mehdi-iust
کاربر
- 2010-06-22
- 2
- 0
آقا فوری فوری لطفاً کمک
دوستان کسی نیست ما رو کمک کنه.
آقا حمید لطفاً جوابمو بدید کارم گیره به خدا
مرسی
مرسی
با سلام به همه دوستان
سوال من در رابطه با پستی که آقای حمید_121 در تاپیک آخرین سافتکم برای رسیور hdmi 9696 زده اند می باشد. می خواستم ببینم منظور ایشون از اینکه باید برای استفاده از پکیج biss از پچ فلان شماره استفاده کنید چیست؟
آیا منظور ایشون این است که باید ورژن S/W دستگاه این اعداد باشد؟ ورژن S/W رسیور من 11289 می باشد. آیا من با توجه به این شرط نمی توانم از این سافتکم استفاده کنم؟
ممنون میشم سریع کمکم کنید چون کارم لنگه؟
مرسی
سلام
من قبلاً سافتکم ميگرفتم از سايتanimux و dorcelو xxl رو باز ميکرد!
ولی الان هيچ کدوم باز نميشه!
اگه ميشه يه سافتکم بزاريد که بشه اين کانالا رو باهاش باز کرد!
ممنون
رسیور 95 آیکلاس تک کارت دارم کره ای اما با پیغام تقلبی روبه رو میشم چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان منIclass 9696 xpvr (کره ای) دارم ولی هر سافتکمی که مربوط بهش هست رو میریزم پیغام
Invalid File میده کسی میتونه راهنماییم کنه ؟؟
ممنون
با سلام ریسور من 9595pvrهستبعضی اوقات هنگ میکند و دیگر کار نمی کند باید از پشت خاموش روشن کنم تا درست شود لطفا راهنمایی کنید با اخرین نرم افزار هم اپگرید کردم با فلش کمک کنید
دوست عزیز شما وقتی میخوای سافتکم انتقال بدی رو ok نزن رو شماره 1 کنترل بزن بعد ok بزن انتقال میده
ممنون از پاسخت اما پیغام file invalid برای چیه؟؟؟
با سلام در صورت امكان آخرين نرم افزار با لودر مربوطه براي i class 9999xpvr-hd hdmi
به این آدرس سر بزنید جوابتونو می گیرید.http://1.irantks.biz/showthread.php?t=39378&page=1باسلام
كاربر جديدي هستم و تازه كار . رسيوري با مشخصات زير دارم و تقاضاي برنامه ابديت آن . لطفا راهنمايي كنيد. باتشكر
iclass xs pvr hdmi
model id : s9f4a126
h/w version : 2.32.00
s/w version : 1.09.8a
اخرين ابديت 2010.9.16
با سلام آي كلاس 9696xpvr اصلي فقط فركانسهاي vراميگيرد مثلا 20tv pdf نه فركانسهاي hمثلا pmc در ضمن آي سي lm317با يك نوع عوض شده و نرم افزار هم تازه با آخرين پيج با كامپيو تر و ريسيت فكتوري هم شده دوستان كمك فوري در خواست ميشه
با تشكر از شما گلدنفري عزيز
فقط اون فايلي كه اونجا گذاشتن اسمش هست: sdf2a126-11055F.sgn . ميخوام بدون چون رسيورمن فايل داخلش به اسم : s9f4a126 هستش وبا هم اختلاف دارند آيا اشكالي نداره . ممنون