تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام

ایا دانگل mini1 به روی رسیور 9797 معمولی و 9898 hdmi عالی کار میکنه یا نه و برای دیدن شبکه های hd باید رسیور hd گرفت یا با معملی هم میشه دید ؟

با تشکر

درود
دوست من رسیورهای ایکلاس دانگلها رو ساپورت میکنه وعالی کردن دانگل مینی1
بستگی به کارکرد وتیم شیرینگ وبرنامه خود دانگل هست
برای شبکه های hd هم حتما باید رسیورهای فول hd باشه وبا رسیورهای معمولی قابل مشاهده نیستند:eek:k:

سلام من هر کاری میکنم موفق به باز کردن شبکه 3 موقع پخش مستقیم فوتبال نمیشم طبق دستور یکی ازدوستان که توضیح دادند عمل کردم کدرو هم زد افاقه نکرد رسیورم 9696pvr هستش.روی اینتل ست902 کد
به راحتی مشکل رو حل میکرد ولی الان روی ماهواره بدر این مسئله ای حل نشدنی شده باید چیکار کنم؟
راه حلی هست؟ممنون از همه دوستانی که وقت میذارن.

در همین بخش به قسمت برنامه های اموزشی مراجعه کنید:eek:k:

mimi_hakimi

کاربر
2010-05-13
2
1
45
سلام من رسيور 9696 فول اج دي دارم ميخوام بدونم چطور ميشه فرمت ضبط كردن رو به ام پگ يا فرمتي ديگر تبديل كرد در داخل منوي رسيور.
الان من با فرمت tpo ضبط ميكنم هر جاي منو رفتم جايي براي تغيير فرمت ضبط نداشت آيا منوي مخفي وجود دارد يا نه تشكر از كمكتون

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
سلام من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم و بعد اخرین پچ(اخرینش) و حالا رسیور موقع پخش خودش فریز میشه(انگار دقیقا موقعی که دکمه فریز رو فشار میدهیم)لطفا در حل این مشکل جدید منو کمک کنید متشکرم

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
سلام من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم روی ایکلاس9898hdmi و بعد اخرین پچ(اخرینش) و حالا رسیور موقع پخش خودش فریز میشه(انگار دقیقا موقعی که دکمه فریز رو فشار میدهیم)لطفا در حل این مشکل جدید منو کمک کنید متشکرم
:a12::a12::a12::a12:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم و بعد اخرین پچ(اخرینش) و حالا رسیور موقع پخش خودش فریز میشه(انگار دقیقا موقعی که دکمه فریز رو فشار میدهیم)لطفا در حل این مشکل جدید منو کمک کنید متشکرم

بعد از نرم افزار کارخانه ای

از یک پچ قدیمی استفاده کنید و بعد از پروگرام دو بار دستگاه خو را رست فکتوری کنید

n1n3a6m5b

کاربر
2011-03-19
1
1
سلام دوستان
یه سوالی داشتم چرا وقتی که میخوام فایل لیست کانالها رو که از سایت دانلود کردم تو رسیورم انتقال بدم ارور فایل غیرقابل پخش میده؟؟
i class 9696pvr hdmi

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان
یه سوالی داشتم چرا وقتی که میخوام فایل لیست کانالها رو که از سایت دانلود کردم تو رسیورم انتقال بدم ارور فایل غیرقابل پخش میده؟؟
i class 9696pvr hdmi

درود
دوست من هرمدل رسیورهای ایکلاس مدل ایدی جدا دارد
به عنوان مثال 9696 hdmi مدل ایدیش s9f4a126و 9696 معمولی
s9f2a126 هست شما به احتمال زیاد فایل لیست کانال رو اشتباه دانلود کردید
و یا از حالت فشرده خارج نکردید
:eek:k:

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
سلام من مسیر یوتلست w3A با یک تک دیش دارم تا چند هفته پیش کانالهای +18 سایروس رو با دادن فرکانس دستی روی خود ماهواره یوتلست داشتم اما جدیدا این کانالها بکلی قطع شده و حتی یک درصد هم سیگنال نداره لطفا بهم بگین که مشکل از کجاست در ضمن ریسیور ون آی کلاس 9595 هست و تا حالا با جدید ترین نرم افزار هم آپدیت شده ممنون

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام من مسیر یوتلست w3A با یک تک دیش دارم تا چند هفته پیش کانالهای +18 سایروس رو با دادن فرکانس دستی روی خود ماهواره یوتلست داشتم اما جدیدا این کانالها بکلی قطع شده و حتی یک درصد هم سیگنال نداره لطفا بهم بگین که مشکل از کجاست در ضمن ریسیور ون آی کلاس 9595 هست و تا حالا با جدید ترین نرم افزار هم آپدیت شده ممنون

درود
دوست عزیز شما یک سوال کردید و جوب خودتون رو هم دادید
خودتون گفتید که حتی 1 درصد هم سیگنال ندارید
یا تنظیمات دیش بهم خورده ویا کابل و اتصالات کابل مشکل داره
ویا اگر از سوئیچر استفاده میکنید مشکل پیدا کرده
یک بار به کلی تنظیمات رو چک کنید
در ضمن سوالات اینگونه رو در تاپیک نصب و جهت یابی مطرح کنید

آخرین ویرایش:

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
سلام
من روی کانال کلیک ست فرهاد(هاتبرد)که میرم تصویر یک دفعه استوپ میکنه ولی صدا پخش میشه،ایا واسه شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا نتیجه را بگویید(رسیور ایکلاس9898hdmi)برای حل این مشکل من چه اقدامی انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر

باتو

Banned
2010-10-26
22
44
سلام دوستان .راه حل عدم شناسائی سوئیچرتوسط دستگاه 9595 چبست ؟(نوع سوئیچ استارست).آیابافلش کردن مشکل حل میشه؟

ali.k

کاربر
2009-06-14
27
54
44
تمام هايويزن و ايكلاس با كانال كليك ست مشكل دارند ولي دستگاهاي ديگر اين مشكل ندارند.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
من روی کانال کلیک ست فرهاد(هاتبرد)که میرم تصویر یک دفعه استوپ میکنه ولی صدا پخش میشه،ایا واسه شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا نتیجه را بگویید(رسیور ایکلاس9898hdmi)برای حل این مشکل من چه اقدامی انجام دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر

درود
در نرم افزارهای جدید تا حدودی این مشکل حل شده است

سلام دوستان .راه حل عدم شناسائی سوئیچرتوسط دستگاه 9595 چبست ؟(نوع سوئیچ استارست).آیابافلش کردن مشکل حل میشه؟

دوست عزیز در بخش برنامه های اموزشی تاپیکی به همین منظور هست
مراجعه کنید ونیازی به فلش نیست معمولا اگر کابل از جنس خوب و مرغوب باشه
نباید مشکل سوئیچ داشته باشید من تا 4 مسیر رو با کابل معمولی میگیرم ومشکلی هم تا به الان نداشتم

• Like

jahaname

کاربر
2011-03-07
59
177
با سلام من یک iclass 9696 معمولی دارم با کانال kliksat.farhad مشکل داره دستگاه دوستم همین جوره چند دقیقه که کار می کنه تصویر ثابت می شود اما صدا درسته کانال روی که جابجا می کنم درست می شود اما بازم تصویر ثابت می شود با حالا چیکار کنم با نرم افزار جدید هم اپدیت کردم نشد

آخرین ویرایش:
  • Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام من یک iclass 9696 معمولی دارم با کانال kliksat.farhad مشکل داره دستگاه دوستم همین جوره چند دقیقه که کار می کنه تصویر ثابت می شود اما صدا درسته کانال روی که جابجا می کنم درست می شود اما بازم تصویر ثابت می شود با حالا چیکار کنم با نرم افزار جدید هم اپدیت کردم نشد

درود
سال نو مبارک
دوست من در پست قبلی توضیح دادم چرا دقت نمیکنید وبیهوده پست میزنید
این مشکل در نرم افزارهای جدید تا حدودی برطرف شده اما همچنان باقیست
مشکل به شرکت اطلاع داده شده وپچ نویس شرکت در حال بررسی مشکل هست
شما میتونید موقتا دکمه f3(دکمه زرد) رو در مواقعی که استپ شده رو 2 بار زه تا مشکل برطرف
شود

• Like

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
با سلام .سال نو مبارک من یک دسیگاه 9696 فول hd خریدم می خواهم ببینم فرکانسهای s2 را ساپوت میکنه و در ضمن پس چرا جای LAN شبکه خالی است باید جدا خرید ونصب کرد با تشکر

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
با سلام .سال نو مبارک من یک دسیگاه 9696 فول hd خریدم می خواهم ببینم فرکانسهای s2 را ساپوت میکنه و در ضمن پس چرا جای LAN شبکه خالی است باید جدا خرید ونصب کرد با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام کسی عکسی نداره که ایسی دریمو توش مشخص کرده باشه

با سلام.مشگل چراغ قرمز رسیور 96969 رو چطور میشه حل کرد_

درود
به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای ایکلای و هایویون
مراجعه کنید که البته این بخش برای کاربران ویژه قابل دسترسی هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا