تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dangel

Banned
2010-03-28
35
43
34
با سلام
من يک رسيورهايويون 9191 ايکس يو اس بي دارم بعد از سرچ کانال موقع سيو روي please wait مي ماند و در واقع هنگ مي کند و حتما بايد از پشت خاموش شود وبعد از خاموش کردن بايد يک ساعتي بماند تا رسيور بالا بيايد وتازه بعد از بالا آمدن هم کل کانال ها پريده وبايد دوباره کانال يابي شود چندين بار کلين کردم وبرنامه هاي متعددي امتحان کردم ولي درست نشده حتي يک بار هم فلش کردم ولي باز همان مشکل وجود دارد.درضمن مي خواستم ببينم آيا مي شود مدل آيدي 126را به 146تبديل کرد (در 9191 ايکس يو اس بي ) چون چندين بار امتحان کردم نشد
با تشکر

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام

سوال 1:
اگه سافتکم یا لیست کانال مدلای دیگه ایکلاس رو اشتباها" ؛ روی مدلی دیگه ای بریزیم مشکلی پیش نمیاد؟؟
مثلا" ممکنه نرم افزار دستگاه دیگه بالا نیاد؟؟

سوال 2:
چطور میتونیم بقیه محتویات داخل usb (مثل فایلای zip و ...) رو تو دستگاهای ایکلاس ببینیم؟؟

با سپاس

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام

سوال 1:
اگه سافتکم یا لیست کانال مدلای دیگه ایکلاس رو اشتباها" ؛ روی مدلی دیگه ای بریزیم مشکلی پیش نمیاد؟؟
مثلا" ممکنه نرم افزار دستگاه دیگه بالا نیاد؟؟

سوال 2:
چطور میتونیم بقیه محتویات داخل usb (مثل فایلای zip و ...) رو تو دستگاهای ایکلاس ببینیم؟؟

با سپاس

درود
بله دوست من اگر اشتباهی بریزی
رسیور صدمه میبینه البته در رسیورهای ایکلاس
لیست کانالی که با رسیورتون همخونی نداشته
باشه از طریق usb قابل اتقال نیست وارور میده!!!!
و لیست فایل هایی که تکثیر کردی رو میتونی با زدن دکمه pvr list تماشا کرد
وفایلها رو میتونی با دکمه jpeg
تماشا کنید که شامل عکس و mp3میباشد
شما برای اشنایی بیشتر با رسیور و کارایی اون میتونید
دفترچه فارسی رو دانلود کرده ومطالعه کنید
ورژن جديد دفترچه آيكلاس 9595و9696و9191و9595xii

:eek:k:

آخرین ویرایش:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
درود
بله دوست من اگر اشتباهی بریزی
رسیور صدمه میبینه البته در رسیورهای ایکلاس
لیست کانالی که با رسیورتون همخونی نداشته
باشه از طریق usb قابل اتقال نیست وارور میده!!!!
و لیست فایل هایی که تکثیر کردی رو میتونی با زدن دکمه pvr list تماشا کرد
وفایلها رو میتونی با دکمه jpeg
تماشا کنید که شامل عکس و mp3میباشد
شما برای اشنایی بیشتر با رسیور و کارایی اون میتونید
دفترچه فارسی رو دانلود کرده ومطالعه کنید
ورژن جديد دفترچه آيكلاس 9595و9696و9191و9595xii

ضمن تشکر
کاش زحمت میکشیدید در این خصوص بیشتر توضیح میدادید دوست من

-طرز شناختن مدلای مختلف از روی مدل نرم افزار؟
-سافتکم اشتباه چی ؟؟
-فایلای دیگه داخل فلش رو چطور میشه دید ؟؟

و ای کاش جلوی هر پست جدیدی که دوستان زحمت میکشن و برامون میذارن اینو میگفتن که مثلا"
سافتکم جدید ایکلاس 9696 مدل s9f2a126-11228F

ممنون

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ضمن تشکر
کاش زحمت میکشیدید در این خصوص بیشتر توضیح میدادید دوست من

-طرز شناختن مدلای مختلف از روی مدل نرم افزار؟
-سافتکم اشتباه چی ؟؟
-فایلای دیگه داخل فلش رو چطور میشه دید ؟؟

و ای کاش جلوی هر پست جدیدی که دوستان زحمت میکشن و برامون میذارن اینو میگفتن که مثلا"
سافتکم جدید ایکلاس 9696 مدل s9f2a126-11228F

ممنون

درود
دوست عزیز منکه خدمتتون عرض کردم دفترچه
رو دانلود کنید اطلاعات مفیدی کسب میکنید
در ضمن سافتکمی که توی بخش قرار میگیریه
واسه انواع رسیورهای ایکلاس و هایویون است
ومیتونید روی رسیورهای ایکلاس بریزید فقط نباید
از رسیورهای دیگه مانندسافتکم استارست رو روی ایکلاس
بریزید وشما اگه فایلی در usb داشته باشید
با دکمه jpegمیتونید ببینید البته محتوای فایل
نمایش داده نمیشه و فقط میتونید
نگاه کنید وبفهمید که چه فایلهایی در usb وجود دارد
طریقه شناسایی رسیورها از همدیگه هم که بر اساس مدل ایدی
رسیورهاست مثلا 9696 و 9595 معمولی باایدیs9f2a126 و
9797و9696 hdmi با ایدی s9f4a126و غیره

آخرین ویرایش:

Ho-Ir

کاربر
2010-12-04
2
2
دوستان من سلام
من نرم افزار جدید رو از توی پست نرم افزارهای جدید و رسمی رسیورهای هایویون و آیکلاس به تاریخ 30.11.2010 گرفتم و ریختم روی دستگاهم و آپدیت شد با تشکر
اما بازم چند سوال دارم :
1. فایل example_nxgxa_boxkey.key و SoftCam_22112010.Key رو ریختم اما هیج کانالی باز نکرد اگه میشه کدهای جدید رو هم بزارید .
2. از قسمت کانالهای چیده شده چند لیست گرفتم اما رسیورم پیغام اینکه این فایل رو ساپورت نمیکنه میده .
3. من مدت زیادیه که هر دفعه در حدود 4 تا 5 ثانیه با مشکل قطعی سیگنال رو برو میشم و با تعویض کانال دوباره سیگنالم بر میگرده . ریسیورم 9595 بود که به 9797 تغیر دادم و حل نشد بعد 9898 کردم بازم نشد . سوئیچم رو هم 2 مرتبه عوض کردم اما فرقی نکرد . کابلم هم سالمه . ال ان بیم هم 4 سوزنه هستش و جای خروجیم رو هم روی ال ان بی عوض کردم بازم فرقی نکرد البته بقیه طبقات با اینکه متراژ کابل بیشتری دارن این مشکل رو ندارن . کیفیت سیگنال استانیهام هم روی 95% و هاتبرد و عرب و یوتل ستم حدود 70% هستش . البته به شدت هم در مسیر ارازیت قرار دارم که خوشبختانه فعلا قطع کردن .
به نظر شما مشکل کجاست ؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان من سلام
من نرم افزار جدید رو از توی پست نرم افزارهای جدید و رسمی رسیورهای هایویون و آیکلاس به تاریخ 30.11.2010 گرفتم و ریختم روی دستگاهم و آپدیت شد با تشکر
اما بازم چند سوال دارم :
1. فایل example_nxgxa_boxkey.key و SoftCam_22112010.Key رو ریختم اما هیج کانالی باز نکرد اگه میشه کدهای جدید رو هم بزارید .
2. از قسمت کانالهای چیده شده چند لیست گرفتم اما رسیورم پیغام اینکه این فایل رو ساپورت نمیکنه میده .
3. من مدت زیادیه که هر دفعه در حدود 4 تا 5 ثانیه با مشکل قطعی سیگنال رو برو میشم و با تعویض کانال دوباره سیگنالم بر میگرده . ریسیورم 9595 بود که به 9797 تغیر دادم و حل نشد بعد 9898 کردم بازم نشد . سوئیچم رو هم 2 مرتبه عوض کردم اما فرقی نکرد . کابلم هم سالمه . ال ان بیم هم 4 سوزنه هستش و جای خروجیم رو هم روی ال ان بی عوض کردم بازم فرقی نکرد البته بقیه طبقات با اینکه متراژ کابل بیشتری دارن این مشکل رو ندارن . کیفیت سیگنال استانیهام هم روی 95% و هاتبرد و عرب و یوتل ستم حدود 70% هستش . البته به شدت هم در مسیر ارازیت قرار دارم که خوشبختانه فعلا قطع کردن .
به نظر شما مشکل کجاست ؟

درود
دوست گرامی هر سافتکمی که در بخش قرار میگیره هم اسم کانال و هم
مسیر رو که با درجه مشخص شده رو درش ذکر میشه و همانطور که
در بالای صفحه تاپیک سافتکم گفته شده اعتبار سافتکم از چند ساعات
تا چند روز بیشتر نیست
لیست کانالی رو که دانلود میکنید بایدایدی لیست کانال
با ایدی رسیور شما همخونی داشته باشه واگر نداشته
باشه ارور میده و قطعی سیگنال هم بستگی به نوع کابل
و ساعت LNB و تنظیم دیش و نوع سوئیچر
بستگی داره که در مورد شما به نظرم اگه کابلت
رو عوض و از جنس خوب و مرغوب مثل
کرمان استفاده کنی مشکلت حل میشه من خودم
چندین بار اینجوری مشکل رو حل کردم
شما برای اینکه مطمئن بشی که مشکلت از کجاست
بهتره که با یک رسیور دیگه امتحان کنید
اینجوری راحت تر مشکل رو پیدا میکنید :eek:k:

آخرین ویرایش:

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
بادروود خدمت دوستان عزیز

نرم افزارهای 11300 ،11303 و 11305 برای مدلهای 9595 و9696 بامشکل پخش فایلهای ضبط شده مواجه هستند

blood

کاربر
2010-08-13
3
1
بادروود خدمت دوستان عزیز

نرم افزارهای 11300 ،11303 و 11305 برای مدلهای 9595 و9696 بامشکل پخش فایلهای ضبط شده مواجه هستند

دوست عزيز:
گاهي اوقات بعضي از نرم افزارهاي ارئه شده چنين مشكلاتي دارند بايد منتظر نرم افزار جديد باشيد

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
سلام يك ريسيور آيكلس 9696 امشب به دستم رسيد كه ارور تقلبي بودن ريسيور را مي داد در نتيجه بنده خواستم آنرا با برنامه قديمي مانند 181 آپگريد ديدم نه اصلا با فلش مموري برنامه را نمي پذيرد در نتيجه وقتي خواستم با كابل هر برنامه اي اعم از قديم يا جديد رويش بزنم ديدم روي ريسيور Error 0X14 را مي دهد و پچ را از طريق لودر قبول نميكنه نمي دونم قضيه از چه قرار هست در نتيجه رفتم فايل CLEAR را تزريق كردم ديدم روي ريسيور نوشته NO SOFTWARE الان ديگر ريسيور بالا نمياد حال يكي بگه چگونه ميشه اين ريسيور را مجددا احيا كرد؟( بدون فلش كردن) يعني فايل بوتي براي لود شدن مجدد ريسيور وجود ندارد؟...

sami2009

کاربر
2009-05-29
34
89
34
سلام يك ريسيور آيكلس 9696 امشب به دستم رسيد كه ارور تقلبي بودن ريسيور را مي داد در نتيجه بنده خواستم آنرا با برنامه قديمي مانند 181 آپگريد ديدم نه اصلا با فلش مموري برنامه را نمي پذيرد در نتيجه وقتي خواستم با كابل هر برنامه اي اعم از قديم يا جديد رويش بزنم ديدم روي ريسيور error 0x14 را مي دهد و پچ را از طريق لودر قبول نميكنه نمي دونم قضيه از چه قرار هست در نتيجه رفتم فايل clear را تزريق كردم ديدم روي ريسيور نوشته no software الان ديگر ريسيور بالا نمياد حال يكي بگه چگونه ميشه اين ريسيور را مجددا احيا كرد؟( بدون فلش كردن) يعني فايل بوتي براي لود شدن مجدد ريسيور وجود ندارد؟...

با دورد

شمــــــــــــا بايد يا جي تيك كنيد يا فلش

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام يك ريسيور آيكلس 9696 امشب به دستم رسيد كه ارور تقلبي بودن ريسيور را مي داد در نتيجه بنده خواستم آنرا با برنامه قديمي مانند 181 آپگريد ديدم نه اصلا با فلش مموري برنامه را نمي پذيرد در نتيجه وقتي خواستم با كابل هر برنامه اي اعم از قديم يا جديد رويش بزنم ديدم روي ريسيور Error 0X14 را مي دهد و پچ را از طريق لودر قبول نميكنه نمي دونم قضيه از چه قرار هست در نتيجه رفتم فايل CLEAR را تزريق كردم ديدم روي ريسيور نوشته NO SOFTWARE الان ديگر ريسيور بالا نمياد حال يكي بگه چگونه ميشه اين ريسيور را مجددا احيا كرد؟( بدون فلش كردن) يعني فايل بوتي براي لود شدن مجدد ريسيور وجود ندارد؟...
با درود
دوست گرامی شما کمی وقت توی همین تاپیک مصرف میکردید چندبار همین مورد مطرح شده!
جهت اطلاع شما وقتی روی دستگاه چینی که ایسی دریم نداره نرم افزار جدیدتراز11228 بریزید مدل ایدی دستگاه از126به129تغییر پیداکرده وپیام چینی بودن میدهد!
همانطور که دوستمون درپست قبلی توضیح داد یا باید رسیورجیتگ شود با فایل فلش مخصوص چینی ها یا باید با پروگرامر ایسی فلش با همان فایل مخصوص چینی هاپروگرام بشود در بخش جیتگ توضیح کامل موجود هست:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دوستان کدام پچ رسيور9898hdmi با دانگل ميکرو2 سازگاري داره؟ من روي استارست مشکلي ندارم ولي وقتي بخوام روي ايکلاس استفاده کنم فريز شديد داره.........
چند پچ رو هم امتحان کردم ولي فايده نداره... اگه دوستي تونسته اين مشکل رو با پچ خاصي برطرف کرده باشه لطفا عنوان کنه کدوم پچ هست..

payam1ir

کاربر
2009-08-20
2
0
46
کمک کمک کمک

با سلام. مدتیه رسیور آیکلاس 9595xpvr من موقع پخش از روی usb ریست میشه. چیزهایی که ضبط میکنم رو نمیتونم ببینمو لطفا کمکم کنیدو مرسی.
تذكر:
براي يك پرسش نبايد تاپيك باز كنيد پست شما براي اولين واخرين بار به تاپيك مربوطه منتقل شده است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام. مدتیه رسیور آیکلاس 9595xpvr من موقع پخش از روی usb ریست میشه. چیزهایی که ضبط میکنم رو نمیتونم ببینمو لطفا کمکم کنیدو مرسی.

درود
این مشکل در بعضی از رسیورهای ایکلاس دیده شده
شما فلش مموری مارک خوب استفاده و یک بار فلش
رو با این نرم افزاری که براتون قرار میدم فرمت کنید
مشکلتون حل میشه اگر نشد از نرم افزار 11221
که در همین بخش موجود هست استفاده کنید
نرم افزار برای فرمت ورفع مشکل عدم شناسایی فلش مموری توسط دستگاه هایویون ایکلاس
نرم افزار11.221برای رفع مشکل ریست در حالت پخش

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
آیا میشه رسیور آیکلاس مدل 9595pvr تک کارتو به یه دانگل تبدیل کرد

fakh

کاربر
2010-06-28
1
0
نرم افزار جديد براي باز كردن كانالهاي هاتبرد نيومده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا