانالها بدون دانگل y5 باز میباشد . دو سئوال از شما عزیزان داشتم
1 - باز بودن کانالها با این رویه تا چه مدتی ادامه خواهد داشت .
2 - آیا دانگل جدیدی برای این مدل ریسیور ارائه خواهد شد .
با درود دوست گرامي
اين عجيب است با چه نرم افزاري براي تيونر بي كانالها را داريد؟
قبلا از واي5 استفاده ميكرديد؟
فعلا كه هيچ خبر جديدي براي اينده اين رسيور موجود نيست:eek:k:

asb

کاربر
2010-02-02
2
3
40
با درود دوست گرامي
اين عجيب است با چه نرم افزاري براي تيونر بي كانالها را داريد؟
قبلا از واي5 استفاده ميكرديد؟
فعلا كه هيچ خبر جديدي براي اينده اين رسيور موجود نيست:eek:k:

با سلام و درو بر شما
من نرم افزار تیونر aو تیونر bاین دستگاه را دارم .یکی از دوستان از یکی از کشوهای همسایه برایم فرستاده است ضمنا برنامه هایتک را هم دارم .

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
باسلامایا کسی برنامه تیونربی وردبوکس سیلور2 دارید برای من هم بزاری مرسی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
این رسیورها دیگه ساپورت نمیشوند

:busted_red:متاسفانه این رسیورها به هیچ عنوان دیگه ساپورتی ندارند

استاد بزرگ

کاربر
2010-08-26
9
12
75
با سلام خدمت همگی دوستان با توجه به اینکه مدت شش ماهه دانگل xxبرای ریسیورهای دوتیونره مثل ورلد بکس و هایتک رو به اتمام است میخواستم بدانم که آیا دانگل جدیدی برای این مدل ریسیورها ارائه خواهد شد .لطفا مدیران سایت و تمامی کاربران اگر اطلاعاتی دارند ارائه فرمایند . با تشکر - پاینده و پیروز باشد .

استاد بزرگ

کاربر
2010-08-26
9
12
75
با سلام خدمت همگی دوستان با توجه به اینکه مدت شش ماهه دانگل xxبرای ریسیورهای دوتیونره مثل ورلد بکس و هایتک رو به اتمام است میخواستم بدانم که آیا دانگل جدیدی برای این مدل ریسیورها ارائه خواهد شد .لطفا مدیران سایت و تمامی کاربران اگر اطلاعاتی دارند ارائه فرمایند . با تشکر - پاینده و پیروز باشد .

سلام دوستان و اساتید بزرگ سایت لطفا اگر اطلاعاتی دارید ارائه فرمائید .با تشکر

استاد بزرگ

کاربر
2010-08-26
9
12
75

سلام کسی نبود تا اطلاعاتی ارائه کند واقعا که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamid_sad2003

کاربر
2006-11-15
1
0
سلام میشه توضیح بدین در مورد رسیورهای ورد باک ؟ چه فرقشون چیه با بقیه؟دو تیونره یعنی چی؟

magestic

کاربر
2010-05-24
26
22
44
با سلام من در خواست برنامه انتقال پچ برای تيونر aو b داشتم
و اينكه اخرين ورژن ارايه شده برای تيونرa و b چه ورژن هايی هست
لطف بزرگی ميكنيد اگر لينك دانلودشون رو هم بذاريد

آخرین ویرایش:

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
سلام من رسيور وردبوکس سيلور دارم ميخواستم بدونم از رده خارج شده يانه

استاد بزرگ

کاربر
2010-08-26
9
12
75

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من رسيور وردبوکس سيلور دارم ميخواستم بدونم از رده خارج شده يانه
بله دوست گرامی این دستگاه ها از رده خارج است وباید با هزینه ای زیاد دانگل بخرید وان کار هم مشکلات خودش را داره
دوست گرامی هنوز که اعتبار ان تمام نشده تا بشود راجع به کاندید بعدی اظهار نظر کرد.
البته با توجه به سودخوبی که دانگل نصیب اقایان کرده بعید است از خیر بیرون دادن دانگل بعدی بگزرند!!

konsool

کاربر
2009-03-02
388
1,503
26
دستگاه ورلد باکس سیلور2 آپگرید نمیشه نه تیونرآ و نه B علت چیست؟

لودرتیونرآ:SWLoader.exe

لودرتیونر بی :STBDServer BETA_

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و اساتید.رسیور ورلد باکس سیلور کد بیس کانال 3 و MBC Persia در بدر رو چه جوری وارد کنم؟

MBC Persia Biss: 12AB34F1CD56EF12
IRIBTV3 Biss: 1111113311111133
ممنون میشم واضح بگین.

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
سلام به دوستان و اساتید و مدیران عزیز. کسی نیست کمکم کنه؟ چون رسیور داداشمه و من ازش سر در نمیارم.خواهشا راهنمایی کنید.ممنون.

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
سلامی دوباره. هیچ کس این رسیور رو نداشته؟ هیچکی بلد نیست؟ لا اقل بگین بلد نیستیم(اگه نمی دونید) تا یه کاریش بکنیم.ممنون

بالا