تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام.دوستان نحوه دادن کد دستی به رسیور9898 xs به چه صورت هستش؟درضمن من آخرین نرم افزار روبهش دادم ولی قسمت کارت برام موقع زدن دکمه قرمز باز نمیشه آیا همون نرم افزاری رو که بهش انتقال دادم کفایت میکنه برای باز شدن شبکه سه برای دیدن فوتبال؟ممنونم

سلام فکر کنم همون برنامه شبکه 3 رو باز کنه اگه باز نکرد سافتکم بزن و برا منو کد دهی دکمه منو بزن رو گزینه stb setting بیا و عدد 1234 رو وارد کن جدول کد دهی ظاهر میشه

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام.دوستان نحوه دادن کد دستی به رسیور9898 xs به چه صورت هستش؟درضمن من آخرین نرم افزار روبهش دادم ولی قسمت کارت برام موقع زدن دکمه قرمز باز نمیشه آیا همون نرم افزاری رو که بهش انتقال دادم کفایت میکنه برای باز شدن شبکه سه برای دیدن فوتبال؟ممنونم

سلام
من فکر میکنم چون مدل دستگاه شمام ایکلاسه و مشکل منو دارین؛طبق گفته استاد با نرم افزار تنها مشکلتون حل نمیشه باید حتما" کد هم بدین
پست قبلی رو نگاهی بندازین یه چیزایی دستگیرتون میشه

موفق باشید

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
من Iclass 9898xspvr دارم فایل های dat وmpeg1&2را باز نمی کنه
در ضمن پچ جدید و سافتکم برام بزارید
با تشکر

درود
دوست من در بخش هم نرمافزار رسیور شما و هم سافتکم رسیور
شما موجود هست دانلود کرده و به رسیور انتقال دهید
نرم افزار سوم
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=203863&postcount=1
سافتکم جدید و آپدیت شده برای رسیورهای هایویون و ایکلاس:eek:k:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
ضمن تشکر از آقا حمید برای راهنمایی بجاشون باید عرض کنم مشکل بنده در مورد اینکه قسمت کد دهی دستی برای شبکه 3 رو 9595 باز نمیشد با زدن پچ جدیدی که آقا حمید زحمت کشیدن حل شد و حالا همه چی ردیفه
موفق باشید

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
سلام.دوستان نرم افزار 11293 و11091 رو برای 9696pvr می خوام ممنون.....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vcd tanin

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام.دوستان نرم افزار 11293 و11091 رو برای 9696pvr می خوام ممنون.....

تذکر
دوست من این دومین پست مشابه شماست
کاربر
Mr.Ehsan Sat در پست شماره #493 لینک نرم افزار
را برای شما قرار داده است دقت کنید
در صورت تکرار با شما برخورد میشود
:busted_red:

mostafa ahmadi

کاربر
2009-02-02
7
9
باسلام من سوالی درمورد سافتکمایی که شرکت ای کلاس میده دارم 1-ترتیب خاصی برای واردکردنش هست2-چه کانالی توی کدام جهت باز مکنن باسباس

• Like

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
باسلام من سوالی درمورد سافتکمایی که شرکت ای کلاس میده دارم 1-ترتیب خاصی برای واردکردنش هست2-چه کانالی توی کدام جهت باز مکنن باسباس

برا وارد کردن سافتکم بله ترتیب خاصی براشون هست دکمه menu رو میزنی گزینه اول یا نصب رو انتخاب میکنی به قسمت انتقال داده میری و گزینه download usb رو میزنی رو سافتکم رفته کلید شماره 1 رو میزنی یه پیغام میاد yes رو میزنی سافتکم رو انتقال میده 2- وقتی سافتکمی اعلام بشه و دوستان بزارن توسایت توضیح میدن که برا کدوم کانال هست و تو کدوم جهت

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
در ضمن ایدی دستگاهhv-9090x -00f0a126 هویت مدل دستگاه[/
QUOTE]
درود
دوست من متاسفانه این رسیور خیلی وقته از ساپورت نرمافزاری خارج شده ونرم افزاری برایش ارائه نمیشود ودر این انجمن هم نرم افزاراین مدل وجود ندارد:eek:k:

اگر منظورتون پیغام اپدیت هست که این مشکل نرم افزاریست
مورد زیاد داشتم که با تعویض نرم افزار کابل hdmi وصل شده شما هم با چند نرم افزار امتحان کنید درست میشود مگر اینکه ایراد از کابل باشد:eek:k:[/

QUOTE]
با سلامي دوباره خدمت اقا حميد من تعمير كار رسيور هستم و ميخواستم در اين سايت عضو شوم ولي حقيقتش اينه كه من توي چند موضوع مختلف اشكالاتم را مطرح كردم ولي هيچ نتيجه اي نگرفتم ميخواستم بدونم كه اگه عضو بشم راهنمايي درست و حسابي ميشم يا نه
هيچ فرقي نميكنه فقط پول الكي داديم....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: afazel

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
Quote]
با سلامي دوباره خدمت اقا حميد من تعمير كار رسيور هستم و ميخواستم در اين سايت عضو شوم ولي حقيقتش اينه كه من توي چند موضوع مختلف اشكالاتم را مطرح كردم ولي هيچ نتيجه اي نگرفتم ميخواستم بدونم كه اگه عضو بشم راهنمايي درست و حسابي ميشم يا نه
هيچ فرقي نميكنه فقط پول الكي داديم....[/quote]
با درود
اول اینکه هیچ سایتی دنبال کسی نمی فرسته که حق عضویت بپردازد واین مبلغ 10تومان هم انقدر گزاف نیست که برای یک تعمیرکار ناز به پیش بینی داشته باشه!
شما5تا دستگاه هم یک سایت یاد بگیری درست کنی فکر کنم برگشت پولتون انجام شده.
در اینمورد کسی به شما راهنمایی نمی کنه نه حمید اقا نه شخص دیگری خودتان تصمیم بگیریددر هر سایتی مفید هست عضو شوید.

INDEPENDENT

کاربر
2010-05-18
5
8
سلام، رسيور ايكلاس 9696 دارم. قبلا كه فايلهاي ضبط شده رو ميديدم تو كامپيوتر، اگر سه ساعت ضبط ميكردم سه فايل يك ساعتي وجود داشت.
اما حالا كه ضبط ميكنم فايل سه ساعتي تنها يه دونه است.
لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چگونه ميتونم به حالت قبلي برگردم.
با تشكر

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
سلام، رسيور ايكلاس 9696 دارم. قبلا كه فايلهاي ضبط شده رو ميديدم تو كامپيوتر، اگر سه ساعت ضبط ميكردم سه فايل يك ساعتي وجود داشت.
اما حالا كه ضبط ميكنم فايل سه ساعتي تنها يه دونه است.
لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چگونه ميتونم به حالت قبلي برگردم.
با تشكر

با سلام
شما میتونید در منو و pvr و تنظیمات ضبط فیلم مقدار حجم ضبط را برای مدت زمان ضبط تعیین کنید

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام اگه مشه یکی یه مقدار راجب آیکلاس 9700 اطلاعات داره بهم بده سرعتش منوهاش و آیا از 9696 معمولی بهتر هست یا نه؟

• Like

0hamed2010

کاربر
2011-01-30
1
2
لطفا یکی کمک کنه رسیور من آی کلاسه 9696 قبل از اینکه اقدام به ریختن پچ جدید بکنم از نرم افزارش بک آپ گرفتن واقدام به ریختن پچ کردم که این کار صورت نگرفت جایی نوشته بود که باید کلین کنم این کارهم کردم ولی پچ ها رو رسیور ارور می داد گفتم خدا را شکر که ازش بک آپ گرفتم رفتم
که فایل بک آپ را به رسیور منتقل کنم که روی 90 درصد ارور ( checksum error) لطفا اگر کسی در مورد این ارور چیزی میدونه کمک کنه (روی صفحه نوشته no softwer میاد)
آیا باید جیتگ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali_sat88

کاربر
2010-05-08
48
109
33
لطفا یکی کمک کنه رسیور من آی کلاسه 9696 قبل از اینکه اقدام به ریختن پچ جدید بکنم از نرم افزارش بک آپ گرفتن واقدام به ریختن پچ کردم که این کار صورت نگرفت جایی نوشته بود که باید کلین کنم این کارهم کردم ولی پچ ها رو رسیور ارور می داد گفتم خدا را شکر که ازش بک آپ گرفتم رفتم
که فایل بک آپ را به رسیور منتقل کنم که روی 90 درصد ارور ( checksum error) لطفا اگر کسی در مورد این ارور چیزی میدونه کمک کنه (روی صفحه نوشته no softwer میاد)
آیا باید جیتگ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.خیر لازم نیست جیتیک کنی.شما آخرین نرم افزار رو از طریق کابل انتقال بدید مشکلتون حل میشه.موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

Ehsan98-SAT

کاربر
2010-04-20
154
468
35
سلام اگه مشه یکی یه مقدار راجب آیکلاس 9700 اطلاعات داره بهم بده سرعتش منوهاش و آیا از 9696 معمولی بهتر هست یا نه؟
سلام دوست عزیز من و همه راضی بودن سرعتش با بقیه فرق چندانی نداره ولی خیلی کوچیکه و سرعتش از 9696 بیشتره ولی 9696 قشنگتره. و پشتش جایی برای RF نداره در کل خیلی جم و جوره یه فلش جلو میخوره و یک کارت خور هم در جلو ، کنترل مشکی با ارم ایکلاس و هولوگرام طلایی در پنل جلو و یک برچسب که به دستگاه خورده و نوشته برچسب ضمانت , www.iclass.ir و در انجمن هم معرفی شده کمی بگرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مری66

کاربر
2010-09-23
23
34
37
آیدنت شبکه3روی بدر رو میخاستم؟مثلا با نرم افزارهای قبلی مثل11160(0003)بود.با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا