سلام رسیور من 9696i هستش هیچ کدام از این برنامه ها رو نمیشه وارد کرد چیکار کنم
تذکر جدی:سلام رسیور منiclass9999xpvr hdmi هستش و damaged stb s/w را پیغام میده لطفا فایل بوت لازمه را یا هر نرم افزاری که احتیاج داره را برایم بگذارید .ممنون......
سلام میخواستم بدونم رسیور هایویون هنوز با دانگل میکروباکس مشکل داره یا رفع مشکل شده؟
چون یکماه پیش دوستان این مشکل رو داشت نرم افزاری برای رفع باگش نیومده؟
سلام برای Hv9090xنرم افزاری هست هر نرم افزاری راجب 9090x زدم دستگاه قبول نمی کنه امکان داره کمک کنید ممنونم اگه راهنمای کنید
باعرض پوزش اطلاعات چندانی از این مدل ندارم فقط می تونم اضافه کنم این دستگاه usb نداره و جای که ایدی دستگاه نشون میده لطف کنید بفرماید تا انجام وظیفه کنم
نوشته اصلی توسط aminsat2000 سلام مسئولين سايت و دوستان گرامي من يك دسگاه 9999xpvr كه مي گن تقلبي هست برنامه آيكلاس 9696 زدم و بوت نشده و بر روي چراغ گردون روي صفحه رسيور وايساده ازتون خواهش دارم فايل بوت يا فلش يا نرم افزاري از اين مدل دارين در اختيارم بذارين بدجوري لازم دارم دروداین بار سوم هست که دارید این موضوع رو در چند تاپیک مطرح میکنیدتاپیکی جدا در بخش ایکلاس باز کرده بودید که حذفش کردم وباز در بخش تعمیرات هم سوالتون رو مطرح کردید که جوابتون رو دادممتاسفانه فایل و نرم افزاری از رسیور 9999 چینی در موجود نیستشما از طریق کابل یه بار نرم افزار کارخونه ای 9696 رو بهش بدید ببین قبول میکنه یا نه؟؟؟؟نرم افزار های اورجینال(کارخانه ای) رسیورهای هایویون و ايکلاس __________________ من از دوستان شرمنده ام که سوال تکراری .......ولی منم این مشگل رو دارم .و از اساتید خواهش می کنم راهنماییم کنند.وبرنامه مورد نظر رو بگذارند...ممنون
دوست عزیز آیدی دستگاه شما در منو و قسمت STB STATUS قابل مشاهده هست. نرم افزار کارخانه ای 9595 و 9696 رو هم آقا مهدی در ادرس زیر در پست شماره 4 قرار دادن. نرم افزار رو دانلود کنید و با لودر و کابل و رایانه به رسیور منتقل کنید. اگر مشکلتون حل نشد با مدیر بخش اقا حمید عزیز در میون بزارین.بیشترشون رو دانلود کردم ولی نمی دونم کدومشون درسته ............ از اساتید خواهش می کنم راهنماییم کنند.وبرنامه مورد نظر رو بگذارند.خیلی خیلی ممنون می شم.....
ایدی دستگاهhv-9090x -00f0a126 هویت مدل دستگاه