hamid_121
مدیر بازنشسته
- 2010-07-25
- 1,206
- 8,538
با تشکر از شما این نرم افزار قدیمی از کجا پیدا کنم برای رسیور 9191xpvr چون برای من پخش از فلش مهمه
در بخش ارشیو نرم افزارهای قدیمی وجود دارند مراجعه کرده ودانلود کنید
با تشکر از شما این نرم افزار قدیمی از کجا پیدا کنم برای رسیور 9191xpvr چون برای من پخش از فلش مهمه
با درودبا سلام
رسیور من iclass 9696x pvr هست.یک هفتست که پیغام STB S/W DAMAGED روی صفحه نمایانه.
من همه ی لودرها رو تست کردم اما نمیشه.کابل RS232-COM هم دارم.2سره کابل هم به یک شکل هست.
هر کاری میکنم درست نمیشه.ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.به طور دقیق
سلامسلام
منم از اين مدل دستگاه دارم كه همين پيغام ميداد با فلش آپگريد كردم درست شد آخرين پچ آپگريدش كن درست ميشه
با سلام خدمت مدیران سایت، اگر توجه کرده باشید با اجرای نرم افزارهای جدید خاصیت پخش فایلها با فرمت mpeg از دستگاه گرفته میشود یعنی رسیور با این فرمت رکورد میکند اما در هنگام پخش با پیام unsupported file format که نشاندهنده عدم توانایی پخش است مواجه خواهیم شد. آیا این خاصیت بصورت اتفاقی در نرم افزارهای جدید حذف شده است یا به ناچار در برنامه ریزی نرم افزارهای جدید باید حذف میشده است؟ آیا در حال حاضر که رسیور به آخرین نرم افزار و کدها مجهز است و همچنین قابلیت کدگشایی پکیج ABsat را دارد، باز راهی وجود دارد که با حفظ وضعیت حاضر بتوان فرمت mpeg را پخش کنیم؟ با سپاس فراوان
سلام دوستان دیشب با مشکل عجیبی برخوردم با متنی که با تعویض کانال روی تصویر میاد
warning chip failure
کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم
با درودسلام خدمت دوستای گلم.
من در زمینه ی رسیور تقریبا صفر کیلومتر هستم.
منظورتون از جیتگ و پروگرام کردن فلش دستگاه و پروگرامر توسط تعمیرکار چیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر
سلام رسیور من موقع کانال عوض کردن با این پیغام مواجه می شود لطفا کمک کنید تا رسیور من این پیغام را ندهد
security chip failure
security chip of your receiver to the place of purchasing for warranty service
با درودسوال :با سلام به همه دوستان.در بعضی از 9696 یا 9191 ها آی سی دی رم وجود ندارد و دستگاه مشکلات ناشی از خرابی این آی سی مثل کانال عوض کردن یا پیغام های چون چینی بودن و .... را نمی دهد...با توجه به این که در مدل های اصلی هم این آی سی خراب میشود...آیا برای تبدیل 9696 های اصلی به مدل های ذکر شده راه حلی وجود دارد؟ که حداقل دستگاه بدون عیب کار کند.....دوستانی که در این مورد کار کرده اند و به نتیجه رسیده اند لطفا جواب بدهند. ممنون
با عرض سلام من يه دستگاه آي كلاس 9696 اچ دي دارم و از موقعي كه برنامه واسش ريختم خودش خود به خود شبكه عوض مي كنه !!!
برای ایکلاس 9898 برنامه نیومده
سلام
مشکل ریسیور من نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
با تشکر