تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با تشکر از شما این نرم افزار قدیمی از کجا پیدا کنم برای رسیور 9191xpvr چون برای من پخش از فلش مهمه

در بخش ارشیو نرم افزارهای قدیمی وجود دارند مراجعه کرده ودانلود کنید

arash-sheytunak

کاربر
2010-10-20
5
8
با سلام
رسیور من iclass 9696x pvr هست.یک هفتست که پیغام STB S/W DAMAGED روی صفحه نمایانه.
من همه ی لودرها رو تست کردم اما نمیشه.کابل RS232-COM هم دارم.2سره کابل هم به یک شکل هست.
هر کاری میکنم درست نمیشه.ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.به طور دقیق

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
رسیور من iclass 9696x pvr هست.یک هفتست که پیغام STB S/W DAMAGED روی صفحه نمایانه.
من همه ی لودرها رو تست کردم اما نمیشه.کابل RS232-COM هم دارم.2سره کابل هم به یک شکل هست.
هر کاری میکنم درست نمیشه.ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.به طور دقیق
با درود
دوست گرامی اگر نرم افزار با کابل قبول نمیکنه تنها راه پروگرام کردن فلش دستگاه میباشد یا باجیتگ یا توسط پروگرامر بوسیله تعمیرکار:eek:k:

aki26

کاربر
2009-10-06
14
12
سلام
منم از اين مدل دستگاه دارم كه همين پيغام ميداد با فلش آپگريد كردم درست شد آخرين پچ آپگريدش كن درست ميشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali monz

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام
منم از اين مدل دستگاه دارم كه همين پيغام ميداد با فلش آپگريد كردم درست شد آخرين پچ آپگريدش كن درست ميشه
سلام
دوست عزيز دستگاه اگر روي پيغام مونده باشه كه فلش نمي شناسه آپگريد كنه!

ali monz

کاربر
2006-11-20
4
4
اشکال در پخش فایلها

با سلام خدمت مدیران سایت، اگر توجه کرده باشید با اجرای نرم افزارهای جدید خاصیت پخش فایلها با فرمت mpeg از دستگاه گرفته میشود یعنی رسیور با این فرمت رکورد میکند اما در هنگام پخش با پیام unsupported file format که نشاندهنده عدم توانایی پخش است مواجه خواهیم شد. آیا این خاصیت بصورت اتفاقی در نرم افزارهای جدید حذف شده است یا به ناچار در برنامه ریزی نرم افزارهای جدید باید حذف میشده است؟ آیا در حال حاضر که رسیور به آخرین نرم افزار و کدها مجهز است و همچنین قابلیت کدگشایی پکیج ABsat را دارد، باز راهی وجود دارد که با حفظ وضعیت حاضر بتوان فرمت mpeg را پخش کنیم؟ با سپاس فراوان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fars

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام خدمت مدیران سایت، اگر توجه کرده باشید با اجرای نرم افزارهای جدید خاصیت پخش فایلها با فرمت mpeg از دستگاه گرفته میشود یعنی رسیور با این فرمت رکورد میکند اما در هنگام پخش با پیام unsupported file format که نشاندهنده عدم توانایی پخش است مواجه خواهیم شد. آیا این خاصیت بصورت اتفاقی در نرم افزارهای جدید حذف شده است یا به ناچار در برنامه ریزی نرم افزارهای جدید باید حذف میشده است؟ آیا در حال حاضر که رسیور به آخرین نرم افزار و کدها مجهز است و همچنین قابلیت کدگشایی پکیج ABsat را دارد، باز راهی وجود دارد که با حفظ وضعیت حاضر بتوان فرمت mpeg را پخش کنیم؟ با سپاس فراوان

با درود
دوست گرامی باید توجه داشته باشیم که این نرم افزارهای جدید که از طرف شرکت ارئه شده در همه رسیورها این مشکل رو نداره ودر بعضی موارد مشاهده گردیده است من خودم با این نرم افزارها کارمیکنم و اصلا همچین مشکلی تا به الان مشاهده نکردم و این خاصیت نه به طور اتفاقی حذف نشده و اینطوری هم نیست :eek:k:

saeedasaa

کاربر
2009-05-13
13
28
39
سلام دوستان دیشب با مشکل عجیبی برخوردم با متنی که با تعویض کانال روی تصویر میاد
warning chip failure
کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان دیشب با مشکل عجیبی برخوردم با متنی که با تعویض کانال روی تصویر میاد
warning chip failure
کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم

با درود
چیب حفاظتی رسیورخراب وباید تعویض شود:eek:k:

arash-sheytunak

کاربر
2010-10-20
5
8
سلام خدمت دوستای گلم.
من در زمینه ی رسیور تقریبا صفر کیلومتر هستم.
منظورتون از جیتگ و پروگرام کردن فلش دستگاه و پروگرامر توسط تعمیرکار چیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خدمت دوستای گلم.
من در زمینه ی رسیور تقریبا صفر کیلومتر هستم.
منظورتون از جیتگ و پروگرام کردن فلش دستگاه و پروگرامر توسط تعمیرکار چیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر
با درود
دوست گرامی دستگاه را به تعمیرکار بدهید خودش درست میکنه شما اگر اطلاعات داشتید که تعمیرش میکردید برای آسیب بیشتر به دستگاهتان نرسه بهتره به تعمیرکار مراجعه کنید.:eek:k:

saeedasaa

کاربر
2009-05-13
13
28
39
مشکل در رسیور هایویون

سلام رسیور من موقع کانال عوض کردن با این پیغام مواجه می شود لطفا کمک کنید تا رسیور من این پیغام را ندهد
security chip failure
security chip of your receiver to the place of purchasing for warranty service

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام رسیور من موقع کانال عوض کردن با این پیغام مواجه می شود لطفا کمک کنید تا رسیور من این پیغام را ندهد
security chip failure
security chip of your receiver to the place of purchasing for warranty service

بادرود
دوست عزیز شما یک بار سوال کردید و منهم جواب دادم
به جای اینکه پست بزنید به صفحه قبل مراجعه میکردید
چیپ حفاظتی رسیورشما خراب است وباید به تعمیرکار مراجعه کنید:eek:k:

mamed_ali

کاربر
2008-03-21
14
24
سوال :با سلام به همه دوستان.در بعضی از 9696 یا 9191 ها آی سی دی رم وجود ندارد و دستگاه مشکلات ناشی از خرابی این آی سی مثل کانال عوض کردن یا پیغام های چون چینی بودن و .... را نمی دهد...با توجه به این که در مدل های اصلی هم این آی سی خراب میشود...آیا برای تبدیل 9696 های اصلی به مدل های ذکر شده راه حلی وجود دارد؟ که حداقل دستگاه بدون عیب کار کند.....دوستانی که در این مورد کار کرده اند و به نتیجه رسیده اند لطفا جواب بدهند. ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سوال :با سلام به همه دوستان.در بعضی از 9696 یا 9191 ها آی سی دی رم وجود ندارد و دستگاه مشکلات ناشی از خرابی این آی سی مثل کانال عوض کردن یا پیغام های چون چینی بودن و .... را نمی دهد...با توجه به این که در مدل های اصلی هم این آی سی خراب میشود...آیا برای تبدیل 9696 های اصلی به مدل های ذکر شده راه حلی وجود دارد؟ که حداقل دستگاه بدون عیب کار کند.....دوستانی که در این مورد کار کرده اند و به نتیجه رسیده اند لطفا جواب بدهند. ممنون
با درود
دوست گرامي ايسي دريم در تمامي توليدات اصلي هايويون وجود دارد و وظيفه اش بررسي وضعيت سخت افزار ونرم افزار ارايه شده توسط شركت ميباشد.
امادر مدل هاي چينيبخاطر تفاوت سخت افزار با توليد اصلي كمپاني ايسي دريم نصب نشده ودستكاري مدار خودشان فايل فلش 9696 هايويون را را روي برد قلابي راه اندازي كرده اند.
خوب شركت هم تدبير ديگه اي انديشيد ودر نرم افزار بعد از11228 بمبي قرار داد كه لودر دستگاه عوض بشود وروي دستگاه هاي تقلبي ايدي از 126 به 129 تغيير كنه نرم افزار جديد ديگه به دستگاه ايدي عوض شده نخواهد خورد ودايم پيغام چيني ميدهد:sadwalk:
البته اين كار يكسري ايراد براي دستگاه هاي اصلي هم بوجود اورد كه خصوصا روي مدل كابل اچ دي خور 9696اصلي پيغام چيني تاكنون قابل رفع نبوده است:blow:

shahabsystem

کاربر
2010-01-05
30
13
با عرض سلام من يه دستگاه آي كلاس 9696 اچ دي دارم و از موقعي كه برنامه واسش ريختم خودش خود به خود شبكه عوض مي كنه !!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FLASH_TNM

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با عرض سلام من يه دستگاه آي كلاس 9696 اچ دي دارم و از موقعي كه برنامه واسش ريختم خودش خود به خود شبكه عوض مي كنه !!!

با درود
ایسی دریم رسیور خراب وباید تعویض شود

برای ایکلاس 9898 برنامه نیومده

این تایپیک فقط در مورد مشکلات رسیورهای ایکلاس میباشد
نه جای پرسش های معمولی!!!!!!
در بخش نرم افزارها موجود میباشد

سلام
مشکل ریسیور من نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
با تشکر

دوست من تقریبا میشه گفت سخت افزاریه:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا