تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
عرض سلام و خسته نباشید
من رسیور آی کلای 9595 را با یو اس ÷ی آبگرید کردم
حالا زمینه سیا ه و سفید شده
لطفا کمک کنید یا اگه مقدوره واسم میل بزنید
**********************[/QUOTE

دوست عزیز از کدوم برنامه استفاده کردی؟
اخرین نرمافزار 11300 رو از بخش مربوط به نرم افزارها دانلود کن و حتی المقدور با کابل و رایانه به دستگاه انتقال بده . مشکل حل میشه. البته پس از آپگرید حتما ریست فکوری کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_51

superstar

کاربر
2006-10-21
54
96
هشدار برای کبرا11

سلام بکس من امروز یک رسیور iclass 9898 pvr خریدم می خواستم بدونم چجوریه؟ خوبه ,بده ؟ البته قبلا فقط starsat x95 usb داشتم .حالا دوستان نظر بدن کار باهاش اسونه یا نه ؟ از لحاظ پچ و برنامه های کاربردی شرکتش خوب کار کرده؟راستی این رسیور ساده است یعنیhd نیست.

دوست عزیز من هم خریدم ریسیت فکتوری کردم یه کادری رو صفحه اومد به این معنی (جناب استفاده کننده 4ماه است که ریسیور شما از نظر نرم افزاری اپدیت نشده لطفا اپدیت نمایید)من این پاسخ را ازمغزم گرفتم واجرا کردم نتجه گرفتم 4ماه تاریخ را به عقب بردم درست شد
دیگه اینکه خیلی خیلی توپه حالا نمی دونم اصل باشن یا نه خدا می دونه قیمتش ازاستارست 97و96 اچ دی هم گرونتره این مشکل وقتی گل می کنه که بخوای تو ساعت مشخصی فیلم برات ضبط کنه وتو ساعت مشخصی خاموش بشه اونجا دیگه تو تاریخش گیج میشی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
بکس چرا اینقدر برنامه ها درهمن؟دنبال اخرین پچ iclass 9898 pvr هستم.چنل ادیتور هم می خوام .میشه راهنمایی کنید؟راستی هیچ کس در مورد کانال های باز شده ی اخرین پچ چیزی میدونه؟ می ترسم روز اولی بزنم رسیور رو بترکونم .رسیورم کره ایه (اینجوری روش نوشتن) حالا اصل هست یا نه خدا میدونه !

با درود
دوست گرامی برنامه ها در هم نیستند شما اگه توی بخش یه نگاه اصاصی میکردی میدیدی که به ترتیب تاریخ از بالا گذاشته شده!!!!این نرم افزار ها کانالی رو باز نمیکنند اول رسیور رو اپگرید و بعد از اخرین سافتکم موجود در بخش استفاده کنید تا بتونید پکیج اب ست یا همون بیس رو تماشا کنیددر ضمن کانال ادیتور هم در بخش موجود هست کمی دقت کنید:eek:k:

با سلام.میخواستم بپرسم چگونه میشود کانال های pg pb را باز کنیم

در رسیورهای ایکلاس و هایویون نیاز به چیزی نیست شما رسیورتون رو اپگرید کنید مشکلتون حل میشه !!!ولی حتما باید مسیر سایروس رو که جدیدا به استارا 4 آ تغییر نام داده رو داشته باشید:eek:k:

خو پس این کار شدنی نیست چون کسی حالو حوصله تنظیم کردن مجدد دستگاه رو نداره . از روش دوم ینی تنظیم تاریخ استفاده میکنیم. این کار شدنیه . تاریخ رو روی چنده 2009 بذاریم و ساعت رو روی چه زمانی تنظیم کنیم؟

برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک مراجعه کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36876

عرض سلام و خسته نباشید
من رسیور آی کلای 9595 را با یو اس ÷ی آبگرید کردم
حالا زمینه سیا ه و سفید شده
لطفا کمک کنید یا اگه مقدوره واسم میل بزنید
همونطوری که دوستمون سام ست گفتند شما نرم افزار رو از طریق کابل ورایانه به رسیور انتقال بدید و برای رسیورهای ایکلاس سعی کنید همیشه از فلش مموریهای مارک خوب و مرغوب استفاده کنید:eek:k:

آخرین ویرایش:

afshin563

کاربر
2010-11-08
2
0
سلام لطفا نرم افزار جدید مدل هایویون xs pvr hdmi9797را برا دانلود بزارین
ضمنا رسیور من پیغام تقلبی بودن میده چیکار کنم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام لطفا نرم افزار جدید مدل هایویون xs pvr hdmi9797را برا دانلود بزارین
ضمنا رسیور من پیغام تقلبی بودن میده چیکار کنم

درود
جدید ترین نرم افزار در بخش موجود هست
اگر رسیور شما تقلبیست و پیغام تقلبی بودن میده باید ایسی فلش رو از طریف
پروگرامر برنامه بهش داد تا درست شه وبعد از اینکه درست شدنباید از نرم افزارهای
بالاتر از 11228 استفاده کنید!!
البته تعدادی از دوستان که مشکل شما رو داشتند اعلام کردند
که با ریختن برنامه جدید ورژن 11300 مشکلشون حل شده!!!
شما هم اگر میخواهید از این نرم افزار استفاده کنید از اصل بودن رسیورتون
مطمئن شوید:eek:k:

mohamad--figo

کاربر
2009-09-01
30
68
با درود
دوست گرامی برنامه ها در هم نیستند شما اگه توی بخش یه نگاه اصاصی میکردی میدیدی که به ترتیب تاریخ از بالا گذاشته شده!!!!این نرم افزار ها کانالی رو باز نمیکنند اول رسیور رو اپگرید و بعد از اخرین سافتکم موجود در بخش استفاده کنید تا بتونید پکیج اب ست یا همون بیس رو تماشا کنیددر ضمن کانال ادیتور هم در بخش موجود هست کمی دقت کنید:eek:k:
دقــــــــــــت می کنـــــــــــــــــــــــــــــیم:eek:ky:

sat.4684

کاربر
2009-05-18
41
132
44
با سلام.دوستان لطفا بگین من چجوری میتونم 9696hd رو به 9696 معمولی تبدیل کنم
در این تاپیک دیدم که نوشته اگر تبدیل بشه دیگه پیغام چینی نمیده فقط خروجی hdmi قطع میشه که اونم برای من مهم نیست

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=187582#post187582

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام.دوستان لطفا بگین من چجوری میتونم 9696hd رو به 9696 معمولی تبدیل کنم
در این تاپیک دیدم که نوشته اگر تبدیل بشه دیگه پیغام چینی نمیده فقط خروجی hdmi قطع میشه که اونم برای من مهم نیست

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=187582#post187582

دوست من در این تایپیک حرفی از تبدیل رسیور 9696hdmi به
رسیور9696 معمولی گفته نشده!!!! کمی دقت کنید
:eek:k:

reza-9090

کاربر
2010-11-08
1
1
با سلام خدمت شما سروران گرامی ، چندی پیش به توصیه یکی از دوستان یک دستگاه ایکلاس 9696 خریداری کردم و با توجه به نیاز هر دستگاه به آبدیت و با مراجعه به این سایت متوجه وجود دستگاه های تقلبی در بازار شدم .حالا نکته اصلی این است که راه های تشخیص دستگاه تقلبی از اصل چیست و اختلاف قیمت دو دستگاه چقدر است . با تشکر از پاسخ گویی شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BEHROOZ

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام خدمت شما سروران گرامی ، چندی پیش به توصیه یکی از دوستان یک دستگاه ایکلاس 9696 خریداری کردم و با توجه به نیاز هر دستگاه به آبدیت و با مراجعه به این سایت متوجه وجود دستگاه های تقلبی در بازار شدم .حالا نکته اصلی این است که راه های تشخیص دستگاه تقلبی از اصل چیست و اختلاف قیمت دو دستگاه چقدر است . با تشکر از پاسخ گویی شما

با درود
برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک مراجعه و تایپیک رو دنبال کنید

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28009

bibili1010

کاربر
2010-11-08
1
0
با سلام.
آیا کانال کارتی بر روی ماهواره نایلست با پچ های جدید بر روی 9696 باز میشه؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام.
آیا کانال کارتی بر روی ماهواره نایلست با پچ های جدید بر روی 9696 باز میشه؟

با سلام. دوست عزیز با پچ های جدید و تزریق اخرین سافتکم به دستگاه, شما فقط میتونید از کانالهای پکیج absat استفاده کنید. کانال دیگری باز نمیشه. البته این پکیج هم بزودی و با تغییر سیستم بسته میشه. تنها راه موجود استفاده از کارتهای پکیج ها یا دانگل و یا شیرینگ هستش. موفق باشی.

shanya

کاربر
2010-11-09
4
1
باسلام
من رسیور9900فول اچ دی خریدم چگونه میتوانم آن را آپدیت کنم ؟

مدل دقیق رسیورتون وایدی رسیور رو ذکر کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

afshin563

کاربر
2010-11-08
2
0
سلام

من 20روز پیش یک هایوین 9797xs pvr hdmi خریدم که پس از 20روز پیغام چینی بودن داد و الان خودبخود کانال عوض می کنه لطفا راهنمایی کنید .طبق شنیده های من باید آی سی دریم عوض شود .لطفا راهنمایی کنید از کجا می تونم ای سی دریم را گیر بیارم و در کجا نصب شده است

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من 20روز پیش یک هایوین 9797xs pvr hdmi خریدم که پس از 20روز پیغام چینی بودن داد و الان خودبخود کانال عوض می کنه لطفا راهنمایی کنید .طبق شنیده های من باید آی سی دریم عوض شود .لطفا راهنمایی کنید از کجا می تونم ای سی دریم را گیر بیارم و در کجا نصب شده است

با درود
دوست من اول به این تایپیک مراجعه و
نرم افزارهای که در تایپیک موجود هست رو
امتحان کرده واگر باز مشکل برطرف نشدبه
تایپیک دومی برای خرید ایسی دریم مراجعه کنید
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=38643

خرید ایسی
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=38348

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا